- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Ben burdaki arkadaşlardan duydum ilkdefa. Hiç bilmiyorum ne olduğunu açıkcası. O sitede yazanlar çok motive etmişti beni.Siz 2. Ayda hastanede olduğunuz için süreç biraz erken işlemiş belkide. Benim doktorda daha gözleri açılmadı göz muayenesi için dediğini hatırlıyorum. Ama bende evde bakıyorum parmağımı takip ediyor mu falan kendimce kontrol ediyorum. 5.5 sene aradan sonra unuttum gerçekten göz muayenesi ne zamandi...
Yazdiklarin o kadar kıymetli ki benim için. Hemen not edicem ve kesinlikle sana katılıyorum. Benimde bünyem yediklerimle süt yapan bir yapı değil. Aynen senin gibi gece sürekli kalkıyorum birşeyler yiyeyimde sabaha kadar uykumda sütüm olsun diyee ehhh ancak. Gün içinde de helva, tahin, boza vs. Neler yiyorum akşama kadar bitmesin diye. İnanılmaz kilo aldım. Diyet yaparsam çocuğum anne sütünden mahrum kalır ama bende çok şiştim çok ikilemlerdeyim. Bir yanım bırak artık olmuyorsa olmuyor diyor, diğer yanım mucadeyi bırakma en azzindan 6. Aya kadar diren devam et diyor. İşimiz çok zor ama bu yazdıklarını kendi notlarına ekliycem canım.
Tomrisin emzirme notlarını daha öncede duymuştum. Kitap mı bu yoksa insta sayfası mi canım?
Sen yine iyisin canım bende 80 kiloyum. Hatta üstüne çıktım şuanda.Ben burdaki arkadaşlardan duydum ilkdefa. Hiç bilmiyorum ne olduğunu açıkcası. O sitede yazanlar çok motive etmişti beni.
Normalde 50 kilo 34 beden kilo takıntılı biriydim. Hayatım boyunca hep dikkat ettim. Şuanda 70 kiloyum 42 beden pantolon göbekten sıkıyor. Hamile pantolonu aldım geçen haftaeşim bile gözüme garip görünüyorsun diyip duruyor
Umurumda değil hiçbişey rabbim nasip ederse 2 yaşına kadar emziricem inşallahhh. Sonrasında veririm bi şekilde inanıyorum.
Siz 2. Ayda hastanede olduğunuz için süreç biraz erken işlemiş belkide. Benim doktorda daha gözleri açılmadı göz muayenesi için dediğini hatırlıyorum. Ama bende evde bakıyorum parmağımı takip ediyor mu falan kendimce kontrol ediyorum. 5.5 sene aradan sonra unuttum gerçekten göz muayenesi ne zamandi...
Yazdiklarin o kadar kıymetli ki benim için. Hemen not edicem ve kesinlikle sana katılıyorum. Benimde bünyem yediklerimle süt yapan bir yapı değil. Aynen senin gibi gece sürekli kalkıyorum birşeyler yiyeyimde sabaha kadar uykumda sütüm olsun diyee ehhh ancak. Gün içinde de helva, tahin, boza vs. Neler yiyorum akşama kadar bitmesin diye. İnanılmaz kilo aldım. Diyet yaparsam çocuğum anne sütünden mahrum kalır ama bende çok şiştim çok ikilemlerdeyim. Bir yanım bırak artık olmuyorsa olmuyor diyor, diğer yanım mucadeyi bırakma en azzindan 6. Aya kadar diren devam et diyor. İşimiz çok zor ama bu yazdıklarını kendi notlarına ekliycem canım.
Tomrisin emzirme notlarını daha öncede duymuştum. Kitap mı bu yoksa insta sayfası mi canım?
Ne demek inşallah faydalı olurum. Bak orda yazdıklarımın hepsini yap masajlar mucizevi. Humada da al aynı zamanda. Görüceksin bebeğin ağzından akan sütleri, süt sarhoşluğunu inşallahhhSen yine iyisin canım bende 80 kiloyum. Hatta üstüne çıktım şuanda.Benim eşimde sürekli bakalım bu kiloları nasıl vereceksin deyip duruyor, ilk dogumdan sonra çok zor vermiştim bununda veremem diye düşünüyor. Bu arada hemen verdiğin linten Solgar için eczaneyi aradım depolarda kalmamış tek bir tane varmış onuda yarın getirticekler çok sağol canım minnetarim
O m ile başlayan hastane gerçekten tam ticarethane ilk oğlumda hep tahlil hep korkutup duruyorlardiTen tene temas olarak istanbuldayken banyodan sonra emzirirdim burada pek temas olmadı. Senin başka önerin var mı? Kesinlikle çok etkiledi canım çoookk... Anneme kıyamıyorum, annemde bana kiyamiyor. O yemekleri ben ev işlerini birde kızımla ilgileniyorum...
