Bizde çıkmadı canım ateş2.ay asilarindan sonra ates kac saat te cikiyor acaba
Ay insallahBizde çıkmadı canım ateş
Surekli olcersen oyle oluyor canim benimde oyleAy insallah
Ya atesi olcuyorum. Surekli oynuyor.
Sikintili bi durummu acaba ?
36.8 37 36.9 37.2 37.4 bi ara 37.7 gordum.
Ilik pamuk alnina boynuna duser gibi oldu suan tekrar 37.3
Siz ne zaman yaptirdiniz canim ?Surekli olcersen oyle oluyor canim benimde oyle
Ya ben bu Owli uyku gurusunu bugün deneyeyim dedim de en küçük o kundak haline bebem sığmadı, çok dar olduYandaki fermuarı açtım geniş kundak kullanayım diye bu sefer de yandaki çıtçıtları açtı kollarını çıkardı Pek benim işimi göremedi yani iade edeceğim o yüzden. Kundak olayını doğumdan itibaren yapsaydık daha iyi olurmuş gerçekten, sonradan yapmaya çalışınca çok yadırgadı çocuğum.
Kimyonlu şu içiyorum canım hatta şuan elimdeKızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.
Biz asi.daha olmadık canim ama atesi hep oyle benim kizinSiz ne zaman yaptirdiniz canim ?
Kesinlikle ise başlamak istemiyordum ama 1 günde herşey değişti. Bazı yazan arkadaşlar olmuştu herşey pahalilasti falan diye siz haklısınız kızlar. Asgari ücret kaç para oldu inanılır gibi değil. Annem sen ise git kızım demeye başladı. Bütün planlar 1 günde değişti şaka gibi. Yarında asi olmaua gidiyorum mecburen yoksa beni şirketten içeri sokmaz işbaşı yaptirmazlar...annemle ben asi olacagiz, babamla eşim asi olmuyorlar inatla. Kızım okula başlayacak 2. Dönem mecburen bakalım neler olacak .. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cnm yazdiklarin anladigim sen ise bbaslamak istemiyosun. Istemiyosan baslama belli ki oyle mutlu olcaksin. Esin dedigin gibi daha cok asilir is olayina. Baktin olmuyo baslarsin oyle bi ihtinalin varsa. Hersey gonlunce olsun ins
3. Ay asisi yok cnm. 3. Ayda direkt rotayi yaptir. Eczaneden aliosun saglik ocaginda yapiyolar. 5. Ay tekrari war. Agizdan yapiliyo zaten cani da acimiyo. Sen bilirsin tabi ama bence yaptir. Benim ablam bilmiomus doktoru da soylemeyi unutmus yaptirmamisti yegenim 1 yasinda rota kapti hastanede yatti. Her cocuk kapcak diye bisey de yok tabi de insan bi tirsiyo
Ben hergun iciyorum gaz icin de cok ii oluyor. Suyu ocakta kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra 1 cay kasigi kimyon atip 15 sn sonra suzup iciyorum. Ilk baslarda toz kimyon kullaniyodum onu bardaga koyup dibe cokunce ustunu iciodum. Sonra kimyon tohumu mu ne aldi annem aktardan. O daha da ii geldi. Hem gaza hem kaka yapmaya etkili ve doktor da en masum gaz ilaci iç dedi
Bekleme bence cnm ic.
Ateş kaç saatte bir çıkmaz canım, calpol verirsin 4 saat etkisi sürer sonra yine ateş çıkar. Bizde yarın sabah asi olucaz bugünde yanakları al al oldu, annem hasta olacak bu bebek diyor abimin çocuğu gripli miydi neydi yapışıp duruyor bebeğe öptü durdu, banada hafif grip bulaştı inşallah bebehime birşey olmaz.2.ay asilarindan sonra ates kac saat te cikiyor acaba
Ayy ne güzel, biz birkaç kere müslin bezle yaptık aslında durmuştu onlarda ama o kadarla kaldı. Uyanıkken asla yapamıyoruz, uykudayken de uyanıyor diye yapamıyoruz kaldı öyleHala gün içinde bile kundakla uyutuyorum
Ana penye battaniye ile kendim yapıyorum.
Kundaksız üzerine direk battaniye mi örtüyorsunuz.
