- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
İste dedigim gibi tozdan bile doluyor burnu ve genzine akiyor maalesef. Sen burnunu temizle. Bir dahaki kakada olacagini sanmiyorum kuzum ama yinede takip etYok kuzum balgam dışında bir anormallik yok , ateşi falan filan huysuzlugu da yok çok şükür. Bu balgam neden olur ki ya ne gıcık bir şey
Tamam canım çok sağolİste dedigim gibi tozdan bile doluyor burnu ve genzine akiyor maalesef. Sen burnunu temizle. Bir dahaki kakada olacagini sanmiyorum kuzum ama yinede takip et
Aman AllahımKızlar size birşey sormak istiyorum kaynanama öyle sinirliyim geçen gün el kadar bebegime bu pis dedi anne sütü kesilse daha pis olur dedi kalbim öyle kırıldı resmen torun arasında ayrımcılık ayrıca hamileliğin boyunca onların bütün pisligini temizliğini yapan ben bebeğim daha kirki çıkmadan hastalıklarında soğukta yanlarında olan ben yine değersiz olan benona birşey demiyorum el kadar masum meleğe nasıl pis dersin neymiş toparlamamış güzel değilmiş bilmem kime cekmjşmiş kızının çocukları çok güzel miş kızının çocuklarını görseniz 10 yaşında hala benim kızımın kilosunda bide bana laf yapıyorlar ya gorumcemde geçen gelmiş bebek toparlanmamis mama ver kaynananmla bir olmuşlar beni dekirticekler evet sutum az ama az derken eskisi gibi değil ben göğsümde sertlik olduktan sonra azaldi ve ne etsem artmıyor kızlar kilo da var çok artmasını istemiyorum benim bak doğduğunda 3 kilo idi aralığın 10 da 5 385 gram azmi sizce cuma yine götürecem azalma varsa bende mama veririm niye insaninnustune bu kadar gelinir anlamdim ben kimsenin kalbini kırmazken hep kalbim kırılıyor hemde dünyanın emeğini verdiğim insanlar saygıda bi kere bike kusur etmediğim insanlar bazen kötü olacaksın değerin olucak diyorum dört tane eltim var biri bile el atmıyor onlara ama gorseniz3 nasilda kimetlilerr
AslaKızlar, sizin bebeler emzik alıyor mu? Ben en baştan hiç alıştırmadım emziğe, şimdi acaba uykuya dalarken olsa iyi olur mu diyorum. Chicco dan almıştım, yenidoğan için, kızım hep çıkartıyor ağzından, sevmedi. Sizin önerdiğiniz başka emzik var mı acaba?
Sling için 1 ay daha rahat kullanabılırsn sonrasında bebek kılosu va etkenlerden kanguru daha rahat oluyo gibi cnmKızlar sizce sling mi kanguru mu ya? Hangisini almalıyım
Muhtemelen dun aksamkı balgamın bı kısmı mıdeye ınmiş canımKızlar dün bebeğimde balgam olduğundan bahsetmiştim. Öksürük vs bir hastalık belirtisi yok ama balgamı var. Şimdi kakasinda da mukus gördüm. Balgamini yutmuş da ordan çıkmış olma ihtimali var mı ? Endişelenmeli miyim ya bir akıl verin lütfen. Götürmeli miyim doktora hemen?
Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım, sen ne şekilde temizliyorsun bebişinin burnunuAman Allahım
Duyma sen onu ya bariz saçmalamış bebeğin çirkini mi olurmus?
Sen azıcık araya mesafe koy kuzum
Onlar fazla yüz bulmuslar senden(
Kaldı ki 2950 dogum yaptım 4 bucuk kılo olmadı daha kızımsaglıklılar ya daha ne?
