2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bir süre sonra düzelir inş böyle çok zor o kustukca daha çok emmek istiyor. Kilo alımı iyi dedi doktor gaviscon verdi inş işe yarar. Kesinlikle kıyafet olayı aşırı yoruyor sırf bu sebepten kurutma almak istiyorum dün abartmıyorum 10 tane üst değiştirmişimdir. Oğlunda ne zaman geçti bu durum.

Bana doktorum 600 gr normal demisti ilk ay ama bilemiyorum tabi
Banada 1,5 kilo alması lazım dedi neyse artık. Eds yönteminde bebekler için mide sondaları var ondan alıyosun bşr ucunu biberonun içine koyuyon diğer ucunu meme ucuna takıyon bebek meme emerken mamayıda çekiyor böylece hem meme çalışıyo süt emiyo hem mama

Canım benim kızımda çok kusardı ne verdiysek önüne geçemedim 9 aylık olunca kesildi

Merhaba , benim kızımda 600gram aldı doktorum gayet yolunda olduğunu söylemisti. 1200 üstü obezite sınırlı kilolar diye bahsetmisti, bukadar farkli yorumlamalari degisik degilmi , enteresan

Merhaba , benim kızımda 600gram aldı doktorum gayet yolunda olduğunu söylemisti. 1200 üstü obezite sınırlı kilolar diye bahsetmisti, bukadar farkli yorumlamalari degisik degilmi , enteresan
Canım bizimkide 1200 üstü hep aliyo obezite hiç demediler anne sutu veriyorum

Kızlar benim bebek dönenceye de bayılıyor. Müzikli dönen hayvanlı gülerek izliyor dönen hayvanları.

Dolap uygulamasında sağlam bitane arıyorum alıcam okadar çok satan varki dönence şaşırırsın.

Hangi marka mama yi kullaniyorsunuz acaba ?

Benim bebisim hipp organic combiotic kullaniyor 24 30 saatte bir yapiyor kakasini. Yaparken de cok ikinip zorlaniyo ciyakliyor

Binarkadaşım birçok markayı denedikten sonra bebelac iyi gelmişti bebeğine. Gaz kabızlık sorunları bitmişti

Ben de akışına bıraktım artık ne zaman yaparsa diye, 6. Günde yaptı benim bebeğim de

Peki yaptığı kakanın formu miktarı kokusu nasıldı? 3. Gününde bi kaka yaptı oğlum inanılmazdı.

Arkadaşlar sütünüzü artırmak için neler kullandınız veya neler yaptınız önerilerinizi alabilir miyim

Solgar bira mayası takviyesi bana iyi geldi ama kullanan arkadaşlardan hiç farketmedi diyen oldu.
Humana süt yapıcı çay harika çok içtim
Sıcak su torbası göğüse ve sırta.
Sırtın ortasına süt masajı google da var kesinlikle sütün indiğini hissediyorsun
Ama en en önemlisi uyku. Uyumasan bile yatakta yatmalısın. Çıkma yataktan. Bi arkadaş burda bi siteyi paylaşmıştı emzirme kapimpı, onun sayesinde ben sütümü artırabildim kimdi hatırlamıyorum sağolsun
Atıyorum sende oku incele gerçekten işe yarıyor dinlenmenin önemini anlatıyor.

Tomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı! - BYBO

.

Bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor, kaçta kalıyor sabah? Ben her gece uyutmak için çok çaba sarfediyorum. 1-2 gibi yatmak istiyor. Ağlata ağlata mutsuz uyuttum 12.30 da

Ben atmıştım emzirme kampını faydam oldıuysa ne mutlu kesinlilşe işe yarıyor kamp. Benm kızım ilk ay 500 600 gr almışken bu ay kilo alımı bir kiloyu gecti .

Kilo alımı iyiyse bebek iyi huzurluysa cok normal
Kaka yapsın yapmasın bebeğin huzuru onemli bunu takip etmeliyz

Kızlar merhaba. Ya size bir şey soracağım, bebeğimin ağzına durup dururken bir şey geliyor Sanki, ögurmeye başlıyor boyle nefes alamıyor gibi falan yapıyor. Kusmuyor ama yani hani süt ağzına geliyor falan desem. Neden olur acaba ya uyurken falan olur da farketmezsem diye çok korkuyorum. Birkaç saniye de olsa nefes alamiyormus gibi yapıyor

Kızlar az önce bebeğim öksürür gibi yaparak uyandı. Sonra kusar ağzındnan kusar gibi salya çkardı ama normale göre biraz kıvamlıydı. Şeffaf renkti. Balgam mı oluyor mu bu? Çok korkuyorum dün de dışarı çıkardık hava soğuktu ama güzel giydirmiştim bir de pısusetinin etrafına koruyuc takmıştım hava direk gelmesin diye. Üşüttü mü acaba çok korkuyorum balgamsa bu

Kızlar kalça ultrasonu için ne kadar ücret ödediniz? Devlette yaptıran varsa da, önce çocuk doktoruna gidip sonra ayrıca ultrason için mi randevu almak gerekiyor?
Özelde çektirdik ultrasonu 45 günlükken, çocuk druna randevu alıp gittik 90 muayene 55 te ultrason için verdik yarım saatte halletik

7 ocakta doktorumuz rota virüs aşısı için gelin dedi o zman 3 ay olucaz
Cok tesekkurler donusunuz icin, menenjit icin bir sey dedi mi doktorunuz? onun da belirli bi suresi var sanirim, bizim 2.ay asisi saglik ocagi nedeniyle sarkti vaktini kacircaz diye fok korkuyorum, menenjit asiisini da bulamadim

Tukuruk veya balgamdir canim bizimkide yapiyor. Insan bi panik oluyor

Reactions: The
Ates cikmadan artik onceden mudahaleyi onermiyorlar canim. Bende cok stres yapmistim. Allah kolay atlatmayi nasip etsin

Ates cikmadan artik onceden mudahaleyi onermiyorlar canim. Bende cok stres yapmistim. Allah kolay atlatmayi nasip etsin

Ay İnşaAllah aminn

Kuzum burnundaki genzine aktığı zaman balgam atar dedi doktorumuz endiselenme sende yukarda da yazdim öksürük yoksa sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…