2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Off canım okudum diğer yazdıklarını da. Cahilliklerine ver hiç hoş değil yaşadıkların. En güzelş bebeğinle baş başa olmak başkaları müdahil olunca bebeğin düzeni bozuluyor huzuru kaçıyor. Allah korumuş bebepşni de seni de geçmiş olsun.

Az kalmış eve dönecekmişsiniz. O kıyaslama vs hemen herkeste oluyor da evde el kadar bebek varken kombiyi kapatmak şu soğukta delilik. Allah kurtarsın tez zamanda.

Yo aslında her zamanki gibi yiyorum canım. Sorun sanırım her zamanki gibi yemem , daha mı fazla yemeliyim acaba ama aciktigimdan nasıl daha fazla yiyeceğim ki bilemedim :))
Ben eskisine göre çok fazla yiyorum çünkü bünyem istiyor yani zorlama değil. Sen de belki aldığın kaloriyi yükseltebilirsin. Mesela yemeğin yanına ekmek pilav falan eklersen kesin kilo alırsın

Ben eskisine göre çok fazla yiyorum çünkü bünyem istiyor yani zorlama değil. Sen de belki aldığın kaloriyi yükseltebilirsin. Mesela yemeğin yanına ekmek pilav falan eklersen kesin kilo alırsın
Doğru diyorsun canım biraz zorlayacagim kendimi

Bizim kaderimiz :) ben de 56 ile hamile kalıp, doğumdan 15 gün sonra 54 olmuştum. Şimdi safra kesesi yüzünden bir şey yiyemiyorum baya bildiğin diyet modundayım 51 olmuşum işin kötü kısmı sütüm de azaldı. İlk başta çok iyiydi. Kilo alımı da iyi idi. Şimdi acıktım diye ağlıyor mama takviyesi veriyorum günde bir yada iki kere.
Normalde asla iştahım olmazdı şimdi çok açık iştahım sadece mecburi olarak yiyemediğim için böyleyim.

(yumurta, yeşillik, tereyağı, et inanılmaz süt yapıyor.) vitamininş de toparlasın. Tatlı çekiyor deli gibi canım.
Senelerce şu iştahı aradım bulamadım şimdi de yemek yiyemiyorum

Reactions: The
Annenin evinde rahat olmasan bile yine psilolojin bozulmasa . Erkekler takma demekten başka bir şey demiyolar malefes

Çok şükür canim . Allah bir daha yaşatmasin. Ağlamanda iyi olmuştur rahatlatmıştır seni

Evet gerçekten kaderimiz ben de senin gibi doğumdan bir hafta sonra falan eski kiloma geliverdim , zaten 9 kg almıştım hamileyken. Eski kiloma razıyım da iyice düşünce afedersin popom falan da gidiverdi sevmiyorum böyle olunca yoksa zayıflığı seviyorum ben. Hele ki şu an bu kiloda yüzümün halini falan da seviyorum ama işte popo mühim

İnşallah diyet yapmak zorunda olmadığın günlere çabucak gelirsin kuzum. Hele ki emzirirken eminim çok zordur , Allah yardımcın olsun. Bu günler de geçecek

Kızlar bebekleriniz sesli gülmeye basladimi. Benimki ilk kez bugün sesli güldü çok mutlu oldum
Arada sesli gülüyor benimki de çok tatlı oluyorlar ya masallah benimki genelde sessiz gülüyor , uykusundayken sesli gülüyor. Hatta kahkaha atar gibi gülüyor yavrum ne görüyorsa

Kızlar bebeğiniz kaç saatte bir kaç cc mama içiyor. Bebeğim anne sütü içmiyor mama içiyor. Paylaşabilir msnz

Doktorunuzla görüşseniz bebeğinizin gelişimine göre söyleyecektir diye düşünüyorum.
Bizim doktorumuz hiç anne sütü almadığında 8-10 öğün şeklinde 120 ml tavsiye etti ancak dediğim gibi çocuğu durumu önemli.

Amin inşallah canım. Az kaldı bakalım.
Ben de süt iyice gidince göğüsler gidecek ya ona üzülüyorum :)
Hepimizin önemli olduğu bir bölgesi var

Bikaç gün sonra sağlık ocağına gidecez ebeye sorayım doktora da gidecez benimki baya seyeekleştirdi. Şuan kilosu yerinde ama böyle giderse geri kalacak

Bikaç gün sonra sağlık ocağına gidecez ebeye sorayım doktora da gidecez benimki baya seyeekleştirdi. Şuan kilosu yerinde ama böyle giderse geri kalacak

Aslında çocukların iştahı kendini belli ediyor.
Benim sütüm bu ara baya azaldı o yüzden ek olarak mama veriyorum. Reflüsü var o sebeple günde bir yada iki kere 60-90 ml olarak veriyorum öğlen uykusuna ve gece uykusuna yatırmadan önce.

Sağlıklı olsunlar artik ne diyelim. Benimki emmiyor beni sadece mama alıyor

Öyle tabi, yeter ki sağlıkla büyüsünler.
Süt olmadığı için mi yoksa bi sağlık probleminden dolayı mı ne kadarlık
Sezeryan doğum yaptım. Emziremedim ağrıdan doğrulamadım. İlk bebek tecrübesizlik kimsede yardımcı olmadı emzirmeme. Öyle alıstı biberona. Sonra ne kadar uğrastıysam tutmadı memeyi. Sağıp veriyorum ama 1 2 yemek kaşığı anca. Sonra bazı sağlım sorunları yasadı yavrum. Baya yıprandık çok kötü günler geçirdik Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın. Bu kaç gündür iştahsız gibi geldi bana ben çocuğumu biliyorum böyle yapmazdı artık herşeyinden evhamlanıyorum doktor ani kayıp denecek kadar konustıu bizimle Rabbim korusun. Onsam dolayo çok uyumasından bile nem kapıyorum az yese çok yese herşeyinden artık. Şuan 84 günlük 3 bitip 4 de basacak insaAllah.

Çok serum kaldı üzerinde çok kan alındı artık kamsız kaldı yavrum. Şuan o iğnelerin etkilerini hala tasıyor üzerinde sürekli büyük insanlar gibi ıhhh deyip sıçrıyor uykudan

Emzirirken diyet yapan annelerin bile 1.800 kalori altı beslenmemesi tavsiye ediliyor emzirme ekstra 500 kalori civarı yakıyor vücudumuzda yediklerini,öğünlerini fazladan bir iki kaşık kadar artırmaya çalış canım

Haklısın canım, çok daha dikkat edeceğim ben de. Ara öğün yemiyordum , yiyeceğim artık

Ani kayıp niye diyoki. Canım bide ayakta emzirmeye çalış belki memeyi tutar insAllah bez etme benim ilk oğlum 3 ayın sonunda tuttu insAllah Allahin izniyle seninkide tutar

Ani kayıp niye diyoki. Canım bide ayakta emzirmeye çalış belki memeyi tutar insAllah bez etme benim ilk oğlum 3 ayın sonunda tuttu insAllah Allahin izniyle seninkide tutar
Sodyum potaayumu düşüp yükseliyor bunlar da çok ciddi. Valla benim kız çok zorluyor biberonu bile şimdi itiyor emmek istemiyor ağzına tutturana kadar mahvoluyorum. Onu da atıyor ne yapacam bilmiyorum doktorlara söyledim yapacal bsy yok diyor ebeye de dedim anlamadım gitti. Tv karsısına gidiyorum evde dolasıyorum ne yağıyorsam atıyor zorla tutturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…