2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hurafe bence onlar. Anne sütünün %87 si mi ne suymus zaten böbreğine ne zarar gelecek :) ek gıdaya geçmiş olsa neyse. Benim annemler de neler neler söylüyor ohoo.. araştırmadan direk yapma derim :)
Doğru Vala canim bende diyorum su var zaten anne sütünde ama kendimi teseli edişim sudur ne olcak birakcam artık ilk başlarda mutlaka iki çay kaşığı veriyordum günde ama sonra üç günde bir falan verdim komple bırakılamaz dee8gin gibi belki bir zarar veriyordur beli olmaz

Reactions: The
Evet mama içen bebislere veriliyor olabilir canım. Eşine ben de güldüm üzülmüş bir de adamcağız

Ewt canım protein çok kilo aldiriyo bende çok tüketiyorum kemik suyu tavuk suyu çorbası gibi

Kızlar bebeğimin saçlarının derisi dökülüyor sanki konak mı oluşacak ki? Oluşmaması icin ne yapabilirim
Konak canım
Zyağ ve karbonatı karıstır krem yap sür saç diplerine 1 2 saat beklet sonra banyo yaptır hemen geçiyor. Ben zyağ sürüyordum sadece gecmiyordu karbonatla iki kere de gecti aklınızda olsun üzülme cok basit bısey çoğu bebekte oluyor

Ne yapsakda sütü artırsak ya süreklide emiyo ama yetmiyo sütü çok arkakdaşlar yardımcı olsunlar lütfen genetikmi ne anlamadım gitti yada neyi yanlış yapıyoru

Google tomrisin emzirme notlarını lütfen oku ve solgar b12 brewers yeast vitamin al

Kızlar emzirdikten sonra sağmak iyi bişey mi? Sütü daha çok arttırır mı acaba? Sağdığım sütü kaşıkla veriyorum emzirdikten sonra çok olmazsa eğer
İyi bısey bence yağlı süt o en dipteki . Önsüt daha sulu olur sonra en sondaki süt yağlı olur . Meme boşalınca da daha çok süt üretir vucut
İnstada emzirme psikoloğunu takip edin kızlar çok faydalı bilgiler var

Benmki de gece uykusunu çok seviyo masallah . Bir kere emsiryorum ya da iki . Oğlm böyle değildi çok sık kalkardı bu uykuyu memeye tercih ediyo

Maşallah diyelim. Benimki doğumdan beri gece 3 te uyanıyor sabaha kadar oturuyoruz. hamileyken de gece 3te kalkardım, çok hareket ettiği için

Bir ara bizimde böyle oldu. Arka arkaya iki gün kustu püskürterek, reflü öyle başladı sanırım. Birde diyorsun ya göğsünu bosaltana kadar emmiş demek çok fazla gelmiş ona. Panik yapma bence. Reflü için nelere dikkat edilmeli bunları internetten okursan daha iyi olur. Ben daha önce yazmıştım. Bu ay çok şükür öyle püskürterek haftada 1 kere oldu kusmasi. Geçen hafta iki kere oldu. Bir gogsumu emdirip diğer göğse gectigim zamanda kusuyor mesela. Çok yüklenmemek lazım...
Canım 500 gram bir ayda aldıysa biraz az olabilir ama biraz mamada ver arada toparlar açığı kapatır. Diyorum ya bir atak yapar bir bakmışsın 3 4 gün sonra 300 gram yükselmiş. Ayrıca emzirmeye devam et inan sutun artacak. Stresten uzak dur, takma kafana hiçbir şey. Tartı olayınida bırak bence bende bir ara taktım sabah akşam tartinin üstündeydik en son 9 Aralık'ta olcmusum. O zamandan beri ilk kez dün ölçtüm ve sadece 500 gram almış
Belkide kaybolmuyor diye bu kadar taktim kafaya bilmiyorum Sağolun kızlar hic tanimadan yükümü hafiflettiniz iyiki varsiniz hepiniz
Kaybolur zamanla, kaybolmasada birşey olmaz. İnsanların koca benleri, bezeleri duruyor ellemiyorlar. Kötü bir şey olmadıktan sonra... Doktor tedbir amaçlı tetkik yapabilir tabi normal canım.
Bizim eve gelen hemşire demistiki, kırmızı et sütü artırır derler aslında et yiyen bir kişi çok su tükettiği için süt artıyor demişti. Sağlıklı besleniyorsan canım o yüzdendir tabi. Yumurta, süt, kırmızı et, sebze herşeyden yemek lazım ki bunların hepsinin vitamini çocuğa sütten geçecek. Ayrıca kiminin sütü yağlı olur der annem öyle olunca bebekte güzel kilo alırmış. Sutunle kal her zaman sağlıkla büyüsün
Hiç olurmu öyle şey. Günde bir kere aldığı biberona alisipta bırakır mı hiç bende veriyorum günde 1 kere mama hem bende dinleniyorum göğüsler toparlanıyor biraz süt oluyor o arada. Egər biberona alışır diye korkuyorsan kaşık biberonlar var onunla verirsin...

Biri beni rahatlatsın nolur.. Az önce dr dan geldim. Kendi doğum doktorum muayene etti. Rahim içinde beyazlıklar var dedi. Zaten 15 gündür kanamam vardı adet mi diye beklemiştim. İlaç verdi plesanta parçası mı kaldı acaba diye.. Ama doğumdan 15 gün sonra kontrol etmişti bir şey görmemişti. Kendi de aynısını dedi o zaman bir şey yoktu yolundaydı herşey dedi. Bu beyaz görüntünün 2.ihtimal de hamilelik olabilir dedi ki daha bebeğim 3 aylık olmak üzere ve korunuyoruz çok mümkün değil gibi.. Beta hcg bakılmıştı 0.61 çıkmıştı yok gebelik. Google da bakacak olursak rahim kanseri diyor.. Allahım kafayı yiycem.. 3 gün sonra kontrol var. Plesanta parçasıysa kalan ilaçla atılır dışarı dedi. Biri bana akıl versin ağlayıp duruyorum daha bebeğim çok küçük.. Smer da alındı. Şimdilik pimpiriklenmeyelim filan dedi.. Ama elimde değil

İnan hiçbir fikrim yok ama sen daha yeni doğum yaptın Allah aşkına ne kanseri? Doğum yapan kadın anadan doğmuş gibi olur. Benim iç sesim içeride parça kaldığını söylüyor, kürtajı iyi yapamadılar. Ayrıca güçlü ol canım hemen bırakma kendini Allah'ın iznitle hiçbir şey olmaz. Farzetki 3 gün sonra düzeltilebilir birşey olduğunu söylediler ve yoluna girdi kendini uzdugunle kalırsın, yavrularımız ufak sana ihtiyacı var sütüne guleryuzune

Muhtemelen parça kalmıştır kuzum şu an en kotu ihtimali niye düşünüyorsun, kaldı ki Google'a bakarsak hepimiz kanseriz :)) içini ferah tut, ilaçla atılır gider inşallah

İnşallah

d
Canım böyle durumlarda asla google a bakmamak lazım, direkt en kötüsünü gösteriyor. Merak etme, sakin bir şekilde sonuçları bekle, Allah’ın izniyle kötü bir şey çıkmayacaktır.
Merhaba sevgili anneler btewers yeast b12 kullanan var mı acaba kac gune etki etmeye basliyor
Ben sabah ve öğlen içtikten sonra etki etmeye başlamıştı ama o ara özellikle çok sık emzirmeye başlamıştım, sebebi o da olabilir. En bariz etkisini gördüğüm şey boza kesinlikle, her gün 1 bardak içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…