Deneyeyim bende bir daha ki sefere yine uzarsa süresiEvet canım yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon döküyorum, karıştırıp içiyorum. Ilık suyla yapan da var ama midem kaldırmadığı için sıcak suyla yapıyorum ben.
Bir de bebeğine muskat rendesi verenler varmış ama süt dışında bebeğe bir şey vermeyi gözüm kesmediği için hiç denemedim.
Az da olsa yapıyo ya ne güzel sadece çişli bez değiştiriyorum günlerdir oyy oyyyHaklısın doktordan doktora farkediyor bugun bizim cok az yaptı salı da cok az yapmisti fitil verince cok yapıyor ama bi daha fitil vermek zorunda kalmakda üzücü oluyor
Kaç kez fitil kullanmıştın canım sen? Fitilden sonra hiçbi müdahalede bulunmadın dimi 10. Gün yaptı, inat ettim ya ben de beklicem artık kendisi yapsınCanım şimdi bizim kendi çok kaka yaptı taştı bezden fitilden sonra 10.gün oluyor arada 3 mini kaka yaptı çok azdı .tekrar fitil verince insan acaba fitile mi alisti diyor kendi yapinca daha rahat ediyirsun gerci gittigimiz doktorlardan biri fitile alismaz demisti ama. ikindi kucagimda belki ikinmayi ogreniyorlardir.
Her gün içiyorum ya, içmesem nolur demek kiKızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.
Onu duydum, çok memnun olarak okudum. Bir de rezene icirildigini okudum, belki anormal gelebilir ama ben denemeyi düşünüyorumEvet canım yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon döküyorum, karıştırıp içiyorum. Ilık suyla yapan da var ama midem kaldırmadığı için sıcak suyla yapıyorum ben.
Bir de bebeğine muskat rendesi verenler varmış ama süt dışında bebeğe bir şey vermeyi gözüm kesmediği için hiç denemedim.
Ben de kimyon çayı veriyorum canım bi kaşık her gün, bazen kimyon rezene karışık demleyip veriyorumOnu duydum, çok memnun olarak okudum. Bir de rezene icirildigini okudum, belki anormal gelebilir ama ben denemeyi düşünüyorumbir iki çay kaşığı kadar. Öneren doktorlar var , onca ilaçtan ve kimyasaldan daha tehlikeli gelmiyor açıkçası
Biz iki defa 5.gun fitil verdik sonra tekrar 5.gunlibalaks sonra dokunmadik sadece gaz ilacini aksam ustu vermeye dikkat ettim 3 gündürKaç kez fitil kullanmıştın canım sen? Fitilden sonra hiçbi müdahalede bulunmadın dimi 10. Gün yaptı, inat ettim ya ben de beklicem artık kendisi yapsın
Ben de verilebilir diye düşünüyorum canım ya. Vereceğim de açıkçası bugünden sonra , bebeğim çok ikiniyor benim de. Belki bir faydası olur yavruma, deneyeceğimBen de kimyon çayı veriyorum canım bi kaşık her gün, bazen kimyon rezene karışık demleyip veriyorum
Çok şükür yapmış canım gaz ilacın neydi senin? Bide libalakstan sonra 10. Gün yaptı diyosun dimi? Dün 4. Gün az yaptı kakasını yazmıştın da o yüzden soruyorum çok soru sormuş oldum canım kusura bakmaBiz iki defa 5.gun fitil verdik sonra tekrar 5.gunlibalaks sonra dokunmadik sadece gaz ilacini aksam ustu vermeye dikkat ettim 3 gündür
Az kakalari saymassak 10.gun yoksa bugun az kaka yapti sabah ama minik oglen cok yaptiÇok şükür yapmış canım gaz ilacın neydi senin? Bide libalakstan sonra 10. Gün yaptı diyosun dimi? Dün 4. Gün az yaptı kakasını yazmıştın da o yüzden soruyorum çok soru sormuş oldum canım kusura bakma
Gaz ilacini degxsistirdik pazartesi simbio sysÇok şükür yapmış canım gaz ilacın neydi senin? Bide libalakstan sonra 10. Gün yaptı diyosun dimi? Dün 4. Gün az yaptı kakasını yazmıştın da o yüzden soruyorum çok soru sormuş oldum canım kusura bakma
Ben de biogiayı bugün itibariyle bırakmayı düşünüyorum, gaz ilacı da metsil kullanıyorum onu da bırakırım belki bilmiyorumGaz ilacini degxsistirdik pazartesi simbio sys
Probiyotik bagirsak duzenleyici hangisi ise onu duzenli kullanmak gerekiyormus aksamlariBen de biogiayı bugün itibariyle bırakmayı düşünüyorum, gaz ilacı da metsil kullanıyorum onu da bırakırım belki bilmiyorum
Doktora bi danis istersen bize probiyotik duzenler bagirsak gelisimini onu kullanin dedi maflordu bizimki simdi simbiosys ye gectikCanım akşamları kullanıyodum hep yatmadan önce ama sanki onu kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunu çıktı
Canım gerçekten sen çok güçlü bir annesin, maşallah
Evet canım yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon döküyorum, karıştırıp içiyorum. Ilık suyla yapan da var ama midem kaldırmadığı için sıcak suyla yapıyorum ben.
