Ben de kullanıyorum dolap uygulamasını canım, bi bakıyım neler varmış şimdi. Senin bebişin dikkatini çekmeye başladı mı bunlar vakit geçiriyo mu oyun halısında
Kızım cuma günü oldu aşıları, şimdilik bir ateş ağrı durumu yok. Evde calpolu fitili hazır ettim nolur nolmaz diyeArkadaşlar merhaba aslında kasım annesiydim ama kızım ekimin 20sinde doğdubiz çarşamba günü 2aylık aşıları olacağız ağrısı sızısı çok oluyor mu? Önden önlem almam gereken bir şey var mı? Örneğin gitmeden ağrı kesici içirmek gibi
Teşekkür ederim ben de hiç ilaç yok gidince yazdırıyım bari çok teşekkür ederimKızım cuma günü oldu aşıları, şimdilik bir ateş ağrı durumu yok. Evde calpolu fitili hazır ettim nolur nolmaz diye
Ne güzel ya senin bebiş daha büyük benimkinden şuan dikkatini çekmiyo oyuncaklar inşallah çekmeye başlarİnanamadım tepkisine okadar çok beğendi ki. Çok güzel vakit geçiriyor. Anakucağı vardı üzernde oyuncaklı. Onunla vakit geçirince almaya karar verdim bunu. Ama bukadar çok seviceğini hayal etmemiştim
Canım bizdede reflü var . Sadece yaptığım tek şey her emzirmeden sonra 10 dakka omzuma yaslayıp bekletmekHerkese merhaba yazılanları okuyorum fırsat buldukça araları az iki bebek çok zor gerçekten. Bebeğinde reflü olan var mı bizim ki çok kusuyor doktor ilaç verdi yarın başlıycam günde 5 kere kusması normal dedi bizim 5 i geçiyor gün gün değiştiği de oluyor kilo alımı çok şükür iyi 2 ay kontrolünde 1250 almış kusmasına rağmen . Çok kusan bebişlere neler yapıyorsunuz ? ilk kızım da hiç yaşamadım böyle şeyler.
7 ocakta doktorumuz rota virüs aşısı için gelin dedi o zman 3 ay olucazArkadaslar merhaba benim oglum da 11Ekim'de geldi dunyaya, Carsamba gunu 2.ay asilarini olacak, kafama takilan 1.soru rotavirus asisini o gun saglik ocaginda yaptirabiliyor muyuz? 2. soru ise menenjit asilarini nereden temin ediyoruz? eczanelere sorduk stoklarda yok dediler, saglik ocagi biz alsaniz da yapamayiz dediler, rotadan cok daha onemli bnm icin menenjit asilari, yaptiran var mi aranizda?cok cok mutesekkur olurum yardimci olabilrseniz cikamadim isin icinden
Merhaba kesinlikle calpol bulundurun. Bize doktor önden ilaç içirmeyin aşının etkinliğini azaltır dedi. Aşıdan sonra takip ettik Ateşi oldu 37.7de calpol verdim ben. 1.5 gün ateşi oldu.Arkadaşlar merhaba aslında kasım annesiydim ama kızım ekimin 20sinde doğdubiz çarşamba günü 2aylık aşıları olacağız ağrısı sızısı çok oluyor mu? Önden önlem almam gereken bir şey var mı? Örneğin gitmeden ağrı kesici içirmek gibi
Haklisin galiba randevu aldim bakalimBen ilkokuldayken trafik kazası geçirip ayağım kırılınca hastanede yatmıştım bir süre. Çocuktum tabi, çocuk katında kalıyordum. Kaldığım odada bir bebek vardı 8-9 aylık. Kalça çıkığı varmış, iki bacağı ve kalçasını komple alçıya almışlardı. Bakımı çok zordu, sürekli ağlıyordu. O zamanlar çocuk aklımla öyle korkmuş, öyle üzülmüştüm ki. Çocukla alakalı en korktuğum şeylerden birisi kalça çıkığı idi. Bence çektirmelisin canım. İlerlediği takdirde bakımı çok zor olabilir.çektir ki bence için rahatlasın.
