2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba bana da hemşire parol alın eve gider gitmez 1 çay kaşığı verin ne olur ne olmaz dedi. Aldık ama vermedim ateşi çıkmadığı için. Sizin de çıkmaz Allah in izniyle bence çok ağır değil yani bu 3 lü aşı

Hanımlar emzirirken grip olduğumuzda hiç ilaç kullanamıyor muyuz parol dışında

Kızlar bizim yenidogan kiyafetler küçük gelmeye basladi tekrar alışveriş yapacagim 3-6ay icin. Surasi cok.guzel dediginiz yer var mi? Ebebek ve lcwden.ekledim bir seyler baska nerelere bakayim?
E bebek ten alirssaniz bedenler cok ufak buyuk beden almakta fayda var.
Lc waikiki ve hm aldim genelde
Cok gecmis olsun canim.
Kızım 3 gündür kaka yapmıyor bir çay kaşığı zeytinyağı icirsem zararı olurmu arkadaşlar
Ben iciriyorum canim. Gunde 1 cay kasigi bazen de direk icirmek yerine mamasina ekliyorum. Doktorum da ver demisti

Gogsumun birine igne batiriyorlar gibi tikaniklik bu mu oluyir acaba ? Dusta sicak su ile masaj yaptim ama devam ediyor

Gogsumun birine igne batiriyorlar gibi tikaniklik bu mu oluyir acaba ? Dusta sicak su ile masaj yaptim ama devam ediyor
O bana da oluyor ucuna iğne giriyor gibi ama hiç tıkanıklık olarak düşünmemiştim bebiş acıtıyor diye öyle oluyor sanıyordum

Sleepy kullanıyorum canim . Çok degisiyorum ya ben bizimki hemen pişik oluyo
Canım bazen pişik ıslak mendıl kaynaklı da olabılıyo
Bn bi ara e bebege gidemedm dıye dalin almıstm sonra da sleepy ıkısıde pişik yaptı çok ıslak yani suluydu ıslak mendıllerboyle dıyınce komık oldu ama :))
Unibaby yenıdogN kullanıyrm cok memnunum:)
Baby Turco kullanan var mı aranızda. Uygun fiyatlı düzgün bir bez arıyorum ben de sleepyi bile uçtu. Yoksa gönlüm primadan yana idi çok memnunum kullandığımda da ama ah.
Ben kullanıyrm canım
Prima gibi uzun süre durmuyo ve çiş yaptıgında hemen şişiyo:) onun harıcınde fiyat performans
İnşallah ya. Ameliyat günü aldım haftaya. İster istemez çekiniyorum bakalım. Sonraki süreç nasıl oluyor peki yiyecek içecek anlamında
Gecmiş olsn canım
Hızlıca toparlanırsn inşaAllah

İnşallah canım. 4.5 saat oldu aşıyı olalı henüz ateş yok. Biraz huysuz gibi sadece inş böyle atlatırız.
Ewt 2 gün baya huysuzdu. Zaten hemşire ağrı olur demişti ilk oglumdada ağrı çok olmuştu
anladım canım inşallah hafif atkatırız biz de

Sağlıklı olsun kuzucuklar yeter
Kızım 3 gündür kaka yapmıyor bir çay kaşığı zeytinyağı icirsem zararı olurmu arkadaşlar
Doktorumuz önerdi biz başladık bugün hatta Çok katı olursa sabah akşam 1er çay kaşığı verebilirsin dedi
olabilir canım takip et vucutta kırgınlık ateş hissetmeye başlarsan doktora git hemen bence

İnşallah canım. 4.5 saat oldu aşıyı olalı henüz ateş yok. Biraz huysuz gibi sadece inş böyle atlatırız.

anladım canım inşallah hafif atkatırız biz de
İnşallah inşallah çıkmaz artık ateşi bence

