2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Probiyotiği doktor mu verdi? Benim kızım da sürekli ıkınıyor uyurken, kundakta değilse hiç uyumuyor. Acaba probiyotiğin faydası olur mu ki

Bebeği çok rahatsız ettiğini sanmıyorum kuzum ya öyle olsa ağlardı diye düşünüyorum, ikiniyor sadece. Artarsa veya rahatsız olursa tabiki alırım ben de.

Valla probiyotik de kullanmıyorum, doktor da bir şey söylemedi bilmiyorum. Şu an için düzenli bir doktora gitmedigim için mi bihaberim bunlardan acaba kalça için gittiğimde bunları hep soracağım inşallah

Canım bunca saat yazık değil mi çocuğa bez emse dahi onu hissediyorlar her şekilde, bence en iyi bez dahi olsa o kadar bekletme
Kız yok büyükler hep der yavaş yavaş gece alt değişmeyi bırakın diye gece değişince uykuları bölünüyo benimki gece zaten pek emmiyo 1 kez sadece o kadar çok aman aman dolmuyo

Evet takip ediyorum ama bazı şeylere temkinli yaklaşıyorum artık. Yormak istemiyorum bebeğimi de. :) yoğun bakım sürecinde zaten mecbur kullandık ama öncesinde ve sonrasında sırf zorlanmasın diye kullandım.

Selam kızlar şimdi 2. Aydaki 3lü aşıyı yaptırmaya gidiyoruz. Çok korkuyorum ateşlenmesinden. Siz neler yaptınız? Evde calpol var doktoru verdi, kullanmanıza gerek kaldı mı? Ne zaman verdiniz şuruptan falan yazabilirseniz tecrübelerinizi çok sevinirim. Şaşkın gibi kalmak istemiyorum

Probiyotiği doktor mu verdi? Benim kızım da sürekli ıkınıyor uyurken, kundakta değilse hiç uyumuyor. Acaba probiyotiğin faydası olur mu ki
Soyle oldu doktor metsil verdi. Ama bebisim yine cok zorlaniyordu. Cevremde 3 arkadasim onerdi. Bende doktora sordum. Kullan dedi.

Bende takip edeyim bizimde bu hafta olacak

Kızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?

Canım bizim şükür ateş olmadi ama agrisi çok oldu o yüzden bir kez aşıdan sonra verdim birkezde gece verdim

Bizim de haftaya ateş ürkütüyor biraz beni
Bende geçen hafta yaptırdım Ewt biraz o yavrucaklar için gerçekten çok zor bizim bile kalçaya bi iğne yapuldigin zaman agrisi günlerce sürüyo bunlar küçücük bebeğe tek seferde 3 aşi yapıyolar sol bacağa birde kola yapılan verem aşısı gerçekten çok agritiyo vede yakıyo

Kızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?
Ben ebebekten memnun kalamadım hiç. Beli dar kolları uzun bence. H&M çok güzel ama fiyatlar iyice aldı başını gitti. Lcw en iyisi bence.

Kızlar bebeğim bizle birlikte korona oldu ateşi var bugün biraz. 38 oldu maximum su an 37 gibi burnununa gözüne yakin ölçünce yuksek cikiyor alnı hep 37nin altındq. Ambulans cagirdik bugun koronali oldugumuz icin. Baktilar yok bir seyi dediler. O an ateşi normal cikti ama yuzu sıcak ben anliyorum olcumlerde de 37.5 felan cikiyor. Stres oldum. Calpol verdim bi cay kasigi. Korkuyorum ne zaman duser acaba ateşi bu geceye kadar duser mi

Arkadaşımın bebegide korona olmuştu. Onda da ateş vardı .3 gün içinde toparladı ateş düşürücü ve bol bol emzirme ile iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…