2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İki saattir bebeğimi emzirdim ama hiç çiş yapmamış normal mi yoksa süt mü yetersiz kafayı yicem
Aynı şeyi bende düşünmeye başladım. İzne gitmeden önce günde 7-8 çişli bez alırdım. İzinden bu yana 5e filan düştü, bazen 4. Sütüm zaten azaldı anlıyorum, yetmiyor diye korkmaya başladım . Eşimde çocuk büyüyor, mesanesi gelişiyor ondan biriktirip yapıyordur diyor ama biriktirmeyi ne bilsin ki

Kızlar covit aşısı olduğumdan beri sütüm azaldı göğüslerim eridi resmen bugün 4 günüm aşıda sizlerdede böyle bi durum oldumu

Kuzum tamda bugun kizim kaka yapmayinca okudumki. Cisli bez sayisida büyüdükçe azaliyormus. Doymayan bebek aglama krizlerine girer uyuyamazki Boyle düşünme yetiyorsa bile psikolojik olarak azalır

Benimkide 4 gündür kakasini yapmiyo canım

Kızlar covit aşısı olduğumdan beri sütüm azaldı göğüslerim eridi resmen bugün 4 günüm aşıda sizlerdede böyle bi durum oldumu
Benimde 2.dozdan sonra azalmıştı ama yemeye dikkat edince tekrar eski haline dönmüştü canım. Şuan yine az, strese bağlı galiba
Kuzum tamda bugun kizim kaka yapmayinca okudumki. Cisli bez sayisida büyüdükçe azaliyormus. Doymayan bebek aglama krizlerine girer uyuyamazki Boyle düşünme yetiyorsa bile psikolojik olarak azalır
Ama bizimki birden 4-5e düştü canım. İzne çıkmadan bir gün önce bile 7-8 di. Stresten sütüm azaldı, o da bebeğe mi yansıyor diye düşündüm. Birde uyku düzenimiz çok bozuldu, benim de bebeğinde. Onunda etkisi var.
Benimkide 4 gündür kakasini yapmiyo canım
1 hafta yada 10güne kadar normal diye biliyorum canım. Benim kızım 3 güne kadar yapmıyor bazen. Karnında şişlik, sertlik ya da bebişinde huzursuzluk var mı?

Büzümki ağlamıyo uyuyoda ama kilo alımı alt sınır anlamıyorum şu sıralar hep bunu düşünüyorum

İnşallah.
Ben de ilk günden beri reflü yatağına yatırıyorum.
Hep yan yatır dedim annemle, kayınvalidem.
Tecrübelerin boşa gitmediğini gördüm, doktor da aynı şekilde önlemleri söyledi.
6-7 aydan sonra toparlanırmış ama oturup katı gıdaya geçince düzelir dedi doktor.

Seninki kaç gündür yapmiyo canım Bugün çok huzursuz ya şancı çekiyo

İyi akşamlar kızlar dua istemeye geldim.. 15 gündür kanamam vardı ara ara önce adet oldum sandım. Biraz kesilmişti son 2-3 gündür yine başladı. Acile gittim bu akşam beta hcg baktılar 0.61 çıktı, kan değerlerime baktılar vs. İcapcı doktor gelmedi yarın kontrole gelsin polikliniğe demiş. Kan durdurucu iğne yapıp eve yolladılar.. Sezeryanlıyım 81 gün oldu inşallah iç dikişler de sorun olmamıştır. Kondisyon bisikleti almıştım evde ufaak ufak spor yaparım diye. Acaba ondan mı oldu kanamam içerde yırtık mı oldu diye aklım çıkıyor şuan. Dikiş yerim de ince ince sızlıyor ve arada batma hissi oluyor. Çok dua edin bana Hamilelikte hep kanamayla uğraşmıştım hala uğraşıyorum bitmedi..

Kızlar kanguruyu deniyorum da, bebeğim oturur gibi duruyo, bacakları ayrık kalıyo doğru pozisyon mu ya emin olamadım?
Çok doğru canım
Benım kızımın bacakları daha kanguruluk buyumedi sanırım vicdan yapıyo ve hala slinglr takılıyrm
1 kez yada hiç canım sabah 7 de zaten uyanır 1.5 gibide yatar
Arkadasım öncelıkle maşaAllah subhanAllah
Nolur bana da akıl ver zira cok ihtiyacım var
Kızım gece nerdeyse hıc uyumuyo kucagımda uyuyup uyanıyoruz gunduzde emerken uyuduysa uyuyo baska türlüsü yok
Nasıl dinlenecek nasıl buyuyecek anlamadm
Acaba sallamaya mı baslasam ne yapsam
Aclıktan mı dıye dusunup 90 cc mama verıp uyutmaya calısıyrm yine yok
Zombi gibiyim artık

Kızlar ya 2. Bebeğim ama sanki sıfır tecrübe
Kızım fazla inatcı cıktı
Sırtı yere gelmıyobir ağlamalar ki morarana kadar oyun muzık hak getıre ılla kucak
Sallanan ana kucagı aldık yook
Puset yok
Beşiğe zaten yatmıyo
Minder yaptk o da kâr etmedi
Nolur beni bı yeşillendırın
Napacağımı şaşırdm artık

Çok geçmiş olsun. Bilgim yok ama umarım büyük bir sıkıntı olmadan şifa bulursunuz.

Allah kolaylık versin.
Acaba bir ağrısı, sızısı olabilir mi?
Alerjik çocuklarda bu tarz tepkiler daha fazla oluyor. Bezin de sümüksü yapı vs oluyor mu?

Büzümki ağlamıyo uyuyoda ama kilo alımı alt sınır anlamıyorum şu sıralar hep bunu düşünüyorum
Kilo alimi yetersiz diyene kadar doktorun alt sinir dahi olsa emzir kuzum. Emzirdikce cogalacak Allahin izniyle
Seninki kaç gündür yapmiyo canım
Bugün çok huzursuz ya şancı çekiyo
2

Senin yazdiklarin okadar bizki. Okadar benziyoruz ki seninle. Benim kızda ayni uyumayim kucagini al beni gezdir diyo bize Okadar uykum geliyor ki ben ağlıyorum Nasil buyutmusum oğlumu bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…