- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Insallah bizimki de duser asiri yuksek degil yukselmez insallah yaArkadaşımın bebegide korona olmuştu. Onda da ateş vardı .3 gün içinde toparladı ateş düşürücü ve bol bol emzirme ile iyileşti
Merhaba bana da hemşire parol alın eve gider gitmez 1 çay kaşığı verin ne olur ne olmaz dedi. Aldık ama vermedim ateşi çıkmadığı için. Sizin de çıkmaz Allah in izniyle bence çok ağır değil yani bu 3 lü aşıSelam kızlar şimdi 2. Aydaki 3lü aşıyı yaptırmaya gidiyoruz. Çok korkuyorum ateşlenmesinden. Siz neler yaptınız? Evde calpol var doktoru verdi, kullanmanıza gerek kaldı mı? Ne zaman verdiniz şuruptan falan yazabilirseniz tecrübelerinizi çok sevinirim. Şaşkın gibi kalmak istemiyorum
Geçmiş olsun inşallah yükselmez tekrarInsallah bizimki de duser asiri yuksek degil yukselmez insallah ya
E bebek ten alirssaniz bedenler cok ufak buyuk beden almakta fayda var.Kızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?
Cok gecmis olsun canim.Kızlar bebeğim bizle birlikte korona oldu ateşi var bugün biraz. 38 oldu maximum su an 37 gibi burnununa gözüne yakin ölçünce yuksek cikiyor alnı hep 37nin altındq. Ambulans cagirdik bugun koronali oldugumuz icin. Baktilar yok bir seyi dediler. O an ateşi normal cikti ama yuzu sıcak ben anliyorum olcumlerde de 37.5 felan cikiyor. Stres oldum. Calpol verdim bi cay kasigi. Korkuyorum ne zaman duser acaba ateşi bu geceye kadar duser mi
Ben iciriyorum canim. Gunde 1 cay kasigi bazen de direk icirmek yerine mamasina ekliyorum. Doktorum da ver demistiKızım 3 gündür kaka yapmıyor bir çay kaşığı zeytinyağı icirsem zararı olurmu arkadaşlar
Benim oğlum dünden beri yapmadı yineBizim libalaksı cuma gecen pazartesi verdik cuma ve bugun azda olsa kendi yapti biogiada prebiyotik mi bizim yeni verilenin kutüsuna bakayim ismini yazarim size
O bana da oluyor ucuna iğne giriyor gibi ama hiç tıkanıklık olarak düşünmemiştim bebiş acıtıyor diye öyle oluyor sanıyordumGogsumun birine igne batiriyorlar gibi tikaniklik bu mu oluyir acaba ? Dusta sicak su ile masaj yaptim ama devam ediyor
Canım bazen pişik ıslak mendıl kaynaklı da olabılıyoSleepy kullanıyorum canim . Çok degisiyorum ya ben bizimki hemen pişik oluyo
Ben kullanıyrm canımBaby Turco kullanan var mı aranızda. Uygun fiyatlı düzgün bir bez arıyorum ben de sleepyi bile uçtu. Yoksa gönlüm primadan yana idi çok memnunum kullandığımda da ama ah.
Gecmiş olsn canımİnşallah ya. Ameliyat günü aldım haftaya. İster istemez çekiniyorum bakalım. Sonraki süreç nasıl oluyor peki yiyecek içecek anlamında
Ewt 2 gün baya huysuzdu. Zaten hemşire ağrı olur demişti ilk oglumdada ağrı çok olmuştuSağol canım inşallah bizde de olmaz ateş. Huysuzluk mu yaptı ağrı dediğin?
