En dar haline benimki de girmiyor canım, yanları açıyorum o şekilde koyuyorum. Ama ellerini çok hareket ediyor diye muslin bezle kundak yapıp öyle koyuyorumYa ben bu Owli uyku gurusunu bugün deneyeyim dedim de en küçük o kundak haline bebem sığmadı, çok dar olduYandaki fermuarı açtım geniş kundak kullanayım diye bu sefer de yandaki çıtçıtları açtı kollarını çıkardı Pek benim işimi göremedi yani iade edeceğim o yüzden. Kundak olayını doğumdan itibaren yapsaydık daha iyi olurmuş gerçekten, sonradan yapmaya çalışınca çok yadırgadı çocuğum.
Ben uyku tulumunu zaten bebeğimin yüzünde battaniyesini gördükten sonra almaya karar verdim@hannel Bende aldim henuz kullanmadim ama bi sekilde alismak lazim. Bizim bebis artik battaniye ince ise yuzune cekmeye basladi. Daha guclenince daha da fark edecek o yuzden bu ihtimali de düşün bence canim // veya baska bir markanin uyku tulumu seklinde olani
Senin sormak istediğin şeyi kaç saatte bir ateşi çıkıyor gibi okumuşum ve öyle cevaplamisim2.ay asilarindan sonra ates kac saat te cikiyor acaba
Antibiyotikrten dolayi kaka sayisi degilmi benimkide dogar dogmaz yogun bakimda kaldi 10 gun 10 gun sonra aldik ve o gunden beri yaklasik bucuk ay gecti ve hâla gunde 6 7 kere kaka yapiyo bazen ishal cok sık yapıyo ilk 40 gun normaldir dedim ama 40i cikti hala 6 7 kere yapiyo belkide ondan kilo alimi yavaş olabilirimi etkisi ne zaman gecer acaba fikrin varmi ya da doktora daniştinmiOna o kadar takılmamak lazım.
Anne sütü mü mama mı diye.
Kendimize niye stres yapacağız ki o kadar.
Uzun süreli etki olarak kilo yapımı daha fazla onu biliyorum ama.
Hani hep derler ya mama kilosu diye öyle bir şey.
Bu arada benim bebeğim de yoğun bakım da yattı geçtiğimiz ay içinde.
Mamayı daha çok vermek zorunda kaldım hastanede ama kilo alımı ilk aya göre daha azdı.
Çünkü antibiyotik sebebiyle tuvalet miktarı da değişti, hastalık zaten zayıflatıyor bebekleri.
Dün sabah 10 buçuk gibi olduk aşıyı akşama kadar hiç bişey yoktu akşam 23 - 23.30 gibi bi anda 37.8 37.9 falan oldu calpol verdim gecede sabahta takipteydim şimdilik tekrarlamadı, yani anlayacağın 13 saat sonra anca çıktı mesela bizim. Ebe de zaten 3 gün boyunca takip edeceksin dedi, bende araştırdım biraz diğer aşılar ilk 24 saat içinde ateş normalken verem aşısında 48.62 saat ateş normal diyor, yani 2.gün bile çıkbilir.Evettt bizde nihayet 2. Ay asilarimizi olduk ortalık feryat figandi bol ağlamalı hatta bir ara katılarak ağlamalı bir finalle eve geldiknefesimi tuttum yanından saniye ayrilmiyorum, calpol bilerek vermiyorum şuanda acaba ateşi çıkmayanlar dan midir diye bekliyorum size bir sorum olacak şimdi aşı olduktan kaç saat sonra ilk ateşi çıktı sizin bebolarin kızlar? Annem 2-3 saate çıkar diyor, bana da sanki hemen çıkacakmış gibi geliyor...
Ahh ah gece 2 saatte bir uyanıyorum. Gündüz bazen abartıp saat başı emmek istiyor. Evde bırakıp markete giderken bile tereddüt ediyorumBence çok icti ondan . Benimki 1 gibi emziriyom birde gece 4 de daha sonra 7 de bezini degisiyorum
Onu duydum, çok memnun olarak okudum. Bir de rezene icirildigini okudum, belki anormal gelebilir ama ben denemeyi düşünüyorumbir iki çay kaşığı kadar. Öneren doktorlar var , onca ilaçtan ve kimyasaldan daha tehlikeli gelmiyor açıkçası
Ben de kimyon çayı veriyorum canım bi kaşık her gün, bazen kimyon rezene karışık demleyip veriyorum
Antibiyotikrten dolayi kaka sayisi degilmi benimkide dogar dogmaz yogun bakimda kaldi 10 gun 10 gun sonra aldik ve o gunden beri yaklasik bucuk ay gecti ve hâla gunde 6 7 kere kaka yapiyo bazen ishal cok sık yapıyo ilk 40 gun normaldir dedim ama 40i cikti hala 6 7 kere yapiyo belkide ondan kilo alimi yavaş olabilirimi etkisi ne zaman gecer acaba fikrin varmi ya da doktora daniştinmi
Kızlar bebeğim 2 gündür çok iştahlı iki elini yumruk yapıp emiyo acliktanmi acaba dedim ama memeden sonrada bu hareketi yapıyor sizce neden olabilir diş desem daha şuan çok erken degilmi . Sizdede durum böylemi
Benim 12 saat sonra yukseldi canimEvettt bizde nihayet 2. Ay asilarimizi olduk ortalık feryat figandi bol ağlamalı hatta bir ara katılarak ağlamalı bir finalle eve geldiknefesimi tuttum yanından saniye ayrilmiyorum, calpol bilerek vermiyorum şuanda acaba ateşi çıkmayanlar dan midir diye bekliyorum size bir sorum olacak şimdi aşı olduktan kaç saat sonra ilk ateşi çıktı sizin bebolarin kızlar? Annem 2-3 saate çıkar diyor, bana da sanki hemen çıkacakmış gibi geliyor...
