2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayy evim kuzey cephe
Bı türlü ısıtanıyorm gıbı gelıyo bana hıc terlemıyo şükür ya yazılanlardan sonra kılotlu corabı cıkardım
Bizim ev hep 21 22 dercede canım hepte tek kat giydiriyorum bebeğimi
Allaaahh
Ay 24 e endeksledm ama nasıl serin
İğnenin çok sinir yaptığını duymuştum
Yandık desenizee:))
Valla ben lohusalıktan cıkamadım bi türlü
Hersey gözüme batıyo migrenim tutuyo sık sık
Bide iğne sinir yaparsa işimiz var
Kızlar benim bebe etrafı izlemekten memeyi tutmuyor. Çok açıldı etrafa karşı merakı. Sizde de öyle mi? Zorlanıyorum baya emzirmek için.
Oyy yerım onu yaa:)
Kızım evde kımse yokken benıde görmuyosa kendısı oynuyo ama azcık ses olsn kucakta kucakkk diye cırpınıyo
81 gunluj olmus senın kuzu inş bi kac gune benımkınındr ilgisi artar
Ama oğlum aynı senın kuzu gıbiyd emzırırken cıt cıkarmazdık evde
hasretle beklıyrm
Çok gecmiş olsn canım
Öksürüğü için yıkanmamıs koyun yünü bulabilir misn ki?
Günluk sakızı ve koyun yünü ile epeyce azalıyo öksürük
Birde ayaklarına ve göğsüne sarımsaklı zeytınyağı mı sürsen?

Canim yün falan bulamam sanırım. Aslında öksürüğü yok gibi şu anlık. Sadece sabah bir iki kez oksurur gibi yaptı ben hemen götürdüm nolur nolmaz diye. Ama hırıltı var boğazında, nefes alırken de geliyor o ses sarımsaklı zeytinyağı ateş için değil mi canım? Böyle gribe faydası var mi

Önce kimseyi suçlama en çok kendini suçlama.
Şimdilik kimseyi kabul etmeyin aileler dahi, eve girince de eşin iyice kırklanıp girsin.
Serum fizyolojik+aspirasyon yanı sıra xlear diye bir burun damlası var aşırı yumuşatıyor. Ciddi anlamda tavsiye ederim damlayı.
Emzirme miktarını biraz daha arttır.
Bebeğim hastayken sütümü sağıyordum sütüm baya kolostrumlu idi çünkü.
21 derecede tutarsan da kendin ne giyersen ondan bir kat daha fazla giydir.

Reactions: The
Canım hadi hamile değilken gittin de hamileyken de iş yapılmaz ki insan önce kendine kuymet verecek. Çek kendini de anlasınlar. Ayıptır.

Canim sakin ol kimseyi ve kendini suclama benim kizim dogdugundan beri burnu tıkalı Canlari sag olsun. Sf damlat.burnunu ve varsa soguk buhar makinesi ac oda iyi geliyor

Benzer durumları sen de yaşamıştın ama ciğerlerine inmişti di mi. Ama yukarıda yazdıklarını hasta iken muhakkak sen de yapmışsındir kuzu ya nasıl ilerlemesinin önüne geçerim bilemiyorum. Evet hastanede yatması çok korkunç bir şey değil ama yine de acayip moralim bozuldu. Bu haftasonu eşimin kardeşinin düğünü vardı , ona falan gitmemeyi düşünüyorum ..

Canim sakin ol kimseyi ve kendini suclama benim kizim dogdugundan beri burnu tıkalı Canlari sag olsun. Sf damlat.burnunu ve varsa soguk buhar makinesi ac oda iyi geliyor
Canım burnu tıkalı olsa hadi neyse ama hırıltı da var. Doktor bebeklerde grip çok hızlı ilerler bir haftada ciğerlerine iniverir dedi. Nasıl ilerlemesinin önüne geçeceğim bilmiyorum. Buhar makinesi yok maalesef , bulunduğu odada su falan kaynatsam o nemlendirir mi acaba

Canım yaklaşık bu hirilti bizde 2 aydan beri var sabah akşam serum fizyolijille o balgamlari temiiyoruz bizim doktor reflü kaynaklı dedi

Canım yaklaşık bu hirilti bizde 2 aydan beri var sabah akşam serum fizyolijille o balgamlari temiiyoruz bizim doktor reflü kaynaklı dedi
Hastanede yatmasına falan gerek olmadı yani. Ama bizde reflü yok , kusmaz bile hiç nerdeyse

Ya canım benim Allah korumus kıyamam. Bir an önce evine donersin inşallah yaa

Az kalmış eve dönecekmişsiniz. O kıyaslama vs hemen herkeste oluyor da evde el kadar bebek varken kombiyi kapatmak şu soğukta delilik. Allah kurtarsın tez zamanda.

