Hadi ya öyle mi ben hep göğsüne , sırtına falan bakıyordum. Bu gece burnuna dokundugumda soğuktuüşüyordu belki de geceleri. Havalar çok soğuk , evler de soğudu direk.
Aynen canım vereceğim az miktarda ıhlamuru bakalım inşallah şifa olur
Anladım canım peki sen nasıl temizliyorsun, günde kaç defa serum fizyolojik sıkıyorsun ve aspiratör kullanıyor musunBizimkide nadir kusar ama doktorumuz ona bağladı. Yok güzel burnunu sürekli temizlersen cigerine inmez . Benimki bir kez cigerine indi ama o zman kimse yoktu yanımda taktım serum fizyolik yoktu temizleyemedim o yüzden cigerine indi o süreçte hava verildi bide iğne yapıldı kendine geldi . 2 aydır çok dikkat ediyorum düzenli temizliyorum bi sorun olmadi şükür
Kundak yapıyordum aslında ama şu siralar elleri açıkken daha rahat gibi gelmişti. Uyku tulumu kullanıyorum aslında ama yatak odam olması gerekenden soğuk olduğu için yetmemiş olabilir. Bir türlü isitamiyorum orayı. Belki de odayı değiştiririm duruma göre. Dediğin gibi burnuna bakacağım canım çok teşekkür ederimİnşallah.
Kundak yapıyor musun geceleri?
Yada uyku tulumu?
Burnundan kontrol edersen rahat edersin inşallah.
Bir an önce şifa olsun.
Bir de ben de sinbonun soğuk Buhar makinesi var. Ama çok daha kibar ve uygun modeller var artık. İnternetten bi bak istersen.
Keyfini cıkar hepsi gecip gidiyo büyüyüolarAyy evim kuzey cephe
Bı türlü ısıtanıyorm gıbı gelıyo banahıc terlemıyo şükür ya yazılanlardan sonra kılotlu corabı cıkardım
Allaaahh
Ay 24 e endeksledm ama nasıl serin
Yandık desenizee:))
Valla ben lohusalıktan cıkamadım bi türlü
Hersey gözüme batıyo migrenim tutuyo sık sık
Bide iğne sinir yaparsa işimiz var
Oyy yerım onu yaa:)
Kızım evde kımse yokken benıde görmuyosa kendısı oynuyo ama azcık ses olsn kucakta kucakkk diye cırpınıyo
81 gunluj olmus senın kuzu inş bi kac gune benımkınındr ilgisi artar
Ama oğlum aynı senın kuzu gıbiyd emzırırken cıt cıkarmazdık evde
hasretle beklıyrm
Çok gecmiş olsn canım
Öksürüğü için yıkanmamıs koyun yünü bulabilir misn ki?
Günluk sakızı ve koyun yünü ile epeyce azalıyo öksürük
Birde ayaklarına ve göğsüne sarımsaklı zeytınyağı mı sürsen?
Yanls anlama ama mimnacık bebeğe tedbiren de antibiyotk de verilmez ki be kardesimYok canım bronşiolite çevirmesin diye tedbiren verdi.
Canım şuan iki defa yapıyorum sabah akşam genelde çok dolu oluyor. Kafasını yan çevirip her iki burun deliğine 2 ml sıkıp sonra yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum balgam hem ağzından hem burnundan akiyo . Daha sonra aspiratörle kalanları çekiyorumAnladım canım peki sen nasıl temizliyorsun, günde kaç defa serum fizyolojik sıkıyorsun ve aspiratör kullanıyor musun
Kundak yapıyordum aslında ama şu siralar elleri açıkken daha rahat gibi gelmişti. Uyku tulumu kullanıyorum aslında ama yatak odam olması gerekenden soğuk olduğu için yetmemiş olabilir. Bir türlü isitamiyorum orayı. Belki de odayı değiştiririm duruma göre. Dediğin gibi burnuna bakacağım canım çok teşekkür ederim
Masaj yapılacak dedi göz doktoru.çapaklanma içinde damla verdi.%90 olguda 1 yaşına kadar geçiyor dedi doktorBizimde oyle canim ama doktor hiçbir sey demedi bende merak ettim simdi
Amin canım inşallahGeçmiş olsun.
