Bisiy olcagini sanmıyorum canım. Epey saat geçmiş zatenKızlar bugün 3lü aşısını oldu oğlum. Hemşire 3 gün banyo yasak demişti o yüzden dün banyosunu yaptirip hazirlamistik. Az önce kakasini tasirdi hem de iki bacagindan da aşı olmuştu oralara felan da gelmiş. Belden asagi yikiyacaktim aklima geldi bacaklarini biraz suya daldirdim aşı noktalarini da elimle suyla sildim. İslak mendille de epey sildim ya sırtına felan da biraz bulasmisti. Boyle kirli birakmak da rahatsiz edici ama korktum ya. Bisey olur mu bu kadar silmeye. Ama kolundaki verem aşısına gelmedi bisey. O daha sanirim şişen bir şey ona kizarir şişer normaldir demişti hemşire...
Canım verem aşısı 3 gün banyo yasağı o da koldan diğerlerinde değilKızlar bugün 3lü aşısını oldu oğlum. Hemşire 3 gün banyo yasak demişti o yüzden dün banyosunu yaptirip hazirlamistik. Az önce kakasini tasirdi hem de iki bacagindan da aşı olmuştu oralara felan da gelmiş. Belden asagi yikiyacaktim aklima geldi bacaklarini biraz suya daldirdim aşı noktalarini da elimle suyla sildim. İslak mendille de epey sildim ya sırtına felan da biraz bulasmisti. Boyle kirli birakmak da rahatsiz edici ama korktum ya. Bisey olur mu bu kadar silmeye. Ama kolundaki verem aşısına gelmedi bisey. O daha sanirim şişen bir şey ona kizarir şişer normaldir demişti hemşire...
Selam canım ben şahsen dolup patlamamak ve sonradan saygısızlık yapıp ipleri koparmamak için hoşuma gitmeyen bişey olduğunda hafiften lafımı dokunduruyorum. Böylece herkes haddini hududunu biliyor. Yoksa yumuşak başlı görüp ezmeye çalışıyorlar insanı. Bir de 6 aylık hamile temizlik yapmışsın, sana değer veemiyorlarsa kendi değerini kendin belirle yazık değil mi sana?Inan birtanem dert oldu içine sadec yazıklar olsun diyorum bundan sonra çok görürler şebnemin hizmetciligini enayi bulmuşlar kendilerine ama bebeğimi ezdirmem inan canım yat kalk dua et sağlıklı diye bende sadece onun için dua edip şükrediyorum her geçen gün anneler kilo derdinde değil gerçekten sadece sağlık ama insanlar acımasız işte bende cinnet geçirdim ama içimd2sirf eşimin anneme babama saygısı var bide yaşlı diye sustum ama çocuğuma bibdaha öyle birşey dese gerçekten kalbini kırarım
Evet gerçekten canım kalbim çok kıldı doktorda iyi dedi gerçekten zaten doğduğundan bu yana 2 5 kilo almış nerdeyse yok az diyor kaynımın 1 5 kilo dagan bebeğine bile tombul dedive inan hiç değmiyor yemin ederim kurban bayramında 6 7 aylik hamileydim temizliklerini yapcam diye belimden oluyordum o gece sabaha kadar uyuyamadım agaldim sabah yine temizlik yaptım onlara yazıklar olsun diyorum hiç değerim yok bebegiminde bende mesefe koydum vala eşimde çok sinirlendi nihayet halimi anladı
Evet canım ya hani tamam çirkin diye seven oluyor ama bu pis dedi ben ona çok kırıldim☹aynen canım ya vala yüz buldular bebeğim gerçekten sağlıklı ve başka bi derdim yok ha zayıf ha tombul annelerin derdi o değil ama insanlar çok acımasız canım çok sağol rabim minoşunu da sana bağışlasın inşallah
Evet inan benim kayinvalidem de öyle annem diyor sen bakıyorsun diye kıskanıyorve gerçekten deidyin gibi benim de bebeğinin boyu çabuk uzuyor nak doğduğunda 50 santimdi ayın onunda 57 olmuştu şimdi belki yine uzamıştır beim tek derdim sağlıklı olsun inan ustmesin hasta olmasın karnı doysun diye kilo derdine bile düşmüyorum
Önemli olan kolundaki canım verem aşısı için banyo yasak diye biliyorumKızlar bugün 3lü aşısını oldu oğlum. Hemşire 3 gün banyo yasak demişti o yüzden dün banyosunu yaptirip hazirlamistik. Az önce kakasini tasirdi hem de iki bacagindan da aşı olmuştu oralara felan da gelmiş. Belden asagi yikiyacaktim aklima geldi bacaklarini biraz suya daldirdim aşı noktalarini da elimle suyla sildim. İslak mendille de epey sildim ya sırtına felan da biraz bulasmisti. Boyle kirli birakmak da rahatsiz edici ama korktum ya. Bisey olur mu bu kadar silmeye. Ama kolundaki verem aşısına gelmedi bisey. O daha sanirim şişen bir şey ona kizarir şişer normaldir demişti hemşire...