Sütün yetiyo ki kılo almıs mınıksen onlara kulaklarını tıka
Asla
Kac emzık denedık yok yok yok
Wee,bibs,nuk,bebedor ve en son oioi…
Bende pes ettimarada 2-3 dakıka emıyo heh şimdi oldu dıyorm sonra yine cıkarıyo
Sling için 1 ay daha rahat kullanabılırsn sonrasında bebek kılosu va etkenlerden kanguru daha rahat oluyo gibi cnm
Muhtemelen dun aksamkı balgamın bı kısmı mıdeye ınmiş canım
Eger devamı olmazsa endıse etme
Ama balgam için takıpte ol burnundakı mukus ne kadar temızlenırse o kadar cabuk gecıyo
Çok geçmiş olsun minige kuzum ya nasıl hasta oldu ? İnşallah bir an önce toparlar şu kışı hayırlısıyla bir atlatsaydikCanım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum
Kızlar dün bebeğimde balgam olduğundan bahsetmiştim. Öksürük vs bir hastalık belirtisi yok ama balgamı var. Şimdi kakasinda da mukus gördüm. Balgamini yutmuş da ordan çıkmış olma ihtimali var mı ? Endişelenmeli miyim ya bir akıl verin lütfen. Götürmeli miyim doktora hemen?
Chicconun bi modelini ikinci el almistik 2.5 ay filandi erken denemis olabiliriz tekrar deneyelim yenidogan aparati vardi aglamisti pek israr etmedik
Canım biliyorum o aşağı çekme durumunu nırmalde ucu içinde oluyo o yüzden yaplıyo enfeksiyon kapmasın diye ama bizim ağnnetli doğdu yani ucu duşında biraz ama tam değilOyyy kıyamam3. Ayda veya 5. Ayda yaptiracaktik ama 3. Te yaptiricaz sanırım. Tekli aylarda yapılırmış. Zaten 7. Aya kadar yaptiramazsan, sünnetçi 4 5 yaşına kadar daha yapmiyormus. Öyle söylediler. Birde pipisini her açtığında aşağı doğru çektir yoksa enfeksiyon kapabilirmis. Aklında olsun...
Valla canım bizim doktor prof . Kendinden çok emin doktor hic tahlil ılaca yanaşan bir doktor değilKakada mukus hep mi var? Bizde her zaman mukuslu kaka olmuyor canım. Birde doktorlar hiç birseh söylemediler bende anlamadım. Mesela İstanbul'da azalmıştı baya İzmir'e geldik ev baya büyük isinmiyor soğuk yani geniz akıntısıda arttı. Eminim İstanbul'a gidince azalacak. Çok geçmiş olsun sizede akciğer enfeksiyonu da ciddi bir durum. Hastaneye mi yatti kuzum?
Parlak yeşil kaka değil mi? Puturcuklu çağla yeşili şeklinde kaka renginden bahsetmiyorum...ben doktoruna sordum hemen tahlil yapalım dedi. Doktoruna güvenmiyorum çünkü herşeye tahlil yaptırıyor. El kadar bebek onu dinlesem simdiue kadar 3 defa kanı alinmisti damardan....
Evet canım ama birde enfeksiyonda olabilir diyorlar. Merak ettiğim sizlerde de arada bir mi oluyor yoksa hergun mu?ne sıklıkta yani. ...
Bana herkes 7. Aya kadar veya 4 yaşından sonra yaptıklarını söylüyorlar. İstanbul'a dönünce soracağız bakalım yazarım size.
Doğduğundan beri böyle. Doktor birşey yok dedi. Esaslı bir doktora denk gelemedim ki...bizim doktora ne sorsam tahlil yapalım, getirin muayene edelim . Primini doldurmaya çalışıyor herhalde. El kadar bebeğe 3 defa tahlil yapalım dedi ben yapmadım. İstanbul'a döneyim zaten aylık kontrolü gelecek hemen detaylı araştırılmasını istiyecegim. Diğer kızım Nisan'da doğdu ben hiç onda böyle birşey yaşamadım. Bu bebiş hep hırıltılı. Cok geçmiş olsun canım sizede. Bende ilk kızımda tahlil yaptılar 10 aylıktı anne sütünden yeni kesilmişti, dana eti ve ürünleri ile inek sütüne alerjisi çıktı.
