2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sagok canım

Kaçta yatıyor peki gün içinde uyuyordur umarım
Sekiz bucuk yada onda uyur. Ama asla dokuz değil
Değişik rutinleri var çocuğumun.
Gece 1 gibi süt içmeye kalkar.
Gün içinde de uyur da otururuz da ama muhakkak odada arar beni. Çıktığımda uyanıp ağlıyor. Hastaneye yattıktan sonra oldu o da. İlk zaman işimi falan yapardım öğle uykusuna yatınca.

Son düzenleme:
Reactions: The
Kız daha yeni doğum yaptın ne kanseri tobe töbe nete çok bakma yok öyle bir şey

İçini ferah tut canım korktuğun gibi olmayacak gör bak muhtemelen daha önceki kontrolünde gözden kaçırdı plasenta parçası kaldı o da ilaçla geçip gidecek inşallah

Kizlar bebegim bugün 6 gün oldu hala kakasini yapamadı. Napim sizce

Ben doktoruma sordum bunu iki gün önce. 3 gün kaka yapamadığında 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim diye. Zararı yok iyi yapmışsın dedi
Canım dün bende verdim . Karnına poposuna zeytinyagla masaj yaptım ama babamısin demedi

Kizlar bebegim bugün 6 gün oldu hala kakasini yapamadı. Napim sizce

Anne sütü içiyorsa 10 güne kadar normal diyorlar. Ancak ben sanırım doktora götürürdüm. Kendinde zeytinyağı, kuru kayısı falan ye iç belki faydası olur. Prebiyotik damla kullanıyor musun? Maflor, biogaia, lactocol vs...

Merhaba, eds yönteminden sonra meme reddi geçti mi acaba?
Merhabalar tamamen geçti diyemem Bazen 3 saat uyuyor çok açsa Uyanınca meme falan dinlemiyor ama en azından zamanı tutturduk mu meme alıyor, mamayı gündüz hala eds yöntemiyle veriyorum Tabi sütüm az olduğu için böyle bence Sütüm gelse bence dönerdik memeye
gribe de faydalı yün yerine normal pamuk kullanabilirsiniz
Ben de başta süt olsun diye denemediğim şey kalmadı baktım doğum kilomun üzerine çıktım sağlık olsun napalım dedik bazen olmayınca olmuyor
Canım dün bende verdim . Karnına poposuna zeytinyagla masaj yaptım ama babamısin demedi
Benim bebeğim de öyleydi bir kereyle düzelmiyorlar. Bizim doktorumuzda zeytinyağı Ver Dedi 7. 8. Günden sonra kendi yapmaya başladı Yine de kendi doktoruna sor istersen

Ay inşallah canım ya doğru diyorsun Vala goguslerde dinleniyor zaten gün boyu emzoriyorum sadece aksam 30 ml tek veriyorum azıcık alismaz allahin izniyle
Kız saçmalama Allah korusun bosuna kendini stres yapiyorsun ya Vala bak bu gün bi video gördüm çocuk erkek Karnı agriyor googleden bakiyot rahim kanseri doktora gidip agliyor ben rahim kanseriyim diye doktorda beyefendi siz erkeksiniz diyor komikti ama canım zaten ona kalırsa hepimiz ölmek üzereyiz sen üzme kendini canim benim ben hisetim hiç birseyin yok daha yeni yeni doğum yaptin muhtemelen içeride parça yada başka bi normal birseydor mesela ben adet görmüyorum daha altı aya kadar kendini anca toparlar rahim onunla ilgilidir hiç korkma allahin izniyle bebeğini de kendini de üzme

Maflor verdim ama yok ya yaramadı. Bakalım yarında beklim

Kizlar ya bebeğim bi kaç gündür aksam saatlerinde durduk yere ağlayıp sakinleşmiyor ne yapsak 20 dk öyle agliycak ila yani ve sonrada gülüyor aç değil altı temiz ve aç olduğuna bağladım başta sonra esim bu gün saloyor karnından ses geliyor nasıl insan şu içer fazla çalkalanıyor ya öyle tok yani anlamadım niye ağlamayan bebeğim böyle değişik bi huy çıkardı doğduğundan beri asla öyle aglamdi ya sadece mırıldanarak agliyordu ve bu aralar böyle sizde de oldu mı ya acaba atak haftası dediğinizden olabilir mi ya bide hep salyaları akiyor neyden sizce hep islak üstü başı günde üç defa üst degistiruyor belki daha fazla

bi çocuk doktorunu takip ediyorum. 3 . Ayda diş belirtileri yaşayan erken diş çıkaran bebekler gördüm dedi. Bi ihtimal damağına baksana değişiklik varmı hiç

Bebeğim 3 gün aralıklarla kaka yapıyor. Kakası da çok keskin sirke kokuyor. Sizinkilerde koku varmı?
Hafif koku var benimkinde
Bizdede sorun he men sikilip kızması kucaktaki tutuşu bile beğenmiyor ve kendini sıkıyor kazarak yattığı yerden alırken sopa gibi dimdik oluyor normalmi bilemedim istediği olunca hemen düzeliyor

Selam kızlar gece eklemlerimde ağrı başladı. Dizlerim ve ayak bileklerim ağrıyor. Araştırdım da doğumdan sonra yaşayan çok varmlş. Genelde de d ve b12 vitamini eksikliği çıkmış insanlarda. Ben multivitamin, d vit ve b12 de içeren demir ilacı kullanıyorum. Canım sıkıldı şimdi. Sizde var mı böyle bir durum?

Benim bebiste öyle canim ağzı hep tükürük oluyo bende erken diş belirtilerinden şüpheleniyorum ilk cocugumdada böyleydi 5 ayda dişi patlamisti

Kızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Aç kalmıştır bunca saat gibi geliyor bana, babası da bi şey olmaz diyor. Vicdan yapıyorum, uyuduğum için. Belki ben yanında olsam meme isterdi
Bir de owli kundağa koyuyorum, normal yatırsam bu kadar uyumaz, hatta hemen uyanır. Doğru mu yapıyorum kundakta bu kadar saat uyutarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…