2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de sleepy natural kullanıyorum, geçen gün indirimde ıslak mendilden aldım yenidoğan, daha çok depolamak isterdim çünkü 1 ay sonra fiyatı ne olacak kimbilir
Baby turco arkadaşım kullanıyor memnun, ben de denemek istiyorum bakalım elimdekiler bitince

Her akşam aynı saatte huzursuzluk yapıyor uykuya zor dalıyor bu kolik mi oluyo
Kolik için 3 kuralı var diyorlar. Haftada en az 3 gün günde 3 saat kesintisiz ağlama sakinleşememe diyorlar. Benim bebeğim de özellikle akşamları huzursuz gaz sancısı çekiyor şiddetli, bir doktor kolik dedi her zaman 3 kuralına uymayabilir dedi, başka bir doktor kolik değil dedi.
Aman neyse kolikse de bu kötü bir şey değil bağırsaklaryla ilgili bir durum yani. Eskiden kolik mı vardı dimi

Dün bende A 101 bezi aldım . Bakalım taktım 2 saat önce nasılmis merak ettim. 90 adet 65 liraydı pahalımı acaba çok

Dün bende A 101 bezi aldım . Bakalım taktım 2 saat önce nasılmis merak ettim. 90 adet 65 liraydı pahalımı acaba çok
Adet fiyatı olarak gayet iyi piyasadakilere göre bakalım bebişin beğenecek mı inşallah beğenir

Bizim de hep 10a doğru başlıyor huzursuzluk gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor ağlıyor artık kolikse de bi şekilde çekecez ne diyim

Kızlar bebeğim pusette uyumayı seviyor gündüz, yatağına yattığı an uyanıyor. Bir zararı olur mu ki acaba ya, hiç böyle uyutan var mı aranızda
Canim ilk ay bebegim gece bile hep pusette uyudu ama puset dediğim şu araba puseti gibi degil daha düze yakın ayarlanabilir. Ama tabi meyilli yatiyordu. Seninki de gunguz yatiyor bisey olmaz bence

Reactions: The
Kızlar günaydın doğum parası e devlette ödeme aşamasında gözüküyor bu yatmış anlamına mı geliyo ona göre ptt ye gidicem
Ptt yi arayıp öğrenebiliyorsunuz
Ben daha başvurmadim ya nasıl yaptınız
e devletten yapamazsan direk sgk ya gidin çocuk tc no sizin tc no meslek 1dakika sürüyor işlem 40 gün sonra arayıp sorarsınız demişlerdi

Baby Turco kullanan var mı aranızda. Uygun fiyatlı düzgün bir bez arıyorum ben de sleepyi bile uçtu. Yoksa gönlüm primadan yana idi çok memnunum kullandığımda da ama ah.
Bana hediye olarak büyük bir paket gelmişti, bayağı kullandım, gayet de memnun kaldım

Bizde aynı durumdan doktordaydık bugün sabah akşam 1çay kaşığı zeytin yağı verebilirsin dedi ama biz her gün zeytinyağı ile uyararak dışkılamasını sağladık kendi yapamıuor doktorumuz ihtiyaç duyarsanız devam edin sakıncası yok dedi
Kızlar ıslak mendil beze resmen yetişemiyorum çok gidiyor . Bide zam üstüne zam resmen
ben koliyle pamuk alıyorum kaloriferin üzerindede suyu var hep suda sıcak oluyor gece de uyanmıyor altını alırken hem fiyat olarak uyguna geliyor hem de biz hiç pişik yaşamadık tabi bebekten bebeğe değişir ama denenebilir

sleepy yenidogan degil de mavi seritli olandan deneyin bir de.ben basindan beri onu kullaniyorum yenidogana gore daha uygun.hic pisikte olmadi cok memnunum.bi degerlendirin isterseniz.icerigi de temiz

sleepy yenidogan degil de mavi seritli olandan deneyin bir de.ben basindan beri onu kullaniyorum yenidogana gore daha uygun.hic pisikte olmadi cok memnunum.bi degerlendirin isterseniz.icerigi de temiz
Bı kere bilmeden onu almıştım zaten evde var yani olmadı ona geçeyim deneyip sağ olun

Bizim de hep 10a doğru başlıyor huzursuzluk gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor ağlıyor artık kolikse de bi şekilde çekecez ne diyim
Aynen bizimki de 10 sularında peki genel anlamda gaz durumu ne

30 da kısa programda yıkıyorum henüz öyle kusmuk ya da yemek lekesi olmadığından. Kaka bulaşmış zibinlara zaten leke çıkarıcı uyguluyorum önden bı. Sonra da ütüyü basınca içime siniyor gayet benim

30 da yıkıyorum ben de arkadaşın dediği gibi ütüyü basınca içime sinmeyecek bir şey Kalmıyor bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…