Verme bekle 3 gun cok az bisureBenim bebeğim de gazını çıkarıyo ama ona rağmen huzursuz bugün 3. Gün yapmadı hala napsam fitil versem mi bilmiyorum böyle ben de çok yoruluyorum ya
Fiyatı uygun olsa bile prima alıp kullanmam. İçindeki kimyasal oranı çok yüksek bezin.Her bebek farklı oluyor denk ki. Bezden beze de emiş gücü değişiyor. Prima premium kullanırken ne kadar yaparsa yapsın ki(10 saat bile durduğu oldu) kupkuru oluyordu. Ancak fiyatlar bilmem ne kadar olduğu için alamadım.
Bende çoğunlukla artık gece değişmiyorum canım. Zaten 1 gibi yatiyo o zman degisiyorum sabah 7 gibi tekrar degisiyorum
Tamam canım bekliyorum benim doktor değişik galiba 3 günden sonrası sıkıntı diyodu çünkü, bi hafta falan bekliyim bakalım Allah bana da sabır versin o huzursuz oldukça ben çok üzülüyorumVerme bekle 3 gun cok az bisure
Cnm rotaya yakalanmazsa gerek yok evet ama yakalanırsa cocuk 1 hafta perişan oluyoAy çok sağ ol canım valla cuma günü gidip yaptıracaktım. O zaman 3. Ay aşılarıyla mı yaptırmalıyım ? Birde bir eczacı tanıdık çokta gerekli bir aşı değil ben kızıma yaptırmadım dedi. Ben pek ikna olmadım yaptıracağım dedim, sen bilirsin ama menenjitleri yaptırsan yeter dedi.
Cnm ya bızım ar(antireflü) mamayı bıle kusuyoİlk hafta evolvia verdim doktor önerisiyle. Bebeğim prematüre idi. Aslında sütüm çoktu ama mama takviyesi şart bir an önce büyümesi lazım dedi doktor :)
Sonrasında da bebem hastaneye yattı, burnundan oksijen verildi. Beni ememedi biberonla mama verdim. Biberondaki anne sütünü sevmedi maalesef
Benim bir takım hastalıklarım oldu. Hastaneye gel git süreci, safra kesesinden dolayı da ciddi bir diyet uyguluyorum sütüm bir iki haftadır baya az. Gece uykusuna geçişte mama veriyorum. Bir de reflüsü var bebeğimin, o sebeple antireflü mamaya başladık bakalım faydası olur inşallah.
En başından beri mama karşıtı bir insan olmadım, mecbursak en iyi alternatif formül mama.
Hıc fark etmez canımKızlar gündüz sağılan süt gece verilmez mi? Poşetlerde gece gündüz işareti var da
Cnm rotaya yakalanmazsa gerek yok evet ama yakalanırsa cocuk 1 hafta perişan oluyo
Menenjit asıları cok gereklı
Cok nadir görülen bı enfeksıyon ama yakalanıldıgında fazlaca hasar bırakabılıyo
Cnm ya bızım ar(antireflü) mamayı bıle kusuyo
Siz hangı markanın ar sini kullanıyosnz?
Hıc fark etmez canım
İlk bebeğimde işe gitmeden gece sagardm sabah onu içirirdi eşim:)
Fiyatı uygun olsa bile prima alıp kullanmam. İçindeki kimyasal oranı çok yüksek bezin.
Bu gece denedim dediğinizi. 12 den 6 ya kadar değiştirmedim. Resmen bez ememez haldeydi ıslaktı. Sleppy kullanıyorum. Benim oğlanda in kaynaklı bence
Aptamıl ar kullandık ama kusması devam ettiEvolvia ar aldık.
Aptamil ar yokmuş bizim olduğumuz şehirde depolarda bile.
Bebelac ar kusturuyormuş herhalde.
Aslında bizimki kusmaktan ziyade genzine kaçıyor ve uyurken sürekli ağzına geliyor uyandırıyor. Reflü maması iyi gelir dedi doktor iyi geliyor gibi bakalım. Gastroenterolojiye randevu aldım daha gitmedik.
Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Aptamıl ar kullandık ama kusması devam etti
Gastroentolog gavıscon şase verdı mamaya onu eklıyorm sabah aksam
Ama onu ekledıgım zamanlarda kaka yapmakta zorlanıyoar mama da aynı sekılde bı parca kabızlık yapıyo sımdılık normal aptamıle donduk bakalım
En iyisi hiç riske girmemek ve yaptırmak. Menenjitleri kesin yaptıracağım zaten teşekkür ederim canm :)Cnm rotaya yakalanmazsa gerek yok evet ama yakalanırsa cocuk 1 hafta perişan oluyo
Hıc fark etmez canım
Haklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyorTamam canım bekliyorum benim doktor değişik galiba 3 günden sonrası sıkıntı diyodu çünkü, bi hafta falan bekliyim bakalım Allah bana da sabır versin o huzursuz oldukça ben çok üzülüyorum
Ama internette öyle yazmıyor gündüzdeki süt geceki farklıymış saatine göre verilmeli diyoCnm rotaya yakalanmazsa gerek yok evet ama yakalanırsa cocuk 1 hafta perişan oluyo
Hıc fark etmez canım
Aynı şey bizim için de mümkün bile değilBu gece denedim dediğinizi. 12 den 6 ya kadar değiştirmedim. Resmen bez ememez haldeydi ıslaktı. Sleppy kullanıyorum. Benim oğlanda in kaynaklı bence
Kızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.Haklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyor
Bence çok icti ondan . Benimki 1 gibi emziriyom birde gece 4 de daha sonra 7 de bezini degisiyorumFiyatı uygun olsa bile prima alıp kullanmam. İçindeki kimyasal oranı çok yüksek bezin.
Bu gece denedim dediğinizi. 12 den 6 ya kadar değiştirmedim. Resmen bez ememez haldeydi ıslaktı. Sleppy kullanıyorum. Benim oğlanda in kaynaklı bence
Canım gerçekten sen çok güçlü bir annesin, maşallahİlk hafta evolvia verdim doktor önerisiyle. Bebeğim prematüre idi. Aslında sütüm çoktu ama mama takviyesi şart bir an önce büyümesi lazım dedi doktor :)
Sonrasında da bebem hastaneye yattı, burnundan oksijen verildi. Beni ememedi biberonla mama verdim. Biberondaki anne sütünü sevmedi maalesef
Benim bir takım hastalıklarım oldu. Hastaneye gel git süreci, safra kesesinden dolayı da ciddi bir diyet uyguluyorum sütüm bir iki haftadır baya az. Gece uykusuna geçişte mama veriyorum. Bir de reflüsü var bebeğimin, o sebeple antireflü mamaya başladık bakalım faydası olur inşallah.
En başından beri mama karşıtı bir insan olmadım, mecbursak en iyi alternatif formül mama.
Sıcak suyla çay mi yapıyorsun canım nasıl tuketiyorsunKızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.
Canım şimdi bizim kendi çok kaka yaptı taştı bezden fitilden sonra 10.gün oluyor arada 3 mini kaka yaptı çok azdı .tekrar fitil verince insan acaba fitile mi alisti diyor kendi yapinca daha rahat ediyirsun gerci gittigimiz doktorlardan biri fitile alismaz demisti ama. ikindi kucagimda belki ikinmayi ogreniyorlardir.Tamam canım bekliyorum benim doktor değişik galiba 3 günden sonrası sıkıntı diyodu çünkü, bi hafta falan bekliyim bakalım Allah bana da sabır versin o huzursuz oldukça ben çok üzülüyorum
Evet canım yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon döküyorum, karıştırıp içiyorum. Ilık suyla yapan da var ama midem kaldırmadığı için sıcak suyla yapıyorum ben.Sıcak suyla çay mi yapıyorsun canım nasıl tuketiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?