Çok geçmiş olsun. Kesinlikle çok mantıklı, zaten bizimkide biberondan sonra hala meme arıyor. Bende öyle yapayım bakalım. Buraya gelene kadar benimde herşey harika gidiyordu, stresten sütüm azaldı sanırım. Mutfağa giremiyorum sigara kokusundan su icmek için ..Benin safra kesesi den ameliyatım olacak yakın zamanda. Öyle olunca hiç bir şey yiyemiyorum, ciddi ağrı ataklarım oluyor yemek yiyince. Ki yumurta falan baya süt yapıyordu. Ondan dolayı gündüz sütüm oluyor ama artık akşama doğru azalıyor.
Duruuma göre gece uykusundan önce bazen de öğle uykusundan önce 60-90 ml veriyorum.
İlla ki alıştı mamaya ama beni bırakmaması için özellikle biberondan sonra son doyum hissini bende alsın diye emziriyorum.
Ewt canım onu araştırdım. Aneztesi yapıp kol altına yerlestiriyolar tekrar dikiyorlar . Ürperdim acaba o çubuk ya kolda kaybolursa daha sonra diye
Çok geçmiş olsun. Kesinlikle çok mantıklı, zaten bizimkide biberondan sonra hala meme arıyor. Bende öyle yapayım bakalım. Buraya gelene kadar benimde herşey harika gidiyordu, stresten sütüm azaldı sanırım. Mutfağa giremiyorum sigara kokusundan su icmek için ..
Şu an eşim korunuyor yani spiral takılmasını çift kat koruma olsun diye ben istiyorum dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsinCanım bana doktor istersen hemen şimdi takalım dedi ama özelde böyle devlette normal spiral de böyle diğerini bilmiyorum.
Benim de çevremde o klasik spirale rağmen hamile kalanlar var. Gerçi diğer yöntemlere rağmen hamile kalanlar da var, hiçbiri %100 korumuyor maalesefAllah isteyene, istediği zamanda hayırlısıyla versin gerçekten.
Ya bilemedim gerçekten de. Değiştirme şansın varsa değiştir bence. Yoksa da çok güzel havalandır. Umarım sıkıntı yaşamazsın.Benim kurutmam yatak odamda . Kurutma işlemi bitince 1 saat kadar havalandırıp öyle bebegimi orda yatırıyorum. Genede zararı olurmu sence
Benim minnoş da 3 gün sonrasında yaptı kakasını. Rengi sarı balçık çamur gibi ve yapış yapıştı kakası.Kızlar bebeğim kakasını geç yapıyodu, 6 günden sonra yapmıştı sonra 2 gün ard arda yaptı ama kakası koyu kıvamlı geliyo yapış yapış oluyo, baya ıkınıyo yaparken ve rengi de koyu sarı neden böyle geliyodur ya
Kızlar merhaba ben hamilelikten önceki kilomun 3 kilo altına düşmüşüm ya. Böyle olan var mı? 53 kiloyum şu anda. Bebişim maşallah tombul bir bebiş. Böyle emzirdikce kilo mu vereceğim benboyum da uzun zaten 170im .Kupkuru kaldım iyice.
Haklısın canım, çok daha dikkat edeceğim ben de. Ara öğün yemiyordum , yiyeceğim artık
Benim oğlan da aynı. İçli içli ağlıyor. Dün bağırarak ağladı çığlık kıyamet mutsuz uyutmuştum ondan oldu diye düşünüyorum o çığlık. Ama akşam gece uykusu için yatırdığımda da ağlıyor aralıklarla. Gece 2 saat salladım derin uykuya geçebilmesi için.Kizlar ya bebegimi uyutuyorum. 5 10 dk icinde aglayarak uyaniyo ? Neden olabilir
Kızlar dün kendi doktoruma gittim kontrole, korunma yöntemlerinden bahsederken bana akıllı spiralden bahsetti. Normal spiral gibi değilmiş, kaymıyormuş ve bakır değilmiş, kanama filan yapmıyormuş. Hiç duyan var mı bunu acaba, ben de ilk defa duydum.
Bir de “Rahminin ters olduğunu söylemiş miydim?” dediBunu da yeni öğrendim, doktor bir önemi yok dese de doğum o yüzden mi bir türlü başlamadı diye aklıma takılıp durdu dünden beri.
