2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doğrudur kuzum ya olabilir. Anormal olmayabilir belki ama hani ilk defa yapmaya başladı ve birden her uyanması böyle olunca çocuğa istemeden bir travma mi yaşattım diye kendimi sorguladım. Uyandığında yanindaysam ve beni görüyorsa ağlamıyor bile mesela ama kimse yoksa ellerini havaya kaldırıyor sanki bir şey görüyor da korkuyormus gibi çığlık çığlığa ağlıyor yavrum. Dediğin gibi zaten halsiz ve mutsuz, onun da etkisi var

Daha yeni burun temizliğine alışıyorsa ondan irkilmiş olabilir merak etme alışır
Çok da yeni değil ara ara yapıyordum ama düzenli yapmaya yeni başladım canım. Çocuk artık burnuna dokunduğum an anlayıp kendini çekiyor ya nefret ediyor özellikle şu aspiratörden

Bi travma olsa sen varkende aglardi bence. Bizi kavriyor görüyorlar ya artik goremeyince oyle yapiyorlar iste

Reactions: The
Kızlar ben bir de böyle bir kitap aldım, hoşuma gitti sizinle de paylaşıyorum.

Eklentiler

• 78F352BE-D1B5-4718-8E0F-8BD94B0DD6B6.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 4966F97A-096B-4196-AD94-FBCCFAD7FFD8.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
Bende bulantı kusma ✔
Aşırı huysuzluk ağlma
Meme reddiyok ama bazen cekistiriyir ve agliyor bende süt az olduğu için ona bağlıyorum
Beklenirken kendini geriye atma
Büyümede yavaşlama
Tekrarlayan öksüruk
Solunumla birlikte hisilti ama bazen gece oluyor oda ben kuruluga bağlıyorum
Orta kulak iltihabi

Kızlar bebeğim 3 gün oldu hala kakasini yapmadı yarın zeytinyağ versemmi acaba suanlik huysuzluğu yok

Kızlar bebeğim 3 gün oldu hala kakasini yapmadı yarın zeytinyağ versemmi acaba suanlik huysuzluğu yok
belden aşağı hafif sıcak suya batır biraz ovala poposunu belini felan. O da olması zeytinyağı sürebilirsin bence. Sadece anne sütü aliyorsa 10 güne kadar bile normal diye duydum bi doktordan.

Kizlar bayagidir giremiyorum oglumun huysuzluklarindan surekli kusmasindan ve benim sütümün bir turlu artmamasindan dolayi yogun geciriyorum gunlerimi ama ne tesaduf ki tamda muzdarip oldugum konu konuşuluyomuş sanırım benim bebegimdede reflu var ve nerdeyse tum belirtiler var kulak agrisi kusma geri cekilme bi tek meme reddi yok kilo alimi az ne yapsamda cok az oluyo mamada veriyorum ben napacam cok üzülüyorum bu duruma

Ne yapsakda sütü artırsak ya süreklide emiyo ama yetmiyo sütü çok arkakdaşlar yardımcı olsunlar lütfen genetikmi ne anlamadım gitti yada neyi yanlış yapıyoruz

Ne yapsakda sütü artırsak ya süreklide emiyo ama yetmiyo sütü çok arkakdaşlar yardımcı olsunlar lütfen genetikmi ne anlamadım gitti yada neyi yanlış yapıyoruz
Valla canim bence benim gunluk sut üretim miktarim belli ve onu gecmiyo dut incir pekmez tahin promalt bol su bulgur pilavi kısır hepsini denedim halada yiyorum ceviz bademde tabi demir ilacida kullaniyorum solgar kullandim memnun kalmayinca biraktim ama digerlerini yapiyorum hâla ve degişen hic bisey yok kocaman bir sıfır 3 saat beklemede çıkan süt miktarim 40 cc şaka gibi resmen hadi cocugun çekmesinde falza olsun 60cc bu cocuk 2 aylik oldu uyuyorumda annemdeyim hic yorulmuyorumda keyfimde yerinde cocugumda gece uykusunu seviyo ben uyanip yediriyorum yoksa uyanmaz kolay kolay gunduz uykusu yok yani söylenen her sey bende mevcut dogumdan bu yana kilo vermem lazimken 6 kilo aldim ve yine aynı

Ama yinede mucadele ediyorum hâla vazgecmedim en azindan 6 aya kadar sadece sut verebilseydim keşke bi tek bestlak damla ve lactamax vitamin kaldi denedinmi hiç

Canım yeşillik yiyormusun marul roka

belden aşağı hafif sıcak suya batır biraz ovala poposunu belini felan. O da olması zeytinyağı sürebilirsin bence. Sadece anne sütü aliyorsa 10 güne kadar bile normal diye duydum bi doktordan.
Sıcak suya koydum canım ya . Yarın da yapmazsa zeytinyağ icircem

Ah canım benim ya. Beni anlattın yemediğim yemek içmediğim hoşaf çay vitamin kalmadı yine aynı ya olmuyor kendime eziyet ediyorum mamayı bile eds yöntemi ile veriyorum sırf meme daha çok uyarılsın diye ama olmuyo. Yardımcım var ev işi yemek yapmıyorum bebeğimi fece zor uyandırıyorum uyuyozda ama sadece gece güzel sütğm oluyo o kadar

canım şimdi aklıma geldi ilk oğlumda bebeğim emmedigi için sürekli sağım yapıyordum kimsemde yoktu bebeğim çok zor bi bebekti dinlenemiyordum sütüm olmuyordu . Bu maltana içecekten içiyordum o olmadığı zamanlarda bide onu dene istersen

Ama yinede mucadele ediyorum hâla vazgecmedim en azindan 6 aya kadar sadece sut verebilseydim keşke bi tek bestlak damla ve lactamax vitamin kaldi denedinmi hiç
Bestlak denedim bende işe yaramadı zaten duyduğuma göre sadece susatıyomuş ki su içesin ben zaten su içiyorum power pump da yaptım 1 hafta yok yok yok

Maltana içmedim ama promalt denedim değişen bişi yok aslında ilk ay fena değildim bi göğsümü cok cok yarım saat emerdi bitiremezdi hatta iki mastit üç defada düğümlenme oldum ona rağmen 700 gr almıştı. Şimdi o göğsümde süt az ve sadece 550 gr almış dr mama başladı

Piyasada bir sürü emzirme danışmanı var hatta biri ile görüşüyom ama olmuyo ya millet stok yapmış sütünü paylaşıyo ben kendi evladıma yettiremiyorum. Of çok dertliyim bu konuda . İkizlerimi istediğğm gibi emzirememiştim bi çocuğum daha olursa sonuna kadar emzircem dedim bu gidişle o da olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…