2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
bende tam anlıyamadım doğru olan 2.ay yaptırmak değilmi yani veremle aynı andamı yapılmıyor

Canım 4 gün bitti hala yapmadı benim ki, beklemedeyim

bizde gece sabah ve öğleden sonra 4 e kadar emiyoruz.4 ten sonra mama veriyorum memeye hırslanıyor.bazen boğazına takılır gibi mefes nefese bırakıyor.bazen süt yok gibi hırslanıyor ıhalbuki sıkıyorum süt geliyor.mama saatini bildiği içinmi oluyor anlamıyorum.aslında şırınga veriyordum.gelen giden bitmedi biberon ile verdim mamayı

1 buçuk aylığız.tekrar şırınga ile devam etsem başarırmıyı acaba...çok korkuyorum bırakırsa diye

Zeka kartlari, renk çalışması, göstergeler bunların hepsi 4. Veya 5.a ydan sonra yapılabilecek şeyler değil mi?
Zeka kartlarinda 0 4 ay yaziyor siyah beyaz onlari gosteriyorum. Renk calismasindan ziyade bilmiyorumki sadece elimdeki oyuncaklarin ozelliklerinden bahsediyorum

Oyuncak derken bebisim.
Cingirak canim ses ilgisini cektigi icin 2 3 cesit farkli pelus veya hayvan desenli cingirak
Zeka kartlari aldim 0 4 ay olanlari gosteriyorum
Birde bu adini tam bilemiyorum demir cubuklar var ustune vurunca ses geliyor. Eline vermeye degilde ses ler ilgisini cektigi icin 50 veya 55 gunlukten itibaren kullanmaya basladim.

Sağolasın arkadaşım, ben de üyelik aldım şimdi, inşallah faydası olur

Kızlar dün akşam tamamen unuttum ve şu büyük cikatalar var ya onun yarısını yedim, gerçekten tamamen unuttum ve tek lokmada yedim afedersiniz hem kendim hem oğlum öyle bir gazlandik ki ayaklarına egzersiz yaptırdım yazık sürekli gazını çıkarıyor, içi gaz dolmuş adeta. Bir daha tövbe uzun bir süre çikolatadan da uzak duracağım.

Ya bir de herkes bebeğinin elini emdiğinden bahsetmiş. 3 gündür benimki de deli gibi ellerini eldivenlerini emiyor, üstümüz başımız da salya içinde hep ama daha 40 günlüğüz normal midir acaba?
Benimki de aynı hatta eşim diyor diş mi çıkaracak bu ne böyle her yeri salya demek ki hepimizinki aynıymış

Anladım canım ben de alayım şu çıngıraklardan zeka kartlarını da sipariş vereceğim, teşekkür ederim

Ş
Çikolata da mı gaz yapıyormuş bize mercimek çorbası yapıyor. Resmen büyük insan gibi pırt yapıyor minik kızım

Reactions: The
Ş

Çikolata da mı gaz yapıyormuş bize mercimek çorbası yapıyor. Resmen büyük insan gibi pırt yapıyor minik kızım
Evet canım yapıyor, yaptığını biliyordum ama unutmuşum tamamen. Ben mercimeğe cesaret bile etmedim en azından ilk üç ay bunlardan uzak duracağım malesef. En sevdiğim çorba mercimek, en sevdiğim yemek karnabahar, en sevdiğim tatlı çikolata resmen hepsi yasak

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Eds hic yapmadim bebwgim meme almiyor ara sıra silikon uç aliyor. Bi de 10 gundur covid atlatiyoruz sütüm cok azaldı günde 200-300 ml süt sağarken 50-60 zorla cikiyor artık. Bi de 1 ay sonra işe başlıcam gene biberon kullanıcaz mecbur yani biraktirma gayretine de o yuzden hiç giresim yok. Ama beni emsin de istiyorum... yani benim ablamlar hep hem meme hem biberon birlikte yuruttuler

Reactions: The
Benim 2.5 aylik oldu oğlum ama hala emmesini istiyorum hep bir gün tutar diye umit eduyorum. Cok bisey de yapmiyorum bazen silikon ucu tutuyor o kadar. Emme hissi bana da cok iyi geliyor.

Kızlar 2.5 ay oldu biz kalça ultrasonu cekmedik hala cekmesek nolur hastaneye hiç gidesim yok yasadigim yer hem yerler buz evden cikmak bile zor bebekle hem de sadece devlet hastanesi var hep kalabalık

Kim bakacak canım bebeğine? Ben de ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama çok uzun süre alamam galiba, eninde sonunda başlayacağım. Ve çalıştığım şehirde hiç tanıdığım yok, bakıcı bakacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…