2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bisiy olcagini sanmıyorum canım. Epey saat geçmiş zaten

Canım verem aşısı 3 gün banyo yasağı o da koldan diğerlerinde değil

Selam canım ben şahsen dolup patlamamak ve sonradan saygısızlık yapıp ipleri koparmamak için hoşuma gitmeyen bişey olduğunda hafiften lafımı dokunduruyorum. Böylece herkes haddini hududunu biliyor. Yoksa yumuşak başlı görüp ezmeye çalışıyorlar insanı. Bir de 6 aylık hamile temizlik yapmışsın, sana değer veemiyorlarsa kendi değerini kendin belirle yazık değil mi sana?

Önemli olan kolundaki canım verem aşısı için banyo yasak diye biliyorum

7 güne kadar yapmasa bile normal kabul ediliyor. 7. Günden sonra uyarabilirsiniz. Doktorunuz varsa oda söyler. Eğer çocukta bir huzursuzluk vs yoksa takılmayın bence.

Sağol canım çok doğru vala ben kendimi çok erdirdim işte onlara sadece altı aylık değil ben bak her cuma bunlara temizliğine gidiyordum yanlarına gidiyordum tek başlarına kalmasınlar diye bir buçuk yıldır evliydim her hafta temizliğe gidiyordum ama işte kıymet bilen yokmuş obur eltilerim ağızlarına afedersin ediyor çok kıymetleler ama ben degilim

Allah aşkına bu zamanda geline temizlik yaptıran mınkaldı öyle her hafta. Sen ezdirme kendini bence böyle. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, biz ne desek tam anlayamayız seni. Ama şu hayatta senden daha kıymetlisi yok, kimse için ezdirme kendini.

Beklediği için öyle oluyo korkmana gerek yok benm oğlumn da öyleydi sadece anne sütü alıyorsa hiçbısey yapmna gerek yok

Bazen iki saatte bir bazen hiç memeden ayrılmıyo canı nezaman isterse ilk bebeğim bu sekilde yaptğı zaman cok sıkılıp çok bunalmıstm hep böyle mi gidecek diye çok yorulmustum. 3 aydan sonra azaldı bu durum. Yenidoğan döneminde bebeğin anneye ihtiyacı olduğu için açlıktan değil anne kokusu sıcaklığı güven ister o yuzden o sekilde durur hep memede yada kucakta ama emin ol en fazla 4 aylıkken bu bitecek memede durma olayı 2 3 saatte bi emiyolar sonrasında

Oral donem ya bol bol emecekler ellerini sonra oda geçiyo

Antbiyotk neden basladı kanda enfeksiyonmu var

Canım sende de hata var, 6-7 aylık hamileyken ne işin var temizlikte, ben kendi evimi zor temizliyordum valla Yeni evlendiğimde bana da kayınvalidem şakayla karışık “Bundan sonra ben oturucam işleri kızlarım (ben ve görümcem) yapacak” diyip durmuştu, hiç cevap vermeyip duymamazlıktan gelmiştim. Herkes az yesin de bir hizmetçi tutsun bu ne yav.

Ayrıca maşallahı var bebişin daha ne olsun

Kızlar bebeğinize eğitici oyuncak, kitap vs aldıysanız neler aldınız? Benimkinin çevresine ilgisi bayağı bir arttı, dönencedeki oyuncaklarla konuşmaya çalışır gibi sesler çıkarıyor hatta İlk zeka kartları ve oyun halısı sipariş ettim, başka ne alsam?

Bu arada BEBEĞİMLE OYNUYORUM 0-6 Ay İçin 101 Oyun diye bir kitap sipariş etmiştim, bugün geldi. Onun arkasında da oyuncak listesi varmış Sizinle de paylaşıyorum kızlar

Eklentiler

• 4E1FF7F9-8B48-4ADF-8712-D873A5A9C054.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 59
  • F33DD872-7F61-4BBC-A8DD-B04ECBD2CB81.webp
    49 KB · Görüntüleme: 52
  • 85DDEDEB-1E96-4083-A86B-AE3342DF4DB1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhaba. Bugün oğlum bir iki defa öksürünce hemen kalktim götürdüm doktora. Doktor grip baslangici dedi. Serum fizyolojigi damlatmak ( sıkmak değil ) dışında hiçbir şey onermedi. Artarsa hastaneye yatar diye de korkuttu. Ben ne yapacağım nolur bana akıl verin , çok endişeliyim bebeğimi opmelerine izin veren eşimi bir kaşık suda bogasim var şu anda. Hoş belki bundan değil belki de ben usuttum evde falan bilmiyorum ama ne yapabilirim serum fizyolojik dışında bir öneriniz var mı ? Evi de 21 den sıcak tutma dedi. 21 derecede bebeği nasıl giydirmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…