Merhaba, benim bebeğim de reflü. Aşırı kusuyordu eskiden şimdi azaldı. Doktor bize taktjler verdi. Memeler arasında geçişte ve emzirme bitince gaz çıkarma yapın dedi. Gaz çıkarmayı bebeğin başını göğsüne koyarak yapcaksın en az o şekilde kusuyor. Emzirdikten sonra En az yarım saat yatırmayın dedi. Bir de benim farkettiğim bebeği omzuna koyunca kesin kusuyordu sanırım midesine baskı oluyor. Artık omzuma hiç koymuyorum ne taşırken ne gaz alırken. Bir de sık ve az emzir dedi. Memeler çok dolu olup bir anda tazyikle içince de kusuyor bizimki.Herkese merhaba yazılanları okuyorum fırsat buldukça araları az iki bebek çok zor gerçekten. Bebeğinde reflü olan var mı bizim ki çok kusuyor doktor ilaç verdi yarın başlıycam günde 5 kere kusması normal dedi bizim 5 i geçiyor gün gün değiştiği de oluyor kilo alımı çok şükür iyi 2 ay kontrolünde 1250 almış kusmasına rağmen . Çok kusan bebişlere neler yapıyorsunuz ? ilk kızım da hiç yaşamadım böyle şeyler.
İnanamadım tepkisine okadar çok beğendi ki. Çok güzel vakit geçiriyor. Anakucağı vardı üzernde oyuncaklı. Onunla vakit geçirince almaya karar verdim bunu. Ama bukadar çok seviceğini hayal etmemiştim
Kızlar benim bebek dönenceye de bayılıyor. Müzikli dönen hayvanlı gülerek izliyor dönen hayvanları.Ne güzel ya senin bebiş daha büyük benimkinden şuan dikkatini çekmiyo oyuncaklar inşallah çekmeye başlar
Bız 0-4 ay kartları aldk ama suan dıkkatını cekmıyoKızlar ben bu tummy time olayını bilmiyordum, sayenizde öğrendimbaşka neler var acaba bilmediğim, yapmadığım
Çocuğun gelişimi için neler yapıyorsunuz, lütfen paylaşın, ben neler kaçırıyorum acaba? Oyuncak filan oynuyor musunuz?
Ah reflü…Herkese merhaba yazılanları okuyorum fırsat buldukça araları az iki bebek çok zor gerçekten. Bebeğinde reflü olan var mı bizim ki çok kusuyor doktor ilaç verdi yarın başlıycam günde 5 kere kusması normal dedi bizim 5 i geçiyor gün gün değiştiği de oluyor kilo alımı çok şükür iyi 2 ay kontrolünde 1250 almış kusmasına rağmen . Çok kusan bebişlere neler yapıyorsunuz ? ilk kızım da hiç yaşamadım böyle şeyler.
Bunu da denedk canım bazen yarım saat bı saat sonra bıle kustugu oluyoCanım bizdede reflü var . Sadece yaptığım tek şey her emzirmeden sonra 10 dakka omzuma yaslayıp bekletmek
Biz de hipp kullaniyoruz. Gunde 1 defa kaka yapiyor bazen 2 nadiren. Bir ara dedigin sey oluyordu kaka oncesi sancısı var gibiydi. Bu ara oyle bisey gozlemlemedim.Hangi marka mama yi kullaniyorsunuz acaba ?
Benim bebisim hipp organic combiotic kullaniyor 24 30 saatte bir yapiyor kakasini. Yaparken de cok ikinip zorlaniyo ciyakliyor
Hamile kaldigin kilona indin mi yoksa var mi daha. Cunku kiloda ayak buyutur. Ben 20 kg almistim 10 gitti 10 kaldı...Kızlar benim ayağım tam küçülmedi ya doğumdan sonra. Tabi ödem gitti çok ödemliydim ama ayakkabılarım dar geliyor. Bugün hava karlıydı botumu giyince şok oldum. Yeniden nasıl alacağım bir sürü ayakkabı canım sıkıldı. Sizin de büyüdü mü ayağınız?
Ayy en korktuğum şey o gün bende 3.doz biontech olacağım İnşaAllah ikimiz de çkk çekmeyiz. Hemen yazdırayım o gün zaten benim kız normalde de biraz nazlıMerhaba kesinlikle calpol bulundurun. Bize doktor önden ilaç içirmeyin aşının etkinliğini azaltır dedi. Aşıdan sonra takip ettik Ateşi oldu 37.7de calpol verdim ben. 1.5 gün ateşi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?