2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşım götürmüştü bebeğini ve çok sevmisti bebeği gazlı bebEgeDe rahat geldiğini demişti

Canım benım kızımında reflusu var bıliyosun
İnek sütü alerjisi mi acaba diye kecı sutlu mama aldık
En iyisi golden goat dedıler ama kızım onu mıdesınde bır gram kalmayana kadar kusuyo
Öyle bır kusma yok
Ar en ıyısı
Bende bugun bebelac goldun ar sını sipariş etmiştim o gelmıs onu alıp denıycem inş iyi gelır
Gecmıs olsn canım
Dünde bız hastanedeydık bı oncekı gece uyumadı da uyutmadı da yalnızdm bırde o kadar zor gecti ki sonra bebeği emzırıp eşime bırakıp uyudum
Bı uyandm cocuk halsz aglamıyo gucu yok gibi sonra hafıf hafıf atesı yukseldı( gece 3 bucukta 38.4 le hastaneye getırdm bı cay kasıgı calpol verıldi o arada ıshal gıbı oldu arka arkaya kaka yaptı falan kan ıdrar gaıta temız geldı doktor dedı ki kucük bebeklerde vıral bı salgın var halsızlık kusma devamında ıshalle 3-4 gun suruyo takıpte kal ilaca gerek yok dedı
Bı seferde incecık gıydırıyorm ates artmasn dıye ama içimdende ahh üşür mü diye gecmıyo değil(
Aptamil ar aldim canim insallah şifa olur dunden beri kusuyo agiz dolusu ödüm kopuyo artik moralim sifir
Al benım moralden de o kadar
Dün hiç beslnmedı desem yeri
Ne emse kustu,pes edıp sık mama verdım onu da kustu aksam bı tartaym dedım 100-150 gram azdı kuzum cok canım sıkıldı
Zaten o kıloyu bı haftada alsn dıye gozunun içine bakıyrm bıde hastalık vs olunca
Rabbım bu gunlerı de kolaylıkla atlatmayı nasıp etsn inşaAllah

Kıyamam ya anladım canım inşallah atlatır hemen minik kuzu ya geçmiş olabilir kendine de çok dikkat et ağırlaşma kıyamam ya
Arkadaşım götürmüştü bebeğini ve çok sevmisti bebeği gazlı bebEgeDe rahat geldiğini demişt
Bizde iyi gelir inşallah canim

Reactions: The
Aptamil ar aldim canim insallah şifa olur dunden beri kusuyo agiz dolusu ödüm kopuyo artik moralim sifir

Benin kızım da doğduğu günden beri kusuyor. Bazı dönemlerde fışkıracak kadar kusuyor. Reflü yatağını kullanın muhakkak, bir de yan yatırın. Gazını çıkarttıktan sonra hala dik tutmaya devam edin.
Kilo kaybı yok sanırım olsa doktor ilaç verirdi.
Ben anne sütü ile besliyorum ama günde 1 yada 2 kez mama veriyorum. Muhakkak farketmişsinizdir daha kıvamlı ar mama normal mamadan. Özellikle öğle ve gece uykusuna geçişte mama veriyorum. Çünkü uyurken genzine acı su çok kaçıyordu. Düzenli kullanımda epeyce hafifletti. Hatta gecen 24 saat anne sütü veremedim sadece reflü maması içti o gün çok daha iyi idi kusması.

Sütü fazla olan anneler günlük beslenirken nasıl yiyorsunuz çok fazla mı acaba ben az mı yiyyorum

Aman benimkisine de regl demeye bin şahit ister zaten. Leke gibi azcik , artarsa bilmiyorum gayri . Ay deme öyle korkulu rüyam su an hamilelik çünkü doğru düzgün bir korunma yöntemi bulamadım henüz
Deri altına implant
Arastr canım bi

Reactions: The
Kızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi
Ben bebek on günlükten beri gece 12 olduktah sonra uyamdırmıyorum nezaman uyanırsa mac 6 saat uyudu.
gunduz 2 saatte bir emzirmeye devam

Bısey olmz ya bnde randevy aldım gecen onbes gün sonra goturcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…