Kızlar bebeğimi tarttım az önce. 2.ay kontrolünden bu yana sadece 300 gram almış. Bir ayda 300 gram çok az değil mi? Geçen ay 800 Gr almıştı.Tartımın yanlış ölçme ihtimali yok. Kontrollerden önce tartıp gidiyordum hep, doktorda da aynı çıkıyordu. Zaten sütüm azalmıştı biliyordum ama bu kadar azalma tahmin etmiyordum. Çocuk doktoru bir aksilik olmaz, hastalanmazsa 3.ay gelme, 4.ay gelirsin demişti. Sağlık ocağı çağırdı 3.ay kontrolüne. Sağlık ocağı mama mı başlatır şimdi acaba ? Çok üzüldüm, inanılmaz üzüldüm kızlar. Mama başlayacak olmaya değil de bebeğim aç kalmış resmen. Belkide ben izinde huzursuz, kalabalıktan ağlıyor diye düşünürken bebeğim açlıktan ağlıyordu..
Bi araştırayım eds yöntemini canımAynı şeyleri bende hep düşünüyorum canım mama verirlerse eds yöntemi ile ver biberonda meme reddi olur bu aylarda hemde sürün artar diyollar ben 9 gündür öyle veriyorum bakalım
Bilmiyorum çok takıldı kafama, çok üzüldüm. Bakalım ne diyecek hemşire.Aç kalsa uyumaz ki sürekli ağlar.
Eğer genel bir huzursuzluğu yoksa üzme kendini.
Evet evet gececek o illet agri aninda terk edecek seni. Ben pisman olmustum erteleyip durdugum icinİnşallah ya.geçecek değil mi ya o zaman
İnşallah korktuğun gibi değildir canım bize de haber etİyi akşamlar kızlar dua istemeye geldim.. 15 gündür kanamam vardı ara ara önce adet oldum sandım. Biraz kesilmişti son 2-3 gündür yine başladı. Acile gittim bu akşam beta hcg baktılar 0.61 çıktı, kan değerlerime baktılar vs. İcapcı doktor gelmedi yarın kontrole gelsin polikliniğe demiş. Kan durdurucu iğne yapıp eve yolladılar.. Sezeryanlıyım 81 gün oldu inşallah iç dikişler de sorun olmamıştır. Kondisyon bisikleti almıştım evde ufaak ufak spor yaparım diye. Acaba ondan mı oldu kanamam içerde yırtık mı oldu diye aklım çıkıyor şuan. Dikiş yerim de ince ince sızlıyor ve arada batma hissi oluyor. Çok dua edin banaHamilelikte hep kanamayla uğraşmıştım hala uğraşıyorum bitmedi..
Ay benim miniği anlatmışsın sırt yere gelmeyecek kesinlikle kıyamet kopuyor üstünü değiştiremiyorum bezini açarken şebeklik yapıyoruz ki iki dakika dursun açalım eşim takılıyor pehlivan olacak benim oğlum diyeKızlar ya 2. Bebeğim ama sanki sıfır tecrübe
Kızım fazla inatcı cıktı
Sırtı yere gelmıyobir ağlamalar ki morarana kadar oyun muzık hak getıre ılla kucak
Sallanan ana kucagı aldık yook
Puset yok
Beşiğe zaten yatmıyo
Minder yaptk o da kâr etmedi
Nolur beni bı yeşillendırın
Napacağımı şaşırdm artık
Evet evet gececek o illet agri aninda terk edecek seni. Ben pisman olmustum erteleyip durdugum icin
Amin canım inşallah değildir kan durdurucuya rağmen kanamam hala devam ediyorİnşallah korktuğun gibi değildir canım bize de haber et
Ay benim miniği anlatmışsın sırt yere gelmeyecek kesinlikle kıyamet kopuyor üstünü değiştiremiyorum bezini açarken şebeklik yapıyoruz ki iki dakika dursun açalım eşim takılıyor pehlivan olacak benim oğlum diye
Ne zaman olacaksin ameliyatini :)Umut oldu gerçekten söylediğin
Ne zaman olacaksin ameliyatini :)
Amin canım inşallah değildir kan durdurucuya rağmen kanamam hala devam ediyorkırmızıya döndü
İnşallah en yakin tarih olur kolayca atlatirsin :) DularımdasınYarın belli olacak tarihi. Doktorumuz izindeydi. En kısa zamanda olması tek temennim :)
En kısa zamanda olur inşallah canım teyzemden biliyorum sırtına vuruyordu o ağrı emin ol hayat kaliten artacak ameliyattan sonraYarın belli olacak tarihi. Doktorumuz izindeydi. En kısa zamanda olması tek temennim :)
En kısa zamanda olur inşallah canım teyzemden biliyorum sırtına vuruyordu o ağrı emin ol hayat kaliten artacak ameliyattan sonra
