2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok kuzum balgam dışında bir anormallik yok , ateşi falan filan huysuzlugu da yok çok şükür. Bu balgam neden olur ki ya ne gıcık bir şey
İste dedigim gibi tozdan bile doluyor burnu ve genzine akiyor maalesef. Sen burnunu temizle. Bir dahaki kakada olacagini sanmiyorum kuzum ama yinede takip et

Reactions: The
Aman Allahım
Duyma sen onu ya bariz saçmalamış bebeğin çirkini mi olurmus?
Sen azıcık araya mesafe koy kuzum
Onlar fazla yüz bulmuslar senden(
Kaldı ki 2950 dogum yaptım 4 bucuk kılo olmadı daha kızım saglıklılar ya daha ne?
Sütün yetiyo ki kılo almıs mınık sen onlara kulaklarını tıka
Asla
Kac emzık denedık yok yok yok
Wee,bibs,nuk,bebedor ve en son oioi…
Bende pes ettim arada 2-3 dakıka emıyo heh şimdi oldu dıyorm sonra yine cıkarıyo
Kızlar sizce sling mi kanguru mu ya? Hangisini almalıyım
Sling için 1 ay daha rahat kullanabılırsn sonrasında bebek kılosu va etkenlerden kanguru daha rahat oluyo gibi cnm
Muhtemelen dun aksamkı balgamın bı kısmı mıdeye ınmiş canım
Eger devamı olmazsa endıse etme
Ama balgam için takıpte ol burnundakı mukus ne kadar temızlenırse o kadar cabuk gecıyo

H Huzurasik bak dün ne yaşadım ben

Kayınvalidem dün bebeği sevmeye geldi. Babası yanakları sarkık tombul diye sincap oğlum diye seviyordu başlarda miniğimi. Bu ay yüzünün tombulluğu gitti boyu baya baya uzadı. Akşamda sohbet ederken kayınvalidem acaba sütün mü yetmiyor dedi çıldırma dur. Doktor maşşallah dana diye severek muayne ediyor, kayınvalidem hala bakamadığımı düşünüyor galiba

Teşekkür ederim canım, sen ne şekilde temizliyorsun bebişinin burnunu

Canım sağol sorduğun için. Gece uyumadı calpol verdim öyle uyusu. Şimdi balgamlı balgamlı kütür kütür öksürüyor. Doktora gidicez çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun minige kuzum ya nasıl hasta oldu ? İnşallah bir an önce toparlar şu kışı hayırlısıyla bir atlatsaydik

Geçmiş olsun canım.
Bebeklerde balgam dışkı yoluyla çıkıyormuş.
Bir de kendi yediklerini düşün alerjik ürünlerde kakasında mukus olur.
Ancak senin anlattığın durumda mukuslu kaka iyi bir şey.hastalık sonrası hala devam ederse yada kan vs görürsen o şekilde götür bence. Şimdi soğuktur boş yere çıkarma dışarı bence.

Chicconun bi modelini ikinci el almistik 2.5 ay filandi erken denemis olabiliriz tekrar deneyelim yenidogan aparati vardi aglamisti pek israr etmedik

Chiccoyu daha önce bir arkadaşım da 2.el sattı hiç bir arkadaşımızın çocuğu istemedi uygun fiyatlı şeyleri garip şekilde daha çok seviyorlar.

Canım biliyorum o aşağı çekme durumunu nırmalde ucu içinde oluyo o yüzden yaplıyo enfeksiyon kapmasın diye ama bizim ağnnetli doğdu yani ucu duşında biraz ama tam değil enfeksiyon kapma olayı olmayabilir yani ama ben yinede her açmada o bölgeyi iyice güzel açıp temizliyorum

Valla canım bizim doktor prof . Kendinden çok emin doktor hic tahlil ılaca yanaşan bir doktor değil

Korkma. Yatış derse bile korkma. İnan tedavisini daha güzel alıp çıkacak böyle bak. Ne doğruysa ona göre hareket eder doktorunuz da. Acil şifalar diliyorum.

Aklında olsun, bebek öksürüyorsa beklemeyin diyor doktorlar. Hemen hastaneye gelinmesini öneriyorlar

Çok geçmiş olsun minige kuzum ya nasıl hasta oldu ? İnşallah bir an önce toparlar şu kışı hayırlısıyla bir atlatsaydik
Sağolun kızlar. Ben farenjit olmuştum ona bulaşmış. Öyle dediler. Kan tahlili verdik sonuç bekliyoruz. Ben üşüttü sanmıştım. Of çok zor annelik gerçekten içim parçalanıyor en ufacık şeye.

Kaka mukusu hep var canım üstelik katı diyet yapıyorum. Bakliyat sebze meyve yeşillik dışında hiç bişey yemiyorum. Buna rağmen geçmedi mukus evim sürekli 24 derece hiç düşmüyor. Kurutma çalıştığı zaman 25 hatta. Üstü ne ince ne kalın tek kat oluyo genelde ama 25 derecede de kat kat giydirmem. Üşümekten değil bizimki neden anlamadım valla Yatmadı hiç canım hep evde hava verdim ventolin ve cortair. Havayla açılıyor.

Kv ler hep aynı sanırım. 5 buçuk kilo kızım hala sütün yaramıyor mu diyo bana. 2 kilo doğdu zaten ayda 1 kilo aldı daha ne olsunki. Kiiii 3 kez akciğer enfeksiyonu geçirdi. Eğer geçirmeseydi daha fazla olacaktı bekli de. Hastalık zamanında kilo alamıyor çünkü ne yazık ki

Aman boşversene. Her şeyi çok biliyorlar. Benimki de birçok konuda saçma sapan konuşuyor, sonra da bana diyor ki sen beni yanlış anlıyorsun. Hayır dedim yanlış anlamıyorum , söylediklerin saçma geliyor çok takmamak lazım bence.

Benim bebeğim gibi parmağını emen bebiş var mı ya? uyanıkken engel oluyorum emzik veriyorum ama uyurken parmağını alıyo ağzına

Teşekkür ederim canım, sen ne şekilde temizliyorsun bebişinin burnunu
Hergun sabah aksam serum fizyolojik sıkıyrm canık 5 ml saga ya da sola eğimli tutup tek sıkısta diğer burun deliğinden cıkacak sekılde:) doktorumjz öyle yapın demişti cok faydası oluyo
Eger burnunda mukus var ve cıkmadıysa aspıre edıyorm onun harıcınde pek aspireye sıcak bakmadı doktor
tamda demek istediğn şekılde anlıyorm deseydn
Benım kv daha bebeği görmeye gelmedi bızde soguk diye gitmedık 6-7 saatlık yol bırde köy evi üşütürüz diye korktuk ama goruntulu konusmada ona fırsat vermeden buyumuyo bu kız ya mınık oldu babaannesı dıyorum
Benim bebeğim gibi parmağını emen bebiş var mı ya? uyanıkken engel oluyorum emzik veriyorum ama uyurken parmağını alıyo ağzına
Sadece parmak mi? elini copur copur emıyo abartmıyrm valla sesını dyan bu cocuk ac diyo

Kızlar gercekten sızın bebişler 2-3 saatte 1 mi emiyo? Benım kızım göğsümden inmiyo doymuyo mu süt mü az acaba ki sureklı azda olsa emdıgi için sütte dolmuyo Ara vereyım desem cok sık kusuyo tekrar acıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…