2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Hala gün içinde bile kundakla uyutuyorum
Ana penye battaniye ile kendim yapıyorum.
Kundaksız üzerine direk battaniye mi örtüyorsunuz.

hannel Bende aldim henuz kullanmadim ama bi sekilde alismak lazim. Bizim bebis artik battaniye ince ise yuzune cekmeye basladi. Daha guclenince daha da fark edecek o yuzden bu ihtimali de düşün bence canim // veya baska bir markanin uyku tulumu seklinde olani

Kimyonlu şu içiyorum canım hatta şuan elimde

Kesinlikle ise başlamak istemiyordum ama 1 günde herşey değişti. Bazı yazan arkadaşlar olmuştu herşey pahalilasti falan diye siz haklısınız kızlar. Asgari ücret kaç para oldu inanılır gibi değil. Annem sen ise git kızım demeye başladı. Bütün planlar 1 günde değişti şaka gibi. Yarında asi olmaua gidiyorum mecburen yoksa beni şirketten içeri sokmaz işbaşı yaptirmazlar...annemle ben asi olacagiz, babamla eşim asi olmuyorlar inatla. Kızım okula başlayacak 2. Dönem mecburen bakalım neler olacak .. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

2.ay asilarindan sonra ates kac saat te cikiyor acaba
Ateş kaç saatte bir çıkmaz canım, calpol verirsin 4 saat etkisi sürer sonra yine ateş çıkar. Bizde yarın sabah asi olucaz bugünde yanakları al al oldu, annem hasta olacak bu bebek diyor abimin çocuğu gripli miydi neydi yapışıp duruyor bebeğe öptü durdu, banada hafif grip bulaştı inşallah bebehime birşey olmaz.

Hala gün içinde bile kundakla uyutuyorum
Ana penye battaniye ile kendim yapıyorum.
Kundaksız üzerine direk battaniye mi örtüyorsunuz.
Ayy ne güzel, biz birkaç kere müslin bezle yaptık aslında durmuştu onlarda ama o kadarla kaldı. Uyanıkken asla yapamıyoruz, uykudayken de uyanıyor diye yapamıyoruz kaldı öyle Evet direkt göbeğine kadar battaniye örtüyorum şu an.

Özel aşılarımız da var canım. Ama sağlık ocağındaki hemşire yanlarda işaretli olan gibi yaptır bence dedi.

Eklentiler

• IMG_20211212_001125.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 55
Ben hiç kundak yapmadım, özgür olsun istedim. Bu kez de fazla rahat oldu galiba battaniye içine sarıp sağlık ocağına, hastaneye götüremiyorum ağlıyor kıvranıyor, illa elleri kolları açık olacak. Şapkayı da sevmiyor bu yaramaz minnak :)

Kızlar bebeğim 2 gündür çok iştahlı iki elini yumruk yapıp emiyo acliktanmi acaba dedim ama memeden sonrada bu hareketi yapıyor sizce neden olabilir diş desem daha şuan çok erken degilmi . Sizdede durum böylemi

Ay benim kızım az obur bazen iki tarafı emse de böyle yaptığı oluyor, üzerine az mama veriyorum 30 ml falan duruluyor

Evet var canim. Nefessiz kaliyor kendini sıkarak kipkirmizi oluyor.
Umarim olmaz canim allah yardimciniz olsun.
Benimkide yapiyor ama yanlis mi biliyorum artik nesneleri agzina goturerek tanimaya basliyor diye okumustum. Yani ac olmasindan dolayi degilde refleks olmasi gereken bir durum gibi biliyorum.

Gece bende biraz araştırdım dediğin gibi . Ya bi gör sanki 40 yıldır ac bırakmışım onu şapur şupur o tombik elleri emiyo

Ellerini keşfediyor olabilir mi? Kızımdan hatırlıyorum sürekli eller ağzındaydı diş mi diye çok düşündük ama değildi aradan 8 yı geçtiği için kaç aylıktı o dönem net hatırlayamadım ama 2-3 aylıktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…