Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri ilk bebek bide çoooook zor tarifi mümkün bile dğl. Benim bebeğimde 3 gün 18 günlükken kucagımdan alınıp yoğum bakıma alındoğında perişan oldum. Zarwn ondan sonra olan oldu sütüm gittikçe azaldı. Doğum sonrası beni geçtim bebeğim iflah olmadı sürekli izmire git gel yap yap kız da biz de yıprandık. Hala da korkuyor şuan bile yazarken bana bakıyor bosta kalmason diye seslenince ona irkiyor. Bazen farkına varmadığımda korkudan bir kereden sıçrayıp sefesszi kalıp morarıyor kupkuru oluyor ilk gördüğümde korktum kemdisinden fenalık geçirdiö resmen .
Çooooook istiyorum emzirmeyi 3 bitti sayılır tutar mı acaba
Inan bende çok korkuyorum kalmaktan. Şuan ne yapacagimi şaşırıyorum . Ama sprirale güvenim hiç yok benim hep arkadaşlarim sprilalli kaldilar
Selam kızlar bebeğim 2 aylık oldu.gözünde çapaklanma var ilk doğduğundan bu yana.10 günlükken doktor damla vermişti gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan yeni doğanlarda normal dedi doktor.bi ara düzeldi gibi olmuştu tekrar başladı ve çapaklanma dışında sulanıyor.aynı sorunu yaşayan varmı bu hafta göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artık
Daha önce de söylemiştim 26 çok sıcak bı ev için
Haha ben de aynı şeyi düşünmüyor değilimBenim rahmim de tersbazen seninle kardeş olabilir miyiz diye düşünüyorum
Dediğin spirali hiç duymadım ya, ben de çok korkuyorum hamile kalmaktan. Acilen bir şeyler yapmam lazım
Canım aynen ilk doğumundaki gibiyim ben de, sonunda yavrumu sağlıkla kucağıma alsam da iğrenç bir doğum deneyimi yaşadım, hala da bununla tam barışabilmiş değilim.Benım rahmimde ters
İlk doğumumda miadı gecmesıne ve dogum baslamasına rağmen ilerlemeyince sezaryene alınmıstm uzunca süre bnde sorguladm ama doktorum hıc konusmaya deger bulmadı
Bı cok kadının rahmı terstir bunu bılmeden cok kolay dogum yapanlarda var hıc takılma dedi gecti gitti
Gündelık hayatımıza hiç bir etkısı yok sadece ağrılı cinsel ilişki ve agrılı regle sebep olabılıyo:)
Arastirmadim canım ama araştıracağımThe
Deri altı implantı varmış ya onu araştırdınız mı?
Doktora bir de bunun için gidemedim o kadar çok hastaneye gidiyorum ki daraldı.
Kız 28 nedirAy öyle demeyin benim evimde gündüz 26 hatta biraz daha hava sıcaksa 28i bile buluyor. Kombi en düşükte. Ama güneş sabahtan akşama kadar bizim evde.
Akşam da 23-24 oluyor. Ancak pencereden rüzgar gibi esinti geliyor sıcaklık soğukluktan ziyade esintiye tedbire daha şapkası gezdirmedim evde
Yemez miyim canım, mama vermeye başladım bende. Ama tahminim boyle giderse 1 ay sonra tamamen mamaya döneriz. İlk kızımdan biliyorum. Sende mi mama takviyesi yapıyorsun? Alerjik durum mu var? Süt arttırıcı Damla ne oluyor?Canını sıkma moral cidden etkili.
Aşının çok etki edeceğini zannetmiyorum.
Yumurta, yeşillik, yoğurt, yulaf ve su çok etkili süt yapımında. Bana şu an hepsi yasak o yüzden kendim de açım bebeğim de sütsüz. Gerekirse mama takviyesi yaparsın ama sağlıkla ilgili bir durum yoksa süt arttırıcı damla falan kullanabilirsin.
Kuzum normal bakir spiral taktiricaksan kadin dogum hastanelerinin aile planlamasi bolumu takiyor ucretsiz. Ben hic aci agri hissetmedim 4kere taktirdim ama benim rahim tutmadi hep kaydi. Keske tutsaydi cok pratik benceSpiral demişken kızlar taktıranınız oldu mu ? Nasıl oluyor ben de düşünüyorum açıkçası spirali biz mi alıp hastaneye götürüyoruz yoksa hastanede bulunuyor mu ? Ne zaman gitmek lazım ? Bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi ?
Göz masajı yapacaksınız.
Damla tekrar verirler.
6 aydan önce bir şey yapamıyoruz dedi göz doktoru.
Benim kızımda da var.
Özellikle başı üşüdüğünde tek gözünde oluyor.
Her emzirme de masaj yapıyorum.
Amin amin insaAllah canım.Bir çok emzirme danışmanı var bence yardım alabilirseniz elbette tutar. Ta geçmiş yıllarda bir teyze 4 aylıkken anca emzirebildim küçüktüm bilemedim tutturmayı çocuğuma, inek sütü verdik cahillik hep dedi.
Velev ki tutmasın şu an içirdiğimiz mamalar anne sütüne çok yakın içerikte sağlık olsun.
Allah kolaylık, dinginlik versin.
Peki sizede gözyaşı kanalıntıkanıklığı olur bebeklerde denmişmiydi
Randevu alırken o bölüme mi almalıyım yani kuzum randevusuz giriş yapmazlar zannedersemKuzum normal bakir spiral taktiricaksan kadin dogum hastanelerinin aile planlamasi bolumu takiyor ucretsiz. Ben hic aci agri hissetmedim 4kere taktirdim ama benim rahim tutmadi hep kaydi. Keske tutsaydi cok pratik bence
Yemez miyim canım, mama vermeye başladım bende. Ama tahminim boyle giderse 1 ay sonra tamamen mamaya döneriz. İlk kızımdan biliyorum. Sende mi mama takviyesi yapıyorsun? Alerjik durum mu var? Süt arttırıcı Damla ne oluyor?
Arastirmadim canım ama araştıracağım
Kız 28 nedirya sizin evler sauna misali ya da bizim evler kutup bilemedim epey bir fark var gerçekten. Pencereden gelen rüzgar evde nasıl farkedilir ki
Randevu al kuzu yinede. Aile planlaması bölümlerine alcaksinRandevu alırken o bölüme mi almalıyım yani kuzum randevusuz giriş yapmazlar zannedersem
Canım bana doktor istersen hemen şimdi takalım dedi ama özelde böyle devlette normal spiral de böyle diğerini bilmiyorum.Spiral demişken kızlar taktıranınız oldu mu ? Nasıl oluyor ben de düşünüyorum açıkçası spirali biz mi alıp hastaneye götürüyoruz yoksa hastanede bulunuyor mu ? Ne zaman gitmek lazım ? Bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi ?
Ewt canım onu araştırdım. Aneztesi yapıp kol altına yerlestiriyolar tekrar dikiyorlar . Ürperdim acaba o çubuk ya kolda kaybolursa daha sonra diyeThe
Deri altı implantı varmış ya onu araştırdınız mı?
Doktora bir de bunun için gidemedim o kadar çok hastaneye gidiyorum ki daraldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?