2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben burdaki arkadaşlardan duydum ilkdefa. Hiç bilmiyorum ne olduğunu açıkcası. O sitede yazanlar çok motive etmişti beni.
Normalde 50 kilo 34 beden kilo takıntılı biriydim. Hayatım boyunca hep dikkat ettim. Şuanda 70 kiloyum 42 beden pantolon göbekten sıkıyor. Hamile pantolonu aldım geçen hafta eşim bile gözüme garip görünüyorsun diyip duruyor
Umurumda değil hiçbişey rabbim nasip ederse 2 yaşına kadar emziricem inşallahhh. Sonrasında veririm bi şekilde inanıyorum.

Sen yine iyisin canım bende 80 kiloyum. Hatta üstüne çıktım şuanda. Benim eşimde sürekli bakalım bu kiloları nasıl vereceksin deyip duruyor, ilk dogumdan sonra çok zor vermiştim bununda veremem diye düşünüyor. Bu arada hemen verdiğin linten Solgar için eczaneyi aradım depolarda kalmamış tek bir tane varmış onuda yarın getirticekler çok sağol canım minnetarim

2. Ayda ediliyor diye biliyorum

Ne demek inşallah faydalı olurum. Bak orda yazdıklarımın hepsini yap masajlar mucizevi. Humada da al aynı zamanda. Görüceksin bebeğin ağzından akan sütleri, süt sarhoşluğunu inşallahhh

O m ile başlayan hastane gerçekten tam ticarethane ilk oğlumda hep tahlil hep korkutup duruyorlardi

Ya bana çocuk doktoru hastaneye götür, göz bölümünden randevu alıp dedi. Ama randevu bulmak mümkün değil, hepsi dolu. Hâlâ göz muayenesi olamadı benim kızım.
Canim bize bir göz muayenesinden bahsetmedi doktorumuz. Işık tutuyor kendisi takip ediyor mu diye. Yani göz muayenesi olmadi benimkide

Biz göz doktoruna götürdün katarakt var mı diye baktı. Bide isterseniz telle gözünü gerdirip arkasına bakıyoruz ama aileler genelde istemiyor dedi bizde istemedik.arada göz kayması oluyordu o dönem 6 aya kadar normal dedi

Ne demek inşallah faydalı olurum. Bak orda yazdıklarımın hepsini yap masajlar mucizevi. Humada da al aynı zamanda. Görüceksin bebeğin ağzından akan sütleri, süt sarhoşluğunu inşallahhh
Senin verdiğin linkten aradım solgari sipariş ettim, eczacı kızda bir övdü bir övdü kendiside kullanmış.
E bebekte yakınımda var arabayla 5 dk. Orayada gidicem humana için. Kedilervekitaplar kusburnundan bahsetti onuda yarın hallederim. Yalnjz süt masajini ben bulamadım hangisi olduğunu da anlayamadım. Bana bir link verirsen babam sağolsun eli çok iyidir bu konuda ona gostericem motivasyon arttı, yalnız olmadığımı hissettim, yönlendirmelerin için çok teşekkür ederim canım tomrisin emzirme kampı notlarını okudum. İlk ay benim yaşadığım süreç tamamen ordaki gibiydi. İsim gücüm herşeyim bebekti. Ve kilo rekoru kirdik o ay zaten 18oo gram almıştı. Ondan sonrası yok yavaş yavas... Bundan sonrası güzel olacal insallahhh

Bu videodakileri çok bastırmadan banyoda sıcak suyun altında yaptım.

E-bebeğim - 👉Masaj ile meme bezlerinden süt yapımının...

Benim ilk süt gelmeye başladığında sırtımın sol kürek kemiğine doğru şiddetli bi ağrı girmişti ve 1 ay sürdü. Süt inme ağrısıymış. Sırt masajını ozaman keşfettim. Sürekli yaptırdım sütün daha hızlı göğüslerime indiğine şahit oldum.
Login • Instagram

Herşeyden daha önemlisi bnce psikolojik olarak motive olmak, inanmak. Ben bile bu akşam iki sefer humana içtim, solgarı içtim. Dünden uykusuz kaldım çünkü, direk farketti sütüme. Ahh yemeğimi yapan olsa, temizlikle uğraşmasam. Dün gece yemek yaptım saatlerce gündüz asla izin vermiyor bebeğim. Sadece çocuk bakmam gerekse herşey çok daha kolay olurdu