Ben de damlayı bir kere kullandım.
Masajı da yapıyorum inşallah açılır hepimizin yavrusunun
Amin canım inşallahçapaklanma geçtimi damlayla devam ediyormu
Anladım canım sağolasın ben de öyle yapıyorumCanım şuan iki defa yapıyorum sabah akşam genelde çok dolu oluyor. Kafasını yan çevirip her iki burun deliğine 2 ml sıkıp sonra yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum balgam hem ağzından hem burnundan akiyo . Daha sonra aspiratörle kalanları çekiyorum
Doğrudur ya ben bebek odası yapmadımBen de hastaneden beri bebek odasına geçtim. Yatak odam ısınmıyor bir türlü. İyi ki yapmışız bu odayı dedim.
Canım şimdilik kaloriferin üzerine ıslak havlu filan koy hemen yükseliyor nem oranı. Bizim odada da bu ara nem oranı düşmeye başladı. bu şekilde idare ediyorum. Yoksa eğer nemi de gösteren oda termometrelerinden al bir de, çok geçmiş olsun bebişeCanım burnu tıkalı olsa hadi neyse ama hırıltı da var. Doktor bebeklerde grip çok hızlı ilerler bir haftada ciğerlerine iniverir dedi. Nasıl ilerlemesinin önüne geçeceğim bilmiyorum. Buhar makinesi yok maalesef , bulunduğu odada su falan kaynatsam o nemlendirir mi acaba
Teşekkür ederim canım, havlu falan gerçekten işe yarıyor mu ? Annem falan da dedi ama ben pek işe yaramaz diye düşündüm açıkçası. Çok teşekkür ederiz canımCanım şimdilik kaloriferin üzerine ıslak havlu filan koy hemen yükseliyor nem oranı. Bizim odada da bu ara nem oranı düşmeye başladı. bu şekilde idare ediyorum. Yoksa eğer nemi de gösteren oda termometrelerinden al bir de, çok geçmiş olsun bebişe
Canım o doktordan sonra 2. Bir doktora götürdüm çok güvendiğim, o da onayladı antibiyorik yazan doktoru. Bronşiolit çok riskli allah korusun yoğun bakıma giriyor bebekler. Kar zarar hesabı yaparak memnuniyetle kullandım antibiyotiği.Yanls anlama ama mimnacık bebeğe tedbiren de antibiyotk de verilmez ki be kardesimenfeksiyon iltihap sorun varsa verilir . Tedbiren yapılan seyler bol bol emzirmek burnunu bol bol temizlemek açık tutmak güzel bakmak tedbirdir . Gercekten bazı doktorları anlayamıyorum
Doğrudur ya ben bebek odası yapmadımen soğuk oda resmen yatak odam. Alt kat da boş olunca istediğim kadar kombiyi yukseltiyim ısınmıyor
Canım o doktordan sonra 2. Bir doktora götürdüm çok güvendiğim, o da onayladı antibiyorik yazan doktoru. Bronşiolit çok riskli allah korusun yoğun bakıma giriyor bebekler. Kar zarar hesabı yaparak memnuniyetle kullandım antibiyotiği.
Aynen öyle canım son oda ve yan daire ile birleşik. Onlar da yakmıyor mu artık anlamadık ama gerçekten diğer odalarla arasında inanılmaz fark var. Öyle yapacağım bakalım :))Muhtemelen evin en son odasıdır, bizim öyle ve çift penceresi var.
Beşiği al iki odanın arasındaki en sıcak odaya götür. :)
Bende ufak birşey var canım, 300 mllik birşey ama odam küçük oldığu için işime yarıyor. Belki biraz büyük alabilirmişim ama bu da işimi görüyor.Anladım canım bakayım çok sağolasın. Sen kullanıyor musun buhar makinesi, memnun musun?
Rabbim senin bebişine de şifa versin inşallah. Hiç hasta olmasın bu minikler ya , insan çok endişeleniyor. En azından ben öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?