2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun. Kesinlikle çok mantıklı, zaten bizimkide biberondan sonra hala meme arıyor. Bende öyle yapayım bakalım. Buraya gelene kadar benimde herşey harika gidiyordu, stresten sütüm azaldı sanırım. Mutfağa giremiyorum sigara kokusundan su icmek için ..

Ewt canım onu araştırdım. Aneztesi yapıp kol altına yerlestiriyolar tekrar dikiyorlar . Ürperdim acaba o çubuk ya kolda kaybolursa daha sonra diye

Bana da en risksizi o geldi ama bilmiyorum henüz yaptırabilecek vaziyette de değilim. Happykids uygulamasında dün 3 aylık iğnelerde östorejen olmadığı için emzirme döneminde uygun koruma sağladığı söyleniyor.

Ben 1,5 litrelik şişeler var ya evin her yerine onlardan koyuyorum. Olmadı 5 litrelik bidoncumla geziyorum. Ama tek başına su yeterli gelmiyor tabi süt için.

Şu an eşim korunuyor yani spiral takılmasını çift kat koruma olsun diye ben istiyorum dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin

Benim kurutmam yatak odamda . Kurutma işlemi bitince 1 saat kadar havalandırıp öyle bebegimi orda yatırıyorum. Genede zararı olurmu sence
Ya bilemedim gerçekten de. Değiştirme şansın varsa değiştir bence. Yoksa da çok güzel havalandır. Umarım sıkıntı yaşamazsın.

Benim minnoş da 3 gün sonrasında yaptı kakasını. Rengi sarı balçık çamur gibi ve yapış yapıştı kakası.
Doktora dün sordum normal bunlar takılma dedi. Dikkat ettiysen bu ay çok kişi bebeğim kaka yapmıyor günlerdir diye yazdı. Dönemsel bişey olduğu belli.

Haklısın canım, çok daha dikkat edeceğim ben de. Ara öğün yemiyordum , yiyeceğim artık

Ya maşşallah diyim özendim valla. 34 beden 50 kilo yaşadım 30 yaşıma kadar. Şuanda durduramıyorum kendimi yedikçe yiyorum. Gece 4 de kalkıp peynirli makarna pişirip yiyip yatıyorum, dokunmayınnn çok fenayımm
Pantolon ihtiyacım oldu 42 beden sıktı 44 belime anca oldu gözyaşım pıt ama bacaklar bosbol kalıyordu. Bende gittim hamile pantolonu aldım 40 beden. Biraz sıktı ama idare edebilirim. Göbeğimdeki yağlar rahat en azından
Doğuma gittiğimin üstüne çıktım 1 kilo

Kizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Benim oğlan da aynı. İçli içli ağlıyor. Dün bağırarak ağladı çığlık kıyamet mutsuz uyutmuştum ondan oldu diye düşünüyorum o çığlık. Ama akşam gece uykusu için yatırdığımda da ağlıyor aralıklarla. Gece 2 saat salladım derin uykuya geçebilmesi için.

Annemim de rahmi ters, 3 normal doğumu var.

Ya suanlik ignede mantıklı geliyo eğer gerçekten zararı olmassa

Tabi tabi doktorumuz dedi tıkanıklık var diye, masaj yap. Hala geçmezse 6.ayda göz doktoruna götür dedi. Tıkanıklık masaja açılmazsa müdahale ediyorlarmış. O yüzden masajı önemsiyorum.
Evet canım şimdi göz doktoruna götürdüm.aynı şekilde masaj yapılacağını söyledi. tıkanıklık o şekilde açılır dedi.çapaklanma içinde damla verdi ordaki mikroorganizmaları temizliycek dedi.çapaklanma gidecek dedi.bi lavabo düşün tıkalı dedi pompayla açarsın müdahale ile dedi.antibiyotikli damlayıda deterjan gibi düşün dedi sadece temizliğini yapar dedi.yani dediğin gibi masaj önemliymiş.bi çok olguda 1 yaşa kadar düzeliyor dedi.6 ay sonra kontrol dedi