Aynen canım aslaa yaptırmadım. Benim kızımın bir doktoru vardı 4 sene gittik ona. Ateşi çıktığında dahi hemen cagirmazdi. 38.5u geçerse hemen gelin, altında kalırsa 2 gün bekleyelim. Eğer 3.gunde ateş düşmezse getirin derdi. Çok zor tahlil yapardı. Hele M ile başlayan bir hastane zinciri var tam ticarethane olmuşlar.
Ooo biz çok geç geldik yarın sorayım bakalım ne diyecek...
Rabbimmm insallahhhh Husniyenin kucağına sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin canimmiçimden de dua edeceğim bugün
Baharda götürmeyi düşünüyorum canım. Çünkü havalar çok soğuk dediğin gibi gevşeyip hemen uyumak isteyecek ben onu giydirene kadar hasta ederimbiz ilk kızımda Bolu'da narven termal tesis vardı bir hafta oraya giderdik. Kaldığımız evin banyosunda çocuk havuzu gibi küvetleri var. Kızımı orada oynatirdik saatlerce çıkmaz hatta bizde içine oturur onunla oynardir. Bunları İstanbul ve civardaki illerde oturan arkadaşlar için yazıyorum belki bir değişiklik isteyen olursa bakarsınız. Sahibinden sayfasında da günlük kiralık termal olarak arayabilirsiniz uygun oluyor genelde.
Tombis ayaklarını yerimmm seninnn
Maşallah subanallah sana. Gamzesine kurban olduğum
Resimlerde çocuklar biraz geniş çıkıyorlar canım. Kaybolmaz annesi
canim ozele götür istersen . Senin el hareketlerini takip ediyormu birde şaşılik varmı diye takip ediyoYa bana çocuk doktoru hastaneye götür, göz bölümünden randevu alıp dedi. Ama randevu bulmak mümkün değil, hepsi dolu. Hâlâ göz muayenesi olamadı benim kızım.
Canim bize bir göz muayenesinden bahsetmedi doktorumuz. Işık tutuyor kendisi takip ediyor mu diye. Yani göz muayenesi olmadi benimkideYa bana çocuk doktoru hastaneye götür, göz bölümünden randevu alıp dedi. Ama randevu bulmak mümkün değil, hepsi dolu. Hâlâ göz muayenesi olamadı benim kızım.
Canım ne kadar oluyor spa fiyatları ortalama olarak
Senin verdiğin linkten aradım solgari sipariş ettim, eczacı kızda bir övdü bir övdü kendiside kullanmış.Ne demek inşallah faydalı olurum. Bak orda yazdıklarımın hepsini yap masajlar mucizevi. Humada da al aynı zamanda. Görüceksin bebeğin ağzından akan sütleri, süt sarhoşluğunu inşallahhh
Senin verdiğin linkten aradım solgari sipariş ettim, eczacı kızda bir övdü bir övdü kendiside kullanmış.
E bebekte yakınımda var arabayla 5 dk. Orayada gidicem humana için.Kedilervekitaplar kusburnundan bahsetti onuda yarın hallederim. Yalnjz süt masajini ben bulamadım hangisi olduğunu da anlayamadım. Bana bir link verirsen babam sağolsun eli çok iyidir bu konuda ona gostericem motivasyon arttı, yalnız olmadığımı hissettim, yönlendirmelerin için çok teşekkür ederim canım tomrisin emzirme kampı notlarını okudum. İlk ay benim yaşadığım süreç tamamen ordaki gibiydi. İsim gücüm herşeyim bebekti. Ve kilo rekoru kirdik o ay zaten 18oo gram almıştı. Ondan sonrası yok yavaş yavas... Bundan sonrası güzel olacal insallahhh
Öyle canım vıcudumuzun anotomik yapısı bu uyurken çiş yapmayız bebeklrde yapmaz . Sabsh uyanduğında bezinde gördüğümüz o az çiş gece uyandığınds uyku sersemi yaptığı çiştit. Sabahta uyandığı gibi hemen bezini acarsak ya kuru ya çok az çişli görürürzbenı tek rahatsz eden kokuydu ya:)) sleepy ya da baby turco kullanımca anlayacaksn aradaki farkı canım
Nasıl ya
İnşaAllah öyledir demek istiyorm cunku kızım cok az cişle uyanıyo gece sadece anne sutü verıyrm beslenemıyo mu dıye üzülüyorm
Oyyy maşaAllah
Benım kızımda miniş
40 ı için bılgı almıstm 3.5 kılo altını alamıyoruz demişlerdibız 3.300 duk:)) erteledık sımdı bıle cesaret edemıyrm):)
Benim kızın gözleri de çapaklanıyor ara sıra, gidince sorayım bi. Bana aile hekimide çocuk doktoru da göz bölümünden randevu al onlar bakacak dedi. Zor zor randevu buldum şükür.Biz aile hekimine gittiğimizde baktı. Onun dışında özel olarak götürmedik. G
6.ayda götüreceğim ROP muayenesi diyorlar prematüre olunca bakılıyormuş.
