2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım uykusunu almış bi vakitte dene

Canım uykusunu almış bi vakitte dene
Her halde denedim inanır msn. Açken yarı tokken keyfi yerindeyken ne yapıyorsam yok. E süt de yok denecek kadar az memeyi ağzına bile koymuyor ne yapacam bilmiyorum. Emmiyor diye çok üzülüyorım sürekli rüyamda emzirdiğimi görüyorum

Kiyamam canim.ama uzulme en azindan ac kalmiyor. Bizde her ogun mama ile besleniyoruz kuzum.malesef sut sikintisi cok kisi de var.

Canım difüzör denedın mı?
Ben nemı onunla yukseltıyorm mınıcık bısey aldım ama hemen yukseltıyo
Çok şükür canım büyüsn diye cabalamak ve abıyle arasında kalarak geçiyo:))
Birde kucaga alıstı ki sorma gitsn
Yok cnm benimki de memeden ayrilmiyo. Ayrildigi nadir zamanlarda 2-3 saat uyursa uyuyo. Tok oldugu zaman memeden ayirmak icin ugrasiyorum daha cok hirslaniyo. Bunun sonu ne olcak bilmiyorum
Bende aynı durumdayım
Gececek ama az kaldı:)4. Aydan sonra algıları acılıyo etrafına ilgisi artıyo anne acıkınca akla gelıyo
Çok gecmiş olsun kuzum
Benım kızımda 7 gün küvözde kaldı o süre içerisinde sık sık damar yolu acıkmaktan huy ednmısti bı süre inledi dokunsak sıcradı çok zor gunlerdi ama gecıyo
İnş senınde tüm sıkıntılarını gıdersn Rabbım

Yaa benzer imtihanlar.
Ben de 36 haftaya girdiğimiz gün aniden doğuma alındım. Covid sonrası gebelik zehirlenmesi başlamış bebeğimin beslenmesi neredeyse durmuştu.
Çok şükür ilk başta hemen sütüm geldi emzirdim çok zayıf doğduğu için mama takviyesi yaptık ama enjektörle.
Ancak kızım zatürre geçirdi 8-9 gün yoğun bakımda kaldık o süreçte burnundan oksijen makinesi bağladılar ememedi ilk biberonu orada verdim. Hala irkiliyor uykusunda çok korkuyor. Ellerine benden başka kimseye dokundurmuyor.
Benim de doğum sonrası sağlık sorunlarım hiç bitmedi ama şu an yemek yemem o kadar sınırlı ki mecburi bir diyetim var. Sütüm çok azaldı. Mecbur veriyorum biz de 3 e gireceğiz bu hafta.
Eğer emzirmek istiyorsanız bi danışmanlık alabilirsiniz. Hala şansınız var. ilk gün hastanenin emzirme danışmanı çok ilgilenmişti.

Kiyamam canim.ama uzulme en azindan ac kalmiyor. Bizde her ogun mama ile besleniyoruz kuzum.malesef sut sikintisi cok kisi de var.
Ahhh psikolojim allak bullak oldu lohusalık çok kötüydü unuturmuyum diyorum. Annelik işte iater istemez üzülüyor insan. Bebeğimin sodyum potasyumu düzensiz olduğu zamanlarda sütüm tuzluydu Allah'ın bir mucizesi çünkü bebeğimin tuza ihtiyacı vardı ama veremedim ne kötü. Rabbim bundan sonrasını selamete ulastırsın da ne diyelim

Çol sağol canım Allah razı olsun. Ahhh o damar yolları benim bütün hücrelerim zerrelerim bir bir ölüyordu kuzum morarıyordu resmen damar yolu açtıklarında. Hepimizin geöer insaAllah

Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri ilk bebek bide çoooook zor tarifi mümkün bile dğl. Benim bebeğimde 3 gün 18 günlükken kucagımdan alınıp yoğum bakıma alındoğında perişan oldum. Zarwn ondan sonra olan oldu sütüm gittikçe azaldı. Doğum sonrası beni geçtim bebeğim iflah olmadı sürekli izmire git gel yap yap kız da biz de yıprandık. Hala da korkuyor şuan bile yazarken bana bakıyor bosta kalmason diye seslenince ona irkiyor. Bazen farkına varmadığımda korkudan bir kereden sıçrayıp sefesszi kalıp morarıyor kupkuru oluyor ilk gördüğümde korktum kemdisinden fenalık geçirdiö resmen .

Çooooook istiyorum emzirmeyi 3 bitti sayılır tutar mı acaba

Son zamanlarda yatağımda uyutuyorum artık korktuğunda nefessiz kalıyor. Eşim nöbete kaldığı zamanlarda alıyorum. İlk o korku zamanlardında aramıza alıyorduk Allah muhafaza görmez duymazsak kötü olurdu. Nasıl bsy di çok fena oluyor

Selam kızlar bebeğim 2 aylık oldu.gözünde çapaklanma var ilk doğduğundan bu yana.10 günlükken doktor damla vermişti gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan yeni doğanlarda normal dedi doktor.bi ara düzeldi gibi olmuştu tekrar başladı ve çapaklanma dışında sulanıyor.aynı sorunu yaşayan varmı bu hafta göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artık

Ay benimki de öyle en sakin olduğu yer kucakta gezmek
Ahahhh bizde anlık durum bu ayakta kucakta gece 12 1 arası canı ne zaman uyumak isterse mapus adamları gibi evin içinde git gel yapıyorum

Eklentiler

• 20211222_225704.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 62
Bazende resmen kahkaha atıyor hakırdıyor gülüyor.
Altını ıslatıncada dalamıyor 10 dakika sonra mızırdanıyor benimki.değiştirince karnıda toksa gazıda çıkmışsa iyi rahat uyuyor.birde geçenlerde fasulye yemiştim.yavrum uykuda değilde uyanıkken canı çok yanmış gibi birden ağlamaya başladı .çocuğu sıkıştırmış olmalı.bana bile girdi gaz sancısı.ysvrum ne yapsın.

Bizimde oyle canim ama doktor hiçbir sey demedi bende merak ettim simdi

Kizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Tc mizi verseydn be canım
Valla şaştım kaldım babasıda işte
Abisini uyuttum ama o kadar aglıyo ki abısı bıle kac kez uyandı yavrumşimdi göğsümde uyuttum yataga koymaya korkuyrm telefonda vakıt gecırıyrm dalsn dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…