Canım uykusunu almış bi vakitte deneSodyum potaayumu düşüp yükseliyor bunlar da çok ciddi. Valla benim kız çok zorluyor biberonu bile şimdi itiyor emmek istemiyor ağzına tutturana kadar mahvoluyorum. Onu da atıyor ne yapacam bilmiyorum doktorlara söyledim yapacal bsy yok diyor ebeye de dedim anlamadım gitti. Tv karsısına gidiyorum evde dolasıyorum ne yağıyorsam atıyor zorla tutturuyorum
Her halde denedim inanır msn. Açken yarı tokken keyfi yerindeyken ne yapıyorsam yok. E süt de yok denecek kadar az memeyi ağzına bile koymuyor ne yapacam bilmiyorum. Emmiyor diye çok üzülüyorım sürekli rüyamda emzirdiğimi görüyorumCanım uykusunu almış bi vakitte dene
Kiyamam canim.ama uzulme en azindan ac kalmiyor. Bizde her ogun mama ile besleniyoruz kuzum.malesef sut sikintisi cok kisi de var.Her halde denedim inanır msn. Açken yarı tokken keyfi yerindeyken ne yapıyorsam yok. E süt de yok denecek kadar az memeyi ağzına bile koymuyor ne yapacam bilmiyorum. Emmiyor diye çok üzülüyorım sürekli rüyamda emzirdiğimi görüyorum
Canım difüzör denedın mı?Hayır canım banyoda. Ben doğumdan itibaren kendi çamaşırlarımızı da bebek deterjanıyla yıkıyorum deterjan kokusu olmasın diye. Banyodan evi etkiliyor sıcaklık evde hava nemlendirici buhar makinem de var. Termometrenin nem göstergesine göre çalıştırıyorum nem düştüğü zaman. Yattığımız odada tuz lambası da var nemi dengeleyip havayı temizlesin tıkanıklığı açsın diye aldık ama pek anlayamadım onun faydasını
Çok şükür canım büyüsn diye cabalamak ve abıyle arasında kalarak geçiyo:))Ay canım şükür iyiyim Allah razı olsun sürekli kucakta geziyor benim oğlan bi tek öyle sakinleşiyor uğraşıp duruyorum hepimiz gibi sen nasılsın miniğin nasıl ?
Elhamdulillah canım iyiyim sen nasılsın? Nasıl gidiyor ?
Bende aynı durumdayımYok cnm benimki de memeden ayrilmiyo. Ayrildigi nadir zamanlarda 2-3 saat uyursa uyuyo. Tok oldugu zaman memeden ayirmak icin ugrasiyorum daha cok hirslaniyo. Bunun sonu ne olcak bilmiyorum
Çok gecmiş olsun kuzumSezeryan doğum yaptım. Emziremedim ağrıdan doğrulamadım. İlk bebek tecrübesizlik kimsede yardımcı olmadı emzirmeme. Öyle alıstı biberona. Sonra ne kadar uğrastıysam tutmadı memeyi. Sağıp veriyorum ama 1 2 yemek kaşığı anca. Sonra bazı sağlım sorunları yasadı yavrum. Baya yıprandık çok kötü günler geçirdik Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın. Bu kaç gündür iştahsız gibi geldi bana ben çocuğumu biliyorum böyle yapmazdı artık herşeyinden evhamlanıyorum doktor ani kayıp denecek kadar konustıu bizimle Rabbim korusun. Onsam dolayo çok uyumasından bile nem kapıyorum az yese çok yese herşeyinden artık. Şuan 84 günlük 3 bitip 4 de basacak insaAllah.