Valla canım ben salliyom hem ayakta hem beşikte. Çok inatlasirsa aspiratör sesi açıyorum hemen daliyo odasına götürüyorum beşiğe koyup odayı karanlık yapıyorum. Daha sonra uyanırsa zaten gece olduğunu anlıyo emip geri yatiyo ilk başta zor gelir ama alisirsin inat et ben kucakta uyutmuyorumÇok doğru canım
Benım kızımın bacakları daha kanguruluk buyumedi sanırımvicdan yapıyo ve hala slinglr takılıyrm
Arkadasım öncelıkle maşaAllah subhanAllah
Nolur bana da akıl ver zira cok ihtiyacım var
Kızım gece nerdeyse hıc uyumuyo kucagımda uyuyup uyanıyoruz gunduzde emerken uyuduysa uyuyo baska türlüsü yok
Nasıl dinlenecek nasıl buyuyecek anlamadm
Acaba sallamaya mı baslasam ne yapsam
Aclıktan mı dıye dusunup 90 cc mama verıp uyutmaya calısıyrm yine yok
Zombi gibiyim artık
Canım benim sutum şükür hep vardı inan ama gercektende azalttı sütumu çok eminim yani şuan bende gece gündüz yiyip toparlamaya çalışıyorum gece bebegimi uyandırip hep emzirdim uyaran olsunda süt gelsin diyeYesss olmaz mı geçen hafta yazdım, İsyeri hekimine söyledim yok öyle birşey dedi, bir iki doktor arkadaşına sordu yok demisler öyle birşey ama bence kesinlikle aşıdan sonra bir sütte azalma oluyor. Şuan toparlamaya çalışıyorum bende elimden geldiğince.
Alman aşısı canım. Kesinlikle sinovac ol alman aşısı yan etkisi çok 3 gunn beni mahfettiHangi aşıdan oldun canım, ben de yarın Sinovac olacağım.
Ben hamileyken 2 doz biontech olmuştum, Çarşamba da 3.doz biontech i oldum. Çocuk doktorumuz bu şimdi olduğum aşı ile kızıma da sütten antikor geçeceğini söyledi ve çok destekledi.Hangi aşıdan oldun canım, ben de yarın Sinovac olacağım.
Sinovac oldum canım, geçmiş olsun sana da şifa olsunAlman
Alman aşısı canım. Kesinlikle sinovac ol alman aşısı yan etkisi çok 3 gunn beni mahfetti
Canım yan etkilerinden çekindim açıkçası çünkü azıcık hasta olsam bana bakacak kimse yok. Kağan Kocatepe’nin bununla ilgili videosunu izlemiştim ayrıca, Biontech iyi Sinovac ya da Turkovac kötü diye bir şey yok diyordu. Hepimize şifa olsun inşallahBen hamileyken 2 doz biontech olmuştum, Çarşamba da 3.doz biontech i oldum. Çocuk doktorumuz bu şimdi olduğum aşı ile kızıma da sütten antikor geçeceğini söyledi ve çok destekledi.
Sinovac ın bu yeni varyantlara karşı bir koruyuculuğu yok diye biliyorum, olmuşken biontech olmalısın bence.
Sinovac babangmre sadece daha kısa koruyor o yüzden biontech daha iyi diyorlar bide bi doktoru okudum sinovacta 1500 antikor oluşuyorsa biontech 4000 ama zaten 1500 de hastalık için yeterli diye. Ben hamileyken 3 doz sinovac oldum sonra corona oldum artık aşı mı etkiledi bilmiyorum ama rahat geçirdim.Sinovac oldum canım, geçmiş olsun sana da şifa olsun
Canım yan etkilerinden çekindim açıkçası çünkü azıcık hasta olsam bana bakacak kimse yok. Kağan Kocatepe’nin bununla ilgili videosunu izlemiştim ayrıca, Biontech iyi Sinovac ya da Turkovac kötü diye bir şey yok diyordu. Hepimize şifa olsun inşallah
Rahim içi zarda düzensizlikler var dedi. Hamilelikte yaşamış olduğun plesanta akreata sebep olmuş olabilir dedi. Kanamalar düzensiz devam ederse rahim filmi şart dedi. Bende doğum yaptıran doktorumdan da randevu aldım yarın bir de o muayene etsin o da gerekli görürse zaten hsg çektiririm mecburendur bakalım inşallah kötü bir şey değildir. Doktor ne diyecek haber ver olur mu?
Özür dediğimiz şeydir belki de. Rahim duvarında bir kalınlaşma vs de olabilir.
Mutfakta uyutan bi tek ben değilmişimValla canım ben salliyom hem ayakta hem beşikte. Çok inatlasirsa aspiratör sesi açıyorum hemen daliyo odasına götürüyorum beşiğe koyup odayı karanlık yapıyorum. Daha sonra uyanırsa zaten gece olduğunu anlıyo emip geri yatiyo ilk başta zor gelir ama alisirsin inat et ben kucakta uyutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?