2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Artık yapacak bir şey. İyi ol da inşallah.

Kızlar hemşire bebeğimi çiş dolu bezi ve zıbını, patikleri, tulumu üstündeyken tarttı, 5300 çıktı 100 gram toplam bunlara düştü. Ben çıplak tarttım, 300 gram artış var dediğimde tartıdan tartıya farkediyor, kilo alımı normal dedi. Tulum, patikler ve bez toplam 100 mü eder ya? Çıplakken tartınca bile bezden 100 gram düşüyordu. Uyuyor şuan kızım, uyansın tekrar ölçeceğim

Canım sen o kadar takma. Eğer bir sıkıntı yoksa ağlaması, ağrısı sızısı yoksa rahat ol. Bebeğin hastalandı, ortam değiştirdi onlar da etkiliyor kilolarını. Yeter ki sağlıklarında bir şey olmasın.
Algılarında, motor becerilerinde bir sıkıntı var mı? Doktor yada hemşire bakmıştır ona da.
Bizim hemşire de 150 gr düşüyor.

Bizde 3.a ya kontrol yok 4.ay aşıda gelin dediler neden acaba canım tartı dan tartıya fark ediyor canım sen evde kıyafetsiz ölçümünü dikkate al

Oglum dunden beri fişkirtarak kusuyo moralim cok bozuk sut kalitesi icin vitaminler varmiş bebegin kilo almasini sagliyomus onlari arastiriyorum imom latte duydum regnesis bi de kullaniyomusun

Kizlar sut kalitesi icin vitamin kullanan varmı aranizda varsa hangi markalar acaba imom latte ve regnesis max kullanan varmi sut kalitesi arttimi bebeginizin kilo alimı arttimı acaba

Reactions: The
Benim geçen sadece tulum ve beze 300 gram düştü canım

Kizlar sut kalitesi icin vitamin kullanan varmı aranizda varsa hangi markalar acaba imom latte ve regnesis max kullanan varmi sut kalitesi arttimi bebeginizin kilo alimı arttimı acaba
Regenesis Max emzirirken kullanılıyorsa ben de kullanayım ya. Elimde fazladan bir buçuk kutu var yazık olsun istemiyorum

Atak haftasında olduğu için huysuzluğu ve uyku gerilemesi var ama onun haricinde herşeyi normal. Aksine motor ve bilişsel becerilerinde ilerleme bile görüyorum. Ama kilo çok takıldı kafama. Ama kilo almadığını hissediyorum, ağırlığından anlıyorum
Bizde 3.a ya kontrol yok 4.ay aşıda gelin dediler neden acaba canım tartı dan tartıya fark ediyor canım sen evde kıyafetsiz ölçümünü dikkate al
Ben evdeki tartımla her kontrol öncesi ölçüyordum, birebir aynı çıkıyordu. Şimdi hiç kıyafet çıkartmadan ölçtü. Birde bezine ve tüm kıyafetlerine 100 gram düştü . Asla doğru olduğunu düşünmüyorum, farkediyorum ağırlaşmadı bebeğim
Benim geçen sadece tulum ve beze 300 gram düştü canım
Bizim hepsine 100 düştü içime hiç sinmedi ya. Doktora götüreceğim sanırım birde

Ben de tartı olarak bilmiyorum.
Ama kıyafetlerinden anlıyorum.
Geçtiğimiz iki hafta büyümedi baya baya bu hafta bir anda serpildi kıyafetlerin bazısı küçülüverdi. Sen stres yapma elbet olur gider büyürler :)

Regenesis Max emzirirken kullanılıyorsa ben de kullanayım ya. Elimde fazladan bir buçuk kutu var yazık olsun istemiyorum
Gebelik ve emzirme aynı kategoride değerlendiriliyor genelde canım gebelik için uygunsa emzirmeye de uygun oluyor yine de doktoruna danış mesele şu an d vitamini veriyoruz bebeğe ilk bebeğimde benim değerim düşük çıkmıştı doktor hem sütten geçer hem kendisine veriyoruz fazlası zarar olur diye d vitamini vermemişti bana güneşlen demişti bol bol

Ay süper canım , sevindim kullanırım inşallah. Zaten epey kilo kaybettigimden bahsetmiştim, vitaminler biraz toparlar belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…