Hangi sehirdesin canim hangi doktora gidiyorsunValla canım bizim doktor prof . Kendinden çok emin doktor hic tahlil ılaca yanaşan bir doktor değil
Korkma. Yatış derse bile korkma. İnan tedavisini daha güzel alıp çıkacak böyle bak. Ne doğruysa ona göre hareket eder doktorunuz da. Acil şifalar diliyorum.
Aklında olsun, bebek öksürüyorsa beklemeyin diyor doktorlar. Hemen hastaneye gelinmesini öneriyorlar
Sağolun kızlar. Ben farenjit olmuştum ona bulaşmış. Öyle dediler. Kan tahlili verdik sonuç bekliyoruz. Ben üşüttü sanmıştım. Of çok zor annelik gerçekten içim parçalanıyor en ufacık şeye.Çok geçmiş olsun minige kuzum ya nasıl hasta oldu ? İnşallah bir an önce toparlar şu kışı hayırlısıyla bir atlatsaydik
Kaka mukusu hep var canım üstelik katı diyet yapıyorum. Bakliyat sebze meyve yeşillik dışında hiç bişey yemiyorum. Buna rağmen geçmedi mukusKakada mukus hep mi var? Bizde her zaman mukuslu kaka olmuyor canım. Birde doktorlar hiç birseh söylemediler bende anlamadım. Mesela İstanbul'da azalmıştı baya İzmir'e geldik ev baya büyük isinmiyor soğuk yani geniz akıntısıda arttı. Eminim İstanbul'a gidince azalacak. Çok geçmiş olsun sizede akciğer enfeksiyonu da ciddi bir durum. Hastaneye mi yatti kuzum?
Kv ler hep aynı sanırım. 5 buçuk kilo kızım hala sütün yaramıyor mu diyo bana. 2 kilo doğdu zaten ayda 1 kilo aldı daha ne olsunki. Kiiii 3 kez akciğer enfeksiyonu geçirdi. Eğer geçirmeseydi daha fazla olacaktı bekli de. Hastalık zamanında kilo alamıyor çünkü ne yazık kiH Huzurasik bak dün ne yaşadım ben
Kayınvalidem dün bebeği sevmeye geldi. Babası yanakları sarkık tombul diye sincap oğlum diye seviyordu başlarda miniğimi. Bu ay yüzünün tombulluğu gitti boyu baya baya uzadı. Akşamda sohbet ederken kayınvalidem acaba sütün mü yetmiyor dediçıldırma dur. Doktor maşşallah dana diye severek muayne ediyor, kayınvalidem hala bakamadığımı düşünüyor galiba
Aman boşversene. Her şeyi çok biliyorlar. Benimki de birçok konuda saçma sapan konuşuyor, sonra da bana diyor ki sen beni yanlış anlıyorsun. Hayır dedim yanlış anlamıyorum , söylediklerin saçma geliyorKv ler hep aynı sanırım. 5 buçuk kilo kızım hala sütün yaramıyor mu diyo bana. 2 kilo doğdu zaten ayda 1 kilo aldı daha ne olsunki. Kiiii 3 kez akciğer enfeksiyonu geçirdi. Eğer geçirmeseydi daha fazla olacaktı bekli de. Hastalık zamanında kilo alamıyor çünkü ne yazık ki
Hergun sabah aksam serum fizyolojik sıkıyrm canık 5 ml saga ya da sola eğimli tutup tek sıkısta diğer burun deliğinden cıkacak sekılde:) doktorumjz öyle yapın demişti cok faydası oluyoTeşekkür ederim canım, sen ne şekilde temizliyorsun bebişinin burnunu
Aman boşversene. Her şeyi çok biliyorlar. Benimki de birçok konuda saçma sapan konuşuyor, sonra da bana diyor ki sen beni yanlış anlıyorsun. Hayır dedim yanlış anlamıyorum , söylediklerin saçma geliyorçok takmamak lazım bence.
Sadece parmak mi?Benim bebeğim gibi parmağını emen bebiş var mı ya?uyanıkken engel oluyorum emzik veriyorum ama uyurken parmağını alıyo ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?