Bir süre sonra düzelir inş böyle çok zor o kustukca daha çok emmek istiyor. Kilo alımı iyi dedi doktor gaviscon verdi inş işe yarar. Kesinlikle kıyafet olayı aşırı yoruyor sırf bu sebepten kurutma almak istiyorum dün abartmıyorum 10 tane üst değiştirmişimdir. Oğlunda ne zaman geçti bu durum.Bız 0-4 ay kartları aldk ama suan dıkkatını cekmıyohayvan fıgurlü olanları ayırdım her drfasında sesıyle taklıt edıyrm ama umrunda değil
Ah reflü…
Oğlumda da vardı şimdi ise kızımda
Tecrübeliyim ama oğlumun kılo alımı ve sut
Miktarım cok iyiydi cokta sorun etmıyodum ama kızım mınık dogdu sütümde cok yok hele anne sütünü kusunca oturup aglayasım gelıyobı cok sey denedık bazı gunler hakıkaten cok guzel gecıyo bazı gunlerde 10-15 kez kusuyo(( sürekli kıyafet değiştirme ve yıkama ıle mesgul olmK
Gram umrunda değil ama yedıkleri azcık midesinde kalsa bıraz kılo yapsa diye her defasında uzuluyorum
Bunu da denedk canım bazen yarım saat bı saat sonra bıle kustugu oluyo
Banada 1,5 kilo alması lazım dedi neyse artık. Eds yönteminde bebekler için mide sondaları var ondan alıyosun bşr ucunu biberonun içine koyuyon diğer ucunu meme ucuna takıyon bebek meme emerken mamayıda çekiyor böylece hem meme çalışıyo süt emiyo hem mamaBana doktorum 600 gr normal demisti ilk ay ama bilemiyorum tabi
Canım benim kızımda çok kusardı ne verdiysek önüne geçemedim 9 aylık olunca kesildiBir süre sonra düzelir inş böyle çok zor o kustukca daha çok emmek istiyor. Kilo alımı iyi dedi doktor gaviscon verdi inş işe yarar. Kesinlikle kıyafet olayı aşırı yoruyor sırf bu sebepten kurutma almak istiyorum dün abartmıyorum 10 tane üst değiştirmişimdir. Oğlunda ne zaman geçti bu durum.
Merhaba , benim kızımda 600gram aldı doktorum gayet yolunda olduğunu söylemisti. 1200 üstü obezite sınırlı kilolar diye bahsetmisti, bukadar farkli yorumlamalari degisik degilmi , enteresanBanada 1,5 kilo alması lazım dedi neyse artık. Eds yönteminde bebekler için mide sondaları var ondan alıyosun bşr ucunu biberonun içine koyuyon diğer ucunu meme ucuna takıyon bebek meme emerken mamayıda çekiyor böylece hem meme çalışıyo süt emiyo hem mama
Canım bizimkide 1200 üstü hep aliyo obezite hiç demediler anne sutu veriyorumMerhaba , benim kızımda 600gram aldı doktorum gayet yolunda olduğunu söylemisti. 1200 üstü obezite sınırlı kilolar diye bahsetmisti, bukadar farkli yorumlamalari degisik degilmi , enteresan
Kızlar benim bebek dönenceye de bayılıyor. Müzikli dönen hayvanlı gülerek izliyor dönen hayvanları.
Hangi marka mama yi kullaniyorsunuz acaba ?
Benim bebisim hipp organic combiotic kullaniyor 24 30 saatte bir yapiyor kakasini. Yaparken de cok ikinip zorlaniyo ciyakliyor
Ben de akışına bıraktım artık ne zaman yaparsa diye, 6. Günde yaptı benim bebeğim de
Arkadaşlar sütünüzü artırmak için neler kullandınız veya neler yaptınız önerilerinizi alabilir miyim
Evet hersey yolunda ise zamana bırakmk gerrekBen de akışına bıraktım artık ne zaman yaparsa diye, 6. Günde yaptı benim bebeğim de
Ben atmıştım emzirme kampını faydam oldıuysa ne mutluDolap uygulamasında sağlam bitane arıyorum alıcamokadar çok satan varki dönence şaşırırsın.
Binarkadaşım birçok markayı denedikten sonra bebelac iyi gelmişti bebeğine. Gaz kabızlık sorunları bitmişti
Peki yaptığı kakanın formu miktarı kokusu nasıldı? 3. Gününde bi kaka yaptı oğlum inanılmazdı.
Solgar bira mayası takviyesi bana iyi geldi ama kullanan arkadaşlardan hiç farketmedi diyen oldu.
Humana süt yapıcı çay harika çok içtim
Sıcak su torbası göğüse ve sırta.
Sırtın ortasına süt masajı google da var kesinlikle sütün indiğini hissediyorsun
Ama en en önemlisi uyku. Uyumasan bile yatakta yatmalısın. Çıkma yataktan. Bi arkadaş burda bi siteyi paylaşmıştı emzirme kapimpı, onun sayesinde ben sütümü artırabildim kimdi hatırlamıyorum sağolsun
Atıyorum sende oku incele gerçekten işe yarıyor dinlenmenin önemini anlatıyor.
Tomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı! - BYBO
.
Kilo alımı iyiyse bebek iyi huzurluysa cok normalKizlar doktora gidecem 10 gune kadar ama benim cocugumda her beslenme sonrasi 5 dakika icinde kaka yapmasi gecmedi ve ishal gibi bayagi sesli yapiyo bol gazli sekilde her beslenme her emme sonrasi sütumden buyuk ihtimal napacam ben ya hic kakasiz bezi yok her 2 3 saatte emziriyorum ve hepsinde 5 dakika icinde kaka yapiyo degistiriyom siz hesap edin artik nolacak boyle normalmi hâla 50 gunluk
Özelde çektirdik ultrasonu 45 günlükken, çocuk druna randevu alıp gittik 90 muayene 55 te ultrason için verdik yarım saatte halletikKızlar kalça ultrasonu için ne kadar ücret ödediniz? Devlette yaptıran varsa da, önce çocuk doktoruna gidip sonra ayrıca ultrason için mi randevu almak gerekiyor?
Cok tesekkurler donusunuz icin, menenjit icin bir sey dedi mi doktorunuz? onun da belirli bi suresi var sanirim, bizim 2.ay asisi saglik ocagi nedeniyle sarkti vaktini kacircaz diye fok korkuyorum, menenjit asiisini da bulamadim7 ocakta doktorumuz rota virüs aşısı için gelin dedi o zman 3 ay olucaz
Arkadaşlar merhaba aslında kasım annesiydim ama kızım ekimin 20sinde doğdubiz çarşamba günü 2aylık aşıları olacağız ağrısı sızısı çok oluyor mu? Önden önlem almam gereken bir şey var mı? Örneğin gitmeden ağrı kesici içirmek gibi
Tukuruk veya balgamdir canim bizimkide yapiyor. Insan bi panik oluyorKızlar merhaba. Ya size bir şey soracağım, bebeğimin ağzına durup dururken bir şey geliyor Sanki, ögurmeye başlıyor boyle nefes alamıyor gibi falan yapıyor. Kusmuyor ama yani hani süt ağzına geliyor falan desem. Neden olur acaba ya uyurken falan olur da farketmezsem diye çok korkuyorum. Birkaç saniye de olsa nefes alamiyormus gibi yapıyor
Ates cikmadan artik onceden mudahaleyi onermiyorlar canim. Bende cok stres yapmistim. Allah kolay atlatmayi nasip etsinArkadaşlar merhaba aslında kasım annesiydim ama kızım ekimin 20sinde doğdubiz çarşamba günü 2aylık aşıları olacağız ağrısı sızısı çok oluyor mu? Önden önlem almam gereken bir şey var mı? Örneğin gitmeden ağrı kesici içirmek gibi
Tukuruk veya balgamdir canim bizimkide yapiyor. Insan bi panik oluyorKızlar merhaba. Ya size bir şey soracağım, bebeğimin ağzına durup dururken bir şey geliyor Sanki, ögurmeye başlıyor boyle nefes alamıyor gibi falan yapıyor. Kusmuyor ama yani hani süt ağzına geliyor falan desem. Neden olur acaba ya uyurken falan olur da farketmezsem diye çok korkuyorum. Birkaç saniye de olsa nefes alamiyormus gibi yapıyor
Balgammis canım ya kusunca balgam geldi. Niye olur ki ya ilk kez oluyorAtes cikmadan artik onceden mudahaleyi onermiyorlar canim. Bende cok stres yapmistim. Allah kolay atlatmayi nasip etsin
Tukuruk veya balgamdir canim bizimkide yapiyor. Insan bi panik oluyor
Ay İnşaAllah aminnAtes cikmadan artik onceden mudahaleyi onermiyorlar canim. Bende cok stres yapmistim. Allah kolay atlatmayi nasip etsin
Tukuruk veya balgamdir canim bizimkide yapiyor. Insan bi panik oluyor
Canım endiselenme burnundaki mukus genzine inince oluyor. Çıkarması güzel bir sey. Öksürük yoksa sıkıntı yok :)Balgammis canım ya kusunca balgam geldi. Niye olur ki ya ilk kez oluyor
Kuzum burnundaki genzine aktığı zaman balgam atar dedi doktorumuz endiselenme sende yukarda da yazdim öksürük yoksa sıkıntı yokKızlar az önce bebeğim öksürür gibi yaparak uyandı. Sonra kusar ağzındnan kusar gibi salya çkardı ama normale göre biraz kıvamlıydı. Şeffaf renkti. Balgam mı oluyor mu bu? Çok korkuyorum dün de dışarı çıkardık hava soğuktu ama güzel giydirmiştim bir de pısusetinin etrafına koruyuc takmıştım hava direk gelmesin diye. Üşüttü mü acaba çok korkuyorum balgamsa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?