7 güne kadar yapmasa bile normal kabul ediliyor. 7. Günden sonra uyarabilirsiniz. Doktorunuz varsa oda söyler. Eğer çocukta bir huzursuzluk vs yoksa takılmayın bence.Kızlar oğlum 3 gün kaka yapamamıştı zeytinyağı sürdüm hemen yaptı şimdi yine 3 gün oldu yapmayalı yine sürersem bu sefer de uyaranla yapmaya alışır diye korkuyorum niye böyle kabız olmaya başladı anlamadım sadece anne sütü alıyo
Sağol canım çok doğru vala ben kendimi çok erdirdim işte onlara sadece altı aylık değil ben bak her cuma bunlara temizliğine gidiyordum yanlarına gidiyordum tek başlarına kalmasınlar diye bir buçuk yıldır evliydim her hafta temizliğe gidiyordum ama işte kıymet bilen yokmuş obur eltilerim ağızlarına afedersin ediyor çok kıymetleler ama ben degilimSelam canım ben şahsen dolup patlamamak ve sonradan saygısızlık yapıp ipleri koparmamak için hoşuma gitmeyen bişey olduğunda hafiften lafımı dokunduruyorum. Böylece herkes haddini hududunu biliyor. Yoksa yumuşak başlı görüp ezmeye çalışıyorlar insanı. Bir de 6 aylık hamile temizlik yapmışsın, sana değer veemiyorlarsa kendi değerini kendin belirle yazık değil mi sana?
Allah aşkına bu zamanda geline temizlik yaptıran mınkaldı öyle her hafta. Sen ezdirme kendini bence böyle. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, biz ne desek tam anlayamayız seni. Ama şu hayatta senden daha kıymetlisi yok, kimse için ezdirme kendini.Sağol canım çok doğru vala ben kendimi çok erdirdim işte onlara sadece altı aylık değil ben bak her cuma bunlara temizliğine gidiyordum yanlarına gidiyordum tek başlarına kalmasınlar diye bir buçuk yıldır evliydim her hafta temizliğe gidiyordum ama işte kıymet bilen yokmuş obur eltilerim ağızlarına afedersin ediyor çok kıymetleler ama ben degilim
Merhaba, eds yönteminden sonra meme reddi geçti mi acaba?Eds yöntemiyle veriyoruz meme reddi yaşadık ben mastit oldum falan derken zaten şimdi çok sütüm yok gündüz eds devam gece sadece biberon
Senin kabızlığın da geçer bebeğinki de hem zararsız bişey öyle gaz maz yapmıyor ben artık hergün bir avuç yiyorumBen kendim de kabızım etkiler mi ki
Beklediği için öyle oluyo korkmana gerek yok benm oğlumn da öyleydi sadece anne sütü alıyorsa hiçbısey yapmna gerek yokKızlar bebeğim kakasını geç yapıyodu, 6 günden sonra yapmıştı sonra 2 gün ard arda yaptı ama kakası koyu kıvamlı geliyo yapış yapış oluyo, baya ıkınıyo yaparken ve rengi de koyu sarı neden böyle geliyodur ya
3 aydan sonra gececek o en fazla 4Yok cnm benimki de memeden ayrilmiyo. Ayrildigi nadir zamanlarda 2-3 saat uyursa uyuyo. Tok oldugu zaman memeden ayirmak icin ugrasiyorum daha cok hirslaniyo. Bunun sonu ne olcak bilmiyorum
Bazen iki saatte bir bazen hiç memeden ayrılmıyo canı nezaman isterseKızlar gercekten sızın bebişler 2-3 saatte 1 mi emiyo? Benım kızım göğsümden inmiyodoymuyo mu süt mü az acaba ki sureklı azda olsa emdıgi için sütte dolmuyo Ara vereyım desem cok sık kusuyo tekrar acıkıyo
