2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız yemin ederim eşlerimizin cümleleri bile aynı Şuan gözünün içine bakıyorum uyusada uyusam diye. Oda gezdir dercesine bana bakiyor

Çok cok zor olacak Ama mecburum kuzum şikayetlerinden kurtulacak belkide
Gececek inşaAllah arkadasım
Bak ilkleri nasıl büyütmüşüz,motive edelim kendımızı hep hayal kuruyrm belki emekleyince kucaktan iner dıye sonra aklıma gelıyo yerde debelenmeyen cocuk emeklemeyı nerden öğrenecek diye sonra yine bi çöküş

İnşallah burda bak büyüdüler cok sukur diyede konusuruz kuzum Allah'ın izniyle Çökme cokme bak birinciler okula basladi

Kız yemin ederim eşlerimizin cümleleri bile aynı Şuan gözünün içine bakıyorum uyusada uyusam diye. Oda gezdir dercesine bana bakiyor

Çok cok zor olacak Ama mecburum kuzum şikayetlerinden kurtulacak belkide

Öyle tabi karın ağrısı da yapar alerji. O yüzden kucağına yapışık olmak ister.
Biz kardeşimi büyütene kadar hepimiz gece nöbetleşe kucağımızda gezdirdik.

1 yıldır açım sanırım ben ya ölmedşm hala hamilelikte açlıktan ve kusmaktan hiç bir şey yiyemedim açlıktan ağladım ama yiyemedim. Şimdi de mide ağrısı zannettim ama safra kesesi imiş. Canım yumurta çekiyor, sebze yemeği çekiyor, salçalı makarna çekiyor. Çok basit şeylere bile muhtaç kaldım.

Kızlar covit aşısı olduğumdan beri sütüm azaldı göğüslerim eridi resmen bugün 4 günüm aşıda sizlerdede böyle bi durum oldumu
Yesss olmaz mı geçen hafta yazdım, İsyeri hekimine söyledim yok öyle birşey dedi, bir iki doktor arkadaşına sordu yok demisler öyle birşey ama bence kesinlikle aşıdan sonra bir sütte azalma oluyor. Şuan toparlamaya çalışıyorum bende elimden geldiğince.

yaa bak sen şu cimcimeye nazı sanaymıs demek ki
Ya gececek inşaAllah bılıyorm ama hem o yıpranıyo hem ben
Bırde hakıkaten stresliyimiş başı yapmam gerekıyo dogum iznim bitti şuan bu senenın mazeretlerını kullanıyorum yılbasından sonra da 2022 nin iznini kullanıcaz ve sonrası için hala eşimle netlesemedık Bu da benı şimdiden cok geriyo
Aılelerımızden uzaktayız
Benım bıle bakarken zorlandıgım bebeğe baskası nasıl bakacak dıye kendımı harap edıyrm
Oğlumda lohusalığım hemen gecmjsti kızımın lohusalık süründürüyo
Bunlar hep lohusa kafası

Ben de tetanoz olduğuma pişmanım. Ne illet günler geçti açıdan sonra.
Gebeyken covid aşısı olmuştum. Üzerine covid de oldum

Ya hep duamdasın canım
Hamılelıgınde sonrası da zor gecti
İnşaAllah su amelıyatla saglıgına hızlıca kavusasın
Bu zor gunler anıdan ibaret kalsn inşaAllah

Ya hep duamdasın canım
Hamılelıgınde sonrası da zor gecti
İnşaAllah su amelıyatla saglıgına hızlıca kavusasın
Bu zor gunler anıdan ibaret kalsn inşaAllah

Amin amin.
Allah hiç birimizi sağlıkla imtihan etmesin.
Gerçekten bu yıl zor bir yıldı benim için.
Ancak çok basit şeylerin bile kıymetini anladığım bir yıl oldu.

Uyku arkadaşı olarak emzik mi versen alistirsan acaba? Ben ilk kızımda alistirmistim ağzına memeyi verdiğimde anlıyordu uykuyu kendinden geçer uyurdu sonrada.

