- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Probiyotiği doktor mu verdi? Benim kızım da sürekli ıkınıyor uyurken, kundakta değilse hiç uyumuyor. Acaba probiyotiğin faydası olur mu kiCanim eger bebegi ve seni rahatsiz edecek derecede degilse bende kullanilmamasi taraftariyim acikcasi.
Ben kullaniyirum ama bizimki asiri huzursuz ve huysuzdu kipkirmizi olup ciyak ciyak inliyordu. O sebeple basladim kullanmaya. Ama normal seyrinde olsa kullanmamak daha guzel bence.
Probiyotik kullaniyorum biogia yi o nu da normal dogumda anne den bebege yararli bakteriler geciyormus ama sezeryan da olmuyor dogal olarak. Busebeple azcik icimi rahatlatiyorum kullaniyorum diye. Ne kadar dogru bilemiyorum o ayri
Bebeği çok rahatsız ettiğini sanmıyorum kuzum ya öyle olsa ağlardı diye düşünüyorum, ikiniyor sadece. Artarsa veya rahatsız olursa tabiki alırım ben de.Canim eger bebegi ve seni rahatsiz edecek derecede degilse bende kullanilmamasi taraftariyim acikcasi.
Ben kullaniyirum ama bizimki asiri huzursuz ve huysuzdu kipkirmizi olup ciyak ciyak inliyordu. O sebeple basladim kullanmaya. Ama normal seyrinde olsa kullanmamak daha guzel bence.
Probiyotik kullaniyorum biogia yi o nu da normal dogumda anne den bebege yararli bakteriler geciyormus ama sezeryan da olmuyor dogal olarak. Busebeple azcik icimi rahatlatiyorum kullaniyorum diye. Ne kadar dogru bilemiyorum o ayri
Kız yok büyükler hep der yavaş yavaş gece alt değişmeyi bırakın diye gece değişince uykuları bölünüyo benimki gece zaten pek emmiyo 1 kez sadece o kadar çok aman aman dolmuyoCanım bunca saat yazık değil mi çocuğabez emse dahi onu hissediyorlar her şekilde, bence en iyi bez dahi olsa o kadar bekletme
Anladım canım, aslında ben şimdiye muhtemelen kullanırdım gaz damlası ama Instagram'da Tülin ebe var takip ediyor musun :) bebeğin bağırsakları gelişiyormus ikindikca, çok onermiyordu. Yani olması gereken bir sürec olarak bahsediyordu. Ağlasa durmasa tabi onu falan takmazdim da ikinip ikinip kakasını bir şekilde yapınca henüz almadım
Soyle oldu doktor metsil verdi. Ama bebisim yine cok zorlaniyordu. Cevremde 3 arkadasim onerdi. Bende doktora sordum. Kullan dedi.Probiyotiği doktor mu verdi? Benim kızım da sürekli ıkınıyor uyurken, kundakta değilse hiç uyumuyor. Acaba probiyotiğin faydası olur mu ki
Bebeği çok rahatsız ettiğini sanmıyorum kuzum ya öyle olsa ağlardı diye düşünüyorum, ikiniyor sadece. Artarsa veya rahatsız olursa tabiki alırım ben de.
Valla probiyotik de kullanmıyorum, doktor da bir şey söylemedi bilmiyorum. Şu an için düzenli bir doktora gitmedigim için mi bihaberim bunlardan acabakalça için gittiğimde bunları hep soracağım inşallah
Bende takip edeyim bizimde bu hafta olacakSelam kızlar şimdi 2. Aydaki 3lü aşıyı yaptırmaya gidiyoruz. Çok korkuyorum ateşlenmesinden. Siz neler yaptınız? Evde calpol var doktoru verdi, kullanmanıza gerek kaldı mı? Ne zaman verdiniz şuruptan falan yazabilirseniz tecrübelerinizi çok sevinirim. Şaşkın gibi kalmak istemiyorum
Benim de korkulu rüyam aşılarBende takip edeyim bizimde bu hafta olacak
Bizim de haftaya ateş ürkütüyor biraz beniBende takip edeyim bizimde bu hafta olacak
H& m de güzel canımKızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?
Canım bizim şükür ateş olmadi ama agrisi çok oldu o yüzden bir kez aşıdan sonra verdim birkezde gece verdimSelam kızlar şimdi 2. Aydaki 3lü aşıyı yaptırmaya gidiyoruz. Çok korkuyorum ateşlenmesinden. Siz neler yaptınız? Evde calpol var doktoru verdi, kullanmanıza gerek kaldı mı? Ne zaman verdiniz şuruptan falan yazabilirseniz tecrübelerinizi çok sevinirim. Şaşkın gibi kalmak istemiyorum
Bende geçen hafta yaptırdım Ewt biraz o yavrucaklar için gerçekten çok zor bizim bile kalçaya bi iğne yapuldigin zaman agrisi günlerce sürüyo bunlar küçücük bebeğe tek seferde 3 aşi yapıyolar sol bacağa birde kola yapılan verem aşısı gerçekten çok agritiyo vede yakıyoBizim de haftaya ateş ürkütüyor biraz beni
Ben ebebekten memnun kalamadım hiç. Beli dar kolları uzun bence. H&M çok güzel ama fiyatlar iyice aldı başını gitti. Lcw en iyisi bence.Kızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?
Sağol canım inşallah bizde de olmaz ateş. Huysuzluk mu yaptı ağrı dediğin?Canım bizim şükür ateş olmadi ama agrisi çok oldu o yüzden bir kez aşıdan sonra verdim birkezde gece verdim
Evet canım probiyotik senin ki gaz damlası mı?Bizim libalaksı cuma gecen pazartesi verdik cuma ve bugun azda olsa kendi yapti biogiada prebiyotik mi bizim yeni verilenin kutüsuna bakayim ismini yazarim size
Probiyotik benimki deEvet canım probiyotik senin ki gaz damlası mı?
Arkadaşımın bebegide korona olmuştu. Onda da ateş vardı .3 gün içinde toparladı ateş düşürücü ve bol bol emzirme ile iyileştiKızlar bebeğim bizle birlikte korona oldu ateşi var bugün biraz. 38 oldu maximum su an 37 gibi burnununa gözüne yakin ölçünce yuksek cikiyor alnı hep 37nin altındq. Ambulans cagirdik bugun koronali oldugumuz icin. Baktilar yok bir seyi dediler. O an ateşi normal cikti ama yuzu sıcak ben anliyorum olcumlerde de 37.5 felan cikiyor. Stres oldum. Calpol verdim bi cay kasigi. Korkuyorum ne zaman duser acaba ateşi bu geceye kadar duser mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?