Canim yün falan bulamam sanırım. Aslında öksürüğü yok gibi şu anlık. Sadece sabah bir iki kez oksurur gibi yaptı ben hemen götürdüm nolur nolmaz diye. Ama hırıltı var boğazında, nefes alırken de geliyor o ses
sarımsaklı zeytinyağı ateş için değil mi canım? Böyle gribe faydası var mi
Evt cnm hem ates hemde Soğuk algınlığı için kullanılıyo
Nasıl oldu minik adam
Birde fırsat bu fırsat gozunu mu korkutsan
bak öpünce noluyomus falan
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar,çok şükür evime döndüm dün gece. Bebeğim de ateşlendi, şuan iyi. Gözleri kızarıyor, çok çapaklanıyor. Bazende hapşırık ve öksürük oluyor. Burnu zaten tıkalı. Her gün temizlememe rağmen bu gün Benim kızım da bende hasta olduk dün gece.
Gözleri çapaklanıyor, bazen hapşırık ve öksürük oluyor. Ateşi çıkıyor iniyor. Burnu tıkalı
ateşi tekrar yükselirse götüreceğim bende. Çocuğum soğuktan hasta oldu resmen, çok üzülüyorum
arayıpta ne yaptınız, çocuk nasıl, sen çok hastasın sen nasılsın diye soran yok.
Dıyecek cok söz varda
Ya koca koca insanlarız Ankara’nın ayazında bızım bı taraflarımız donuyo hemde kombı yuksek oldugu halde,minicik bebek nasıl hasta olmasın
gece -8 lere kadar iniyo keske geceleri sessizce kalkıp yaksaydn
Valla bırde derler ki torun cok kıymetli
Keyfini cıkar hepsi gecip gidiyo büyüyüolar
oğlum bes yasında kucağımıza zor geliyo yalvar yakar
bebekken sevin koklayın öpün doya doya keyfini sürün çok güzel allah herkese nasip etsin
Yasarken zor gecıyo ama sonrası cok güzel
Benım ilk kuzumda 6 bucuk yasında
Ne guzel uykusu gelince gidip yatıyo
eşimle ay zaman azcık hızlı gecsinde minişte böyle olsn duaları edıyoruz
bızı en zorlayan sey uykusuzluk oldu yine yenıden
Canım şuan iki defa yapıyorum sabah akşam genelde çok dolu oluyor. Kafasını yan çevirip her iki burun deliğine 2 ml sıkıp sonra yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum balgam hem ağzından hem burnundan akiyo . Daha sonra aspiratörle kalanları çekiyorum
Cok gecmıs olsn canım ya
Hem agzından hem burnundan o kadar balgam mı gelıyo
ben sadece kuru tıkanıklık zannedıyodm
Kıs bı gecseydı de rahatlasaydı yavrularımız
Ben de hastaneden beri bebek odasına geçtim. Yatak odam ısınmıyor bir türlü. İyi ki yapmışız bu odayı dedim.
Sanırm genel olarak yatak odaları ısınmıyo
Bizde oturma odasına tasındık en soguk odamız yatak odası çünkü yan tarafı teras
bız alıstık ama kızım her sabah tıkanık burunla uyanıyodu
Soğuk buhar makinası ne için gerekli arkadaşlar? Alsam mı ben de?
Odanın nemını artırmak ve burun ıcını yumusatmak için kullanılıyo cnm ama aldığım cihaza gore iş görmesi artıyo
Bazıları esansıyel yağlarla kullanılıyo(lavanta,okaliptüs gibi) bazılarına ilac damlatabılıyosn
Özellikle yağlarla calısanlar hem odanın havasını hemde burnun acılmasını saglıyo
Bizimki biraz falan çıkarmıyor bildiğin püskürterek kusuyor canım ne çarşaf kalıyor ne üstü başı. Sanki bütün emdigini cikariyormus gibi. Mesela bugün olmuştu şimdi emzirdim fazla mi emdide mide geri verdi ne oldu inan hiç anlamadım ne çarşaf kaldı ne üstü başı sırılsıklam oldu
(( kanaat getirdim reflü var bence ve araştırıp doktora goturucem. Hamileyken kendimi tutamayıp bazen kola içmiştim bebeğe zararı mi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.annem hep derdi kızım içme bebeğin midesine zarar verir diye ..
Hıc kendını suclama canım
Hamılelığım boyunca cok asermeme ragmen bir yudum kola içmedim 1-2 kez anca cips yemişimdir
Fazlasıyla dıkkat ettm ama bebeğim haftada 1-2 değil günde 10-12 kes kusuyo
Bebek reflusu var
bıraz fizyolojık bı durum( haftada bir kusması belkı üşütme yada fazla gelen. Mama olabılir
Reflu demek için sık ve devamlı olması lazım
İnş cabucak gecer gider kusma sorunlarımız