2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cok geçmiş olsun. Doktor degistiricem bu ay bakalım bana ne diyecek...
Evwt canım bibs colour emzik aldım. Philips aventi tutmadı, çenesi kuvvetli değildi. Bu bibs daha hafif ve anne meme ucuna benzeyen kauçuk bir emzik.56 TL idi 75 TL olmuş sanırım.
Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum
Çok gecmis olsun, umarım çabucak atlatır
Bizim doktor da dediki, hele bir 6 aylık olsun bu buruna sıkılan spreyleri o zaman öneririm dedi. Burnunu temizlemesem aspiratörle genizden boğazına yapışıyor, sonrada kusuyordu. Çok şükür temizleyip, birazda kendi ağzından çıkarıyor yapışık yapışık oluyor anlıyorum rahatalayabiliyor canım.
Yuttuğu balgamı totosundan çıkarmış Ateş vs yoksa bence takipte kalman yeterli olur. Eğer ateş olmaz ama öksürük devam ederse doktora götür bence. Ciğerlerine inip inmedigine bakar kontrol eder
Bencede gayet normal giydiriyorsun. İnan bende anlamadım neden olduğunu.... Şapka takmadım hiç kafadan mi üşütuyoe ki?

Hahahha ya benimki de bazen elini sokuyo ağzına komple ama uyurken baş parmağını emiyo sadece

2 saati bulmuyor canım. 2 saatten az sürede bir emiyor. Kusmalari çok fazla emdiği için olabilir mi? Bizde de vardı kusma olayı, farkında olmadan çok emziriyordum herhalde. Birgün TV'ye dalmışım, oglumda emiyor, farkında olmadan çok emmiş kendime geldiğimde çocuk kusmus, kusugu yüzüne direk yayılmış şaka gibiydi

Diyelim ki bir misafirliğe gittiniz ve bir kaç dakika bebeğin yanından ayrıldınız bir geldiniz evdekilerden biri size sormadan ( korona var bebeği alabilir miyim falan) bebeği kucağına almış hatta belkide öpmüş ne yaparsınız?

Agbinizin eşi hasta olan çocuğunu ( burnu salya sümük) sizin olduğunuz eve yollamış ve evde bebeginiz var ne düşünürsünüz? Çocuğunda salya sümük sizin bebeğinize yapıştıgini bildiği halde ..

Kendinde covid şüphesi olan bir yenge ağzında her ne kadar maskeside olsa sizin olduğunuz eve gelip ( evde ailemle birlikteyiz) yemek yiyip, kahvesini içip sonra ben covid testi yaptırmaya gidiyorum dese naparsiniz? Bu kişi okulda hoca...

Bütün gün uyumayan çocuğumu uyutucam diye 5 dk banyoya bile girememisken agbiniz gelip bangır bangır çocuğunuzun yanında telefon ile sürekli konuşsa naparsiniz?

Memleketime gelmişim, bebeğim ile evlerine oturmaya gittiğiniz kişiler evlerin3 doğalgazı kapatmış olsa veya soba yakmamis olsa evleri soğuk olsa naparsiniz?

Benden müsade istenmeden ailem dışında biri bebeğimi aldiginda iflit oluyorum. Sonra bana al yemedik çocuğunu yapiyorlar. Gittiğim evlerde soba yanmıyorsa geleceğimi bildikleri halde bebekle bunu çok dusuncesizlik olarak algılıyorum. Kafayı yemeden evime donmek istiyorum saymakla bitmez ne fazlası yok eksiği bile var yukarıda saydıklarımin kızlar. Allah aşkına ben mi hastayım?

Hayir onlar manyak ve dusuncesiz. Kendi keyfine duskun rahat insanlar. Ama o tarz kisilere sen ayni sekilde davrandiginda kiyamet kopuyor

Kızlar bebeğinizin ateşini alından mı yoksa kulaktan mı ölçüyonuz 1 derece fark ediyo
Alından ölcuyorum canım hangisi dogru ki acaba
Aynen ya asla 2-3saat kesintisiz uykusu olmadi

Hayır tabiki benimki de öyle. Gündüzleri dediğin gibi canı ne zaman isterse emiyor. Tok olduğuna emin olduğum zamanlarda bile istiyor , sadece aç oldukları için emmiyorlar bence. Mesela benimki emerken daha kolay kaka yapıyor, kakası gelince veya gazlaninca emmek istiyor ha emdikten sonra yine gazlaniyor vs vs bu bir döngü oluyor ama neyse

Valla canım benimki gündüzde gecede 3 4 saatte bir emiyo az az oda

Sağolasın canım

Kızlar doktor aradı, kan tahlili temiz çıktı. Bebeğime antibiyotik, parasetamol ve burun damlası başladık. Öksürük ve ateşi var. Eğer ateş ve öksürük varsa hemen doktora gitmenizi öneririm 0-3 ayda tehlikeli olabiliyor dedi doktor.

Bencede gayet normal giydiriyorsun. İnan bende anlamadım neden olduğunu.... Şapka takmadım hiç kafadan mi üşütuyoe ki?
Ya benim kızım emerken acayip terliyo kafası su gibi oluyo. Hep elimde mendil saçını kuruluyorum. Yani ev sıcak evet ama kafadan üşüyor olabileceği benim de aklımdan geliyor. Doktor her ne kadar üşümez kafadan dese de bence üşür bebek bu.

Yaa çok tatlı görünüyorlar ama ilerde bırakması zor oluyo diye alışsın istemiyorum hiç
Doktorum emziğe aşırı karşı bırak parmak emsin emzik emmesin dedi. Ben yine de her emziği denedim ama tutmadı. Parmağını emdikçe oyalamaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum. Meme reddi yaşamasın da parmak emsin naappim

ah bu minikler
Aman Allahımmm
Bilet alınıyor
Ya tamamen düşüncesizlik
Cocuklarım konu olunca bende tahammulsüz ve asla alttan alamayan bı ınsan oluyrm( kızmakta gayet haklısn
yaaa yiyivercem bu kuzuları
Hakıkaten ya memedeyken daha kolay gaz cıkarıyo sonra tekrar gaz sonra tekrar meme
Valla canım benimki gündüzde gecede 3 4 saatte bir emiyo az az oda
Ama sütün yarıyo demek ki kuzum
Bence sütün yeterlı ve bebek kuvvetlı cekıyo
Ama azcık durdurabılsem emme arasını acabılsem belkı sütüm daha cok bırıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…