2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

İnşallah.

Kundak yapıyor musun geceleri?
Yada uyku tulumu?

Burnundan kontrol edersen rahat edersin inşallah.

Bir an önce şifa olsun.

Bir de ben de sinbonun soğuk Buhar makinesi var. Ama çok daha kibar ve uygun modeller var artık. İnternetten bi bak istersen.

Reactions: The
Anladım canım peki sen nasıl temizliyorsun, günde kaç defa serum fizyolojik sıkıyorsun ve aspiratör kullanıyor musun

Kundak yapıyordum aslında ama şu siralar elleri açıkken daha rahat gibi gelmişti. Uyku tulumu kullanıyorum aslında ama yatak odam olması gerekenden soğuk olduğu için yetmemiş olabilir. Bir türlü isitamiyorum orayı. Belki de odayı değiştiririm duruma göre. Dediğin gibi burnuna bakacağım canım çok teşekkür ederim

Keyfini cıkar hepsi gecip gidiyo büyüyüolar oğlum bes yasında kucağımıza zor geliyo yalvar yakar bebekken sevin koklayın öpün doya doya keyfini sürün çok güzel allah herkese nasip etsin

Yok canım bronşiolite çevirmesin diye tedbiren verdi.
Yanls anlama ama mimnacık bebeğe tedbiren de antibiyotk de verilmez ki be kardesim enfeksiyon iltihap sorun varsa verilir . Tedbiren yapılan seyler bol bol emzirmek burnunu bol bol temizlemek açık tutmak güzel bakmak tedbirdir . Gercekten bazı doktorları anlayamıyorum

Anladım canım peki sen nasıl temizliyorsun, günde kaç defa serum fizyolojik sıkıyorsun ve aspiratör kullanıyor musun
Canım şuan iki defa yapıyorum sabah akşam genelde çok dolu oluyor. Kafasını yan çevirip her iki burun deliğine 2 ml sıkıp sonra yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum balgam hem ağzından hem burnundan akiyo . Daha sonra aspiratörle kalanları çekiyorum

Ben de hastaneden beri bebek odasına geçtim. Yatak odam ısınmıyor bir türlü. İyi ki yapmışız bu odayı dedim.

Amin canım inşallah çapaklanma geçtimi damlayla devam ediyormu

Geçti ama tamamen geçti diyemeyiz.
Ara ara oluyor yine.
Özellikle evde şapka takmadığımda yada kafası çok terlediğinde oluyor.
Ama papatya çayını temiz bir pamuğa alıp öyle siliyorum.
Doktor uzun süre yapacaksın masajı dedi.

Anladım canım sağolasın ben de öyle yapıyorum

Ben de hastaneden beri bebek odasına geçtim. Yatak odam ısınmıyor bir türlü. İyi ki yapmışız bu odayı dedim.
Doğrudur ya ben bebek odası yapmadım en soğuk oda resmen yatak odam. Alt kat da boş olunca istediğim kadar kombiyi yukseltiyim ısınmıyor

Canım şimdilik kaloriferin üzerine ıslak havlu filan koy hemen yükseliyor nem oranı. Bizim odada da bu ara nem oranı düşmeye başladı. bu şekilde idare ediyorum. Yoksa eğer nemi de gösteren oda termometrelerinden al bir de, çok geçmiş olsun bebişe

Teşekkür ederim canım, havlu falan gerçekten işe yarıyor mu ? Annem falan da dedi ama ben pek işe yaramaz diye düşündüm açıkçası. Çok teşekkür ederiz canım

Canım o doktordan sonra 2. Bir doktora götürdüm çok güvendiğim, o da onayladı antibiyorik yazan doktoru. Bronşiolit çok riskli allah korusun yoğun bakıma giriyor bebekler. Kar zarar hesabı yaparak memnuniyetle kullandım antibiyotiği.

Doğrudur ya ben bebek odası yapmadım en soğuk oda resmen yatak odam. Alt kat da boş olunca istediğim kadar kombiyi yukseltiyim ısınmıyor

Muhtemelen evin en son odasıdır, bizim öyle ve çift penceresi var.
Beşiği al iki odanın arasındaki en sıcak odaya götür. :)

Allah korusun zatürreye çevirebilirdi o yüzden iyi ki kullanmışsınız. Çok geçmiş olsun. Antibiyotik kullanırken prebiyotik verirseniz bağırsaklarını da korumuş olursunuz.

Muhtemelen evin en son odasıdır, bizim öyle ve çift penceresi var.
Beşiği al iki odanın arasındaki en sıcak odaya götür. :)
Aynen öyle canım son oda ve yan daire ile birleşik. Onlar da yakmıyor mu artık anlamadık ama gerçekten diğer odalarla arasında inanılmaz fark var. Öyle yapacağım bakalım :))

Bende ufak birşey var canım, 300 mllik birşey ama odam küçük oldığu için işime yarıyor. Belki biraz büyük alabilirmişim ama bu da işimi görüyor.

Bende çok endişeliyim, sabah öğle akşam burun temizliyorum birşey çıkmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…