Hiç sorma canım. Şöyle bebegimi alıp slinge koyup dağ tepe, sokak sokak gezesim var. İnan üşenmem de gezmeyi çok severim. Ama su an on dk araba mesafesindeki anneme bile giderken on kere düşünüyorum. Yok üşür mu , yok terler mi , yok onlarda gripli biri varsa daha kotu olur mu. Çocuğun burnunu temizleye temizleye kan geldi bugünBen gribim kızlar ve kızımda hırıl hırıl yineHerzamanki hırıltısından fazlaca Cook korudum kendimi ama yinede aldi sanirim ne zaman bitecek bu kış yaaa
Aynen bak valla ya. Biraz bi büyüselerdi hayırlısıylaa sağlıkla inşallah. Burun grip kış coo zor yaaHiç sorma canım. Şöyle bebegimi alıp slinge koyup dağ tepe, sokak sokak gezesim var. İnan üşenmem de gezmeyi çok severim. Ama su an on dk araba mesafesindeki anneme bile giderken on kere düşünüyorum. Yok üşür mu , yok terler mi , yok onlarda gripli biri varsa daha kotu olur mu. Çocuğun burnunu temizleye temizleye kan geldi bugünhayırlısıyla şu baharı bir karsilasaydik ..
İnşallah canımAy süper canım , sevindim kullanırım inşallah. Zaten epey kilo kaybettigimden bahsetmiştim, vitaminler biraz toparlar belki :)
Ben dün banyo yaptirdim ilk önce zeytinyağ sürdüm sonra taradim nasıl döküldü sonra yıkadım suyu gör hep saçSaclarida dokulecek degil mii
Valla canım o lenfden benim oğlumun kulağının arkasında vardı bütün herşey yaptık test met şükür temiz zaten misket gibi oynuyorsa doktor sorun OLMAZ dedi şuan 5 yaşında hala duruyoKızlar kızımın burnunun tekrar pik yapmasıyla boşluğa düştüm resmen. Oglumunda boynundaki lenf bezinden bahsetmiştim size bilmiyorum hatırlıyor musunuz oda antibiyotikle kaybolmadi ileri tetkikler gerekebilir dediler. Tükenmiş bir halde oturdum boşluğa bakıyorum. Biri sarılıp gececek desin lutfen. Rabbim isyan algilamasin şükürler olsun. Yoruldum sadece sitem değil tanimadigim insanlarla dertleşme benimki
Cok korkutuyor canim beni o ya zararsiz olsun da dursun benim icin problem yokValla canım o lenfden benim oğlumun kulağının arkasında vardı bütün herşey yaptık test met şükür temiz zaten misket gibi oynuyorsa doktor sorun OLMAZ dedi şuan 5 yaşında hala duruyo
Canım hepsi geçecek inşallah merak etme. Bunlar hep imtihan işte. Anne olmak başlı başına kendini unutup hayatını evladına adamakmis gerektiğinde. Şu ahir ömrümde iki aydır kendimden evvel düşündüğüm biri var artık :) sakin olmaya çalış, hatta çocuklarıni birabilecegin biri varsa kısa süre de olsa çıkıp gezmeni tavsiye ederim, gerçekten iyi geliyorCok korkutuyor canim beni o ya zararsiz olsun da dursun benim icin problem yok
Canim ben zaten çok takıntılı bir insanim. İlac kullandim kendimi bildim bileli. Şimdi 2.kes anne olmak 2x yapti takintilarimi. Annem var cocuklari birakip tavsiyeni dinleyip gezecegim inşallah. Gececek Allahım geçecekCanım hepsi geçecek inşallah merak etme. Bunlar hep imtihan işte. Anne olmak başlı başına kendini unutup hayatını evladına adamakmis gerektiğinde. Şu ahir ömrümde iki aydır kendimden evvel düşündüğüm biri var artık :) sakin olmaya çalış, hatta çocuklarıni birabilecegin biri varsa kısa süre de olsa çıkıp gezmeni tavsiye ederim, gerçekten iyi geliyor
Tek mıydın canımKızlar bugün gaza geldim, biraz uzun sürecek bir resmi işim için bebeği de alayım çıkalım dedim. Ay normalde bebek arabasına konulduğu gibi uyuyan çocuk sadece otobüste gidip gelirken uyudu, onun dışında iki saat boyunca ağlayıp durdu mahvetti beniHayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum Gittiğim yerde de durmadı, sürekli kucak istedi, bir ara mescitte emzirdim filan, rezil bir haldeydim kısacası. Sürekli “Eve tıkılmayacağım, bebeğimle birlikte fıldır fıldır gezeriz” diyordum ama yok kalsın aman, bir süre daha evimizde iyiyiz gibi
Kullaniliyo yaziyo nette canımRegenesis Max emzirirken kullanılıyorsa ben de kullanayım ya. Elimde fazladan bir buçuk kutu var yazık olsun istemiyorum