Çok serum kaldı üzerinde çok kan alındı artık kamsız kaldı yavrum. Şuan o iğnelerin etkilerini hala tasıyor üzerinde sürekli büyük insanlar gibi ıhhh deyip sıçrıyor uykudan
Ay benimki de öyle en sakin olduğu yer kucakta gezmekÇok şükür canım büyüsn diye cabalamak ve abıyle arasında kalarak geçiyo:))
Birde kucaga alıstı ki sorma gitsn
Sezeryan doğum yaptım. Emziremedim ağrıdan doğrulamadım. İlk bebek tecrübesizlik kimsede yardımcı olmadı emzirmeme. Öyle alıstı biberona. Sonra ne kadar uğrastıysam tutmadı memeyi. Sağıp veriyorum ama 1 2 yemek kaşığı anca. Sonra bazı sağlım sorunları yasadı yavrum. Baya yıprandık çok kötü günler geçirdik Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın. Bu kaç gündür iştahsız gibi geldi bana ben çocuğumu biliyorum böyle yapmazdı artık herşeyinden evhamlanıyorum doktor ani kayıp denecek kadar konustıu bizimle Rabbim korusun. Onsam dolayo çok uyumasından bile nem kapıyorum az yese çok yese herşeyinden artık. Şuan 84 günlük 3 bitip 4 de basacak insaAllah.
Çok serum kaldı üzerinde çok kan alındı artık kamsız kaldı yavrum. Şuan o iğnelerin etkilerini hala tasıyor üzerinde sürekli büyük insanlar gibi ıhhh deyip sıçrıyor uykudan
Ahhh psikolojim allak bullak oldu lohusalık çok kötüydü unuturmuyum diyorum. Annelik işte iater istemez üzülüyor insan. Bebeğimin sodyum potasyumu düzensiz olduğu zamanlarda sütüm tuzluydu Allah'ın bir mucizesi çünkü bebeğimin tuza ihtiyacı vardı ama veremedim ne kötü. Rabbim bundan sonrasını selamete ulastırsın da ne diyelimKiyamam canim.ama uzulme en azindan ac kalmiyor. Bizde her ogun mama ile besleniyoruz kuzum.malesef sut sikintisi cok kisi de var.
Çol sağol canım Allah razı olsun. Ahhh o damar yolları benim bütün hücrelerim zerrelerim bir bir ölüyordu kuzum morarıyordu resmen damar yolu açtıklarında. Hepimizin geöer insaAllahÇok gecmiş olsun kuzum
Benım kızımda 7 gün küvözde kaldı o süre içerisinde sık sık damar yolu acıkmaktan huy ednmısti bı süre inledi dokunsak sıcradı çok zor gunlerdi ama gecıyo
İnş senınde tüm sıkıntılarını gıdersn Rabbım
Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri ilk bebek bide çoooook zor tarifi mümkün bile dğl. Benim bebeğimde 3 gün 18 günlükken kucagımdan alınıp yoğum bakıma alındoğında perişan oldum. Zarwn ondan sonra olan oldu sütüm gittikçe azaldı. Doğum sonrası beni geçtim bebeğim iflah olmadı sürekli izmire git gel yap yap kız da biz de yıprandık. Hala da korkuyor şuan bile yazarken bana bakıyor bosta kalmason diye seslenince ona irkiyor. Bazen farkına varmadığımda korkudan bir kereden sıçrayıp sefesszi kalıp morarıyor kupkuru oluyor ilk gördüğümde korktum kemdisinden fenalık geçirdiö resmen .Yaa benzer imtihanlar.
Ben de 36 haftaya girdiğimiz gün aniden doğuma alındım. Covid sonrası gebelik zehirlenmesi başlamış bebeğimin beslenmesi neredeyse durmuştu.
Çok şükür ilk başta hemen sütüm geldi emzirdim çok zayıf doğduğu için mama takviyesi yaptık ama enjektörle.
Ancak kızım zatürre geçirdi 8-9 gün yoğun bakımda kaldık o süreçte burnundan oksijen makinesi bağladılar ememedi ilk biberonu orada verdim. Hala irkiliyor uykusunda çok korkuyor. Ellerine benden başka kimseye dokundurmuyor.