Ya suanlik ignede mantıklı geliyo eğer gerçekten zararı olmassaBana da en risksizi o geldi ama bilmiyorum henüz yaptırabilecek vaziyette de değilim. Happykids uygulamasında dün 3 aylık iğnelerde östorejen olmadığı için emzirme döneminde uygun koruma sağladığı söyleniyor.
Ya suanlik ignede mantıklı geliyo eğer gerçekten zararı olmassa
İğnenin çok sinir yaptığını duymuştumBen de bilemedim ki. Spiralden daha mantıklı geliyor niyeyse.
Evet canım şimdi göz doktoruna götürdüm.aynı şekilde masaj yapılacağını söyledi. tıkanıklık o şekilde açılır dedi.çapaklanma içinde damla verdi ordaki mikroorganizmaları temizliycek dedi.çapaklanma gidecek dedi.bi lavabo düşün tıkalı dedi pompayla açarsın müdahale ile dedi.antibiyotikli damlayıda deterjan gibi düşün dedi sadece temizliğini yapar dedi.yani dediğin gibi masaj önemliymiş.bi çok olguda 1 yaşa kadar düzeliyor dedi.6 ay sonra kontrol dediTabi tabi doktorumuz dedi tıkanıklık var diye, masaj yap. Hala geçmezse 6.ayda göz doktoruna götür dedi. Tıkanıklık masaja açılmazsa müdahale ediyorlarmış. O yüzden masajı önemsiyorum.
Evet dönemsel bişey galiba , 3 gündür yapıyo günde bi kere kakasını. İnşallah hep böyle giderYa bilemedim gerçekten de. Değiştirme şansın varsa değiştir bence. Yoksa da çok güzel havalandır. Umarım sıkıntı yaşamazsın.
Benim minnoş da 3 gün sonrasında yaptı kakasını. Rengi sarı balçık çamur gibi ve yapış yapıştı kakası.
Doktora dün sordum normal bunlar takılma dedi. Dikkat ettiysen bu ay çok kişi bebeğim kaka yapmıyor günlerdir diye yazdı. Dönemsel bişey olduğu belli.
Ya maşşallah diyim özendim valla. 34 beden 50 kilo yaşadım 30 yaşıma kadar. Şuanda durduramıyorum kendimi yedikçe yiyorum. Gece 4 de kalkıp peynirli makarna pişirip yiyip yatıyorum, dokunmayınnn çok fenayımm
Pantolon ihtiyacım oldu 42 beden sıktı 44 belime anca oldu gözyaşım pıtama bacaklar bosbol kalıyordu. Bende gittim hamile pantolonu aldım 40 beden. Biraz sıktı ama idare edebilirim. Göbeğimdeki yağlar rahat en azından
Doğuma gittiğimin üstüne çıktım 1 kilo
Benim oğlan da aynı. İçli içli ağlıyor. Dün bağırarak ağladı çığlık kıyamet mutsuz uyutmuştum ondan oldu diye düşünüyorum o çığlık. Ama akşam gece uykusu için yatırdığımda da ağlıyor aralıklarla. Gece 2 saat salladım derin uykuya geçebilmesi için.
Annemim de rahmi ters, 3 normal doğumu var.
Inan birtanem dert oldu içine sadec yazıklar olsun diyorum bundan sonra çok görürler şebnemin hizmetciligini enayi bulmuşlar kendilerine ama bebeğimi ezdirmem inan canım yat kalk dua et sağlıklı diye bende sadece onun için dua edip şükrediyorum her geçen gün anneler kilo derdinde değil gerçekten sadece sağlık ama insanlar acımasız işte bende cinnet geçirdim ama içimd2Ay ne korkunç insanlar yarabbim, kulaklarını tıka arkadaşım, bir daha da hizmet filan etme bence. Yavruma, biriciğime pis demek ne demek, hoşt.
Benim kızım çok az kilo alıyor, anca 4.355 oldu, mama da vermeme rağmen, ara ara üzülsem de sağlıklı olduğuna şükrediyorum. Eğer bana böyle şeyler deselerdi, cinnet geçirebilirdim.
