Basının altına battaniye koyuyorum kendi kuvetinde yıkıyorum biraz suyla doldurup en sonda durulayıp cıkarıyorm kolay oluyoKızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Ben küvete normalde file serip yıkıyorum ama sırtını yıkarken yani yüz üstü tutarken benim oğlan ayaklarıyla fileye bastırıp zıplıyorTutması gittikçe zorlaşmaya başladı hatta bir ara küvetten aşağı uçuyordu File yerine başka güvenli bir alternatif ne olabilir? Küvetin zeminine konan süngerler var, onlardan mı alsam acaba?
Epeydir takıyodm bez olayına bı nebze gonlum ferahladıÖyle canım vıcudumuzun anotomik yapısı bu uyurken çiş yapmayız bebeklrde yapmaz . Sabsh uyanduğında bezinde gördüğümüz o az çiş gece uyandığınds uyku sersemi yaptığı çiştit. Sabahta uyandığı gibi hemen bezini acarsak ya kuru ya çok az çişli görürürz
38.5 e kadar bebekler atesı tolere edebılıyolarKızlar 2. Ay aşılarından sonra calpolü ne kadar ölçüde ve ne sıklıkta verdiniz? Hemşire paranox fitil verdi ama fitildense şurup veriyim diyorum
En ıyısı yıkama sungeri canımKızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Ben küvete normalde file serip yıkıyorum ama sırtını yıkarken yani yüz üstü tutarken benim oğlan ayaklarıyla fileye bastırıp zıplıyorTutması gittikçe zorlaşmaya başladı hatta bir ara küvetten aşağı uçuyordu File yerine başka güvenli bir alternatif ne olabilir? Küvetin zeminine konan süngerler var, onlardan mı alsam acaba?
Bende yerimi alip tavsiyelerimi bekleyeyim bari. Devlet hastanesine gidiyoruz biz şimdilikAnkara’da oturan kıymetli arkadaslarımm
Semt önemli değil iyi bir cocuk doktoru arıyorm
İlac sevdalısı olmayan gereksız tahlıl ve röntgenden kacınan aynı zamanda cocuk seven merhametli bır doktor
Var mıdır tavsıye edebılecegınız bırılerı
Rica edermEpeydir takıyodm bez olayına bı nebze gonlum ferahladısağolasn
38.5 e kadar bebekler atesı tolere edebılıyolar
38 i beklesen mi canım ki inş cıkmasn
Fitil konusunda haklısn oglumda 2 kez kullandık
5. Ay asısından sonra 40 lara cıkmıstı ates o zaman paranox s kullandık bncede fıtıle alısmasn ki gereklı durumda fıtıl etkılı olsn
En ıyısı yıkama sungeri canım
Fileyi hıc beceremedım ben annem onda üşür dedi öylece kaldı file dolapta:))
Doktora özellikle sordum şurup mu fitil mi diye. İçerikleri aynı şurupta şeker var. Ne gerek var şeker alsın bebek. 1 yaşına kadar fitil kullanılmasını önerdi. Kadın baya iyi bi hastanede iyi bir doktor güveniyorum kendisineKızlar 2. Ay aşılarından sonra calpolü ne kadar ölçüde ve ne sıklıkta verdiniz? Hemşire paranox fitil verdi ama fitildense şurup veriyim diyorum
Benim minnoş da alıyor başını gidiyor resmen. Banyo yaptırırken resmen güreş tutuyoruz, üstüm başım su gibi oluyorKızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Ben küvete normalde file serip yıkıyorum ama sırtını yıkarken yani yüz üstü tutarken benim oğlan ayaklarıyla fileye bastırıp zıplıyorTutması gittikçe zorlaşmaya başladı hatta bir ara küvetten aşağı uçuyordu File yerine başka güvenli bir alternatif ne olabilir? Küvetin zeminine konan süngerler var, onlardan mı alsam acaba?
Ondan glaiba canım çünkü benim kızım burnu da fındık gibi minnacık. Büyüdükçe geçer inşallah.İki gözün ortasında burun kemiği tam gelişmediyse bebeklerde şaşılık gibi bir görüntü olabiliyor. Yeğenim nasıl komik bakıyordu anlatamam. 6. Aydan itibaren kemik gelişmeye başladı şaşı bakışı bitti.
Niye getirdin küçük daha derse beni muayene edin o zaman, zor randevu buldum zaten diyeceğim artıkYaa benim arkadaşım da göz doktoruna götümüş erken getirmişsin gerek yoktu demiş göz doktoru özel hastane olmasına rağmendemek ki hepsinin bakış açısı farklı. Biz de 3 ay sonra gideceğiz bakalım inşallah bir şey yoktur. Şimdilik zaten takip edebiliyor odaklanıyor.