Özel aşılarımız da var canım. Ama sağlık ocağındaki hemşire yanlarda işaretli olan gibi yaptır bence dedi.Cnm yazdiklarin anladigim sen ise bbaslamak istemiyosun. Istemiyosan baslama belli ki oyle mutlu olcaksin. Esin dedigin gibi daha cok asilir is olayina. Baktin olmuyo baslarsin oyle bi ihtinalin varsa. Hersey gonlunce olsun ins
3. Ay asisi yok cnm. 3. Ayda direkt rotayi yaptir. Eczaneden aliosun saglik ocaginda yapiyolar. 5. Ay tekrari war. Agizdan yapiliyo zaten cani da acimiyo. Sen bilirsin tabi ama bence yaptir. Benim ablam bilmiomus doktoru da soylemeyi unutmus yaptirmamisti yegenim 1 yasinda rota kapti hastanede yatti. Her cocuk kapcak diye bisey de yok tabi de insan bi tirsiyo
Ben hergun iciyorum gaz icin de cok ii oluyor. Suyu ocakta kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra 1 cay kasigi kimyon atip 15 sn sonra suzup iciyorum. Ilk baslarda toz kimyon kullaniyodum onu bardaga koyup dibe cokunce ustunu iciodum. Sonra kimyon tohumu mu ne aldi annem aktardan. O daha da ii geldi. Hem gaza hem kaka yapmaya etkili ve doktor da en masum gaz ilaci iç dedi
Bekleme bence cnm ic.
Ben hiç kundak yapmadım, özgür olsun istedim. Bu kez de fazla rahat oldu galiba battaniye içine sarıp sağlık ocağına, hastaneye götüremiyorum ağlıyor kıvranıyor, illa elleri kolları açık olacak. Şapkayı da sevmiyor bu yaramaz minnak :)Ya ben bu Owli uyku gurusunu bugün deneyeyim dedim de en küçük o kundak haline bebem sığmadı, çok dar olduYandaki fermuarı açtım geniş kundak kullanayım diye bu sefer de yandaki çıtçıtları açtı kollarını çıkardı Pek benim işimi göremedi yani iade edeceğim o yüzden. Kundak olayını doğumdan itibaren yapsaydık daha iyi olurmuş gerçekten, sonradan yapmaya çalışınca çok yadırgadı çocuğum.
Dün olduk biz de çıkmadı çok şükür.2.ay asilarindan sonra ates kac saat te cikiyor acaba
Kızlar bebeğim 2 gündür çok iştahlı iki elini yumruk yapıp emiyo acliktanmi acaba dedim ama memeden sonrada bu hareketi yapıyor sizce neden olabilir diş desem daha şuan çok erken degilmi . Sizdede durum böylemi
Evet var canim. Nefessiz kaliyor kendini sıkarak kipkirmizi oluyor.Arkadaşlar kızım bazen ellerini yumruk yapıp bacaklarını dizlerine çekip kıpkırmızı ve kaskatı kesiliyor. Gaz ile ilgili olduğunu düşünüp pek önemsemiyorum ama acaba hata mı yapıyorum. Sizinde bebeklerinizde böyle tepkiler gösteren var mı
Umarim olmaz canim allah yardimciniz olsun.Ateş kaç saatte bir çıkmaz canım, calpol verirsin 4 saat etkisi sürer sonra yine ateş çıkar. Bizde yarın sabah asi olucaz bugünde yanakları al al oldu, annem hasta olacak bu bebek diyor abimin çocuğu gripli miydi neydi yapışıp duruyor bebeğe öptü durdu, banada hafif grip bulaştı inşallah bebehime birşey olmaz.
Benimkide yapiyor ama yanlis mi biliyorum artik nesneleri agzina goturerek tanimaya basliyor diye okumustum. Yani ac olmasindan dolayi degilde refleks olmasi gereken bir durum gibi biliyorum.Kızlar bebeğim 2 gündür çok iştahlı iki elini yumruk yapıp emiyo acliktanmi acaba dedim ama memeden sonrada bu hareketi yapıyor sizce neden olabilir diş desem daha şuan çok erken degilmi . Sizdede durum böylemi
Gece bende biraz araştırdım dediğin gibi . Ya bi gör sanki 40 yıldır ac bırakmışım onu şapur şupur o tombik elleri emiyoEvet var canim. Nefessiz kaliyor kendini sıkarak kipkirmizi oluyor.
Umarim olmaz canim allah yardimciniz olsun.
Benimkide yapiyor ama yanlis mi biliyorum artik nesneleri agzina goturerek tanimaya basliyor diye okumustum. Yani ac olmasindan dolayi degilde refleks olmasi gereken bir durum gibi biliyorum.
Sorma hele anne babalarin yaninda yapincaGece bende biraz araştırdım dediğin gibi . Ya bi gör sanki 40 yıldır ac bırakmışım onu şapur şupur o tombik elleri emiyo
Ellerini keşfediyor olabilir mi? Kızımdan hatırlıyorum sürekli eller ağzındaydı diş mi diye çok düşündük ama değildi aradan 8 yı geçtiği için kaç aylıktı o dönem net hatırlayamadım ama 2-3 aylıktı sankiKızlar bebeğim 2 gündür çok iştahlı iki elini yumruk yapıp emiyo acliktanmi acaba dedim ama memeden sonrada bu hareketi yapıyor sizce neden olabilir diş desem daha şuan çok erken degilmi . Sizdede durum böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?