- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Sagok canımKonak canım
Zyağ ve karbonatı karıstır krem yap sür saç diplerine 1 2 saat beklet sonra banyo yaptır hemen geçiyor. Ben zyağ sürüyordum sadece gecmiyordu karbonatla iki kere de gecti aklınızda olsun üzülme cok basit bısey çoğu bebekte oluyor
InsAllah diş zmanida böyle olurlarBenmki de gece uykusunu çok seviyo masallah . Bir kere emsiryorum ya da iki . Oğlm böyle değildi çok sık kalkardı bu uykuyu memeye tercih ediyo
Sekiz bucuk yada onda uyur. Ama asla dokuz değilKaçta yatıyor pekigün içinde uyuyordur umarım
Kız daha yeni doğum yaptın ne kanseri tobe töbe nete çok bakma yok öyle bir şeyBiri beni rahatlatsın nolur.. Az önce dr dan geldim. Kendi doğum doktorum muayene etti. Rahim içinde beyazlıklar var dedi. Zaten 15 gündür kanamam vardı adet mi diye beklemiştim. İlaç verdi plesanta parçası mı kaldı acaba diye.. Ama doğumdan 15 gün sonra kontrol etmişti bir şey görmemişti. Kendi de aynısını dedi o zaman bir şey yoktu yolundaydı herşey dedi. Bu beyaz görüntünün 2.ihtimal de hamilelik olabilir dedi ki daha bebeğim 3 aylık olmak üzere ve korunuyoruz çok mümkün değil gibi.. Beta hcg bakılmıştı 0.61 çıkmıştı yok gebelik. Google da bakacak olursak rahim kanseri diyor.. Allahım kafayı yiycem.. 3 gün sonra kontrol var. Plesanta parçasıysa kalan ilaçla atılır dışarı dedi. Biri bana akıl versin ağlayıp duruyorum daha bebeğim çok küçük.. Smer da alındı. Şimdilik pimpiriklenmeyelim filan dedi.. Ama elimde değil
İçini ferah tut canım korktuğun gibi olmayacak gör bak muhtemelen daha önceki kontrolünde gözden kaçırdı plasenta parçası kaldı o da ilaçla geçip gidecek inşallahBiri beni rahatlatsın nolur.. Az önce dr dan geldim. Kendi doğum doktorum muayene etti. Rahim içinde beyazlıklar var dedi. Zaten 15 gündür kanamam vardı adet mi diye beklemiştim. İlaç verdi plesanta parçası mı kaldı acaba diye.. Ama doğumdan 15 gün sonra kontrol etmişti bir şey görmemişti. Kendi de aynısını dedi o zaman bir şey yoktu yolundaydı herşey dedi. Bu beyaz görüntünün 2.ihtimal de hamilelik olabilir dedi ki daha bebeğim 3 aylık olmak üzere ve korunuyoruz çok mümkün değil gibi.. Beta hcg bakılmıştı 0.61 çıkmıştı yok gebelik. Google da bakacak olursak rahim kanseri diyor.. Allahım kafayı yiycem.. 3 gün sonra kontrol var. Plesanta parçasıysa kalan ilaçla atılır dışarı dedi. Biri bana akıl versin ağlayıp duruyorum daha bebeğim çok küçük.. Smer da alındı. Şimdilik pimpiriklenmeyelim filan dedi.. Ama elimde değil
Ben doktoruma sordum bunu iki gün önce. 3 gün kaka yapamadığında 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim diye. Zararı yok iyi yapmışsın dediKizlar bebegim bugün 6 gün oldu hala kakasini yapamadı. Napim sizce
Canım dün bende verdim . Karnına poposuna zeytinyagla masaj yaptım ama babamısin demediBen doktoruma sordum bunu iki gün önce. 3 gün kaka yapamadığında 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim diye. Zararı yok iyi yapmışsın dedi
Kizlar bebegim bugün 6 gün oldu hala kakasini yapamadı. Napim sizce
Merhabalar tamamen geçti diyemem Bazen 3 saat uyuyor çok açsa Uyanınca meme falan dinlemiyorMerhaba, eds yönteminden sonra meme reddi geçti mi acaba?
