Benm kızım da 20 ekim doğumlu aşımızda persembe günüArkadaşlar merhaba aslında kasım annesiydim ama kızım ekimin 20sinde doğdubiz çarşamba günü 2aylık aşıları olacağız ağrısı sızısı çok oluyor mu? Önden önlem almam gereken bir şey var mı? Örneğin gitmeden ağrı kesici içirmek gibi
Uçuş boyunca emzirmek tek püf buKızlar bebekle uçak yolculuğu yapan var mı? Hatta tek başına bebekle uçak yolculuğu yapan var mı? Tecrubenizi dinlemek isterim
Yazdırmana gerek yok eczaneden mor calpol Alırsın tamamdırTeşekkür ederim ben de hiç ilaç yok gidince yazdırıyım bari çok teşekkür ederim
Tamam çok teşekkür ederim ilk çocuğum olınca çok stresliyimBenm kızım da 20 ekim doğumlu aşımızda persembe günü
Önden hiçbıssy yapmayın atesi 38 i gecerse lakin ilaç verirsiniz isterssniz
38 olmadan vermeyin
Bısey olmaz bnce anne sütü sonuctaKızlar akşam bi yere gitmem gerekiyor gece 3 Te süt sağdım 60 cc çıktı şimdi gündüz sağsam aynı ısıya gelince karıştırsam sorun olur mu gece sütü ile gündüz sütü farklı diyorlar ya ondan bilemedim
Yok hiç stres yapma kolay geciyoTamam çok teşekkür ederim ilk çocuğum olınca çok stresliyim
Bir de sık sık ateşini ölçün, ben ilk gün ve gece çok sık ölçtümYarin 2.ay asilarini olacagiz inşallah. Cok endişeliyim kilosunuda cok merak ediyorum. İnşallah her şey yolundadir
Yaaa yerim ben onuKızlar benim bebek dönenceye de bayılıyor. Müzikli dönen hayvanlı gülerek izliyor dönen hayvanları.
Ben de akışına bıraktım artık ne zaman yaparsa diye, 6. Günde yaptı benim bebeğim deBebeği kaka yapmayan anneler bıseyler yazacağm sizlere
Benm de ilk bebeğim 4 ayla 7 ay arası çok az kaka yapıyordu haftada bir on günde bir . Göbeği yumusak ise bebek huzurlu ise gaz da cıkarabiliyor ise hiçbir sorun yok demektir . Prof dahil bi sürü cocuk doktoruna gittik yerli yabancı tüm kaynakları arastırdık anne sütü ile beslenen bebeklerde onbes güne kadar normalmiş kaka yapmaması (mama ile besleniyorsa durum daha farklı ). Bu arada eskiler et tutar derlermiş bu duruma gercekten doğru bu . Benm oğlum zayıf bi bebekken az kaka yaptığı o dönemde tombik bi bebeğe dönüştü. Öyle işte tereddüt etmeyin
Ay İnşaAllahYok hiç stres yapma kolay geciyo
Öyle yapacağım inşallah ateşi yükselmez hiçBir de sık sık ateşini ölçün, ben ilk gün ve gece çok sık ölçtüm
Eds yontemi ne acaba ve süt arttiriyomuKızlar merhaba 2 ay kontrolünda sadece 600 hr almışız dr mama başlattı ben eds yöntemi ile mama veriyorum . Hem süt artsın hem biberona alışmasın diye. Biraz zorlanıyorum. Bu yöntemi deneyen var mı işe yarıyomu gerçekten
Bana doktorum 600 gr normal demisti ilk ay ama bilemiyorum tabiKızlar merhaba 2 ay kontrolünda sadece 600 hr almışız dr mama başlattı ben eds yöntemi ile mama veriyorum . Hem süt artsın hem biberona alışmasın diye. Biraz zorlanıyorum. Bu yöntemi deneyen var mı işe yarıyomu gerçekten
Bence çok normal bizde öyleyiz canım.Kizlar doktora gidecem 10 gune kadar ama benim cocugumda her beslenme sonrasi 5 dakika icinde kaka yapmasi gecmedi ve ishal gibi bayagi sesli yapiyo bol gazli sekilde her beslenme her emme sonrasi sütumden buyuk ihtimal napacam ben ya hic kakasiz bezi yok her 2 3 saatte emziriyorum ve hepsinde 5 dakika icinde kaka yapiyo degistiriyom siz hesap edin artik nolacak boyle normalmi hâla 50 gunluk
Teşekkür ederim evet çok dolu olunca daha çok kusuyor dediklerini bi deneyim 18 aylık bi kızım daha var kıskançlık oluyo çok tutamıyorumMerhaba, benim bebeğim de reflü. Aşırı kusuyordu eskiden şimdi azaldı. Doktor bize taktjler verdi. Memeler arasında geçişte ve emzirme bitince gaz çıkarma yapın dedi. Gaz çıkarmayı bebeğin başını göğsüne koyarak yapcaksın en az o şekilde kusuyor. Emzirdikten sonra En az yarım saat yatırmayın dedi. Bir de benim farkettiğim bebeği omzuna koyunca kesin kusuyordu sanırım midesine baskı oluyor. Artık omzuma hiç koymuyorum ne taşırken ne gaz alırken. Bir de sık ve az emzir dedi. Memeler çok dolu olup bir anda tazyikle içince de kusuyor bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?