2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebeğim kakasını geç yapıyodu, 6 günden sonra yapmıştı sonra 2 gün ard arda yaptı ama kakası koyu kıvamlı geliyo yapış yapış oluyo, baya ıkınıyo yaparken ve rengi de koyu sarı neden böyle geliyodur ya

Allahtan doğumu şunların yanında yapmadın. Düşüncesizler. Merak etme evine gelince toparlarsınız. Bir de atak dönemleri oluyor ya uyku gerilemesi vs. İlla ki aynı saatlerde olmayacak her zaman anlıyorum seni ama kendini yıpratma bir hafta on güne kalmaz sakinler ikinizin de ruh hali.

Tuz lambası direk etkiliyor gibi olmasa da ben yıllarca kullandım şimdi de kızımın odasında çalıştırıyorum. Enerjiyi düzenlediğine inanıyorum

Ayy ne kadar ucuz demiş sizin orda. Bizim kızın doktoru 2 bin lira dedi ikisi bunları okumam iyi oldu. 2 bin lira istedi bizden. Bir de özel klinik ondan dolayı ücret yüksek olabilir mi

Kızlar bebeğiniz kaç saatte bir kaç cc mama içiyor. Bebeğim anne sütü içmiyor mama içiyor. Paylaşabilir msnz

Ayy ne kadar ucuz demiş sizin orda. Bizim kızın doktoru 2 bin lira dedi ikisi bunları okumam iyi oldu. 2 bin lira istedi bizden. Bir de özel klinik ondan dolayı ücret yüksek olabilir mi
Canım rotanın tek dozuna 250 ödedik biz. Toplqm 3 doz yapılıyor. Yani toplam 750 tl. Menenjit kaç doz ne kdar bilmiyorum.

Arabamız tamirde onu bekledik ama aksi gibi o da bitmedi geri döneceğiz zaten iznimiz bitti. Annemlerde ablam var 2.5 yaşında oğlu var. O da bebeği kıskanıyor, birden kucaklamaya çalışıyorui filan, uyutmuyor rahat vermiyor bebeğe. Orda da kalamadım malesef.,
Ahh ah keşke gelmeseydim öyle pişman oldum ki. Resmen çöktüm ya. Benimde sıkıntıdan sütüm azaldı, ağlayıp duruyor. Mama alalım dedim. Çok bilmiş eşim mama verme diyor. Çocuk ağlaya ağlaya uyudu. Kestane filan yedim de biraz süt doldu göğsüm, uyanınca sömürdü resmen çocuk beni, öyle acıkmış inşallah eski düzenimize kavuşuruz hemen
Bebek içerde uyurken amanndur salonda sigara içelim havalandırım diye sigara içiyorlar, iki saat cam açıyorlar bende grip oldum. Ben kombiyi yükseltiyorum kayınvalidem arkamdan düşürüyor, birde kendisi düşüyor diyor. Kombi bozulmuş gece. Dur ben yapıcam dedi, bizde yatıp uyuduk. Yapamamış kombiyi fişi çekip yatmış. Ev buz gibi olmuş resmen kutup havası esiyor. Çocuk üşümüş, elleri yüzü buz gibi. Kundak yaptırmıyor zten kendini, gece üstünü açmış. Hasta olacak galiba, gözleri çapaklanmış ve kıpkırmızı. Zaten hırıltılı nefes alıyor
İzne gelmeden gel kızım ay torunuma şöyle kombiyi açarım, aman böyle uyurum diye atıp tutuyordu ama yalan. Gelince tepetaklak tersine dönüyor herşey. Bende şunu yapın bunu yapmayın dedikçe kötü oluyorum. Bir daha izne filan gitmek mi, tövbe.

Verilmiş sadakam varmış valla, dediğin gibi iyiki burda yapmadım. Tam atak dönemindeyiz birde dediğin gibi. Ortam değişikliği falan derken hepsi üst üste geldi. Bu gün sabah ilk kez evimizdeki gibi sallamadan kendi kendine uyudu ağladım resmen mutluluktan. Kendi çocuğumu tanıyamaz oldum ya. Birde görümcemin çocukları ile kıyaslıyorlar . Onlar hiç ağlamazdı hemen uyurlardı , seninki çok ağlıyor sıkıntısı var,. Doktora götür diyorlar birde. İyice kafayı yedirtecekler bana.

Kız bak bu kayinvalidelrin hiç bir dedigine inanma . Bende ilk sene böyle bebeğimle gittiğimde çok fenalıklar yaptı naptin bende dersimi aldim gitmiyoruz artık. Gitsekte yazın 3 5 gün en fazla

Erkekler hep öyle benim ilk oğlumu hep gorumcemin kızıyla kiyasladilarr kızıda oğlumdan 2 yaş büyük . Allahim demedikleri laf yok 2 yaşındaki cocuga ahlaksız bile dediler eşimi bile kendilerine benzetmislerdi . Sana tavsiyem böyleyse bidaha gitme çok esin istiyorsa tek gitsin . Eşim 2 sene öyle tek gitti. Sonra kıymetimizi anladı

Kızlar yaşadığım sıkıntıları, stresi yazmıştım dün. Bu gün sabah bebeğimle evde kaza atlattık resmen uyandı, emzirdim, kucağımda yataktan kalkarken başım mı döndü ne olduysa. Az daha bebeğim kafa üstü yere düşüyordu benim yüzümden. Kucağımdayken yüz üstü düşecektim az kalsın, o da kafa üstü tabi. Panikle eşime bağırdım tam yüz üstü düşecekken eşim kıyafetimden tuttu düşmemizi hafifletti, bende Allah'tan sırt üstü düştüm. Bebeğime öyle sarılmışım ki düşmesin diye, zor aldılar kucağımdan. Sinir krizi geçirdim resmen, ağlamaktan zor sakinleştim. Bütün stresimin patlamasını yaşadım . Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı

Kız bak bu kayinvalidelrin hiç bir dedigine inanma . Bende ilk sene böyle bebeğimle gittiğimde çok fenalıklar yaptı naptin bende dersimi aldim gitmiyoruz artık. Gitsekte yazın 3 5 gün en fazla
Bir daha tövbe. Gelsem bile annemlerde kalacağım. Asla daha burda durmam .
Bende eşime söyledim böyle diyorlar diye. Takma kafana diyor. Ne takmayacağım psikolojim bozuldu artık, sıkıntı mı var benim çocuğumda dedim. Ağzını açanla kavga edeceğim artık doldum burnuma kadar.

Ya canım benim Allah korumus kıyamam. Bir an önce evine donersin inşallah yaa

Kızlar merhaba ben hamilelikten önceki kilomun 3 kilo altına düşmüşüm ya. Böyle olan var mı? 53 kiloyum şu anda. Bebişim maşallah tombul bir bebiş. Böyle emzirdikce kilo mu vereceğim ben boyum da uzun zaten 170im .Kupkuru kaldım iyice.

Canım iştahın mı az? Ben sürekli pasta börek yiyorum açım çünkü sürekli. O yüzden 4 kg fazlam var doğum öncesine göre. Keşke ben de verebilsem. 10 kg vermem lazım benim

Canım iştahın mı az? Ben sürekli pasta börek yiyorum açım çünkü sürekli. O yüzden 4 kg fazlam var doğum öncesine göre. Keşke ben de verebilsem. 10 kg vermem lazım benim
Yo aslında her zamanki gibi yiyorum canım. Sorun sanırım her zamanki gibi yemem , daha mı fazla yemeliyim acaba ama aciktigimdan nasıl daha fazla yiyeceğim ki bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…