gribe de faydalıCanim yün falan bulamam sanırım. Aslında öksürüğü yok gibi şu anlık. Sadece sabah bir iki kez oksurur gibi yaptı ben hemen götürdüm nolur nolmaz diye. Ama hırıltı var boğazında, nefes alırken de geliyor o sessarımsaklı zeytinyağı ateş için değil mi canım? Böyle gribe faydası var mi
Ben de başta süt olsun diye denemediğim şey kalmadı baktım doğum kilomun üzerine çıktım sağlık olsun napalım dedikValla canim bence benim gunluk sut üretim miktarim belli ve onu gecmiyo dut incir pekmez tahin promalt bol su bulgur pilavi kısır hepsini denedim halada yiyorum ceviz bademde tabi demir ilacida kullaniyorum solgar kullandim memnun kalmayinca biraktim ama digerlerini yapiyorum hâla ve degişen hic bisey yok kocaman bir sıfır 3 saat beklemede çıkan süt miktarim 40 cc şaka gibi resmen hadi cocugun çekmesinde falza olsun 60cc bu cocuk 2 aylik oldu uyuyorumda annemdeyim hic yorulmuyorumda keyfimde yerinde cocugumda gece uykusunu seviyo ben uyanip yediriyorum yoksa uyanmaz kolay kolay gunduz uykusu yok yani söylenen her sey bende mevcut dogumdan bu yana kilo vermem lazimken 6 kilo aldim ve yine aynı
Benim bebeğim de öyleydi bir kereyle düzelmiyorlar. Bizim doktorumuzda zeytinyağı Ver Dedi 7. 8. Günden sonra kendi yapmaya başladı Yine de kendi doktoruna sor istersenCanım dün bende verdim . Karnına poposuna zeytinyagla masaj yaptım ama babamısin demedi
Ay inşallah canım ya doğru diyorsun Vala goguslerde dinleniyor zaten gün boyu emzoriyorum sadece aksam 30 ml tek veriyorum azıcıkHiç olurmu öyle şey. Günde bir kere aldığı biberona alisipta bırakır mı hiçbende veriyorum günde 1 kere mama hem bende dinleniyorum göğüsler toparlanıyor biraz süt oluyor o arada. Egər biberona alışır diye korkuyorsan kaşık biberonlar var onunla verirsin...
Kız saçmalama Allah korusun bosuna kendini stres yapiyorsun ya Vala bak bu gün bi video gördüm çocuk erkek Karnı agriyor googleden bakiyot rahim kanseri doktora gidip agliyor ben rahim kanseriyim diyeBiri beni rahatlatsın nolur.. Az önce dr dan geldim. Kendi doğum doktorum muayene etti. Rahim içinde beyazlıklar var dedi. Zaten 15 gündür kanamam vardı adet mi diye beklemiştim. İlaç verdi plesanta parçası mı kaldı acaba diye.. Ama doğumdan 15 gün sonra kontrol etmişti bir şey görmemişti. Kendi de aynısını dedi o zaman bir şey yoktu yolundaydı herşey dedi. Bu beyaz görüntünün 2.ihtimal de hamilelik olabilir dedi ki daha bebeğim 3 aylık olmak üzere ve korunuyoruz çok mümkün değil gibi.. Beta hcg bakılmıştı 0.61 çıkmıştı yok gebelik. Google da bakacak olursak rahim kanseri diyor.. Allahım kafayı yiycem.. 3 gün sonra kontrol var. Plesanta parçasıysa kalan ilaçla atılır dışarı dedi. Biri bana akıl versin ağlayıp duruyorum daha bebeğim çok küçük.. Smer da alındı. Şimdilik pimpiriklenmeyelim filan dedi.. Ama elimde değil
Maflor verdim ama yok ya yaramadı. Bakalım yarında beklimAnne sütü içiyorsa 10 güne kadar normal diyorlar. Ancak ben sanırım doktora götürürdüm. Kendinde zeytinyağı, kuru kayısı falan ye iç belki faydası olur. Prebiyotik damla kullanıyor musun? Maflor, biogaia, lactocol vs...
Kizlar ya bebeğim bi kaç gündür aksam saatlerinde durduk yere ağlayıp sakinleşmiyor ne yapsak 20 dk öyle agliycak ila yani ve sonrada gülüyor aç değil altı temiz ve aç olduğuna bağladım başta sonra esim bu gün saloyor karnından ses geliyor nasıl insan şu içer fazla çalkalanıyor ya öyle tok yani anlamadım niye ağlamayan bebeğim böyle değişik bi huy çıkardı doğduğundan beri asla öyle aglamdi ya sadece mırıldanarak agliyordu ve bu aralar böyle sizde de oldu mı ya acaba atak haftası dediğinizden olabilir mi yabide hep salyaları akiyor neyden sizce hep islak üstü başı günde üç defa üst degistiruyor belki daha fazla
Hafif koku var benimkindeBebeğim 3 gün aralıklarla kaka yapıyor. Kakası da çok keskin sirke kokuyor. Sizinkilerde koku varmı?
Benim bebiste öyle canim ağzı hep tükürük oluyo bende erken diş belirtilerinden şüpheleniyorum ilk cocugumdada böyleydi 5 ayda dişi patlamistiKizlar ya bebeğim bi kaç gündür aksam saatlerinde durduk yere ağlayıp sakinleşmiyor ne yapsak 20 dk öyle agliycak ila yani ve sonrada gülüyor aç değil altı temiz ve aç olduğuna bağladım başta sonra esim bu gün saloyor karnından ses geliyor nasıl insan şu içer fazla çalkalanıyor ya öyle tok yani anlamadım niye ağlamayan bebeğim böyle değişik bi huy çıkardı doğduğundan beri asla öyle aglamdi ya sadece mırıldanarak agliyordu ve bu aralar böyle sizde de oldu mı ya acaba atak haftası dediğinizden olabilir mi yabide hep salyaları akiyor neyden sizce hep islak üstü başı günde üç defa üst degistiruyor belki daha fazla
Maflor verdim ama yok ya yaramadı. Bakalım yarında beklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?