Ben kilo aldimda fazladan cok halsizim hic bi is yapamiyorum hemen yoruluyorum zaten uykusuzum bu uykusuzlukta bitemez bebekle bi sure takviye enerjiyede ihtiyacim var ayrica sut kaliteli olsun istiyorum kaliteli olursa azda olsa cocuga yetiyomus cok guzel gelistirip kiloda aldriyomus ama kalitesizse aşiri sütte olsa pek onemli olmuyomuş yani fazla olmasi cok guzel tabi herkesin bol sütüde olsun insallah ama kaliteli olmasini daha cok istiyorum artikAy süper canım , sevindim kullanırım inşallah. Zaten epey kilo kaybettigimden bahsetmiştim, vitaminler biraz toparlar belki :)
Kafana takma canım, önemli olan sağlıklı olmasıKıyamam ya. Probiyotik damla mı kullansan acaba canım doktora danışıp? O da bağırsak hareketlerini çok güzel düzenliyor
Canım çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsın, inşallah ciddi birşey yoktur
Bilmiyorum çok kafama takıldı bu çişli bez durumu ya. Diyorum ya bebek bakmaya dair tüm özgüvenimi yitirdim resmen. İnanılmaz yetersiz hissediyorum
Daha önce kaçırdım sanirim rahatsızlığın neydi?Sırta vurmayı filan geçtim artık tüm vücudum uyuşuyor ağrıdan
Narkotik ağrı kesicilerle ancak duruyor sürekli acile gidiyorum. Bebek olunca çok daha zor. İlk kez ailelerimizle yakın oturmanın şansını bu denli yaşıyorum. İnşallah ağrı atağı olmadan ameliyatı olurum biter bu çile.
Benimde azalttığını düşünüyorum ama ikinci dozun geliyor. İşe başlayacak olmasam valla yaptirmadim zaten evdeyim ve dışarı çıkmıyorum. Sürekli emzirerek tekrar geri gelir diye düşünüyorumCanım benim sutum şükür hep vardı inan ama gercektende azalttı sütumu çok eminim yani şuan bende gece gündüz yiyip toparlamaya çalışıyorum gece bebegimi uyandırip hep emzirdim uyaran olsunda süt gelsin diye
Çok geçmiş olsunRahim içi zarda düzensizlikler var dedi. Hamilelikte yaşamış olduğun plesanta akreata sebep olmuş olabilir dedi. Kanamalar düzensiz devam ederse rahim filmi şart dedi. Bende doğum yaptıran doktorumdan da randevu aldım yarın bir de o muayene etsin o da gerekli görürse zaten hsg çektiririm mecburen
Konak çoğu bebekte olur zaten. Şuanda bizde de var. Banyodan önce zeytinyağı sürüp yumuşayınca ince bir tarakta hafif hafif tarayarak kabukları cikarman gerekiyor canimm bitirene kadar her banyodan önce bu şekilde. Eğer yapmazsan yaraya çevirir.Kızlar bebeğimin saçlarının derisi dökülüyor sanki konak mı oluşacak ki? Oluşmaması icin ne yapabilirim
Kaç gram almış yani canım? Bak ne Didem sana geçen ay 2. Sinde doktora gittim 3 gün sonra evde tarttigimda 3 gün sonra 350 gram almıştı. Ondan sonra durdu kilo alımı zaten süt azaldı vs. Yani bazı atakları var sanırım. Merak etme belki 2 gün sonra bile kilosu suankinden artmış olabilir. Neyse buna takılma boşver önemli olan sağlıklı olması ve rahatsızlığının olmaması çok şükürKızlar hemşire bebeğimi çiş dolu bezi ve zıbını, patikleri, tulumu üstündeyken tarttı, 5300 çıktı 100 gram toplam bunlara düştü. Ben çıplak tarttım, 300 gram artış var dediğimde tartıdan tartıya farkediyor, kilo alımı normal dedi. Tulum, patikler ve bez toplam 100 mü eder ya? Çıplakken tartınca bile bezden 100 gram düşüyordu.Uyuyor şuan kızım, uyansın tekrar ölçeceğim
Yok artık daha nelerBenim geçen sadece tulum ve beze 300 gram düştü canım
İnan hiç bilmiyorum canım ama ogrenirsen banada yazsana bende uğraşıyorum.Oglum dunden beri fişkirtarak kusuyo moralim cok bozuk sut kalitesi icin vitaminler varmiş bebegin kilo almasini sagliyomus onlari arastiriyorum imom latte duydum regnesis bi de kullaniyomusun
Daha önce kaçırdım sanirim rahatsızlığın neydi
Kızlar bebeğimin saçlarının derisi dökülüyor sanki konak mı oluşacak ki? Oluşmaması icin ne yapabilirim
Regenesis benim gebelikte doktorumun çok önerdiği bir vitamindi. Emzirme sürecinde de kullanılabilirmiş.Kizlar sut kalitesi icin vitamin kullanan varmı aranizda varsa hangi markalar acaba imom latte ve regnesis max kullanan varmi sut kalitesi arttimi bebeginizin kilo alimı arttimı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?