Bir de göz tıkanıklığı var o da 6.aydan önce belli olmazmış.
İşitme testi de tekrar yapılması gerekiyor gebelikte ateşli hastalık geçirince ikisini bir halledeceğim inşallah
Canım yapıyorum onu ama nasıl bir sistemse gece geliyor mesaj randevu açılmıştır diye. Herkes telefon başında mıdır nedir tık diye doluyor randevu. Şans eseri bakarken buldum az önce de aldım hemen.Randevu açıldığında haber et gibi seçenek oluyo onu aç bildirim geliyo anında yakalayabilirsin
Amasyada oturuyorum canım. Az önce bakarken tesadüf buldum randevu aldım hemen. Burası turistik büyük şehir ama özel hastne yok, olsa hemen götüreceğim. Göz kliniği de varmı hiç bakmadım.Randevu bulamazsın canım. Sabah 7.30da git devlet Hastanesi'ne sıraya gir, randevu alabiliyorsan o şekilde al. Veya gir doktorun odasına rica et falan vicdanliysa sana bir kagit yazıyor sekretere git bunla sıra numarası versin sana diyor ama beklersin sonra baya. Hatta hatırlar mısınız 32. Hafta raporu için gitmiştim de sen bana trip attın deyip doktor beni muayene etmemişti panik atak geçirmiştim sinirlerim bozulmustubencee eğer verebiliyorsan 200 lira ver git özelde baktir. Bazı göz klinikleri oluyor onlar dahada uygun olur 100 TL gibi. Hangi ildesin?
Kuşburnu çayı mi canım? Marketlerde satılan sallama?
Bende dün çıkardım İzmir'de hava 18 derecebir ara rüzgar çıktı annelik işte çıkardım kabanimi pusete attım yel almasin diye. Dikkat etmek lazım...
Her zaman canimm aminnnn insallahhh
Burda özel hastane yok canım, klinik varmı onu da bilmiyorumcanim ozele götür istersen . Senin el hareketlerini takip ediyormu birde şaşılik varmı diye takip ediyo
Bana ablam çocuğun gözünde şaşılık var gibi doktora götürdün mü falan dedi. Hani ilk zamanlar göz kontrolü sağlanmadığı için kayma oluyor ya gözde bazen. Bir kaç kez söyleyince çok canım sıkıldı. İyi niyetle söyledi belki ama bilmiyorum. Randevu buldum zar zor götüreceğim inşallah.Canim bize bir göz muayenesinden bahsetmedi doktorumuz. Işık tutuyor kendisi takip ediyor mu diye. Yani göz muayenesi olmadi benimkide
Hangi ayda götürdün canım? Bu bize büyüklere bakan göz doktoru bakar dimi bebeğime ?Biz göz doktoruna götürdün katarakt var mı diye baktı. Bide isterseniz telle gözünü gerdirip arkasına bakıyoruz ama aileler genelde istemiyor dedi bizde istemedik.arada göz kayması oluyordu o dönem 6 aya kadar normal dedi
Benim oğlumda çekik gözlü biraz yorgun bakar öyle gözler gerçekten her hangi bo sorun yok dediler merak etme sen hiç bir şey yokturBenim kızın gözleri de çapaklanıyor ara sıra, gidince sorayım bi. Bana aile hekimide çocuk doktoru da göz bölümünden randevu al onlar bakacak dedi. Zor zor randevu buldum şükür.
Canım yapıyorum onu ama nasıl bir sistemse gece geliyor mesaj randevu açılmıştır diye. Herkes telefon başında mıdır nedir tık diye doluyor randevu. Şans eseri bakarken buldum az önce de aldım hemen.
Amasyada oturuyorum canım. Az önce bakarken tesadüf buldum randevu aldım hemen. Burası turistik büyük şehir ama özel hastne yok, olsa hemen götüreceğim. Göz kliniği de varmı hiç bakmadım.
Canım doğal kuşburnu bulursan daha iyi olur. Hem c vitamini enerji verir, hemde süt yapıyor diye biliyorum. Demlikte kaynatıp ekşi ekşi içince iyi oluyor.
