- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Evet kuzu ben çok uğraştım bu burnuyla halada uğraşıyoruz valla. Simdi 29unda randevusu var süt alerjisinden supheleniyorum geçmeyen bir burun tıkanıklığı var hiriltili solunum yaniAa ciddi misin canım. Evet hapsiriyor ama burnundan hiçbir şey gelmiyordu. Ben en iyisi en azından her gece yatmadan temizleyeyim canım. 48 günlük oldu daha üç dört kez anca temizlemistim burnunu
Sağolasın canım. Öksürük yok, burnuna serum fizyolojik sıktım düzeldi. Ama hafif ateşi var nedense 37.2 şu an. Canım sıkıldı. Yarına randevu aldım doktordan geçmezse gideceğiz arttık.Kuzum burnundaki genzine aktığı zaman balgam atar dedi doktorumuz endiselenme sende yukarda da yazdim öksürük yoksa sıkıntı yok
Doktor bize 38 dedi ama ben 37.7 de dayanamayıp verdim.2. Ay aşımızı olduk geldik atesi 37.1 suan kac olursa calpol vereyim sizce
37.2yi atesten saymiyolar canim benim kizimin hep 37 atesi. Ama iyi yapmışsın götür icin rahat etsin.Sağolasın canım. Öksürük yok, burnuna serum fizyolojik sıktım düzeldi. Ama hafif ateşi var nedense 37.2 şu an. Canım sıkıldı. Yarına randevu aldım doktordan geçmezse gideceğiz arttık.
İnşallah yukselmez ya endiseyle beklemedeyimDoktor bize 38 dedi ama ben 37.7 de dayanamayıp verdim.
Evet o yüzden götürmüyorım canım bir de arada 36.8 e düşmüştü vazgeçtim yani. İnşallah yükselmez bizim ateş 1.5 gün sürdü 2 kez calpol verdim. Baya da korktum ama korkacak bişey yokmuş yani. Sen de ferah tut içini calpol 30 dk sonra ateşi düşürmeye başlıyor.37.2yi atesten saymiyolar canim benim kizimin hep 37 atesi. Ama iyi yapmışsın götür icin rahat etsin.
İnşallah yukselmez ya endiseyle beklemedeyim
Benim doktor 3.ayda yapacak rotayı, 6.ayda da menenjiti yapacakKızlar rota aşısını 2. ayda mı yaptırdınız 3’te mi? 2. ay aşıları zaten fazla diye 3. ay yaptırayım diyorum, doktor da fark etmez dedi bize. Rota için 250-400 tl arası, menenjit için de 300-440 tl arası fiyat söylediler
Hangi marka model var sende? Ben de alayım diyordum, üşendim, şimdi de fiyatları coştu, sinir oluyorumÇok memnunum canım bence hiç düşünme al. Özellikle çocuktan sonra büyük rahatlık.
Evet o emme hissi gerçekten anneye de çocuğa da çok iyi geliyor, en azından eds ile biraz işin o kısmını hallediyoruzBenim 2.5 aylik oldu oğlum ama hala emmesini istiyorum hep bir gün tutar diye umit eduyorum. Cok bisey de yapmiyorum bazen silikon ucu tutuyor o kadar. Emme hissi bana da cok iyi geliyor.
ben de hipp combiotic kullanıyordum kabızlık sorunumuz oldu doktorumuz önerisiyle sma comfort başladık bugün bakalım iyi gelecek miHangi marka mama yi kullaniyorsunuz acaba ?
Benim bebisim hipp organic combiotic kullaniyor 24 30 saatte bir yapiyor kakasini. Yaparken de cok ikinip zorlaniyo ciyakliyor
biraz bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben de eds ile mama veriyorum ama artmadı benim sütüm sadece aradaki bağ için devam ediyorum dışardaysak ya da gece uyursa biberonla veriyorumKızlar merhaba 2 ay kontrolünda sadece 600 hr almışız dr mama başlattı ben eds yöntemi ile mama veriyorum . Hem süt artsın hem biberona alışmasın diye. Biraz zorlanıyorum. Bu yöntemi deneyen var mı işe yarıyomu gerçekten
ben de her ihtiyaç duyduğumuzda yapıyprum kuzum tıkanıyor çok yoksa alışmazlar merak etmeyinYok kuzum öksürük. Ay ne bileyim endişelendim doğrusu. Sanırım bebeğimin burnunu pek temizlemedigimden oldu ya. Serum fizyolojik sıktım, bir de aspiratör ile çektim mukus geldi gerçekten, çok olmasa bile. Çok da bu işlemi yapıp , bebeğimi buna alıştırmak istemiyorum ama başka türlü bir yöntemi yok sanırım
Gerçekten inanilmaz arttı, ben doğumdan bir ay önce 3800e aldım, şu an 6500falan sanırım. Roidmi benimkisiHangi marka model var sende? Ben de alayım diyordum, üşendim, şimdi de fiyatları coştu, sinir oluyorum
Bizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyorYok kuzum öksürük. Ay ne bileyim endişelendim doğrusu. Sanırım bebeğimin burnunu pek temizlemedigimden oldu ya. Serum fizyolojik sıktım, bir de aspiratör ile çektim mukus geldi gerçekten, çok olmasa bile. Çok da bu işlemi yapıp , bebeğimi buna alıştırmak istemiyorum ama başka türlü bir yöntemi yok sanırım
Küçük şehirde yaşamanın artılarıCanım ne kadar uygunmuş, burada özelde 150 tl fiyat verdiler ultrason için.
