2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Deneyeyim bende bir daha ki sefere yine uzarsa süresi

Haklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyor
Az da olsa yapıyo ya ne güzel sadece çişli bez değiştiriyorum günlerdir oyy oyyy

Kaç kez fitil kullanmıştın canım sen? Fitilden sonra hiçbi müdahalede bulunmadın dimi 10. Gün yaptı, inat ettim ya ben de beklicem artık kendisi yapsın

Her gün içiyorum ya, içmesem nolur demek ki hatta bebeğime de veriyorum ben 1 çay kaşığı her gün

Onu duydum, çok memnun olarak okudum. Bir de rezene icirildigini okudum, belki anormal gelebilir ama ben denemeyi düşünüyorum bir iki çay kaşığı kadar. Öneren doktorlar var , onca ilaçtan ve kimyasaldan daha tehlikeli gelmiyor açıkçası

Ben de kimyon çayı veriyorum canım bi kaşık her gün, bazen kimyon rezene karışık demleyip veriyorum

Reactions: The
Kaç kez fitil kullanmıştın canım sen? Fitilden sonra hiçbi müdahalede bulunmadın dimi 10. Gün yaptı, inat ettim ya ben de beklicem artık kendisi yapsın
Biz iki defa 5.gun fitil verdik sonra tekrar 5.gunlibalaks sonra dokunmadik sadece gaz ilacini aksam ustu vermeye dikkat ettim 3 gündür

Biz iki defa 5.gun fitil verdik sonra tekrar 5.gunlibalaks sonra dokunmadik sadece gaz ilacini aksam ustu vermeye dikkat ettim 3 gündür
Çok şükür yapmış canım gaz ilacın neydi senin? Bide libalakstan sonra 10. Gün yaptı diyosun dimi? Dün 4. Gün az yaptı kakasını yazmıştın da o yüzden soruyorum çok soru sormuş oldum canım kusura bakma

Az kakalari saymassak 10.gun yoksa bugun az kaka yapti sabah ama minik oglen cok yapti

Gaz ilacini degxsistirdik pazartesi simbio sys

Canım akşamları kullanıyodum hep yatmadan önce ama sanki onu kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunu çıktı

Ben de anason çayı içiyorum. Yemeklere de kimyon koyuyorum çay olarak içmiyorum da. İki üç çay kaşığı bebeğime de veriyorum. Ama anason çok değil bata hafif demliyorum

Cnm yazdiklarin anladigim sen ise bbaslamak istemiyosun. Istemiyosan baslama belli ki oyle mutlu olcaksin. Esin dedigin gibi daha cok asilir is olayina. Baktin olmuyo baslarsin oyle bi ihtinalin varsa. Hersey gonlunce olsun ins
3. Ay asisi yok cnm. 3. Ayda direkt rotayi yaptir. Eczaneden aliosun saglik ocaginda yapiyolar. 5. Ay tekrari war. Agizdan yapiliyo zaten cani da acimiyo. Sen bilirsin tabi ama bence yaptir. Benim ablam bilmiomus doktoru da soylemeyi unutmus yaptirmamisti yegenim 1 yasinda rota kapti hastanede yatti. Her cocuk kapcak diye bisey de yok tabi de insan bi tirsiyo
Ben hergun iciyorum gaz icin de cok ii oluyor. Suyu ocakta kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra 1 cay kasigi kimyon atip 15 sn sonra suzup iciyorum. Ilk baslarda toz kimyon kullaniyodum onu bardaga koyup dibe cokunce ustunu iciodum. Sonra kimyon tohumu mu ne aldi annem aktardan. O daha da ii geldi. Hem gaza hem kaka yapmaya etkili ve doktor da en masum gaz ilaci iç dedi
Deneyeyim bende bir daha ki sefere yine uzarsa süresi
Bekleme bence cnm ic.

Ya ben bu Owli uyku gurusunu bugün deneyeyim dedim de en küçük o kundak haline bebem sığmadı, çok dar oldu Yandaki fermuarı açtım geniş kundak kullanayım diye bu sefer de yandaki çıtçıtları açtı kollarını çıkardı Pek benim işimi göremedi yani iade edeceğim o yüzden. Kundak olayını doğumdan itibaren yapsaydık daha iyi olurmuş gerçekten, sonradan yapmaya çalışınca çok yadırgadı çocuğum.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…