2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bir çok emzirme danışmanı var bence yardım alabilirseniz elbette tutar. Ta geçmiş yıllarda bir teyze 4 aylıkken anca emzirebildim küçüktüm bilemedim tutturmayı çocuğuma, inek sütü verdik cahillik hep dedi.
Velev ki tutmasın şu an içirdiğimiz mamalar anne sütüne çok yakın içerikte sağlık olsun.
Allah kolaylık, dinginlik versin.

Göz masajı yapacaksınız.
Damla tekrar verirler.
6 aydan önce bir şey yapamıyoruz dedi göz doktoru.
Benim kızımda da var.
Özellikle başı üşüdüğünde tek gözünde oluyor.
Her emzirme de masaj yapıyorum.

Daha önce de söylemiştim 26 çok sıcak bı ev için

Ay öyle demeyin benim evimde gündüz 26 hatta biraz daha hava sıcaksa 28i bile buluyor. Kombi en düşükte. Ama güneş sabahtan akşama kadar bizim evde.
Akşam da 23-24 oluyor. Ancak pencereden rüzgar gibi esinti geliyor sıcaklık soğukluktan ziyade esintiye tedbire daha şapkası gezdirmedim evde

Benim rahmim de ters bazen seninle kardeş olabilir miyiz diye düşünüyorum

Dediğin spirali hiç duymadım ya, ben de çok korkuyorum hamile kalmaktan. Acilen bir şeyler yapmam lazım
Haha ben de aynı şeyi düşünmüyor değilim Canım biraz baktım da hormonlu spiral diye bir şey var o herhalde. Ben de çok korkuyorum, eşim de şimdiden “Sıra ikincide” diye bana takılıp duruyor, tüylerim diken diken oluyor Bakmaya yardım eden olsa 3 tane de doğururum ama böyle tek başına çok zorrr
Canım aynen ilk doğumundaki gibiyim ben de, sonunda yavrumu sağlıkla kucağıma alsam da iğrenç bir doğum deneyimi yaşadım, hala da bununla tam barışabilmiş değilim.

The

Deri altı implantı varmış ya onu araştırdınız mı?
Doktora bir de bunun için gidemedim o kadar çok hastaneye gidiyorum ki daraldı.
Arastirmadim canım ama araştıracağım
Kız 28 nedir ya sizin evler sauna misali ya da bizim evler kutup bilemedim epey bir fark var gerçekten. Pencereden gelen rüzgar evde nasıl farkedilir ki

Spiral demişken kızlar taktıranınız oldu mu ? Nasıl oluyor ben de düşünüyorum açıkçası spirali biz mi alıp hastaneye götürüyoruz yoksa hastanede bulunuyor mu ? Ne zaman gitmek lazım ? Bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi ?

Yemez miyim canım, mama vermeye başladım bende. Ama tahminim boyle giderse 1 ay sonra tamamen mamaya döneriz. İlk kızımdan biliyorum. Sende mi mama takviyesi yapıyorsun? Alerjik durum mu var? Süt arttırıcı Damla ne oluyor?

Kuzum normal bakir spiral taktiricaksan kadin dogum hastanelerinin aile planlamasi bolumu takiyor ucretsiz. Ben hic aci agri hissetmedim 4kere taktirdim ama benim rahim tutmadi hep kaydi. Keske tutsaydi cok pratik bence

Amin amin insaAllah canım.

Peki sizede gözyaşı kanalıntıkanıklığı olur bebeklerde denmişmiydi

Tabi tabi doktorumuz dedi tıkanıklık var diye, masaj yap. Hala geçmezse 6.ayda göz doktoruna götür dedi. Tıkanıklık masaja açılmazsa müdahale ediyorlarmış. O yüzden masajı önemsiyorum.

Kuzum normal bakir spiral taktiricaksan kadin dogum hastanelerinin aile planlamasi bolumu takiyor ucretsiz. Ben hic aci agri hissetmedim 4kere taktirdim ama benim rahim tutmadi hep kaydi. Keske tutsaydi cok pratik bence
Randevu alırken o bölüme mi almalıyım yani kuzum randevusuz giriş yapmazlar zannedersem

Benin safra kesesi den ameliyatım olacak yakın zamanda. Öyle olunca hiç bir şey yiyemiyorum, ciddi ağrı ataklarım oluyor yemek yiyince. Ki yumurta falan baya süt yapıyordu. Ondan dolayı gündüz sütüm oluyor ama artık akşama doğru azalıyor.
Duruuma göre gece uykusundan önce bazen de öğle uykusundan önce 60-90 ml veriyorum.
İlla ki alıştı mamaya ama beni bırakmaması için özellikle biberondan sonra son doyum hissini bende alsın diye emziriyorum.

Arastirmadim canım ama araştıracağım

Kız 28 nedir ya sizin evler sauna misali ya da bizim evler kutup bilemedim epey bir fark var gerçekten. Pencereden gelen rüzgar evde nasıl farkedilir ki

Ya evin penceresi çok büyük sonradan yapmışlar garip bir planı var. Baya içerisi esiyor
Aslında şu an kar var dışarıda -12 hatta
Ama güneşin ısıttığını doğalgaz yapmıyor bazen
Yoksa 22 23 ideal üşütmüyor da.

Canım bana doktor istersen hemen şimdi takalım dedi ama özelde böyle devlette normal spiral de böyle diğerini bilmiyorum.

Benim de çevremde o klasik spirale rağmen hamile kalanlar var. Gerçi diğer yöntemlere rağmen hamile kalanlar da var, hiçbiri %100 korumuyor maalesef Allah isteyene, istediği zamanda hayırlısıyla versin gerçekten.

The

Deri altı implantı varmış ya onu araştırdınız mı?
Doktora bir de bunun için gidemedim o kadar çok hastaneye gidiyorum ki daraldı.
Ewt canım onu araştırdım. Aneztesi yapıp kol altına yerlestiriyolar tekrar dikiyorlar . Ürperdim acaba o çubuk ya kolda kaybolursa daha sonra diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…