2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki Philips Avent Ultra Air canım, bu zamana kadar memnundum ama bebeğim 4-5 gündür emzik almak istemiyor beni emzik yaptı Emzik çok büyük rahatlık bence

Bibs emzik deneyebilirsin o güzel nuk da fena değil

Ben ilk başta wee aldım ucuz olsun beğenirse düzgün bir şey alırım dedim. Genelde gaz damlasından sonra falan verdim. Öyleyken emiyor sonra atıyor.
Geçen nuk aldı eşim ağzına sürmedi bile o kadar sevmedi. Aventi bile sevmedi.
Mamajoo almış onu baya sevdi. Mamajoo biberon olarak da sevdim.

Bizim doktor karşı aspiratörle çekmeye, ben daha 1 kere bile yapmadım. Kılcal damarlara zarar verebilir diye sanırım. Sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnuna tıkanınca, biraz açılıyor

Xlear kids burun damlası var.
Burun içini baya yumuşatıyor. Bizim doktorumuz onu tavsiye etti çok çok memnunum. Hatta genzindeki sümük ön tarafa geliyor alabiliyoruz aspiratörle azıcık çekince.
Serum fizyolojik sadece temizleyeceğimde kullanıyorum. Aspiratör olarak aşırı çekmeyen kılcallara zarar vermeyen toiler var onları kullanabilirsiniz.

Avent kullanıyoruz canım biz

canim bebegim 24 gunluk suan ve seslere cok sicramamasiyla ilgili bi arkadas kendi bebeginden suphe etti suan otizm acisindan bebegi riskli grupta yani sese eger irkiliyorsa algilari iyi olacak demekmis yani ben tedirgin oldum

canim bebegim 24 gunluk suan ve seslere cok sicramamasiyla ilgili bi arkadas kendi bebeginden suphe etti suan otizm acisindan bebegi riskli grupta yani sese eger irkiliyorsa algilari iyi olacak demekmis yani ben tedirgin oldum

Ayy 24 günlükse çok normal.
Ben de 3 ay civarı sandım.
Hayata geldiğini bile farketmiyorlar ki daha :) çok telaşlı olmayın. İşitme testini geçtiyse tamam.
Otizm ile ilgili de korku duymayın.
2 yaşa kadar ekrandan olabildiğince uzak tutun. Sürekli sohbet edin. Şimdiden yaptığınız yemeği bile anlatın. Az büyüyünce tercih edeceğiniz çocuk şarkıları, oyuncaklar bile gelişimini etkiler. Bebeğim 3.ayına girmek üzere her geçen gün güncelleme gelmiş şekilde uyanıyoruz.
Kaygıları doğru yönetmek lazım. Telaşsız ama dikkatli olmalıyız.

Sezeryanlı olmama rağmen bende kanama yaşadım

Naptın bebeğini B Blueberry1

İlk ay öyle derin uyuyordu ki top patlasa uyanmıyordu. Bebeğin nekadarlık senin şuanda?
Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum

Biz kanguru aldik sevmedi sling daha vucuda yakin sevebilir diye düşünüyorum

Ne kadarlıkken denediniz kanguruyu? Bir de hangi marka? Ben de kanguru alayım diye düşünüyorum artık 3 aya girecek. Evin içinde en azından iş görür diye umut ediyorum, sling bağlamayı başaramazsam diye korkuyorum.

Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum

Korkma. Yatış derse bile korkma. İnan tedavisini daha güzel alıp çıkacak böyle bak. Ne doğruysa ona göre hareket eder doktorunuz da. Acil şifalar diliyorum.

Kızlar dün bebeğimde balgam olduğundan bahsetmiştim. Öksürük vs bir hastalık belirtisi yok ama balgamı var. Şimdi kakasinda da mukus gördüm. Balgamini yutmuş da ordan çıkmış olma ihtimali var mı ? Endişelenmeli miyim ya bir akıl verin lütfen. Götürmeli miyim doktora hemen?

Bizde oyle dusunup kanguru almistik biraz erken denemis olabiliriz tekrar denemek gerek ama kalin oldugu icin pekde disariyi goremiyor sevmemisti sonra yan sling gibi ebebekten aldik onda biraz daha durdu ama okuduklarimdan baglamali alanlarin daha cok durduklarini dusundum bende baglamayi beceremem diye almadim sling

Chicconun bi modelini ikinci el almistik 2.5 ay filandi erken denemis olabiliriz tekrar deneyelim yenidogan aparati vardi aglamisti pek israr etmedik

Aminn
Öncelikle sakin ol canım. Muhtemelen dün gördüğün balgamı yuttu ve onu çıkardı. Kakayı takip et. Burnunu temizle ateşi takip et. Tekrarlarsa götürürsun icin rahat edeer. Ama muhtemelen balgam o mukus. Mukus virde alerjide oluyor. Alerjiyi düşüncek baska belirtisi var mi?

Yok kuzum balgam dışında bir anormallik yok , ateşi falan filan huysuzlugu da yok çok şükür. Bu balgam neden olur ki ya ne gıcık bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…