Aşı oldunuz mu acaba ben de sezeryanlıyım 2 aylık olduk ve adet de olmadım emziriyorum. Yan etki olur mu? Korkuyorum aşı olmaya emzirdiğim içinSelam kızlar emzirirken aşı olan var mı ilk doz biontech oldum kol ağrısı var şidettli başka bi etki olmadı 32.hafta da geçirmiştim oğlum ve eşim okula gidiyor o yüzden oldum. Birde sezeryan sonrası adet olan var mı tekrar nez zaman düzene gireriz? Cuma günü kalça çıkığı için ve kendim için kontrole gideceğiz 40 sonrası gel demişlerdi
Ya bişey olucağını sanmıyorum ama kimyon çayı içmeyi dene istersen canım bebeğine de verebilirsinRezene için zeka gelişimine olumsuz etkileri olduğuna dair çalışmalar yayınlanmış. Annelere içmelerini önermiyorlar. Napıcağımı şaşırdım bende bu gaz yüzüne. Sabah kadar uykusunda ağladı ıkındı. Hiç uyuyamadım.
Canım bizimkisi daha iki aylık ama neredeyse 1 aylıktan beri tutunca kayayı kaldırıyordu 1 buçuk aylık olunca nerdeyse ayağa kalkıyo gibi yapıyo bizimkisi biraz fasla gayretli annemler falan diyoEki Görüntüle 2971599
Bayadır aklıma takılan bi durum bu. Bebeğim 2,5 aylık ve böyle ellerinden tutup kaldırdığımda en ufak kendini kaldırmıyor, kafasını tutmuyor. Olduğu gibi kalıyor, ellerime bile yüklenmiyor. Türkiye noröloji derneğinin verilerini taradağımda 4. Ayda bu şekilde kalkması gerekiyormuş. Ama yeğenimi hatırlıyorum benim bebişin aylarındayken az çok ellerime yükleniyordu, kafasını en azından tutmaya çalışıyordu. Sizin bebekleriniz ne durumda kontrol edip yazarmısınız bana. Ben baya taktım bu duruma
Benimki de kaldırıyor canım, kalkmaya çalışır gibi yapıyor yani kafasını tutuyorEki Görüntüle 2971599
Bayadır aklıma takılan bi durum bu. Bebeğim 2,5 aylık ve böyle ellerinden tutup kaldırdığımda en ufak kendini kaldırmıyor, kafasını tutmuyor. Olduğu gibi kalıyor, ellerime bile yüklenmiyor. Türkiye noröloji derneğinin verilerini taradağımda 4. Ayda bu şekilde kalkması gerekiyormuş. Ama yeğenimi hatırlıyorum benim bebişin aylarındayken az çok ellerime yükleniyordu, kafasını en azından tutmaya çalışıyordu. Sizin bebekleriniz ne durumda kontrol edip yazarmısınız bana. Ben baya taktım bu duruma
Nerde yayınlanmış, munkunse paylaşır mısın? Ben şimdiye dek olumsuz bir yazı okumadım rezene ile ilgiliRezene için zeka gelişimine olumsuz etkileri olduğuna dair çalışmalar yayınlanmış. Annelere içmelerini önermiyorlar. Napıcağımı şaşırdım bende bu gaz yüzüne. Sabah kadar uykusunda ağladı ıkındı. Hiç uyuyamadım.
Karın üstü zamanı yapıyor musun? Bebişin kuvvetlenmesi için en önemli hareket o daEki Görüntüle 2971599
Düzenli yapıyorum hatta tummy time aparatı, plastik bi koltuk benzeri bişi bile aldım. Az kaldı kontrolüne doktoruna soruyum bakalımKarın üstü zamanı yapıyor musun? Bebişin kuvvetlenmesi için en önemli hareket o daamerikan pediatri akedemisi hergün süresini daha da arttırarak yapın diyo ama bebişi de zorlamadan sıkıldığı an kaldırmamız gerekiyormuş ki o hareket kafasında olumsuz kalmasın yoksa öyle yatmayı hiç istemezmiş
Anladım canım sor bakalım, bazı bebekler sadece tercih etmediği için bile hareket etmeyip başını tutmayabilirmiş keyfi yani yapısı o, bunu da unutma sters yapma yaniDüzenli yapıyorum hatta tummy time aparatı, plastik bi koltuk benzeri bişi bile aldım. Az kaldı kontrolüne doktoruna soruyum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?