Öksürük olursa da sıkımtı yok o da dışa atma yöntemiKuzum burnundaki genzine aktığı zaman balgam atar dedi doktorumuz endiselenme sende yukarda da yazdim öksürük yoksa sıkıntı yok
Ben de öyle ya canım çok yandı benim de ne zaman düzelicek acaba bu durumKanama yaşamadım canım. Pek zevk de almadım açık söylemek gerekirse, hatta canım yandı diyebilirimkayganlasirmasi için bir şey kullanmama rağmen hem de.
Robot süpürgeyi iki günde bir çalışıyorum, normal süpürge ile de haftada bazen 1 , bazen 2 süpürüyorum canım. Ama benim iki tane kedim var , mecburum yani. Eğer olmasaydı bu kadar yapmazdım
Gaz yapacak diye hiç yeşillik yemiyorum benCanım Inan ben özel hiç bir şey yapmıyorum. Ama yeşillik yediğim zaten sütüm çok cogaliyo roka marul dere otu özellikle. Yesilmercimek bide hamur işi
Inan canım hiç yapmiyo bende. Birde hep yemekten sonra kimyonlu şu içiyorumGaz yapacak diye hiç yeşillik yemiyorum ben
Maalesef öksürük balgam atilmiyorsa sıkıntı dedi canim bizim doktorumuz.Öksürük olursa da sıkımtı yok o da dışa atma yöntemi
Maalesef öksürük balgam atilmiyorsa sıkıntı dedi canim bizim doktorumuz.zeynones in bebegi bir günlük öksürükten hastanede yatti maalesef
Aynen canim bize de dr oyle soylemisti,rotayi 14 hfta olana kdr max, menenjit ilk dozu da 2.ay asisindan min 2 max 4 hfta snra dedi, ama ozelde asiya gidecegim zmn tekrardan soracagimDoğru diyosun menenjit gerçekten tehlikeli birşey benim kuzenimin bebeği olmuştu çok çektiler rabbim kimseye yaşatmasin. Her aşının belli bir ayı var diye biliyorum . Bizde 3 ayda rota yapılcak denildi
Bızde de kısır döngüye girdi emme ve kusmaBir süre sonra düzelir inş böyle çok zor o kustukca daha çok emmek istiyor. Kilo alımı iyi dedi doktor gaviscon verdi inş işe yarar. Kesinlikle kıyafet olayı aşırı yoruyor sırf bu sebepten kurutma almak istiyorum dün abartmıyorum 10 tane üst değiştirmişimdir. Oğlunda ne zaman geçti bu durum.
Benım kızımda cok zor uyuyo yaBebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor, kaçta kalıyor sabah? Ben her gece uyutmak için çok çaba sarfediyorum. 1-2 gibi yatmak istiyor. Ağlata ağlata mutsuz uyuttum 12.30 da
Ben cok zorlanıyrm cok canım acıyoKızlar doğumdan sonra ilişkide kanama yaşayan var mı? 3 defa denedik 3 seferde de kanama oldu ve sonuncuda pıhtı gibi bişey de geldi korktum ya neden olur ki acaba?
Kardesm 21 kasımda aldım 3 kusurlu bı rakama sımdı olmus 6 bınHangi marka model var sende? Ben de alayım diyordum, üşendim, şimdi de fiyatları coştu, sinir oluyorum
İşitme testi yaptrdn mı canım?Kizlar yine ben malesef bise soracam ama cekiniyorum bebekleriniz yuksek seslerde sicriyormuydu bebegimde morro refleksi var ama sese tepki yok yani seste sicramiyo hatirliyorsani soylermisiniz
Isitmede sorun yok da bi arkadas dediki sese morro refleksi yoksa ya da azsa algida sıkıntı oluyor bende korkuyorum kizim yuksek seslerde sicramiyo eliyle falan var ama siz hatirliyormusunuz yuksek seslerde sicrarmiydi yada uyumaya devam edermiydiİşitme testi yaptrdn mı canım?
