2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım endiselenme burnundaki mukus genzine inince oluyor. Çıkarması güzel bir sey. Öksürük yoksa sıkıntı yok :)
Yok kuzum öksürük. Ay ne bileyim endişelendim doğrusu. Sanırım bebeğimin burnunu pek temizlemedigimden oldu ya. Serum fizyolojik sıktım, bir de aspiratör ile çektim mukus geldi gerçekten, çok olmasa bile. Çok da bu işlemi yapıp , bebeğimi buna alıştırmak istemiyorum ama başka türlü bir yöntemi yok sanırım

Kızlar doğumdan sonra ilişkide kanama yaşayan var mı? 3 defa denedik 3 seferde de kanama oldu ve sonuncuda pıhtı gibi bişey de geldi korktum ya neden olur ki acaba?

Kuzum olmasada günde bir kez temizlemek gerek mutlaka. Hastaliktan olmasa bile evdeki toz bile dolduruyor burunlarini. Sık hapşırıp diğer taraftan geliyorsa mukus cekmene gerek yok ama gelmiyorsa cek. 1kereyle alismaz merak etme biz gunde 15 bile yaptığımiz oluyor

Reactions: The
Kızlar evde silme süpürmeyi ne sıklıkta yapıyorsunuz? Bebeklere toz dokunuyormuş, acaba ne sıklıkta yapmak gerekir

Cok tesekkurler donusunuz icin, menenjit icin bir sey dedi mi doktorunuz? onun da belirli bi suresi var sanirim, bizim 2.ay asisi saglik ocagi nedeniyle sarkti vaktini kacircaz diye fok korkuyorum, menenjit asiisini da bulamadim
Menenjit için henüz bir şey demedi muhtemelen rotayı yaptıktan sonra söyler. Ben ilk oğlumda özel aşıların hiç birini yapmadım. Daha zmani var şimdiden sipariş verebilirsin . Ama özel hastanelerde bu özel aşılar bulunuyor diye biliyorum

Aynen canim ozel hastaneyi aradim, dr muayenesinde herhangi bi sorun gormezse yapiyorlarmis, menenjit asisi icin 548 tl dediler, buradaki arkdslara da on bilgi olsn, smdiden cok gecms olsn kuzuna canim

Özelde çektirdik ultrasonu 45 günlükken, çocuk druna randevu alıp gittik 90 muayene 55 te ultrason için verdik yarım saatte halletik
Canım ne kadar uygunmuş, burada özelde 150 tl fiyat verdiler ultrason için.
Kızlar evde silme süpürmeyi ne sıklıkta yapıyorsunuz? Bebeklere toz dokunuyormuş, acaba ne sıklıkta yapmak gerekir
Robotu çalıştırıyorum canım, robot süpürgenin sesinde hemen uyuduğu için artık her gün çalıştırıyorum hatta

Aynen canim ozel hastaneyi aradim, dr muayenesinde herhangi bi sorun gormezse yapiyorlarmis, menenjit asisi icin 548 tl dediler, buradaki arkdslara da on bilgi olsn, smdiden cok gecms olsn kuzuna canim
InsAllah gerek kalmaz canım. Peki sen kesin yaptırmayı düşünüyormusun

Canım ne kadar uygunmuş, burada özelde 150 tl fiyat verdiler ultrason için.

Robotu çalıştırıyorum canım, robot süpürgenin sesinde hemen uyuduğu için artık her gün çalıştırıyorum hatta
Canım bu robottan memnunmusun bende hep alim diyorum

Kızlar rota aşısını 2. ayda mı yaptırdınız 3’te mi? 2. ay aşıları zaten fazla diye 3. ay yaptırayım diyorum, doktor da fark etmez dedi bize. Rota için 250-400 tl arası, menenjit için de 300-440 tl arası fiyat söylediler

Canım 3 ayda dedi bizim cocuk doktoru

InsAllah gerek kalmaz canım. Peki sen kesin yaptırmayı düşünüyormusun
Canim aynen ben Allah'in izniyle bi manilik olmazsa yaptiracagim, cevremizde bebegi menenjit geciren cok arkdsmz var, en son gittigimz doktor da rotavirusu yaptirin ama menenjiti kesin yaptirin dedi, ozellikle b tipi suan ulkemizde daha sk gorulmeye basladi, ondan oturu bexero ile baslarsiniz dedi, ben asilari nereden temin edecegimi sormayi unuttugum icin boyle stres yasadim haftasonu hep, agir bir asi sarstigindan 2.ay asilari ile min 2-3 hfta koyarsiniz araya demisti bir de, insallah bu hfta saglik ocagi ararsa 2.ay asisi icin 2-3 hfta snra da hemen menenjiti yaptiracagim

Aa ciddi misin canım. Evet hapsiriyor ama burnundan hiçbir şey gelmiyordu. Ben en iyisi en azından her gece yatmadan temizleyeyim canım. 48 günlük oldu daha üç dört kez anca temizlemistim burnunu

Kızlar doğumdan sonra ilişkide kanama yaşayan var mı? 3 defa denedik 3 seferde de kanama oldu ve sonuncuda pıhtı gibi bişey de geldi korktum ya neden olur ki acaba?
Kanama yaşamadım canım. Pek zevk de almadım açık söylemek gerekirse, hatta canım yandı diyebilirim kayganlasirmasi için bir şey kullanmama rağmen hem de.
Robot süpürgeyi iki günde bir çalışıyorum, normal süpürge ile de haftada bazen 1 , bazen 2 süpürüyorum canım. Ama benim iki tane kedim var , mecburum yani. Eğer olmasaydı bu kadar yapmazdım

Ya çok istiyorum bende . Bizim minik emeklemeye başlarsa ne olur onu düşunuyorum artık onun pesine oda dolanır durur
Ben de çok memnunum , hiç düşünme al. İnsanın eli ayağı gibi oluyor Bir yerden sonra. Hele ki anı bir misafir falan gelecekse.

Bir şey olmaz , benim kediler de başından ayrılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…