Benim de doğum sonrası sağlık sorunlarım hiç bitmedi ama şu an yemek yemem o kadar sınırlı ki mecburi bir diyetim var. Sütüm çok azaldı. Mecbur veriyorum biz de 3 e gireceğiz bu hafta.
Eğer emzirmek istiyorsanız bi danışmanlık alabilirsiniz. Hala şansınız var. ilk gün hastanenin emzirme danışmanı çok ilgilenmişti.
Son zamanlarda yatağımda uyutuyorum artık korktuğunda nefessiz kalıyor. Eşim nöbete kaldığı zamanlarda alıyorum. İlk o korku zamanlardında aramıza alıyorduk Allah muhafaza görmez duymazsak kötü olurdu. Nasıl bsy di çok fena oluyorYaa benzer imtihanlar.
Ben de 36 haftaya girdiğimiz gün aniden doğuma alındım. Covid sonrası gebelik zehirlenmesi başlamış bebeğimin beslenmesi neredeyse durmuştu.
Çok şükür ilk başta hemen sütüm geldi emzirdim çok zayıf doğduğu için mama takviyesi yaptık ama enjektörle.
Ancak kızım zatürre geçirdi 8-9 gün yoğun bakımda kaldık o süreçte burnundan oksijen makinesi bağladılar ememedi ilk biberonu orada verdim. Hala irkiliyor uykusunda çok korkuyor. Ellerine benden başka kimseye dokundurmuyor.
Benim de doğum sonrası sağlık sorunlarım hiç bitmedi ama şu an yemek yemem o kadar sınırlı ki mecburi bir diyetim var. Sütüm çok azaldı. Mecbur veriyorum biz de 3 e gireceğiz bu hafta.
Eğer emzirmek istiyorsanız bi danışmanlık alabilirsiniz. Hala şansınız var. ilk gün hastanenin emzirme danışmanı çok ilgilenmişti.
Ahahhh bizde anlık durum bu ayakta kucakta gece 12 1 arası canı ne zaman uyumak isterse mapus adamları gibi evin içinde git gel yapıyorumAy benimki de öyle en sakin olduğu yer kucakta gezmek
Al benden de o kdr telefona saç kurutma makina sesi indirdim sayesinde 10 dk fazla uyuyorKizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Gazı olabilir.yada rüya olabilşr.benimkide doğdu doğalı 4 kere ağladı hiç sebepsiz canı yanmış gibi.kucağıma aldığımda anında susuyordu.Kizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Bazende resmen kahkaha atıyor hakırdıyor gülüyor.Gazı olabilir.yada rüya olabilşr.benimkide doğdu doğalı 4 kere ağladı hiç sebepsiz canı yanmış gibi.kucağıma aldığımda anında susuyordu.
Altını ıslatıncada dalamıyor 10 dakika sonra mızırdanıyor benimki.değiştirince karnıda toksa gazıda çıkmışsa iyi rahat uyuyor.birde geçenlerde fasulye yemiştim.yavrum uykuda değilde uyanıkken canı çok yanmış gibi birden ağlamaya başladı .çocuğu sıkıştırmış olmalı.bana bile girdi gaz sancısı.ysvrum ne yapsın.Bazende resmen kahkaha atıyor hakırdıyor gülüyor.
Bizimde oyle canim ama doktor hiçbir sey demedi bende merak ettim simdiSelam kızlar bebeğim 2 aylık oldu.gözünde çapaklanma var ilk doğduğundan bu yana.10 günlükken doktor damla vermişti gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan yeni doğanlarda normal dedi doktor.bi ara düzeldi gibi olmuştu tekrar başladı ve çapaklanma dışında sulanıyor.aynı sorunu yaşayan varmı bu hafta göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artık
Tc mizi verseydn be canımKizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Canım goz tıkanıklığı için bi masaj vardı onu yapıyo msn? Onun buyuk olcude çapaklanmayı durdugunu okumustmBizimde oyle canim ama doktor hiçbir sey demedi bende merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?