2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba bizede 5.gunde libalaks verdi ozeldeki doktor sonrasinda da şurup verin 3 gun sonra dedi bugun üniversite hastanesinde kontrolumuz vardi oda diyorki 8_9 gun dokunmayin sonrasinda acile getirin hala yapmazsa birde demir ve gaz ilaci bagirsak duzenleyiciyi değiştirebiliriz dedi her kafadan ayri ses cikiyor anlayamadim anne sutunde bir hafta yapmama normalmiş

Canım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğer

Canım ne kullanıyosun sen bağırsak düzenleyici olarak, ben demir ilacı kullanmıyorum ama. Bi hafta beklemeyi düşünüyorum artık ben de yapmazsa eğer
Maflor kullaniyorduk ama biz genelde sabah diger vitaminlerle karistirmistik aksam uyumadan verilmesi gerekiyormus 5 damla simdi baska bir tane verdi yesil bi kutu 8_9 gun yapamazsa degistir dedi libalakstan sonra 5. gun az kendi yapti aslinda ozelde surup da vermisti onu vermedik alttan ve ustten temizlensin oyle bakalim dedi universitedeki doktorda bu cocuklar daha kucuk oyle fitille surupla zeytinyagi ile mudahele etmeyin bagirsaklari olusuyor anne sutu ile beslenen icin normal dedi acile getirirsen 9 gun yapmadiysa popo bolgesine su verip mi yaptiriyorlarmis oyle bir sey anlatti fazla kafaya takmayin kaka olayini dedi

Yok canım mama vermedim hiç, masajları denedim ama yok işe yaramadı, gaz çıkarıyo sadece. Çok huysuz çok ağlıyo çok kötü bi durum ya
Canım arkadaşımın bebeği öyle oldu lagman yaptılar cocuk öyle rahatladı bi görür istersen doktora yazık yavrucak cekmesn

Kızlar bebeğim pusette uyumayı seviyor gündüz, yatağına yattığı an uyanıyor. Bir zararı olur mu ki acaba ya, hiç böyle uyutan var mı aranızda

Ne demek cnm

benim esime yatti para bana degil.ptt den de almadi e devlette kaydettigi hesaba yatti

Sleepy kullanıyorum canim . Çok degisiyorum ya ben bizimki hemen pişik oluyo

Bez sayısı ile primayı kıyasla eğer denk düşüyorsa prima al.
Sleepyi daha sık değiştiriyorum ama prima hiiiç öyle değildi. Ama öyle bir iki saate değiştirmiyorum sleepyi.
Bir de kantaron yağını sabah akşam sür Pişik kremlerinden daha iyi. Eğer kızarmaya başladıysa hametan da iyi oluyor. Bepantholi severdim ama gerek yokmuş hiç.

Baby Turco kullanan var mı aranızda. Uygun fiyatlı düzgün bir bez arıyorum ben de sleepyi bile uçtu. Yoksa gönlüm primadan yana idi çok memnunum kullandığımda da ama ah.

Kantaron yağını deniyim ya her bez değiştirmedemi kullanmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…