2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aa ciddi misin canım. Evet hapsiriyor ama burnundan hiçbir şey gelmiyordu. Ben en iyisi en azından her gece yatmadan temizleyeyim canım. 48 günlük oldu daha üç dört kez anca temizlemistim burnunu
Evet kuzu ben çok uğraştım bu burnuyla halada uğraşıyoruz valla. Simdi 29unda randevusu var süt alerjisinden supheleniyorum geçmeyen bir burun tıkanıklığı var hiriltili solunum yani Her gun temizle sen kuzum yatmadan once ilk 6ay burun cok onemli

Reactions: The
Kuzum burnundaki genzine aktığı zaman balgam atar dedi doktorumuz endiselenme sende yukarda da yazdim öksürük yoksa sıkıntı yok
Sağolasın canım. Öksürük yok, burnuna serum fizyolojik sıktım düzeldi. Ama hafif ateşi var nedense 37.2 şu an. Canım sıkıldı. Yarına randevu aldım doktordan geçmezse gideceğiz arttık.

Sağolasın canım. Öksürük yok, burnuna serum fizyolojik sıktım düzeldi. Ama hafif ateşi var nedense 37.2 şu an. Canım sıkıldı. Yarına randevu aldım doktordan geçmezse gideceğiz arttık.
37.2yi atesten saymiyolar canim benim kizimin hep 37 atesi. Ama iyi yapmışsın götür icin rahat etsin.
Doktor bize 38 dedi ama ben 37.7 de dayanamayıp verdim.
İnşallah yukselmez ya endiseyle beklemedeyim

37.2yi atesten saymiyolar canim benim kizimin hep 37 atesi. Ama iyi yapmışsın götür icin rahat etsin.

İnşallah yukselmez ya endiseyle beklemedeyim
Evet o yüzden götürmüyorım canım bir de arada 36.8 e düşmüştü vazgeçtim yani. İnşallah yükselmez bizim ateş 1.5 gün sürdü 2 kez calpol verdim. Baya da korktum ama korkacak bişey yokmuş yani. Sen de ferah tut içini calpol 30 dk sonra ateşi düşürmeye başlıyor.

Benim doktor 3.ayda yapacak rotayı, 6.ayda da menenjiti yapacak

Benim 2.5 aylik oldu oğlum ama hala emmesini istiyorum hep bir gün tutar diye umit eduyorum. Cok bisey de yapmiyorum bazen silikon ucu tutuyor o kadar. Emme hissi bana da cok iyi geliyor.
Evet o emme hissi gerçekten anneye de çocuğa da çok iyi geliyor, en azından eds ile biraz işin o kısmını hallediyoruz
Hangi marka mama yi kullaniyorsunuz acaba ?

Benim bebisim hipp organic combiotic kullaniyor 24 30 saatte bir yapiyor kakasini. Yaparken de cok ikinip zorlaniyo ciyakliyor
ben de hipp combiotic kullanıyordum kabızlık sorunumuz oldu doktorumuz önerisiyle sma comfort başladık bugün bakalım iyi gelecek mi
biraz bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben de eds ile mama veriyorum ama artmadı benim sütüm sadece aradaki bağ için devam ediyorum dışardaysak ya da gece uyursa biberonla veriyorum
ben de her ihtiyaç duyduğumuzda yapıyprum kuzum tıkanıyor çok yoksa alışmazlar merak etmeyin

Bizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyor

Bizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyor
Kuzu benimkinin açılmıyor ya. Baya da denedim hiçbirinde düzgünce gelmedi mukus. Ta ki aspiratör ile çekene kadar. Zorda olmadıkça ben de hiç çekmek istemiyorum da işte

Off kızlar bebeğim öksürmeye başladı ateşi 37.3. Yarın sabaha randevu almıştım da kucaktan yatağına koyunca anında uyanıyor uyumuyor. Acile mi götürsem moralim çok bozuk.

Balgammis canım ya kusunca balgam geldi. Niye olur ki ya ilk kez oluyor
Muhtemelen burnu tikandi canim.
Kabizlik derken kuru fln mi ? Bizde o sikinti yok. Sulu yumusak ama suresi uzun

Ben de çok memnunum , hiç düşünme al. İnsanın eli ayağı gibi oluyor Bir yerden sonra. Hele ki anı bir misafir falan gelecekse.

Bir şey olmaz , benim kediler de başından ayrılmıyor
Alicam kesin canım. Senin kullandigim marka nedir

Doğru diyosun menenjit gerçekten tehlikeli birşey benim kuzenimin bebeği olmuştu çok çektiler rabbim kimseye yaşatmasin. Her aşının belli bir ayı var diye biliyorum . Bizde 3 ayda rota yapılcak denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…