Eger yaptrdıysan endise etme
Canım sese alısmıssa da sıcramaz:)Isitmede sorun yok da bi arkadas dediki sese morro refleksi yoksa ya da azsa algida sıkıntı oluyor bende korkuyorum kizim yuksek seslerde sicramiyo eliyle falan var ama siz hatirliyormusunuz yuksek seslerde sicrarmiydi yada uyumaya devam edermiydi
Aynen suan 23 gunluk olduk o dedigim arkadas bebegiyle ilgili baya sıkıntı yasiyor o yuzden tedirgin oldumCanım sese alısmıssa da sıcramaz:)
Bnde cok pimpirikli bı anneyim ama taktıkca işler sarpa sarıyo
Bu sorunları gozumde buyutmeden not alıyorm doktorumuza gittiğimizde soruyrm bakıyorm ki bosa üzülmüşüm
İnş senınde öyle olacak
O baska yenidoğann dönwminde allah korusun tehlikeliMaalesef öksürük balgam atilmiyorsa sıkıntı dedi canim bizim doktorumuz.zeynones in bebegi bir günlük öksürükten hastanede yatti maalesef
Canım sanırım ara verince acı oluyo ya bide benimki normal doğumdu psikolojik olarak daha kötü hissediyorum kendimiBızde de kısır döngüye girdi emme ve kusma
Oğlumun 4-5 ay civarında tamamende gecmısti ama kızımda ne olur bılmıyrm
Benım kızımda cok zor uyuyo ya
Ben cok zorlanıyrm cok canım acıyo
Konusu gecmesin dıye cabalıyrm halbuki sezaryenliyim
Kardesm 21 kasımda aldım 3 kusurlu bı rakama sımdı olmus 6 bın
Çok gecmiş olsun yeni öğreniyorum allah korusun cocuklarımızıYoğun bakımda hemdeyoğun bakım doktorumuz ilk 6 ay ne olursa olsun getirin korkmayın doktora götürmekten, en azından korunma tedavisi veririz dedi. Hem siz tecrübesizsiniz hem de çok daha etkilemeye meyilli bebekler dedi.
mavikara eğer öksürük kuru ise özellikle tehlikeli. O öksürüğün balgam olup bir taraftan atması, bir taraftan da enfeksiyon varsa onun kurutulması lazım.
Allah hiç birimizi sağlıkla imtihan etmesin.
Özel aşıları özel sağlık sigortası karsılıyor mu bilginiz varmıAynen canim ozel hastaneyi aradim, dr muayenesinde herhangi bi sorun gormezse yapiyorlarmis, menenjit asisi icin 548 tl dediler, buradaki arkdslara da on bilgi olsn, smdiden cok gecms olsn kuzuna canim
Cok Şükür 2. Günde çıkmadı canım. 1 defa 37.5 un üzerine çıkar gibi oldu hemen calpol verdim fakat 2 gün boyunca kafası alev alevdi...3.ayda asi yok ama sünnet var şimdide37 yüksek değil canım normalbizim bugün tekrar çıktı akşamüzeri 2.gün
İlk kızımda bende almıştım fakat gözleri bulanık gibi veya yakın mesafeden insan seçmeye başladılar ve siyah beyaz goruntu onlar için. En güzeli 4. Aydan sonra başlamak bunlara... Şuan tamamen onun iyi kilo alması, uyku düzenini oturtmak ve egzersizleri e ayırıyorum bende zamanımı. Kollarını bacaklarını hareket ettiriyorum, kavuşturma yapıyorum birbirine, yüzü koyun yatırıyorum bol bol kafasını tutmayi ogrenenilsin diye, masaj yapıyorum rahatlaması için, biraz daha buyuyunce esas çalışmalar başlayacak inşallah...Zeka kartlarinda 0 4 ay yaziyor siyah beyaz onlari gosteriyorum. Renk calismasindan ziyade bilmiyorumki sadece elimdeki oyuncaklarin ozelliklerinden bahsediyorum
Şükür hadi geçmiş bizimde geçti bitti o üç gün şükürCok Şükür 2. Günde çıkmadı canım. 1 defa 37.5 un üzerine çıkar gibi oldu hemen calpol verdim fakat 2 gün boyunca kafası alev alevdi...3.ayda asi yok ama sünnet var şimdide
İlk kızımda bende almıştım fakat gözleri bulanık gibi veya yakın mesafeden insan seçmeye başladılar ve siyah beyaz goruntu onlar için. En güzeli 4. Aydan sonra başlamak bunlara... Şuan tamamen onun iyi kilo alması, uyku düzenini oturtmak ve egzersizleri e ayırıyorum bende zamanımı. Kollarını bacaklarını hareket ettiriyorum, kavuşturma yapıyorum birbirine, yüzü koyun yatırıyorum bol bol kafasını tutmayi ogrenenilsin diye, masaj yapıyorum rahatlaması için, biraz daha buyuyunce esas çalışmalar başlayacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?