- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Kantaronu bebekte kullanmayin demislerdi cnm egitimdeBez sayısı ile primayı kıyasla eğer denk düşüyorsa prima al.
Sleepyi daha sık değiştiriyorum ama prima hiiiç öyle değildi. Ama öyle bir iki saate değiştirmiyorum sleepyi.
Bir de kantaron yağını sabah akşam sür Pişik kremlerinden daha iyi. Eğer kızarmaya başladıysa hametan da iyi oluyor. Bepantholi severdim ama gerek yokmuş hiç.
Daha önce kurutma makinesi kullanan arkadaşım olmuştu, çok çekti bebeğinin kıyafetleri canım. Giydiremedi bile :)WunderLost bbonnuss
Kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Bende balkon yok, evin içinde asıyorum, kurutmaya atsam acaba kötü mü olur kıyafetler?
Ben kurutma kullanıyorum canim bende ballon olmadiği için çok daha rahat oluyo. Hiçte kötü olmadiWunderLost bbonnuss
Kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Bende balkon yok, evin içinde asıyorum, kurutmaya atsam acaba kötü mü olur kıyafetler?
Yok kullanmıyorum benWunderLost bbonnuss
Ben pamuklu 40ta yıkıyorum canım. Cekme yapmadı. Kurutmaliga asiyorumKızlar, bebelerin çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerde hep 30 derece yazıyor, ben de hassasta 30 derecede yıkıyorum. Ama tam da içime sinmiyor, acaba 40ta yıkasam çeker mi? Siz napıyorsunuz, hangi ısı ve programda yıkıyorsunuz?
Kurutma kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadımWunderLost bbonnuss
Canım leke çıkarıcı olarak ne kullanıyosun?30 da kısa programda yıkıyorum henüz öyle kusmuk ya da yemek lekesi olmadığından. Kaka bulaşmış zibinlara zaten leke çıkarıcı uyguluyorum önden bı. Sonra da ütüyü basınca içime siniyor gayet benim
ben dun 40 ta yikadim cekmemis gibi geldi.Kızlar, bebelerin çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerde hep 30 derece yazıyor, ben de hassasta 30 derecede yıkıyorum. Ama tam da içime sinmiyor, acaba 40ta yıkasam çeker mi? Siz napıyorsunuz, hangi ısı ve programda yıkıyorsunuz?
8 bucuk saat cok fazla degilmi canim ? Kaka pisik yapiyo derler.Kızlar dün akşam bebeğime A101 bezini takmıştımıyi çıkarsa hep onu alim diye akşam 12 de taktim şimdi çıkardım gece değişmedim zaten huysuzlanmadi ilk kez inanirmisiniz ne sızdırma ne biisy kakayi bile bez emmiş bence beze çok para vermeye gerek yokmuş onu anladım
Hangi programda kurutuyorsun canımBen kurutma kullanıyorum canim bende ballon olmadiği için çok daha rahat oluyo. Hiçte kötü olmadi
Biz önce yetişkine kullanılandan aldık en iyi o çıkarıyor diye Domestos un. Ama bebekler için ayrı almak gerekiyormuş (nedenseCanım leke çıkarıcı olarak ne kullanıyosun?
Kantaron yağını deniyim ya her bez değiştirmedemi kullanmam gerekiyo
Hanımlar kızımda akıntılı hapşırık başladı ne zaman doktora götürmem gerek tecrübeli anneler beni aydınlatsın. Hapsirdi diye hemen alıp götürmek istemiyorum hastaneler enfeksiyon yuvası malum.
Bu arada ben de gribim 3 gündür hem öksürük hem hapşırık hem ateş. Benden bulaştı sanırım değil mi
Kantaronu bebekte kullanmayin demislerdi cnm egitimde
Gerçekten mi ya çok geçmiş olsun peki götürünce ilaç tedavisi mı oluyor şurup falan.Hemen götürün. Ben öyle Burun tıkanıklığında götürmedi evde temizliyorum ateşi yok diye. Ciğerine indi.
Bizim libalaksı cuma gecen pazartesi verdik cuma ve bugun azda olsa kendi yapti biogiada prebiyotik mi bizim yeni verilenin kutüsuna bakayim ismini yazarim sizeGötürdüm canım lavman yaptık bakalım kendisi yapıcak mı bundan sonra
Gerçekten mi ya çok geçmiş olsun peki götürünce ilaç tedavisi mı oluyor şurup falan.
Inan canım bende şaştım sleepyde durmadan degisiyordum ona rağmen yavrum huysuzdu. Gece rahat olunca değişmedim pişik falanda değildi şükür gozlemlerime devam edicemben dun 40 ta yikadim cekmemis gibi geldi.
8 bucuk saat cok fazla degilmi canim ? Kaka pisik yapiyo derler.
buarada bende pamuk ve su ile temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?