2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kantaronu bebekte kullanmayin demislerdi cnm egitimde

Kızlar dün akşam bebeğime A101 bezini takmıştım ıyi çıkarsa hep onu alim diye akşam 12 de taktim şimdi çıkardım gece değişmedim zaten huysuzlanmadi ilk kez inanirmisiniz ne sızdırma ne biisy kakayi bile bez emmiş bence beze çok para vermeye gerek yokmuş onu anladım

Ben pamuklu 40ta yıkıyorum canım. Cekme yapmadı. Kurutmaliga asiyorum

ben dun 40 ta yikadim cekmemis gibi geldi.
8 bucuk saat cok fazla degilmi canim ? Kaka pisik yapiyo derler.

buarada bende pamuk ve su ile temizliyorum

Canım leke çıkarıcı olarak ne kullanıyosun?
Biz önce yetişkine kullanılandan aldık en iyi o çıkarıyor diye Domestos un. Ama bebekler için ayrı almak gerekiyormuş (nedense) onda da e bebek in kendi markası baby me tavsiye ettiler onu alacağım.

Hanımlar kızımda akıntılı hapşırık başladı ne zaman doktora götürmem gerek tecrübeli anneler beni aydınlatsın. Hapsirdi diye hemen alıp götürmek istemiyorum hastaneler enfeksiyon yuvası malum.
Bu arada ben de gribim 3 gündür hem öksürük hem hapşırık hem ateş. Benden bulaştı sanırım değil mi

Hemen götürün. Ben öyle Burun tıkanıklığında götürmedi evde temizliyorum ateşi yok diye. Ciğerine indi.

Kantaronu bebekte kullanmayin demislerdi cnm egitimde

Gerçekten mi? Ben de hem gebelik eğitiminde hem de hastanede kalırken zeytinyağı, kantaron yağı kullanın dediler. Ki ben yüzünü çizdiğinde bile kantaron sürüyorum. Pişik olacak gibi olunca sürüyorum. Hemen geçiriyor.

Hemen götürün. Ben öyle Burun tıkanıklığında götürmedi evde temizliyorum ateşi yok diye. Ciğerine indi.
Gerçekten mi ya çok geçmiş olsun peki götürünce ilaç tedavisi mı oluyor şurup falan.

Gerçekten mi ya çok geçmiş olsun peki götürünce ilaç tedavisi mı oluyor şurup falan.

Biz hastanede yoğun bakımda yattık. O zaman 50 günlük idi daha. Serum ve hava verdiler. İlerlemenin olsaydı muhtemelen şurup verirlerdi.
Yine burnu tıkandı bu sefer bir şey yok dediler ama tedirgin oluyorum ister istemez.

Benim gibi sürekli emziren arkadaşlar sütünüzü sağabiliyor musunuz? Dışarı çıktığımızda ya da bazı geceler sağdığım sütü verip rahat etmek istiyorum biraz ama zırt pırt emzirdiğim için sağma işini nasıl yapayım bilemedim

ben dun 40 ta yikadim cekmemis gibi geldi.

8 bucuk saat cok fazla degilmi canim ? Kaka pisik yapiyo derler.

buarada bende pamuk ve su ile temizliyorum
Inan canım bende şaştım sleepyde durmadan degisiyordum ona rağmen yavrum huysuzdu. Gece rahat olunca değişmedim pişik falanda değildi şükür gozlemlerime devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…