Canım inanır mısın sabahta sen geçtin valla aklımdan, napıyor acaba diye. İyisindir, bebişinde iyidir inşallahCanım senin anlattıkların besin alerjisi gibi belirtiler ya. Geçmeyen hırıltı , pütürlü parlak kaka , sayısı fazla olan kaka falan. Göğüs doktoru görsün isteyebilir doktorun. Hayvansal proteine hassasiyet gösteriyor olabilir bebeğin.
Önsütü mü fazla aliyoki kuzu yani bi meme bitmeden öbürünü mü veriyosun acabaKızlar belki son 2-3 haftadır kızımın kakası hep yeşil. Çok nadir sarı oldu, bir ya da iki kez. Ve her dışkılamasında mutlaka pütürcükler oluyor. Parlak yeşil oluyor bazende. Çocuk doktoruna gidince soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Besin alerjisinden mi şüphelenmeliyim? Üşümediğine eminim, bende üşütmüyorum. Yediklerim yüzünden desem kakayı yeşil yapmayacak şeyler yesemde yine yeşil. Sebebini düşünüp duruyorum.
Ondan glaiba canım çünkü benim kızım burnu da fındık gibi minnacık. Büyüdükçe geçer inşallah.
Niye getirdin küçük daha derse beni muayene edin o zaman, zor randevu buldum zaten diyeceğim artık
Canım inanır mısın sabahta sen geçtin valla aklımdan, napıyor acaba diye. İyisindir, bebişinde iyidir inşallahbenim kızımın her kakasında istisnasız hep pütürcükler oluyor. Ve son zamanlarda hep yeşil kakası. Ara sıra sarımsı yeşil oluyor ama hep yeşil. Üşütüyor desem evimizin sıcaklığı iyi, sıkı da giydiriyorum. Bende alerjiden mi şüphelenmeliyim acaba?
Kuvetin zeminine havlu koyabilirsinKızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Ben küvete normalde file serip yıkıyorum ama sırtını yıkarken yani yüz üstü tutarken benim oğlan ayaklarıyla fileye bastırıp zıplıyorTutması gittikçe zorlaşmaya başladı hatta bir ara küvetten aşağı uçuyordu File yerine başka güvenli bir alternatif ne olabilir? Küvetin zeminine konan süngerler var, onlardan mı alsam acaba?
Hay Allah ya zaten sutim az diye sikayet ediyorum ...türk aşısı gelmeden biontec olayim dedim ama bekleyeyim mi az daha bilemedim. Biontec daha iyi diye ...Ben doktora sordım sütü sağmaya gerek yok ddi o hep vucutta kalacak canlı birsey dedi aşı için
Bu arada aşı olanların sütü azalttığına dair şeyler okudum sen gene de bir arastır çok şşkayet var bu konuda
Kızlar benim goğüslerim çok yumuşak ya cıvık yani hiç süt yok gibiNe yapsam ne yesem
Önsütü mü fazla aliyoki kuzu yani bi meme bitmeden öbürünü mü veriyosun acaba
Kızlar merhaba oğlumu sünnet ettirmek istiyoruz. Annemlere geldim ben burda yapalim bitsin dedik. 3 aylık şimdi oğlum. Yani en stres oldugum sey bebişin acı cekmesi idrarını yaparkendaha erken yaptirmayi istiyodum ama kucuk bir sehirde mahrumiyet bolgesinde yasiyorum işimden dolayı. Devlet hastanesi var sadece. bu aralar sünnet yaptıran var mı nasıl geçti bir de ne kadara yaptirdiniz merak ediyorum
Hemen yiyeyim onlardan. İki uc gündür cok canım sıkkın cok stresliyim oda etkili olmus mudur miYumurta, yulaf, yeşillik, bol su.
Süt damlası olarak lullabyden çok memnundum.
38 e yaklaşmak üzere inşallah düşer kendiliğinden yaEpeydir takıyodm bez olayına bı nebze gonlum ferahladısağolasn
38.5 e kadar bebekler atesı tolere edebılıyolar
38 i beklesen mi canım ki inş cıkmasn
Fitil konusunda haklısn oglumda 2 kez kullandık
5. Ay asısından sonra 40 lara cıkmıstı ates o zaman paranox s kullandık bncede fıtıle alısmasn ki gereklı durumda fıtıl etkılı olsn
En ıyısı yıkama sungeri canım
Fileyi hıc beceremedım ben annem onda üşür dedi öylece kaldı file dolapta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?