Benimki Philips Avent Ultra Air canım, bu zamana kadar memnundum ama bebeğim 4-5 gündür emzik almak istemiyor beni emzik yaptıKızlar, sizin bebeler emzik alıyor mu? Ben en baştan hiç alıştırmadım emziğe, şimdi acaba uykuya dalarken olsa iyi olur mu diyorum. Chicco dan almıştım, yenidoğan için, kızım hep çıkartıyor ağzından, sevmedi. Sizin önerdiğiniz başka emzik var mı acaba?
Bibs emzik deneyebilirsin o güzel nuk da fena değilKızlar, sizin bebeler emzik alıyor mu? Ben en baştan hiç alıştırmadım emziğe, şimdi acaba uykuya dalarken olsa iyi olur mu diyorum. Chicco dan almıştım, yenidoğan için, kızım hep çıkartıyor ağzından, sevmedi. Sizin önerdiğiniz başka emzik var mı acaba?
Kızlar, sizin bebeler emzik alıyor mu? Ben en baştan hiç alıştırmadım emziğe, şimdi acaba uykuya dalarken olsa iyi olur mu diyorum. Chicco dan almıştım, yenidoğan için, kızım hep çıkartıyor ağzından, sevmedi. Sizin önerdiğiniz başka emzik var mı acaba?
Bibs emzik deneyebilirsin o güzel nuk da fena değil
Bizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyor
Avent kullanıyoruz canım bizKızlar, sizin bebeler emzik alıyor mu? Ben en baştan hiç alıştırmadım emziğe, şimdi acaba uykuya dalarken olsa iyi olur mu diyorum. Chicco dan almıştım, yenidoğan için, kızım hep çıkartıyor ağzından, sevmedi. Sizin önerdiğiniz başka emzik var mı acaba?
Şu an ne kadar bebeğiniz.
Benim bebeğim de bazen sıçrıyor bazen sıçramıyor. Kendi gaz sesinden uyanan çocuk kedşleşrmşz kavga edince dönmüyor bile.
İşitme testi iyi çıktı ancak gebeyken ateşli hastalık geçiren annelerin bebeklerine (ben covid geçirdim) 6.ayda tekrar test yapılıyor üniversite hastanelerinde.
Eğer böyle bir rahatsızlığınız olduysa diye söylüyorum.
canim bebegim 24 gunluk suan ve seslere cok sicramamasiyla ilgili bi arkadas kendi bebeginden suphe etti suan otizm acisindan bebegi riskli grupta yani sese eger irkiliyorsa algilari iyi olacak demekmis yani ben tedirgin oldumŞu an ne kadar bebeğiniz.
Benim bebeğim de bazen sıçrıyor bazen sıçramıyor. Kendi gaz sesinden uyanan çocuk kedşleşrmşz kavga edince dönmüyor bile.
İşitme testi iyi çıktı ancak gebeyken ateşli hastalık geçiren annelerin bebeklerine (ben covid geçirdim) 6.ayda tekrar test yapılıyor üniversite hastanelerinde.
Eğer böyle bir rahatsızlığınız olduysa diye söylüyorum.
canim bebegim 24 gunluk suan ve seslere cok sicramamasiyla ilgili bi arkadas kendi bebeginden suphe etti suan otizm acisindan bebegi riskli grupta yani sese eger irkiliyorsa algilari iyi olacak demekmis yani ben tedirgin oldum
Biz kanguru aldik sevmedi sling daha vucuda yakin sevebilir diye düşünüyorumKızlar sizce sling mi kanguru mu ya? Hangisini almalıyım
Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorumSezeryanlı olmama rağmen bende kanama yaşadım
Naptın bebeğini B Blueberry1
İlk ay öyle derin uyuyordu ki top patlasa uyanmıyordu. Bebeğin nekadarlık senin şuanda?
Biz kanguru aldik sevmedi sling daha vucuda yakin sevebilir diye düşünüyorum
Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum
Kaç aya kadar kullanılıyo acabaBiz kanguru aldik sevmedi sling daha vucuda yakin sevebilir diye düşünüyorum
Bizde oyle dusunup kanguru almistik biraz erken denemis olabiliriz tekrar denemek gerek ama kalin oldugu icin pekde disariyi goremiyor sevmemisti sonra yan sling gibi ebebekten aldik onda biraz daha durdu ama okuduklarimdan baglamali alanlarin daha cok durduklarini dusundum bende baglamayi beceremem diye almadim slingNe kadarlıkken denediniz kanguruyu? Bir de hangi marka? Ben de kanguru alayım diye düşünüyorum artık 3 aya girecek. Evin içinde en azından iş görür diye umut ediyorum, sling bağlamayı başaramazsam diye korkuyorum.
Bende tam bilmiyorumKaç aya kadar kullanılıyo acaba
Chicconun bi modelini ikinci el almistik 2.5 ay filandi erken denemis olabiliriz tekrar deneyelim yenidogan aparati vardi aglamisti pek israr etmedikNe kadarlıkken denediniz kanguruyu? Bir de hangi marka? Ben de kanguru alayım diye düşünüyorum artık 3 aya girecek. Evin içinde en azından iş görür diye umut ediyorum, sling bağlamayı başaramazsam diye korkuyorum.
AminnYoğun bakımda hemdeyoğun bakım doktorumuz ilk 6 ay ne olursa olsun getirin korkmayın doktora götürmekten, en azından korunma tedavisi veririz dedi. Hem siz tecrübesizsiniz hem de çok daha etkilemeye meyilli bebekler dedi.
@mavikara eğer öksürük kuru ise özellikle tehlikeli. O öksürüğün balgam olup bir taraftan atması, bir taraftan da enfeksiyon varsa onun kurutulması lazım.
Allah hiç birimizi sağlıkla imtihan etmesin.
Öncelikle sakin ol canım. Muhtemelen dün gördüğün balgamı yuttu ve onu çıkardı. Kakayı takip et. Burnunu temizle ateşi takip et. Tekrarlarsa götürürsun icin rahat edeer. Ama muhtemelen balgam o mukus. Mukus virde alerjide oluyor. Alerjiyi düşüncek baska belirtisi var mi?Kızlar dün bebeğimde balgam olduğundan bahsetmiştim. Öksürük vs bir hastalık belirtisi yok ama balgamı var. Şimdi kakasinda da mukus gördüm. Balgamini yutmuş da ordan çıkmış olma ihtimali var mı ? Endişelenmeli miyim ya bir akıl verin lütfen. Götürmeli miyim doktora hemen?
Yok kuzum balgam dışında bir anormallik yok , ateşi falan filan huysuzlugu da yok çok şükür. Bu balgam neden olur ki ya ne gıcık bir şeyAminn
Öncelikle sakin ol canım. Muhtemelen dün gördüğün balgamı yuttu ve onu çıkardı. Kakayı takip et. Burnunu temizle ateşi takip et. Tekrarlarsa götürürsun icin rahat edeer. Ama muhtemelen balgam o mukus. Mukus virde alerjide oluyor. Alerjiyi düşüncek baska belirtisi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?