Evet gerçekten canım kalbim çok kıldı doktorda iyi dedi gerçekten zaten doğduğundan bu yana 2 5 kilo almış nerdeyse yok az diyor kaynımın 1 5 kilo dagan bebeğine bile tombul dediAy insan elin çocuğuna bile güzel değil demez, kendi torununa nasıl o lafları söylüyor inanamadımBebek nasıl pis oluyor, o ne demek anlamadım bile. Sen kilo konusunda sadece doktoru dinle canım, onların dediklerini hiç duyma bile. Böyle insanlara da kötü olacaksın, yardımını hizmetini hak etmiyorlar.
Bana öyle bir şey dense o çocuğu son görüşleri olurdu herhalde
Evet canım ya hani tamam çirkin diye seven oluyor ama bu pis dedi ben ona çok kırıldim☹aynen canım ya vala yüz buldular bebeğim gerçekten sağlıklı ve başka bi derdim yok ha zayıf ha tombul annelerin derdi o değil ama insanlar çok acımasız canım çok sağol rabim minoşunu da sana bağışlasın inşallahAman Allahım
Duyma sen onu ya bariz saçmalamış bebeğin çirkini mi olurmus?
Sen azıcık araya mesafe koy kuzum
Onlar fazla yüz bulmuslar senden(
Kaldı ki 2950 dogum yaptım 4 bucuk kılo olmadı daha kızımsaglıklılar ya daha ne?
Sütün yetiyo ki kılo almıs mınıksen onlara kulaklarını tıka
Evet inan benim kayinvalidem de öyle annem diyor sen bakıyorsun diye kıskanıyorH Huzurasik bak dün ne yaşadım ben
Kayınvalidem dün bebeği sevmeye geldi. Babası yanakları sarkık tombul diye sincap oğlum diye seviyordu başlarda miniğimi. Bu ay yüzünün tombulluğu gitti boyu baya baya uzadı. Akşamda sohbet ederken kayınvalidem acaba sütün mü yetmiyor dediçıldırma dur. Doktor maşşallah dana diye severek muayne ediyor, kayınvalidem hala bakamadığımı düşünüyor galiba
Evet canım şimdi göz doktoruna götürdüm.aynı şekilde masaj yapılacağını söyledi. tıkanıklık o şekilde açılır dedi.çapaklanma içinde damla verdi ordaki mikroorganizmaları temizliycek dedi.çapaklanma gidecek dedi.bi lavabo düşün tıkalı dedi pompayla açarsın müdahale ile dedi.antibiyotikli damlayıda deterjan gibi düşün dedi sadece temizliğini yapar dedi.yani dediğin gibi masaj önemliymiş.bi çok olguda 1 yaşa kadar düzeliyor dedi.6 ay sonra kontrol dedi
Aynen yapma canım sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diye biliyorumKızlar oğlum 3 gün kaka yapamamıştı zeytinyağı sürdüm hemen yaptı şimdi yine 3 gün oldu yapmayalı yine sürersem bu sefer de uyaranla yapmaya alışır diye korkuyorum niye böyle kabız olmaya başladı anlamadım sadece anne sütü alıyo
Ama hep böyle mi olacak ki benim yemem gereken bi şey mi var acabaAynen yapma canım sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diye biliyorum
Karar verirsen yaz . Bende ebeye diyim bakım 3 aylık ignne süte zarar verirmi diyeBen de bilemedim ki. Spiralden daha mantıklı geliyor niyeyse.
Kuzum uyarırsan hep öyle uyarana ihtiyaç duyma ihtimali var bekle biraz altını silerken bacaklarını karnına doğru bastır biraz muhtemelen gaz kaçıracaktır o sıra yapar belki 10 gün içinde yapmazsa bi görüş doktorlaAma hep böyle mi olacak ki benim yemem gereken bi şey mi var acaba
Canım benim oğlumda böyle oluyordu antep fıstığı yedim ve yağlı beslendim çözüldüAma hep böyle mi olacak ki benim yemem gereken bi şey mi var acaba
Ben kendim de kabızım etkiler mi kiCanım benim oğlumda böyle oluyordu antep fıstığı yedim ve yağlı beslendim çözüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?