Çok şükür canim . Allah bir daha yaşatmasin. Ağlamanda iyi olmuştur rahatlatmıştır seni

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar,çok şükür evime döndüm dün gece. Bebeğim de ateşlendi, şuan iyi. Gözleri kızarıyor, çok çapaklanıyor. Bazende hapşırık ve öksürük oluyor. Burnu zaten tıkalı. Her gün temizlememe rağmen bu gün öyle çok sümük ve balgam çıktı ki günlerdir nefes alamıyormuş resmen. başında bekliyorum şuan, ateşi yükselirse tekrar götüreceğim. Sütümde az, göğsüm yumuşacık. Ne yapıcam bilmiyorum

Benim rahmim de ters bazen seninle kardeş olabilir miyiz diye düşünüyorum

Dediğin spirali hiç duymadım ya, ben de çok korkuyorum hamile kalmaktan. Acilen bir şeyler yapmam lazım

The

Deri altı implantı varmış ya onu araştırdınız mı?
Doktora bir de bunun için gidemedim o kadar çok hastaneye gidiyorum ki daraldı.
Ben doktorla konuştum kızlar, özel kliniği var. Eczaneden implantı alıp gelebilirsin, hemen takarız dedi. 3 yıl koruyucu olması beni cezbetti. Nexplanon adı. Uygun bir zamanda gidip taktıracağım inşallah.
Benim kızım da bende hasta olduk dün gece. Gözleri çapaklanıyor, bazen hapşırık ve öksürük oluyor. Ateşi çıkıyor iniyor. Burnu tıkalı ateşi tekrar yükselirse götüreceğim bende. Çocuğum soğuktan hasta oldu resmen, çok üzülüyorum arayıpta ne yaptınız, çocuk nasıl, sen çok hastasın sen nasılsın diye soran yok.

Çok geçmiş olsun.
Ya öyle benim biraz farklı bir durum da oldu.
Benin kızım çok kusuyor, genzine çok kaçıyordu. O ciğerlerine kaçmış meğerse. Azıcık bir soğuk alınca da ciğerler iltihaplanmış. Zatürre olmuş.
Tabi hiç ateşi çıkmadı hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı.
Burun tıkanıklığı için hep serum fizyolojik dediler. Doktora gittiğimizde de maalesef baya kötü bir tablo vardı.
Ancak bizim erken doğduğu için ciğerleri tam anlamıyla gelişmemesinin de çok etkili olduğunu söyledi yoğun bakım doktorumuz.
Sen odayı nemli tut.
Kat kat giydirme ama eli yüzü de üşümesin dikkatli ol. Kendi yemeğine içmene dikkat et. Bolca emzir inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.

Canım bim kataloğunda görmüştüm. Soğuk buhar makinesi geliyordu, içine yağ filan konanlardan. Hangi gün bilmiyorum ama internetten bir bak, denk gelirse alırsın belki. İnşallah ilerlemeden iyileşir miniğin

Çok geçmiş olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız hastalığı.

Anladim canım seninki biraz daha farklı bir durummus dediğin gibi . İnşallah hayırlısıyla ilerlemez, ben elimden geleni yapacağım. Doktor ıhlamur vermemi önerdi çok az. Şaşırdım açıkçası ama yapsam mı bilemiyorum.

Bu arada benim bebeğimin elleri hep soğuk oluyor açıkçası. Bu usudugunu gösterir mi ki ya. Göğsü falan sicacik oluyor ama eller buz gibi

Anladım canım bakayım çok sağolasın. Sen kullanıyor musun buhar makinesi, memnun musun?
Rabbim senin bebişine de şifa versin inşallah. Hiç hasta olmasın bu minikler ya , insan çok endişeleniyor. En azından ben öyleyim

Burnuna bak bence en çok yüzü gösterirmiş üşüdüğünü.

Ihlamur da ver bir şey olmaz bir kaç çay kaşığı bir şey yapmaz ki doktor da söylemiş.

Burnuna bak bence en çok yüzü gösterirmiş üşüdüğünü.

Ihlamur da ver bir şey olmaz bir kaç çay kaşığı bir şey yapmaz ki doktor da söylemiş.
Hadi ya öyle mi ben hep göğsüne , sırtına falan bakıyordum. Bu gece burnuna dokundugumda soğuktu üşüyordu belki de geceleri. Havalar çok soğuk , evler de soğudu direk.

Aynen canım vereceğim az miktarda ıhlamuru bakalım inşallah şifa olur

Hastanede yatmasına falan gerek olmadı yani. Ama bizde reflü yok , kusmaz bile hiç nerdeyse
Bizimkide nadir kusar ama doktorumuz ona bağladı. Yok güzel burnunu sürekli temizlersen cigerine inmez . Benimki bir kez cigerine indi ama o zman kimse yoktu yanımda taktım serum fizyolik yoktu temizleyemedim o yüzden cigerine indi o süreçte hava verildi bide iğne yapıldı kendine geldi . 2 aydır çok dikkat ediyorum düzenli temizliyorum bi sorun olmadi şükür

Geçmiş olsun canım. Sen bebeğine bir çay kaşığı calpol versen o uyurdu sende o arada dinlenir sütun gelirdi . Şuan hem taktiğin için hemde yorgun olduğun için sütun azalmış olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…