Evet dönemsel bişey galiba , 3 gündür yapıyo günde bi kere kakasını. İnşallah hep böyle gider

Inan birtanem dert oldu içine sadec yazıklar olsun diyorum bundan sonra çok görürler şebnemin hizmetciligini enayi bulmuşlar kendilerine ama bebeğimi ezdirmem inan canım yat kalk dua et sağlıklı diye bende sadece onun için dua edip şükrediyorum her geçen gün anneler kilo derdinde değil gerçekten sadece sağlık ama insanlar acımasız işte bende cinnet geçirdim ama içimd2sirf eşimin anneme babama saygısı var bide yaşlı diye sustum ama çocuğuma bibdaha öyle birşey dese gerçekten kalbini kırarım
Evet gerçekten canım kalbim çok kıldı doktorda iyi dedi gerçekten zaten doğduğundan bu yana 2 5 kilo almış nerdeyse yok az diyor kaynımın 1 5 kilo dagan bebeğine bile tombul dedi ve inan hiç değmiyor yemin ederim kurban bayramında 6 7 aylik hamileydim temizliklerini yapcam diye belimden oluyordum o gece sabaha kadar uyuyamadım agaldim sabah yine temizlik yaptım onlara yazıklar olsun diyorum hiç değerim yok bebegiminde bende mesefe koydum vala eşimde çok sinirlendi nihayet halimi anladı
Evet canım ya hani tamam çirkin diye seven oluyor ama bu pis dedi ben ona çok kırıldim☹aynen canım ya vala yüz buldular bebeğim gerçekten sağlıklı ve başka bi derdim yok ha zayıf ha tombul annelerin derdi o değil ama insanlar çok acımasız canım çok sağol rabim minoşunu da sana bağışlasın inşallah
Evet inan benim kayinvalidem de öyle annem diyor sen bakıyorsun diye kıskanıyor ve gerçekten deidyin gibi benim de bebeğinin boyu çabuk uzuyor nak doğduğunda 50 santimdi ayın onunda 57 olmuştu şimdi belki yine uzamıştır beim tek derdim sağlıklı olsun inan ustmesin hasta olmasın karnı doysun diye kilo derdine bile düşmüyorum

Geçmiş olsun.
Ben de damlayı bir kere kullandım.
Masajı da yapıyorum inşallah açılır hepimizin yavrusunun

Kızlar oğlum 3 gün kaka yapamamıştı zeytinyağı sürdüm hemen yaptı şimdi yine 3 gün oldu yapmayalı yine sürersem bu sefer de uyaranla yapmaya alışır diye korkuyorum niye böyle kabız olmaya başladı anlamadım sadece anne sütü alıyo

Aynen yapma canım sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diye biliyorum

Ama hep böyle mi olacak ki benim yemem gereken bi şey mi var acaba
Kuzum uyarırsan hep öyle uyarana ihtiyaç duyma ihtimali var bekle biraz altını silerken bacaklarını karnına doğru bastır biraz muhtemelen gaz kaçıracaktır o sıra yapar belki 10 gün içinde yapmazsa bi görüş doktorla

Kızlar bugün 3lü aşısını oldu oğlum. Hemşire 3 gün banyo yasak demişti o yüzden dün banyosunu yaptirip hazirlamistik. Az önce kakasini tasirdi hem de iki bacagindan da aşı olmuştu oralara felan da gelmiş. Belden asagi yikiyacaktim aklima geldi bacaklarini biraz suya daldirdim aşı noktalarini da elimle suyla sildim. İslak mendille de epey sildim ya sırtına felan da biraz bulasmisti. Boyle kirli birakmak da rahatsiz edici ama korktum ya. Bisey olur mu bu kadar silmeye. Ama kolundaki verem aşısına gelmedi bisey. O daha sanirim şişen bir şey ona kizarir şişer normaldir demişti hemşire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…