2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Aç kalsa uyumaz ki sürekli ağlar.
Eğer genel bir huzursuzluğu yoksa üzme kendini.

Aynı şeyleri bende hep düşünüyorum canım mama verirlerse eds yöntemi ile ver biberonda meme reddi olur bu aylarda hemde sürün artar diyollar ben 9 gündür öyle veriyorum bakalım
Bi araştırayım eds yöntemini canım
Aç kalsa uyumaz ki sürekli ağlar.
Eğer genel bir huzursuzluğu yoksa üzme kendini.
Bilmiyorum çok takıldı kafama, çok üzüldüm. Bakalım ne diyecek hemşire.

İnşallah korktuğun gibi değildir canım bize de haber et
Ay benim miniği anlatmışsın sırt yere gelmeyecek kesinlikle kıyamet kopuyor üstünü değiştiremiyorum bezini açarken şebeklik yapıyoruz ki iki dakika dursun açalım eşim takılıyor pehlivan olacak benim oğlum diye

Amin canım inşallah değildir kan durdurucuya rağmen kanamam hala devam ediyor kırmızıya döndü

En kısa zamanda olur inşallah canım teyzemden biliyorum sırtına vuruyordu o ağrı emin ol hayat kaliten artacak ameliyattan sonra

Sırta vurmayı filan geçtim artık tüm vücudum uyuşuyor ağrıdan
Narkotik ağrı kesicilerle ancak duruyor sürekli acile gidiyorum. Bebek olunca çok daha zor. İlk kez ailelerimizle yakın oturmanın şansını bu denli yaşıyorum. İnşallah ağrı atağı olmadan ameliyatı olurum biter bu çile.

Valla canım ben salliyom hem ayakta hem beşikte. Çok inatlasirsa aspiratör sesi açıyorum hemen daliyo odasına götürüyorum beşiğe koyup odayı karanlık yapıyorum. Daha sonra uyanırsa zaten gece olduğunu anlıyo emip geri yatiyo ilk başta zor gelir ama alisirsin inat et ben kucakta uyutmuyorum

Canım benim sutum şükür hep vardı inan ama gercektende azalttı sütumu çok eminim yani şuan bende gece gündüz yiyip toparlamaya çalışıyorum gece bebegimi uyandırip hep emzirdim uyaran olsunda süt gelsin diye

Hangi aşıdan oldun canım, ben de yarın Sinovac olacağım.
Ben hamileyken 2 doz biontech olmuştum, Çarşamba da 3.doz biontech i oldum. Çocuk doktorumuz bu şimdi olduğum aşı ile kızıma da sütten antikor geçeceğini söyledi ve çok destekledi.
Sinovac ın bu yeni varyantlara karşı bir koruyuculuğu yok diye biliyorum, olmuşken biontech olmalısın bence.

Alman
Alman aşısı canım. Kesinlikle sinovac ol alman aşısı yan etkisi çok 3 gunn beni mahfetti
Sinovac oldum canım, geçmiş olsun sana da şifa olsun
Canım yan etkilerinden çekindim açıkçası çünkü azıcık hasta olsam bana bakacak kimse yok. Kağan Kocatepe’nin bununla ilgili videosunu izlemiştim ayrıca, Biontech iyi Sinovac ya da Turkovac kötü diye bir şey yok diyordu. Hepimize şifa olsun inşallah

Sinovac babangmre sadece daha kısa koruyor o yüzden biontech daha iyi diyorlar bide bi doktoru okudum sinovacta 1500 antikor oluşuyorsa biontech 4000 ama zaten 1500 de hastalık için yeterli diye. Ben hamileyken 3 doz sinovac oldum sonra corona oldum artık aşı mı etkiledi bilmiyorum ama rahat geçirdim.

dur bakalım inşallah kötü bir şey değildir. Doktor ne diyecek haber ver olur mu?
Özür dediğimiz şeydir belki de. Rahim duvarında bir kalınlaşma vs de olabilir.
Rahim içi zarda düzensizlikler var dedi. Hamilelikte yaşamış olduğun plesanta akreata sebep olmuş olabilir dedi. Kanamalar düzensiz devam ederse rahim filmi şart dedi. Bende doğum yaptıran doktorumdan da randevu aldım yarın bir de o muayene etsin o da gerekli görürse zaten hsg çektiririm mecburen

Mutfakta uyutan bi tek ben değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…