Burda özel hastane yok canım, klinik varmı onu da bilmiyorumdevlette randevu buldum, inşallah sıkıntı çıkmaz. Ablam bebeğin gözleri şaşı diyip durdu,canım sıkıldı. Benim kızım babası gibi çekik gözlü, güldükçe filan bazen şaşı gibi oluyor ama ben bakıyorum sürekli normal. İlk 6 ay göz kontrolü tam oturmadığı için ara sıra göz kayması oluyor diye biliyorum.
Bana ablam çocuğun gözünde şaşılık var gibi doktora götürdün mü falan dedi. Hani ilk zamanlar göz kontrolü sağlanmadığı için kayma oluyor ya gözde bazen. Bir kaç kez söyleyince çok canım sıkıldı. İyi niyetle söyledi belki ama bilmiyorum. Randevu buldum zar zor götüreceğim inşallah.
Hangi ayda götürdün canım? Bu bize büyüklere bakan göz doktoru bakar dimi bebeğime ?
Norml göz doktoru bakiyo canımBenim kızın gözleri de çapaklanıyor ara sıra, gidince sorayım bi. Bana aile hekimide çocuk doktoru da göz bölümünden randevu al onlar bakacak dedi. Zor zor randevu buldum şükür.
Canım yapıyorum onu ama nasıl bir sistemse gece geliyor mesaj randevu açılmıştır diye. Herkes telefon başında mıdır nedir tık diye doluyor randevu. Şans eseri bakarken buldum az önce de aldım hemen.
Amasyada oturuyorum canım. Az önce bakarken tesadüf buldum randevu aldım hemen. Burası turistik büyük şehir ama özel hastne yok, olsa hemen götüreceğim. Göz kliniği de varmı hiç bakmadım.
Canım doğal kuşburnu bulursan daha iyi olur. Hem c vitamini enerji verir, hemde süt yapıyor diye biliyorum. Demlikte kaynatıp ekşi ekşi içince iyi oluyor.
Burda özel hastane yok canım, klinik varmı onu da bilmiyorumdevlette randevu buldum, inşallah sıkıntı çıkmaz. Ablam bebeğin gözleri şaşı diyip durdu,canım sıkıldı. Benim kızım babası gibi çekik gözlü, güldükçe filan bazen şaşı gibi oluyor ama ben bakıyorum sürekli normal. İlk 6 ay göz kontrolü tam oturmadığı için ara sıra göz kayması oluyor diye biliyorum.
Bana ablam çocuğun gözünde şaşılık var gibi doktora götürdün mü falan dedi. Hani ilk zamanlar göz kontrolü sağlanmadığı için kayma oluyor ya gözde bazen. Bir kaç kez söyleyince çok canım sıkıldı. İyi niyetle söyledi belki ama bilmiyorum. Randevu buldum zar zor götüreceğim inşallah.
Hangi ayda götürdün canım? Bu bize büyüklere bakan göz doktoru bakar dimi bebeğime ?
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatırsın, kısa sürede geçer. Sıkma canını farkedilmesi bile çok iyi, tedavini oluyorsun ne güzel. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah sanaGünaydın kızlar yine ben, dün doktor kontrolüm vardı. Kanamam damla damla olmaya başlamıştı bende geçti herhalde diye sevinmiştim. Ama doktor içerde azda olsa görüntüde kaldığını söyledi. Ne olduğu meçhulbende baktım ekrandan böyle yuvarlak yuvarlak 3-4 tane şey var. Aynı mol gebelik yazınca çıkan görüntü gibi. Fakat içime kurt düştü tekrar beta hcg baktırdım. 0.46 çıktı hamilelik yok. İlaçlara 2 gün daha devam dedi. Cumartesiye tekrar kontrol verdi. İlaçları içtikçe kanamam biraz arttı ama ilk etapta ki gibi değil çok şükür ki. Eşime diyorum başka doktora da gidelim diye ama diyorki en iyi doktor bu kişi. Hakikaten de yaşadığımız ilçede başka sağlam doktor yok. Bana dua edin
Ben kontrol ediyorum nesneleri takip ediyor. Yatakta yatarken odada geziniyorum, gözleriyle takip ediyor kafasını olduğum yöne çeviriyor. Görmesinde sıkıntı yok eminim, yine de kontrol ettireyim dedim.Benim oğlumda çekik gözlü biraz yorgun bakar öyle gözler gerçekten her hangi bo sorun yok dediler merak etme sen hiç bir şey yoktur
Tamam canım çok sağol.Norml göz doktoru bakiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?