- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Ben cesaret edemezsim şahsen çektirmemeye.Kızlar 2.5 ay oldu biz kalça ultrasonu cekmedik hala cekmesek nolur hastaneye hiç gidesim yok yasadigim yer hem yerler buz evden cikmak bile zor bebekle hem de sadece devlet hastanesi var hep kalabalık
Ben badem yağı sürüp yarım saat beklettim, sonra yumuşayınca terse terse tarayıp kabukları kaldırdım, sonra da banyoKızlar bebeğimin kafa derisi pul pul oldu, konak oluyor bu herhalde. Sizinkilerde oldu mu, nasıl geçer? Nette tarayın denmiş, saçlarını taradım daha da çoğaldı
Ewt canım bizdede basladi banyo yapmadan 15 dakka önce zeytinyağ şurup tariyomKızlar bebeğimin kafa derisi pul pul oldu, konak oluyor bu herhalde. Sizinkilerde oldu mu, nasıl geçer? Nette tarayın denmiş, saçlarını taradım daha da çoğaldı
Ben ilkokuldayken trafik kazası geçirip ayağım kırılınca hastanede yatmıştım bir süre. Çocuktum tabi, çocuk katında kalıyordum. Kaldığım odada bir bebek vardı 8-9 aylık. Kalça çıkığı varmış, iki bacağı ve kalçasını komple alçıya almışlardı. Bakımı çok zordu, sürekli ağlıyordu. O zamanlar çocuk aklımla öyle korkmuş, öyle üzülmüştüm ki. Çocukla alakalı en korktuğum şeylerden birisi kalça çıkığı idi. Bence çektirmelisin canım. İlerlediği takdirde bakımı çok zor olabilir.çektir ki bence için rahatlasın.Kızlar 2.5 ay oldu biz kalça ultrasonu cekmedik hala cekmesek nolur hastaneye hiç gidesim yok yasadigim yer hem yerler buz evden cikmak bile zor bebekle hem de sadece devlet hastanesi var hep kalabalık
Benimde iki kuzenimin bebeğinde kalça çıkığı vardı zor çok gerçektenBen ilkokuldayken trafik kazası geçirip ayağım kırılınca hastanede yatmıştım bir süre. Çocuktum tabi, çocuk katında kalıyordum. Kaldığım odada bir bebek vardı 8-9 aylık. Kalça çıkığı varmış, iki bacağı ve kalçasını komple alçıya almışlardı. Bakımı çok zordu, sürekli ağlıyordu. O zamanlar çocuk aklımla öyle korkmuş, öyle üzülmüştüm ki. Çocukla alakalı en korktuğum şeylerden birisi kalça çıkığı idi. Bence çektirmelisin canım. İlerlediği takdirde bakımı çok zor olabilir.çektir ki bence için rahatlasın.
Bizde çok dra gittik canım hepsi anne sütü aldığı için normal dediler. Ama bizde herhangi bi sorun oluşturmadı 10.gün de yapmasına rağmen fitille yaptırdık 10 günde yapmaszsa gliserin Kansuk tu sanırımCanım bugün doktora gittik biz de bugün 4 gün olmuştu, lavman için libalaks diye bi tüp verdi fitil değil ama yaptı kakasını baya mukusluydu neden öyle anlayamadım doktoruna sordum ama cevap vermedi daha, bizim doktor da 3 günü geçerse sorun dedi niye öyle dedi ki bize acaba? Ama çocuğum hala ıkınıp kıvranıyo sürekli ya bitik bi vaziyetteyim artık
Aşı oldunuz mu acaba ben de sezeryanlıyım 2 aylık olduk ve adet de olmadım emziriyorum. Yan etki olur mu? Korkuyorum aşı olmaya emzirdiğim için
Ben adet olmadım daha canım emziriyorum ilk oğlum 5,6 ay civarında olmuştum normal doğumdu. Bu kez sezeryan oldu bakalım ne zaman olcak.Ben oldum canim 39. Gunumde 3 gunu yogun 2 3 gunde leke seklinde oldum bitti benimde kontrolum vardi gidemedim ama gidecem fırsatin varsa git mutlaka bence
Cevap verecek yok muKızlar akşam bi yere gitmem gerekiyor gece 3 Te süt sağdım 60 cc çıktı şimdi gündüz sağsam aynı ısıya gelince karıştırsam sorun olur mu gece sütü ile gündüz sütü farklı diyorlar ya ondan bilemedim
Canım gece sütünün içeriği bebeği uyutmaya, gündüz sütünün içeriği de tam tersi bebeğe enerji vermeye yarayan içerikte o yüzden genelde gece sütüyse gece verin diyorlar. Ama sen zaten bir seferlik bir şey için soruyorsun bir sıkıntı olmaz bence, daha önceleri de herkes dikkat etmeden karıştırıp veriyordu sonuçta.Cevap verecek yok mu
Gazini cikardiktan sonra en az 20 dk kucakta tutmak faydali oluyor canim. Birde besleme sonrrasi cok yatarak birakmiyorum hareket ederse kusuyor cunkuHerkese merhaba yazılanları okuyorum fırsat buldukça araları az iki bebek çok zor gerçekten. Bebeğinde reflü olan var mı bizim ki çok kusuyor doktor ilaç verdi yarın başlıycam günde 5 kere kusması normal dedi bizim 5 i geçiyor gün gün değiştiği de oluyor kilo alımı çok şükür iyi 2 ay kontrolünde 1250 almış kusmasına rağmen . Çok kusan bebişlere neler yapıyorsunuz ? ilk kızım da hiç yaşamadım böyle şeyler.
Clementoni Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası
kızlar sizce aktivite masası nasıl, kullanışlı bişey midir fiyatına göre?
Canim ben ogretmenim 3 gün rica edecegim mudurden cunku oglene kadar calisip donemem eve köye gidiyorum okul servisi disinda arac yok. Eşim bakacak bu yıl calismiyor yanimda durmak icin dogu gorevindeyim benKim bakacak canım bebeğine? Ben de ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama çok uzun süre alamam galiba, eninde sonunda başlayacağım. Ve çalıştığım şehirde hiç tanıdığım yok, bakıcı bakacak yani
Bugün 6. Gündü yaptı kakasını sonunda çok şükür ama beklediğim kadar çok yapmadı 6 günde daha çok yapar diye bekliyodumBizde çok dra gittik canım hepsi anne sütü aldığı için normal dediler. Ama bizde herhangi bi sorun oluşturmadı 10.gün de yapmasına rağmen fitille yaptırdık 10 günde yapmaszsa gliserin Kansuk tu sanırım
Ben de kullanıyorum dolap uygulamasını canım, bi bakıyım neler varmış şimdi. Senin bebişin dikkatini çekmeye başladı mı bunlar vakit geçiriyo mu oyun halısındaBen dolap uygulamasını kullanıyorum bu tarz ürünler için. İkinci el tertemiz birçok ürün aldım. Deardeerlove marka büyük oyun halısı, bebeyatmaz marka koltuk,kollarına çıngıraklı bileklik, fisherprice oyun halısı gibi. Ve çok uyguna aldım bunları.Eki Görüntüle 2972501
Mesela fotoğraftaki fisherprice oyun halısı tertemiz kullanılmamış gibi, üstündeki papağan hareket edilince çalıyor. Kargo dahil 130 lira verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?