Merhaba bizede 5.gunde libalaks verdi ozeldeki doktor sonrasinda da şurup verin 3 gun sonra dedi bugun üniversite hastanesinde kontrolumuz vardi oda diyorki 8_9 gun dokunmayin sonrasinda acile getirin hala yapmazsa birde demir ve gaz ilaci bagirsak duzenleyiciyi değiştirebiliriz dedi her kafadan ayri ses cikiyor anlayamadim anne sutunde bir hafta yapmama normalmişCanım bugün doktora gittik biz de bugün 4 gün olmuştu, lavman için libalaks diye bi tüp verdi fitil değil ama yaptı kakasını baya mukusluydu neden öyle anlayamadım doktoruna sordum ama cevap vermedi daha, bizim doktor da 3 günü geçerse sorun dedi niye öyle dedi ki bize acaba? Ama çocuğum hala ıkınıp kıvranıyo sürekli ya bitik bi vaziyetteyim artık
Canım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğerMerhaba bizede 5.gunde libalaks verdi ozeldeki doktor sonrasinda da şurup verin 3 gun sonra dedi bugun üniversite hastanesinde kontrolumuz vardi oda diyorki 8_9 gun dokunmayin sonrasinda acile getirin hala yapmazsa birde demir ve gaz ilaci bagirsak duzenleyiciyi değiştirebiliriz dedi her kafadan ayri ses cikiyor anlayamadim anne sutunde bir hafta yapmama normalmiş
Maflor kullaniyorduk ama biz genelde sabah diger vitaminlerle karistirmistik aksam uyumadan verilmesi gerekiyormus 5 damla simdi baska bir tane verdi yesil bi kutu 8_9 gun yapamazsa degistir dedi libalakstan sonra 5. gun az kendi yapti aslinda ozelde surup da vermisti onu vermedik alttan ve ustten temizlensin oyle bakalim dedi universitedeki doktorda bu cocuklar daha kucuk oyle fitille surupla zeytinyagi ile mudahele etmeyin bagirsaklari olusuyor anne sutu ile beslenen icin normal dedi acile getirirsen 9 gun yapmadiysa popo bolgesine su verip mi yaptiriyorlarmis oyle bir sey anlatti fazla kafaya takmayin kaka olayini dediCanım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğer
Mafloru biz iki gundur vermemistik onu duzenli verin dediCanım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğer
Siz ne kullaniuorsunuz bagirsak duzenleyiciCanım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğer
Canım arkadaşımın bebeği öyle oldu lagman yaptılar cocuk öyle rahatladı bi görür istersen doktora yazık yavrucak cekmesnYok canım mama vermedim hiç, masajları denedim ama yok işe yaramadı, gaz çıkarıyo sadece. Çok huysuz çok ağlıyo çok kötü bi durum ya
Ne demek cnmHadi yaa ben yarım saat sırf gaz dolduruyormuşum o zaman yavrumu. Bı de öyle deneyim artık tek meme yarım saat vereyim bakalım çok teşekkür ederim
Ben de sürekli vakit tutarak en son sağ da mı kaldım solda mı diye not tutarak emziriyorum bu kadar külfete gerek var mı emin değilim yani. Abartıyorum sanırım. Ben süre konusuna çok takmışım galiba yarım saatten fazla olmamalı diye. Daha rahat olmaya çalışayım bu konuda, çok teşekkür ederim.
Başvuruyu aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne yapacaksınız canım doğum belgesi ileBen daha başvurmadim ya nasıl yaptınız
benim esime yatti para bana degil.ptt den de almadi e devlette kaydettigi hesaba yattiDoğum parası için eşiniz doğum belgesini bulunduğunuz yerde aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne götürecek daha sonda PTT’ye anne adına yatıyor 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk da 600 tl yatıyor
Anladım canım sağolasın. İlla benim olmam gerekiyor mu eşim götürse de olur muBaşvuruyu aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne yapacaksınız canım doğum belgesi ile
benim eşim basvurmustu kimligini cikartirken.Anladım canım sağolasın. İlla benim olmam gerekiyor mu eşim götürse de olur mu
Cnm hangı marka kullanıyosn kiKızlar ıslak mendil beze resmen yetişemiyorum çok gidiyor . Bide zam üstüne zam resmen
Sleepy kullanıyorum canim . Çok degisiyorum ya ben bizimki hemen pişik oluyoCnm hangı marka kullanıyosn ki
Sleepy kullanıyorum canim . Çok degisiyorum ya ben bizimki hemen pişik oluyo
Kantaron yağını deniyim ya her bez değiştirmedemi kullanmam gerekiyoBez sayısı ile primayı kıyasla eğer denk düşüyorsa prima al.
Sleepyi daha sık değiştiriyorum ama prima hiiiç öyle değildi. Ama öyle bir iki saate değiştirmiyorum sleepyi.
Bir de kantaron yağını sabah akşam sür Pişik kremlerinden daha iyi. Eğer kızarmaya başladıysa hametan da iyi oluyor. Bepantholi severdim ama gerek yokmuş hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?