Ya canım sende cok çekiyorsun biliyorum dualarimdasin. Safra kesen alınsın kurtulacaksin inşallah. Cook iyi anlıyorum seni

Uyku arkadaşı olarak emzik mi versen alistirsan acaba? Ben ilk kızımda alistirmistim ağzına memeyi verdiğimde anlıyordu uykuyu kendinden geçer uyurdu sonrada.
Kac marka emzık denedık hıc bırını tutturamadm canımküvözdeyken oioiyi bır emıyodu
Eve getırmeden alıp hazr ettm kuvozden kucagımıza aldık emzık olayı bitti
enteresan bı çocuk

Gerçekten sana özet gectigim öne ayı saatlerce anlatabilirim. Komşular soruyordu bütün gün ağlayan bir bebek var ama gece sesi duyulmuyor nerden geliyor o bebek sesleri diye...birgün yine babamla carsafta saklıyorum uyumuyor ne mümkün ve iki saattir ağlıyor, dışarı çıkardık dahada katılarak ağlamaya başladı araba kullanıyorum çektim arabayı kenara cinnetin eşiğine geldim, aldım çocuğu anneme doğru al şunu susturun dedim. Denize doğru koşup atlayacagim yazın ortası çok fena psikolojim bozuldu. Neyse oturdum ağlıyorum hüngür hüngür hiç böyle beklemiyordum hayallerim yıkılmış gibi emecek, uyuyacak, ben altını degistiricem falan diye bekliyordum 10 dk sonra annemin yanına gittim benim bebo uyumuşşş hemde ben yanından ayrıldığım an uyumuş çok çektirdi bana coookkk. O yüzden ikinci bebeğim hiç zor gelmiyor. Sende takma kafana hiçbir şeyi herseyyyyy halloluyor bir şekilde, bulamazsan baktiracak kimse ücretsiz izin alirsin ama eşinle netlestirin durumu canım mutlaka. Seni strese sokan durumlardan veya strese sokan belirsizlikleri çöz mutlaka

Kac marka emzık denedık hıc bırını tutturamadm canımküvözdeyken oioiyi bır emıyodu
Eve getırmeden alıp hazr ettm kuvozden kucagımıza aldık emzık olayı bitti
enteresan bı çocuk
Bende ilk zaman denedim tutmadı. Çeneleri zayıftı, kuvvetli değildi tutamadilar. Bir tek bibs markanin emziğin tuttu ama baktimki emziği alınca memeyi unutuyor bir süre ara verdim. Bır çocuk doktoru bana demişti ki senin çocuğunda güven problemi var daha iki aylıktı ne problemi ne problemi? Bebek kendini güvende hissetmek istermiş bu yüzden kucak ister, sıcaklık ister, temas ister, sakinlestirilmek istermiş... Oldu hocam dedim ve tam 3.5 ay kucağımdan indiremedim

Emziriyorum canım mamayı bile mememde veriyorum çoğalsın diye

Seninki kaç gündür yapmiyo canım
Bugün çok huzursuz ya şancı çekiyo
Kıyamam ya. Probiyotik damla mı kullansan acaba canım doktora danışıp? O da bağırsak hareketlerini çok güzel düzenliyor
Canım çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsın, inşallah ciddi birşey yoktur
Bilmiyorum çok kafama takıldı bu çişli bez durumu ya. Diyorum ya bebek bakmaya dair tüm özgüvenimi yitirdim resmen. İnanılmaz yetersiz hissediyorum

Kızlar bebeğimi tarttım az önce. 2.ay kontrolünden bu yana sadece 300 gram almış. Bir ayda 300 gram çok az değil mi? Geçen ay 800 Gr almıştı. Tartımın yanlış ölçme ihtimali yok. Kontrollerden önce tartıp gidiyordum hep, doktorda da aynı çıkıyordu. Zaten sütüm azalmıştı biliyordum ama bu kadar azalma tahmin etmiyordum. Çocuk doktoru bir aksilik olmaz, hastalanmazsa 3.ay gelme, 4.ay gelirsin demişti. Sağlık ocağı çağırdı 3.ay kontrolüne. Sağlık ocağı mama mı başlatır şimdi acaba ? Çok üzüldüm, inanılmaz üzüldüm kızlar. Mama başlayacak olmaya değil de bebeğim aç kalmış resmen. Belkide ben izinde huzursuz, kalabalıktan ağlıyor diye düşünürken bebeğim açlıktan ağlıyordu..

Aynı şeyleri bende hep düşünüyorum canım mama verirlerse eds yöntemi ile ver biberonda meme reddi olur bu aylarda hemde sürün artar diyollar ben 9 gündür öyle veriyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…