2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benm kızım da 20 ekim doğumlu aşımızda persembe günü
Önden hiçbıssy yapmayın atesi 38 i gecerse lakin ilaç verirsiniz isterssniz
38 olmadan vermeyin

Benm kızım da 20 ekim doğumlu aşımızda persembe günü
Önden hiçbıssy yapmayın atesi 38 i gecerse lakin ilaç verirsiniz isterssniz
38 olmadan vermeyin
Tamam çok teşekkür ederim ilk çocuğum olınca çok stresliyim

Bısey olmaz bnce anne sütü sonucta

Bebeği kaka yapmayan anneler bıseyler yazacağm sizlere
Benm de ilk bebeğim 4 ayla 7 ay arası çok az kaka yapıyordu haftada bir on günde bir . Göbeği yumusak ise bebek huzurlu ise gaz da cıkarabiliyor ise hiçbir sorun yok demektir . Prof dahil bi sürü cocuk doktoruna gittik yerli yabancı tüm kaynakları arastırdık anne sütü ile beslenen bebeklerde onbes güne kadar normalmiş kaka yapmaması (mama ile besleniyorsa durum daha farklı ). Bu arada eskiler et tutar derlermiş bu duruma gercekten doğru bu . Benm oğlum zayıf bi bebekken az kaka yaptığı o dönemde tombik bi bebeğe dönüştü. Öyle işte tereddüt etmeyin

Ben de akışına bıraktım artık ne zaman yaparsa diye, 6. Günde yaptı benim bebeğim de

Kızlar merhaba 2 ay kontrolünda sadece 600 hr almışız dr mama başlattı ben eds yöntemi ile mama veriyorum . Hem süt artsın hem biberona alışmasın diye. Biraz zorlanıyorum. Bu yöntemi deneyen var mı işe yarıyomu gerçekten

Kizlar doktora gidecem 10 gune kadar ama benim cocugumda her beslenme sonrasi 5 dakika icinde kaka yapmasi gecmedi ve ishal gibi bayagi sesli yapiyo bol gazli sekilde her beslenme her emme sonrasi sütumden buyuk ihtimal napacam ben ya hic kakasiz bezi yok her 2 3 saatte emziriyorum ve hepsinde 5 dakika icinde kaka yapiyo degistiriyom siz hesap edin artik nolacak boyle normalmi hâla 50 gunluk

Eds yontemi ne acaba ve süt arttiriyomu

Bana doktorum 600 gr normal demisti ilk ay ama bilemiyorum tabi

Bence çok normal bizde öyleyiz canım.

Teşekkür ederim evet çok dolu olunca daha çok kusuyor dediklerini bi deneyim 18 aylık bi kızım daha var kıskançlık oluyo çok tutamıyorum

Arkadaşlar sütünüzü artırmak için neler kullandınız veya neler yaptınız önerilerinizi alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…