Oral donem ya bol bol emecekler elleriniHergun sabah aksam serum fizyolojik sıkıyrm canık 5 ml saga ya da sola eğimli tutup tek sıkısta diğer burun deliğinden cıkacak sekılde:) doktorumjz öyle yapın demişti cok faydası oluyo
Eger burnunda mukus var ve cıkmadıysa aspıre edıyorm onun harıcınde pek aspireye sıcak bakmadı doktor
tamda demek istediğn şekılde anlıyorm deseydn
Benım kv daha bebeği görmeye gelmedi bızde soguk diye gitmedık 6-7 saatlık yol bırde köy evi üşütürüz diye korktukama goruntulu konusmada ona fırsat vermeden buyumuyo bu kız ya mınık oldu babaannesı dıyorum
Sadece parmak mi?elini copur copur emıyo abartmıyrm valla sesını dyan bu cocuk ac diyo
Antbiyotk neden basladı kanda enfeksiyonmu varKızlar doktor aradı, kan tahlili temiz çıktı. Bebeğime antibiyotik, parasetamol ve burun damlası başladık. Öksürük ve ateşi var. Eğer ateş ve öksürük varsa hemen doktora gitmenizi öneririm 0-3 ayda tehlikeli olabiliyor dedi doktor.
Canım sende de hata var, 6-7 aylık hamileyken ne işin var temizlikte, ben kendi evimi zor temizliyordum vallaInan birtanem dert oldu içine sadec yazıklar olsun diyorum bundan sonra çok görürler şebnemin hizmetciligini enayi bulmuşlar kendilerine ama bebeğimi ezdirmem inan canım yat kalk dua et sağlıklı diye bende sadece onun için dua edip şükrediyorum her geçen gün anneler kilo derdinde değil gerçekten sadece sağlık ama insanlar acımasız işte bende cinnet geçirdim ama içimd2sirf eşimin anneme babama saygısı var bide yaşlı diye sustum ama çocuğuma bibdaha öyle birşey dese gerçekten kalbini kırarım
Evet gerçekten canım kalbim çok kıldı doktorda iyi dedi gerçekten zaten doğduğundan bu yana 2 5 kilo almış nerdeyse yok az diyor kaynımın 1 5 kilo dagan bebeğine bile tombul dedive inan hiç değmiyor yemin ederim kurban bayramında 6 7 aylik hamileydim temizliklerini yapcam diye belimden oluyordum o gece sabaha kadar uyuyamadım agaldim sabah yine temizlik yaptım onlara yazıklar olsun diyorum hiç değerim yok bebegiminde bende mesefe koydum vala eşimde çok sinirlendi nihayet halimi anladı
Evet canım ya hani tamam çirkin diye seven oluyor ama bu pis dedi ben ona çok kırıldim☹aynen canım ya vala yüz buldular bebeğim gerçekten sağlıklı ve başka bi derdim yok ha zayıf ha tombul annelerin derdi o değil ama insanlar çok acımasız canım çok sağol rabim minoşunu da sana bağışlasın inşallah
Evet inan benim kayinvalidem de öyle annem diyor sen bakıyorsun diye kıskanıyorve gerçekten deidyin gibi benim de bebeğinin boyu çabuk uzuyor nak doğduğunda 50 santimdi ayın onunda 57 olmuştu şimdi belki yine uzamıştır beim tek derdim sağlıklı olsun inan ustmesin hasta olmasın karnı doysun diye kilo derdine bile düşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?