İnşallah canım. 4.5 saat oldu aşıyı olalı henüz ateş yok. Biraz huysuz gibi sadece inş böyle atlatırız.Merhaba bana da hemşire parol alın eve gider gitmez 1 çay kaşığı verin ne olur ne olmaz dedi. Aldık ama vermedim ateşi çıkmadığı için. Sizin de çıkmaz Allah in izniyle bence çok ağır değil yani bu 3 lü aşı
anladım canım inşallah hafif atkatırız biz deEwt 2 gün baya huysuzdu. Zaten hemşire ağrı olur demişti ilk oglumdada ağrı çok olmuştu
Sağlıklı olsun kuzucuklar yeterBende geçen hafta yaptırdım Ewt biraz o yavrucaklar için gerçekten çok zor bizim bile kalçaya bi iğne yapuldigin zaman agrisi günlerce sürüyo bunlar küçücük bebeğe tek seferde 3 aşi yapıyolar sol bacağa birde kola yapılan verem aşısı gerçekten çok agritiyo vede yakıyo
Doktorumuz önerdi biz başladık bugün hatta Çok katı olursa sabah akşam 1er çay kaşığı verebilirsin dediKızım 3 gündür kaka yapmıyor bir çay kaşığı zeytinyağı icirsem zararı olurmu arkadaşlar
olabilir canım takip et vucutta kırgınlık ateş hissetmeye başlarsan doktora git hemen benceGogsumun birine igne batiriyorlar gibi tikaniklik bu mu oluyir acaba ? Dusta sicak su ile masaj yaptim ama devam ediyor
İnşallah inşallah çıkmaz artık ateşi benceİnşallah canım. 4.5 saat oldu aşıyı olalı henüz ateş yok. Biraz huysuz gibi sadece inş böyle atlatırız.
anladım canım inşallah hafif atkatırız biz de
Ayy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yaniİnşallah inşallah çıkmaz artık ateşi bence
Bilimsel olarak değil de temenni şeklinde söylemiştim hani şimdiye kadar çıkmadıysa çıkmaz diye. Tabi siz gerekli kontrollerinizi yapın gece, bebiş bu belli olmazAyy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yani
Canım için rahat değil gece yatmadan sende benim gibi 1 çay kaşığı calpol içirAyy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yani
İlk 3-4 ay hep anne sıcaklığı istiyor, kendilerini güvende hissetmek, anneye bağlanmak istiyor..keşke benimde işlerimi yapan arkamı toparlayan biri olsa gerçi annem var ama biz iki kadın evin işine ve iki çocuğa ancak yetisiyoruz bende kucağında tutmak isterdim uzun uzun...Benimki de kucağa alıştı. Nadiren kendi kendiye yatıp etrafı izlediği oluyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Yatırdığı anda başlıyor ağlamaya. Hemde dediğin gibi titreyene kadar ağlıyor. Kucağa almasam ağlamaktan katılacak resmen. Çözümü nedir hiç bilmiyorum
Aynen canım, anne sıcaklığından kopmamış gibi hissediyorlarmış.
Braun ben de sewerim de cok pahaliladmis bin lira olmus cnm
Ben fisfis seklinde okyanus suyu almistim. Onu sikip sirtina pit pit yapiyorum her zaman dgl ama cogunlukla cikiyo
Emzirme dönemi de hamilelik dönemi gibi ilaç kısıtlı kullanılıyor. Parol, minoset dışında mümkün oldukça birşey kullanılmıyor diye biliyorum.Hanımlar emzirirken grip olduğumuzda hiç ilaç kullanamıyor muyuz parol dışında
38 derece ateş çok yüksek değil. Bebekler 42 dereceye kadar ateşi kaldirabiliyorlar ama bu havale geçirme yedeği anlamına gelmez. Bebek 39 derecede de havale geçirebilir. O yüzden 37.5 un üzerine çıkmaya başladıysanız ateş sürücü verebilirsin. Çıkarsa 39lara falan sonra düşürmesi daha zor oluyor. İlk cocukra bende hep paniklerdim ateşlendiginde ama şimdi anladım ki ateşten korkmak yerine onu kontrol altında tutmaya çalışmak önemli olanmis... Panik yok, bu her asi olduklarinda başımıza gelecek bir durum.Ayy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yani
37.5 ateş degilki zaten. Tabiki şimdiden verme canım. 37.8 falan oldu o zaman ver. Zibinla tutayım derken üşütme çocuğu aman dikkat ayağında çorabı olsun malum ayaklardan usutmesin37.5 oldu. Doktor 38 de verin dedi diye eşim vermeyelim diyor calpol. Şimdi pantolonunu çıkardım zıbınla duruyor. Yükselirse az daha vericem calpol. Korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?