Robotu çalıştırıyorum canım, robot süpürgenin sesinde hemen uyuduğu için artık her gün çalıştırıyorum hatta
Kuzu benimkinin açılmıyor ya. Baya da denedim hiçbirinde düzgünce gelmedi mukus. Ta ki aspiratör ile çekene kadar. Zorda olmadıkça ben de hiç çekmek istemiyorum da işteBizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyor
Canım bendeki Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner var. Ben de 3300’e almıştım, şimdi 6000 küsür yazıyor fiyatına şok oldumHangi marka model var sende? Ben de alayım diyordum, üşendim, şimdi de fiyatları coştu, sinir oluyorum
Muhtemelen burnu tikandi canim.Balgammis canım ya kusunca balgam geldi. Niye olur ki ya ilk kez oluyor
Kabizlik derken kuru fln mi ? Bizde o sikinti yok. Sulu yumusak ama suresi uzunEvet o emme hissi gerçekten anneye de çocuğa da çok iyi geliyor, en azından eds ile biraz işin o kısmını hallediyoruz
ben de hipp combiotic kullanıyordum kabızlık sorunumuz oldu doktorumuz önerisiyle sma comfort başladık bugün bakalım iyi gelecek mi
biraz bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben de eds ile mama veriyorum ama artmadı benim sütüm sadece aradaki bağ için devam ediyorum dışardaysak ya da gece uyursa biberonla veriyorum
ben de her ihtiyaç duyduğumuzda yapıyprum kuzum tıkanıyor çok yoksa alışmazlar merak etmeyin
Canım Inan ben özel hiç bir şey yapmıyorum. Ama yeşillik yediğim zaten sütüm çok cogaliyo roka marul dere otu özellikle. Yesilmercimek bide hamur işiCanım sütün yarıyo maşallah ben ne yapsam olmuyo tavsiyen varmı
Alicam kesin canım. Senin kullandigim marka nedirBen de çok memnunum , hiç düşünme al. İnsanın eli ayağı gibi oluyor Bir yerden sonra. Hele ki anı bir misafir falan gelecekse.
Bir şey olmaz , benim kediler de başından ayrılmıyor
1.5 aydır bizde aynı durumu hergun yaşıyoruz sürekli temizliyoruz cigerine inmesin diye . Bizim doktot reflü kaynaklı olduğunu söylüyorBalgammis canım ya kusunca balgam geldi. Niye olur ki ya ilk kez oluyor
Doğru diyosun menenjit gerçekten tehlikeli birşey benim kuzenimin bebeği olmuştu çok çektiler rabbim kimseye yaşatmasin. Her aşının belli bir ayı var diye biliyorum . Bizde 3 ayda rota yapılcak denildiCanim aynen ben Allah'in izniyle bi manilik olmazsa yaptiracagim, cevremizde bebegi menenjit geciren cok arkdsmz var, en son gittigimz doktor da rotavirusu yaptirin ama menenjiti kesin yaptirin dedi, ozellikle b tipi suan ulkemizde daha sk gorulmeye basladi, ondan oturu bexero ile baslarsiniz dedi, ben asilari nereden temin edecegimi sormayi unuttugum icin boyle stres yasadim haftasonu hep, agir bir asi sarstigindan 2.ay asilari ile min 2-3 hfta koyarsiniz araya demisti bir de, insallah bu hfta saglik ocagi ararsa 2.ay asisi icin 2-3 hfta snra da hemen menenjiti yaptiracagim
AynenOzellikle kalkış ve inişler diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?