Öyle canım vıcudumuzun anotomik yapısı bu uyurken çiş yapmayız bebeklrde yapmaz . Sabsh uyanduğında bezinde gördüğümüz o az çiş gece uyandığınds uyku sersemi yaptığı çiştit. Sabahta uyandığı gibi hemen bezini acarsak ya kuru ya çok az çişli görürürz

Günaydın kızlar yine ben, dün doktor kontrolüm vardı. Kanamam damla damla olmaya başlamıştı bende geçti herhalde diye sevinmiştim. Ama doktor içerde azda olsa görüntüde kaldığını söyledi. Ne olduğu meçhul bende baktım ekrandan böyle yuvarlak yuvarlak 3-4 tane şey var. Aynı mol gebelik yazınca çıkan görüntü gibi. Fakat içime kurt düştü tekrar beta hcg baktırdım. 0.46 çıktı hamilelik yok. İlaçlara 2 gün daha devam dedi. Cumartesiye tekrar kontrol verdi. İlaçları içtikçe kanamam biraz arttı ama ilk etapta ki gibi değil çok şükür ki. Eşime diyorum başka doktora da gidelim diye ama diyorki en iyi doktor bu kişi. Hakikaten de yaşadığımız ilçede başka sağlam doktor yok. Bana dua edin

Benim kızın gözleri de çapaklanıyor ara sıra, gidince sorayım bi. Bana aile hekimide çocuk doktoru da göz bölümünden randevu al onlar bakacak dedi. Zor zor randevu buldum şükür.
Randevu açıldığında haber et gibi seçenek oluyo onu aç bildirim geliyo anında yakalayabilirsin
Canım yapıyorum onu ama nasıl bir sistemse gece geliyor mesaj randevu açılmıştır diye. Herkes telefon başında mıdır nedir tık diye doluyor randevu. Şans eseri bakarken buldum az önce de aldım hemen.
Amasyada oturuyorum canım. Az önce bakarken tesadüf buldum randevu aldım hemen. Burası turistik büyük şehir ama özel hastne yok, olsa hemen götüreceğim. Göz kliniği de varmı hiç bakmadım.

Canım doğal kuşburnu bulursan daha iyi olur. Hem c vitamini enerji verir, hemde süt yapıyor diye biliyorum. Demlikte kaynatıp ekşi ekşi içince iyi oluyor.
canim ozele götür istersen . Senin el hareketlerini takip ediyormu birde şaşılik varmı diye takip ediyo
Burda özel hastane yok canım, klinik varmı onu da bilmiyorum devlette randevu buldum, inşallah sıkıntı çıkmaz. Ablam bebeğin gözleri şaşı diyip durdu,canım sıkıldı. Benim kızım babası gibi çekik gözlü, güldükçe filan bazen şaşı gibi oluyor ama ben bakıyorum sürekli normal. İlk 6 ay göz kontrolü tam oturmadığı için ara sıra göz kayması oluyor diye biliyorum.
Canim bize bir göz muayenesinden bahsetmedi doktorumuz. Işık tutuyor kendisi takip ediyor mu diye. Yani göz muayenesi olmadi benimkide
Bana ablam çocuğun gözünde şaşılık var gibi doktora götürdün mü falan dedi. Hani ilk zamanlar göz kontrolü sağlanmadığı için kayma oluyor ya gözde bazen. Bir kaç kez söyleyince çok canım sıkıldı. İyi niyetle söyledi belki ama bilmiyorum. Randevu buldum zar zor götüreceğim inşallah.
Hangi ayda götürdün canım? Bu bize büyüklere bakan göz doktoru bakar dimi bebeğime ?

Benim oğlumda çekik gözlü biraz yorgun bakar öyle gözler gerçekten her hangi bo sorun yok dediler merak etme sen hiç bir şey yoktur

Norml göz doktoru bakiyo canım

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatırsın, kısa sürede geçer. Sıkma canını farkedilmesi bile çok iyi, tedavini oluyorsun ne güzel. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah sana

Benim oğlumda çekik gözlü biraz yorgun bakar öyle gözler gerçekten her hangi bo sorun yok dediler merak etme sen hiç bir şey yoktur
Ben kontrol ediyorum nesneleri takip ediyor. Yatakta yatarken odada geziniyorum, gözleriyle takip ediyor kafasını olduğum yöne çeviriyor. Görmesinde sıkıntı yok eminim, yine de kontrol ettireyim dedim.
Norml göz doktoru bakiyo canım
Tamam canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…