Ya ben neden olmadım ya 3 aylık olacagiz 6 gün sonraBende dün oldum 2 aylığız
Hamilesin demek kiYa ben neden olmadım ya 3 aylık olacagiz 6 gün sonra
Arkadaşım götürmüştü bebeğini ve çok sevmisti bebeği gazlı bebEgeDe rahat geldiğini demiştiKizlar aranızda bebeğini spa merkezine götüren var mı ben yarın goturucem de ilk olduğu için biraz tedirginim hiç gitmedim bi bebislebebegim suyu seviyor ve çok istiyorum orya götürmek ama kötü birsey olursa diye de tedirginim
Allah korusun valla aglicam durki. 1 hafta daha beklim olmassm test yapcam artıkHamilesin demek ki
Ay ben rüyamda falan hamile olup doğurduğunu görüyordum, bi uyandım göbeğimi yokluyorum çok korktumHamilesin demek ki
Çok teşekkürler canım çıkınca alayım bir paketCanim ben molfix yeni mavi paket çıkardı simdi bantlı bez onlari kullaniyorum gayet memnunum
Canım benım kızımında reflusu var bıliyosunKizlar keçi sutu mamalari hakkinda fikriniz nedir kullananiniz varmi hangi mamalari tercih ediyosunuz daha cok banada öneri verseniz sma kullaniyorum ama degistirecem doktorumuz aptamil ar ònerdi reflu için bende keci sutlulere aklim kaydi sizlerden fikir alayim istedim
Gecmıs olsn canımSağolun kizlar ama malesef gazdan değil sanırım, bebeğim çok halsizonu hiç böyle görmemiştim. Ateşi 36.8-37 aralığında çıkıyor,yine de soğuk kompleks uyguladım eklem yerlerine. Sanki biraz rahatladı gibi , en azından inlemiyor. Slinge koydum yürüyorum biraz uyusun bari diye daha kötüye gittiğini görürsem hastaneye götüreceğim
Al benım moralden de o kadarAptamil ar aldim canim insallah şifa olur dunden beri kusuyo agiz dolusu ödüm kopuyo artik moralim sifir
Kıyamam ya anladım canım inşallah atlatır hemen minik kuzu ya geçmiş olabilir kendine de çok dikkat et ağırlaşma kıyamam yaAnladım canım yok o mikirdanmak başka bir şey benimkisi bugün sabaha kadar büyük insan gibi inledi yani , hani bir yerin ağrır da halin olmaz inlersin ya o şekilde. Ben hastayım, çok yüksek ihtimalle benim hastalığım ona da geçti.
Bizde iyi gelir inşallah canimArkadaşım götürmüştü bebeğini ve çok sevmisti bebeği gazlı bebEgeDe rahat geldiğini demişt
Aptamil ar aldim canim insallah şifa olur dunden beri kusuyo agiz dolusu ödüm kopuyo artik moralim sifir
Kızlar rota aşısi yaptıran varmı
Ben 20 ocaktaki doktor randevumuzda yaptıracağım, 3 ayı doldurmuş olacakKızlar rota aşısi yaptıran varmı
Ben yaptırdım canımKızlar rota aşısi yaptıran varmı
Deri altına implantAman benimkisine de regl demeye bin şahit ister zaten. Leke gibi azcik , artarsa bilmiyorum gayri . Ay deme öyle korkulu rüyam su an hamilelikçünkü doğru düzgün bir korunma yöntemi bulamadım henüz
valla fazla yiyorum o yuzden hiç kg veremedimSütü fazla olan anneler günlük beslenirken nasıl yiyorsunuz çok fazla mı acaba ben az mı yiyyorum
Ben bebek on günlükten beri gece 12 olduktah sonra uyamdırmıyorum nezaman uyanırsa mac 6 saat uyudu.Kızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi
Bısey olmz ya bnde randevy aldım gecen onbes gün sonra goturcmKizlar aranızda bebeğini spa merkezine götüren var mı ben yarın goturucem de ilk olduğu için biraz tedirginim hiç gitmedim bi bebislebebegim suyu seviyor ve çok istiyorum orya götürmek ama kötü birsey olursa diye de tedirginim
Ben ilk bebeğimde 25 ay olmadım bısey olmazYa ben neden olmadım ya 3 aylık olacagiz 6 gün sonra
Iki dozmu oluyo canımBen yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?