2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Ben küvete normalde file serip yıkıyorum ama sırtını yıkarken yani yüz üstü tutarken benim oğlan ayaklarıyla fileye bastırıp zıplıyor Tutması gittikçe zorlaşmaya başladı hatta bir ara küvetten aşağı uçuyordu File yerine başka güvenli bir alternatif ne olabilir? Küvetin zeminine konan süngerler var, onlardan mı alsam acaba?

Basının altına battaniye koyuyorum kendi kuvetinde yıkıyorum biraz suyla doldurup en sonda durulayıp cıkarıyorm kolay oluyo

Epeydir takıyodm bez olayına bı nebze gonlum ferahladı sağolasn
Kızlar 2. Ay aşılarından sonra calpolü ne kadar ölçüde ve ne sıklıkta verdiniz? Hemşire paranox fitil verdi ama fitildense şurup veriyim diyorum
38.5 e kadar bebekler atesı tolere edebılıyolar
38 i beklesen mi canım ki inş cıkmasn
Fitil konusunda haklısn oglumda 2 kez kullandık
5. Ay asısından sonra 40 lara cıkmıstı ates o zaman paranox s kullandık bncede fıtıle alısmasn ki gereklı durumda fıtıl etkılı olsn
En ıyısı yıkama sungeri canım
Fileyi hıc beceremedım ben annem onda üşür dedi öylece kaldı file dolapta:))

Ankara’da oturan kıymetli arkadaslarımm
Semt önemli değil iyi bir cocuk doktoru arıyorm
İlac sevdalısı olmayan gereksız tahlıl ve röntgenden kacınan aynı zamanda cocuk seven merhametli bır doktor
Var mıdır tavsıye edebılecegınız bırılerı

Bende yerimi alip tavsiyelerimi bekleyeyim bari. Devlet hastanesine gidiyoruz biz şimdilik

Rica ederm

Kızlar 2. Ay aşılarından sonra calpolü ne kadar ölçüde ve ne sıklıkta verdiniz? Hemşire paranox fitil verdi ama fitildense şurup veriyim diyorum
Doktora özellikle sordum şurup mu fitil mi diye. İçerikleri aynı şurupta şeker var. Ne gerek var şeker alsın bebek. 1 yaşına kadar fitil kullanılmasını önerdi. Kadın baya iyi bi hastanede iyi bir doktor güveniyorum kendisine
Benim minnoş da alıyor başını gidiyor resmen. Banyo yaptırırken resmen güreş tutuyoruz, üstüm başım su gibi oluyor

Ondan glaiba canım çünkü benim kızım burnu da fındık gibi minnacık. Büyüdükçe geçer inşallah.
Niye getirdin küçük daha derse beni muayene edin o zaman, zor randevu buldum zaten diyeceğim artık
Canım inanır mısın sabahta sen geçtin valla aklımdan, napıyor acaba diye. İyisindir, bebişinde iyidir inşallah benim kızımın her kakasında istisnasız hep pütürcükler oluyor. Ve son zamanlarda hep yeşil kakası. Ara sıra sarımsı yeşil oluyor ama hep yeşil. Üşütüyor desem evimizin sıcaklığı iyi, sıkı da giydiriyorum. Bende alerjiden mi şüphelenmeliyim acaba?

Kızlar belki son 2-3 haftadır kızımın kakası hep yeşil. Çok nadir sarı oldu, bir ya da iki kez. Ve her dışkılamasında mutlaka pütürcükler oluyor. Parlak yeşil oluyor bazende. Çocuk doktoruna gidince soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Besin alerjisinden mi şüphelenmeliyim? Üşümediğine eminim, bende üşütmüyorum. Yediklerim yüzünden desem kakayı yeşil yapmayacak şeyler yesemde yine yeşil. Sebebini düşünüp duruyorum.

Önsütü mü fazla aliyoki kuzu yani bi meme bitmeden öbürünü mü veriyosun acaba

Kızlar merhaba oğlumu sünnet ettirmek istiyoruz. Annemlere geldim ben burda yapalim bitsin dedik. 3 aylık şimdi oğlum. Yani en stres oldugum sey bebişin acı cekmesi idrarını yaparken daha erken yaptirmayi istiyodum ama kucuk bir sehirde mahrumiyet bolgesinde yasiyorum işimden dolayı. Devlet hastanesi var sadece. bu aralar sünnet yaptıran var mı nasıl geçti bir de ne kadara yaptirdiniz merak ediyorum

Sarımsı yeşil ve pütürlü kaka laktoz alerjisi mi de gösterir. Bir laktozları kes istersen, genelde 3 gün içinde belli eder ama garanti olsun 5 gün yeme. Fark var mı bi bak bence.

Kuvetin zeminine havlu koyabilirsin

Hay Allah ya zaten sutim az diye sikayet ediyorum ...türk aşısı gelmeden biontec olayim dedim ama bekleyeyim mi az daha bilemedim. Biontec daha iyi diye ...

Oğlum yok ama bebekler bezli iken çok daha rahat geçiriyormuş süreci o şekilde söyledi hep oğlu olan arkadaşlarım.

38 e yaklaşmak üzere inşallah düşer kendiliğinden ya

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…