Ateşi 37.3 çıktı şimdi ölçtüm. Doktor 38 olunca calpol verin dedi, çok yüksek değil mi 38? Of cidden zor ilk kez yaşayınca. İnsan tedirgin oluyor

Ayy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yani
Bilimsel olarak değil de temenni şeklinde söylemiştim hani şimdiye kadar çıkmadıysa çıkmaz diye. Tabi siz gerekli kontrollerinizi yapın gece, bebiş bu belli olmaz

Ayy öyle mi diyorsun canım? Gece çıkmaz mı? Ben de karar kara geceyi düşünüyordum saat başı kalkıp ölçeyim diye. Şu an 6 saat falan oldu aşıyı olalı. Gerçekten daha çıkmaz mı yani
Canım için rahat değil gece yatmadan sende benim gibi 1 çay kaşığı calpol içir

İlk 3-4 ay hep anne sıcaklığı istiyor, kendilerini güvende hissetmek, anneye bağlanmak istiyor..keşke benimde işlerimi yapan arkamı toparlayan biri olsa gerçi annem var ama biz iki kadın evin işine ve iki çocuğa ancak yetisiyoruz bende kucağında tutmak isterdim uzun uzun...
Braun ben de sewerim de cok pahaliladmis bin lira olmus cnm

Ben fisfis seklinde okyanus suyu almistim. Onu sikip sirtina pit pit yapiyorum her zaman dgl ama cogunlukla cikiyo
Offf olmuş mu o kadar.. o zaman alından ölçen Ateş ölçerler var onlardan al canım...
Hanımlar emzirirken grip olduğumuzda hiç ilaç kullanamıyor muyuz parol dışında
Emzirme dönemi de hamilelik dönemi gibi ilaç kısıtlı kullanılıyor. Parol, minoset dışında mümkün oldukça birşey kullanılmıyor diye biliyorum.
38 derece ateş çok yüksek değil. Bebekler 42 dereceye kadar ateşi kaldirabiliyorlar ama bu havale geçirme yedeği anlamına gelmez. Bebek 39 derecede de havale geçirebilir. O yüzden 37.5 un üzerine çıkmaya başladıysanız ateş sürücü verebilirsin. Çıkarsa 39lara falan sonra düşürmesi daha zor oluyor. İlk cocukra bende hep paniklerdim ateşlendiginde ama şimdi anladım ki ateşten korkmak yerine onu kontrol altında tutmaya çalışmak önemli olanmis... Panik yok, bu her asi olduklarinda başımıza gelecek bir durum.

1) ilk gün Ateş sürücüyü 4 saatte bir ver, ikinci gün ateşi çıkarsa verirsin
2) ateşi 39 Lara çıkarsa ılık bir duş aldır
3)ateş 3 gün sürer en fazla, 3 gün buna hazırlıklı ol ve ateşi çıktığında bir tek badi ile bırak, 37.5 un altina düşüncede hafif giydir canım ..

Benim ilk çocuktan tecrübe edindiklerim bunlar. Ama kimi çocukta var aşı dan sonra ateslenmiyor...Ayrıca gece ateşi daha çok çıkabiliyor dikkatli ol. En güzeli kendin uyumadan önce ver calpolu ama gece uyanıp yine bak emin ol 4 saat dolmadan ateş tekrar çıkmaya başlıyor.

37.5 oldu. Doktor 38 de verin dedi diye eşim vermeyelim diyor calpol. Şimdi pantolonunu çıkardım zıbınla duruyor. Yükselirse az daha vericem calpol. Korktum

37.5 oldu. Doktor 38 de verin dedi diye eşim vermeyelim diyor calpol. Şimdi pantolonunu çıkardım zıbınla duruyor. Yükselirse az daha vericem calpol. Korktum
37.5 ateş degilki zaten. Tabiki şimdiden verme canım. 37.8 falan oldu o zaman ver. Zibinla tutayım derken üşütme çocuğu aman dikkat ayağında çorabı olsun malum ayaklardan usutmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…