Cnm yazdiklarin anladigim sen ise bbaslamak istemiyosun. Istemiyosan baslama belli ki oyle mutlu olcaksin. Esin dedigin gibi daha cok asilir is olayina. Baktin olmuyo baslarsin oyle bi ihtinalin varsa. Hersey gonlunce olsun insBende geçen akşam abimin zoruyla dışarı çıktım süt sağma makinam İstanbul'da kaldı. Mecbur mama verdik zaten doymuyor doktor bir kerede mama ver hergun demişti. O akşam 2 defa mama içmiş. Kilo alımını da olumlu etkiledi. Dışarı çıkacağım zaman sütü sagip bırakıyordum ama iki göğsümude boşaltıp dışarı çıkıyordum eve gelene kadar zaten göğüslerim biraz doluyordu. 3 saat idare ediyordu bıraktığım süt bende kendimi ona göre ayarlıyorum eve gelişimi.
Çok şükür ben hiç covid olmadım dikkat etmeye çalışıyorum canım. Elimden geldiğince otelemeye çalışmak istiyorum asi olayını. Dediğin gibi bu aşının yan etkileri daha sonra kendisini gösterecek.
Hayattan beklentim bebeğime sıkıntısız rahat şekilde evde bakmakti ama hayat hep bana soru gosteriyor. Hiç rahat yüzü görmedim. Benim şansıma bu şekilde bir kriz çıktı evde. Ama bende artık idare edilmek istiyorum. Eşimde çok iyi anlıyorum fakat pandemi dönemi boyunca 18 aydır onu idare ettik, dükkanı hep kapalıydı pandemide. Tam herşey yoluna girer dediğimde eşim dükkanı bıraktı. Bu kadar şansızlık ancak bende olur.
Vallahi hislerine tercumen olmuşsun. Ben ise başlarsam eminim ağırdan alacak. Ailemde yanımda onlarada güveniyor ama yeter diyorjm bende artık. Riskli hamileliğimde bile gece 12lere kadar çalıştım ama şimdi öyle tatlı bir kuzum varki ben bunu sırf eşim sıkıntı yasamasin diye bırakıp işe gitmek istemiyorum. Hiçbir zamanda kıymet bilinmedim, ailem dışında eşimden taktir görmedim. İdare eden değil idare edilen ben olayım bu seferde diye düşünüyorum. Bunu hakkım olarak görüyorum artık.
2. Ay aşısında banyo yaptırılmıyor olabilir herhalde asi yaptirirken sağlık ocağı söyler. Zira biz daha yaptıramadık, bu ayın sonuna kadar yaptırabilirmisiz, sağlık ocağının aşıyı açmasını bekliyoruz. Hayırlısı olsun iş durumunda inşallah canım, benimde ilk çocuğuma annem baktı, ikincisinde bakarım diyor ama biraz büyüyene kadar destek bekliyor, diğer kızım seneye ilkokula başladığında benimde iznim bitmiş olacak o zaman ben işe, kızım okula, annemde bebekle evde kalır babamda var rahat rahat bakarlar diye düşünüyorum.
Bu arada hamilelikte emzirme dönemide aynı. Bugün grip oldum vermidon bile icemiyormusum nöbetçi eczaneden parol alıp geldim. İşimiz çok zor emzirme döneminde...
3. Ay asisi yok cnm. 3. Ayda direkt rotayi yaptir. Eczaneden aliosun saglik ocaginda yapiyolar. 5. Ay tekrari war. Agizdan yapiliyo zaten cani da acimiyo. Sen bilirsin tabi ama bence yaptir. Benim ablam bilmiomus doktoru da soylemeyi unutmus yaptirmamisti yegenim 1 yasinda rota kapti hastanede yatti. Her cocuk kapcak diye bisey de yok tabi de insan bi tirsiyoAy çok sağ ol canım valla cuma günü gidip yaptıracaktım. O zaman 3. Ay aşılarıyla mı yaptırmalıyım ? Birde bir eczacı tanıdık çokta gerekli bir aşı değil ben kızıma yaptırmadım dedi. Ben pek ikna olmadım yaptıracağım dedim, sen bilirsin ama menenjitleri yaptırsan yeter dedi.
Ben hergun iciyorum gaz icin de cok ii oluyor. Suyu ocakta kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra 1 cay kasigi kimyon atip 15 sn sonra suzup iciyorum. Ilk baslarda toz kimyon kullaniyodum onu bardaga koyup dibe cokunce ustunu iciodum. Sonra kimyon tohumu mu ne aldi annem aktardan. O daha da ii geldi. Hem gaza hem kaka yapmaya etkili ve doktor da en masum gaz ilaci iç dediKızlar kimyonlu su içmeyi denediniz mi? Dün taze fasülye yedim diye benimki mahvoldu geceden beri. Sabah kimyonlu su yaptım kendime. Öğleden sonra da rahatladı çocuğum, benim de üstümü başımı kaka yaptı hatta. O yüzden denemediyseniz kimyona da bir şans verin bence.
Bekleme bence cnm ic.Deneyeyim bende bir daha ki sefere yine uzarsa süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?