2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Fiyatı uygun olsa bile prima alıp kullanmam. İçindeki kimyasal oranı çok yüksek bezin.
Bende çoğunlukla artık gece değişmiyorum canım. Zaten 1 gibi yatiyo o zman degisiyorum sabah 7 gibi tekrar degisiyorum

Bu gece denedim dediğinizi. 12 den 6 ya kadar değiştirmedim. Resmen bez ememez haldeydi ıslaktı. Sleppy kullanıyorum. Benim oğlanda in kaynaklı bence

Reactions: The
Size bi öneriyle geldim. İnstagram biyokimyageranne uzun yıllardır takip ederim kendisini. Şimdi yeniden ürünleri incelemeye başladı içerikler değiştiği için. Bez, ıslak mendil, pişik kremi, şimdi deterjan içeriklerini paylaşıp kimyasal oranlarına göre yorum yapıyor. Etiket okumayı gıdadedektifi ile öğrendim, biyokimyageranne ile devam ediyorum sağolsun. İncelemelisiniz.

Cnm rotaya yakalanmazsa gerek yok evet ama yakalanırsa cocuk 1 hafta perişan oluyo
Menenjit asıları cok gereklı
Cok nadir görülen bı enfeksıyon ama yakalanıldıgında fazlaca hasar bırakabılıyo
Cnm ya bızım ar(antireflü) mamayı bıle kusuyo
Siz hangı markanın ar sini kullanıyosnz?
Kızlar gündüz sağılan süt gece verilmez mi? Poşetlerde gece gündüz işareti var da
Hıc fark etmez canım
İlk bebeğimde işe gitmeden gece sagardm sabah onu içirirdi eşim:)

Evolvia ar aldık.
Aptamil ar yokmuş bizim olduğumuz şehirde depolarda bile.
Bebelac ar kusturuyormuş herhalde.
Aslında bizimki kusmaktan ziyade genzine kaçıyor ve uyurken sürekli ağzına geliyor uyandırıyor. Reflü maması iyi gelir dedi doktor iyi geliyor gibi bakalım. Gastroenterolojiye randevu aldım daha gitmedik.
Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Aptamıl ar kullandık ama kusması devam etti
Gastroentolog gavıscon şase verdı mamaya onu eklıyorm sabah aksam
Ama onu ekledıgım zamanlarda kaka yapmakta zorlanıyo ar mama da aynı sekılde bı parca kabızlık yapıyo sımdılık normal aptamıle donduk bakalım

Bize ilaç vermediler kilo kaybı olmayınca. Belki gastroenterolojiden verirler.
Evolvia deneyin isterseniz bir de. Her bebekte farklı etki yapabiliyor. Bir de prebiyotik damlalar da kabızlığa iyi gelir maflor, biogaia, lactocol tarzı bir şey.

En iyisi hiç riske girmemek ve yaptırmak. Menenjitleri kesin yaptıracağım zaten teşekkür ederim canm :)

Tamam canım bekliyorum benim doktor değişik galiba 3 günden sonrası sıkıntı diyodu çünkü, bi hafta falan bekliyim bakalım Allah bana da sabır versin o huzursuz oldukça ben çok üzülüyorum
Haklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyor

Ama internette öyle yazmıyor gündüzdeki süt geceki farklıymış saatine göre verilmeli diyo

Bu gece denedim dediğinizi. 12 den 6 ya kadar değiştirmedim. Resmen bez ememez haldeydi ıslaktı. Sleppy kullanıyorum. Benim oğlanda in kaynaklı bence
Aynı şey bizim için de mümkün bile değil yani acayip dolu oluyor, çocuğu o şekilde bırakamıyorum. Yoksa evet alt açmak gerçekten uykusunu bölüyor

Haklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyor
Kızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.

Bence çok icti ondan . Benimki 1 gibi emziriyom birde gece 4 de daha sonra 7 de bezini degisiyorum

Canım gerçekten sen çok güçlü bir annesin, maşallah

Sıcak suyla çay mi yapıyorsun canım nasıl tuketiyorsun

Tamam canım bekliyorum benim doktor değişik galiba 3 günden sonrası sıkıntı diyodu çünkü, bi hafta falan bekliyim bakalım Allah bana da sabır versin o huzursuz oldukça ben çok üzülüyorum
Canım şimdi bizim kendi çok kaka yaptı taştı bezden fitilden sonra 10.gün oluyor arada 3 mini kaka yaptı çok azdı .tekrar fitil verince insan acaba fitile mi alisti diyor kendi yapinca daha rahat ediyirsun gerci gittigimiz doktorlardan biri fitile alismaz demisti ama. ikindi kucagimda belki ikinmayi ogreniyorlardir.

Sıcak suyla çay mi yapıyorsun canım nasıl tuketiyorsun
Evet canım yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon döküyorum, karıştırıp içiyorum. Ilık suyla yapan da var ama midem kaldırmadığı için sıcak suyla yapıyorum ben.

Bir de bebeğine muskat rendesi verenler varmış ama süt dışında bebeğe bir şey vermeyi gözüm kesmediği için hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…