- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Valla bilmiyorum ki kararsız kaldım ben de iyice daha 38 falan olmadı ateş, hiç gerek kalmaz inşallah kullanmayaDoktora özellikle sordum şurup mu fitil mi diye. İçerikleri aynı şurupta şeker var. Ne gerek var şeker alsın bebek. 1 yaşına kadar fitil kullanılmasını önerdi. Kadın baya iyi bi hastanede iyi bir doktor güveniyorum kendisine
Benim minnoş da alıyor başını gidiyor resmen. Banyo yaptırırken resmen güreş tutuyoruz, üstüm başım su gibi oluyor
Canım düşmesi için bir şeyler yapıyor musun? Soğuk kompleks, üstünü hafifletmek iyice, ılık duş gibi.38 e yaklaşmak üzere inşallah düşer kendiliğinden ya
Bana direk emzirebilirsin demişlerdi. Direk emzirdim sorun olmadı.Kizlar gunaydin.ben covid aşısı olmak istiyorum .emzirirken sutumu sagmam mi gerekiyor.sutum hem cok az hem sagma makinem yok .asidan sonra 2 saat bekelesem oluyormu acaba.fikriniz bilginiz varsa cevap verirseniz cok mutlu olurum.
Limon sıkıp suyuna çoraplarını ıslatıp giydirmek de ateşi düşüren şeylerden38 e yaklaşmak üzere inşallah düşer kendiliğinden ya
Evet canım üstünü hafiflettimCanım düşmesi için bir şeyler yapıyor musun? Soğuk kompleks, üstünü hafifletmek iyice, ılık duş gibi.
Öyle mi, bakalım daha da yükselmeye devam ederse denerim onu da çok sağol canımLimon sıkıp suyuna çoraplarını ıslatıp giydirmek de ateşi düşüren şeylerden
Canım tamamlayıcı sağlık sigortan var mı? Sigotta geçerli medikalpark ta gülsün su acar’a götürüyorum ben memnunum gereksiz tahlil yapmıyor ama tedbiri de elden bırakmıyor. Bir de özel muayenehanesi olan engin yurdakul var.Ankara’da oturan kıymetli arkadaslarımm
Semt önemli değil iyi bir cocuk doktoru arıyorm
İlac sevdalısı olmayan gereksız tahlıl ve röntgenden kacınan aynı zamanda cocuk seven merhametli bır doktor
Var mıdır tavsıye edebılecegınız bırılerı
Benim bebek de arada yeşil yapıyordu. Tüm kakaları da mukusluydu. Alerji prof una götürdüm kan alıp test yaptılar. Alerji yok dediler. Kendi doktorumuz alerjisi vardır ama kilosunda sorun yoksa, kakada kan yoksa perhize gerek görmüyorlar dedi. Bence sen götür yine de başka bişey olmasın altında.Kızlar belki son 2-3 haftadır kızımın kakası hep yeşil. Çok nadir sarı oldu, bir ya da iki kez. Ve her dışkılamasında mutlaka pütürcükler oluyor. Parlak yeşil oluyor bazende. Çocuk doktoruna gidince soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Besin alerjisinden mi şüphelenmeliyim? Üşümediğine eminim, bende üşütmüyorum. Yediklerim yüzünden desem kakayı yeşil yapmayacak şeyler yesemde yine yeşil. Sebebini düşünüp duruyorum.
Alerjen veya senin yediklerindn.Ondan glaiba canım çünkü benim kızım burnu da fındık gibi minnacık. Büyüdükçe geçer inşallah.
Niye getirdin küçük daha derse beni muayene edin o zaman, zor randevu buldum zaten diyeceğim artık
Canım inanır mısın sabahta sen geçtin valla aklımdan, napıyor acaba diye. İyisindir, bebişinde iyidir inşallahbenim kızımın her kakasında istisnasız hep pütürcükler oluyor. Ve son zamanlarda hep yeşil kakası. Ara sıra sarımsı yeşil oluyor ama hep yeşil. Üşütüyor desem evimizin sıcaklığı iyi, sıkı da giydiriyorum. Bende alerjiden mi şüphelenmeliyim acaba?
Kızlar belki son 2-3 haftadır kızımın kakası hep yeşil. Çok nadir sarı oldu, bir ya da iki kez. Ve her dışkılamasında mutlaka pütürcükler oluyor. Parlak yeşil oluyor bazende. Çocuk doktoruna gidince soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Besin alerjisinden mi şüphelenmeliyim? Üşümediğine eminim, bende üşütmüyorum. Yediklerim yüzünden desem kakayı yeşil yapmayacak şeyler yesemde yine yeşil. Sebebini düşünüp duruyorum.
Evet oyle bi bilgi de var ama o daha kücük bebekler için simdi arkadasın bebeği 3 ayı gectiği için bir kere de bi memeyi rahatca bitirirKedilervekitaplar bende katılıyorum acaba önsütü mü fazla alıyor
Benim bebeğim hasta malesef birkaç gundur. Bir emmede bir memeyi malesef bitiremiyorEvet oyle bi bilgi de var ama o daha kücük bebekler için simdi arkadasın bebeği 3 ayı gectiği için bir kere de bi memeyi rahatca bitirir
Benm ki 2 buck aylık o bile bitiriror
Ay canım benimm aklına gelmem ne güzel hoşuma gittiCanım inanır mısın sabahta sen geçtin valla aklımdan, napıyor acaba diye. İyisindir, bebişinde iyidir inşallahbenim kızımın her kakasında istisnasız hep pütürcükler oluyor. Ve son zamanlarda hep yeşil kakası. Ara sıra sarımsı yeşil oluyor ama hep yeşil. Üşütüyor desem evimizin sıcaklığı iyi, sıkı da giydiriyorum. Bende alerjiden mi şüphelenmeliyim acaba?
Yok canım son bir aydır tek memeden gidiyorum. Birini boşalmadan öbürünü hiç vermiyorum . Hatta bazen kontrol ediyorum iki memeyide, hangi göğüs daha yağlı geliyorsa gözüme onu emziriyorum.Önsütü mü fazla aliyoki kuzu yani bi meme bitmeden öbürünü mü veriyosun acaba
Süt hiç içmiyorum canım. Peynir kaşar filan yiyorum ama pek fazla değil. Yoğurt yiyorum o da iki üç günde bir. Neye alerjisi olabilir düşünüyorum birşey bulamadımSarımsı yeşil ve pütürlü kaka laktoz alerjisi mi de gösterir. Bir laktozları kes istersen, genelde 3 gün içinde belli eder ama garanti olsun 5 gün yeme. Fark var mı bi bak bence.
Canım humana kimyonlu rezene çayı içiyorum hem iyi geliyor. Kestane, tavuk ve etde çok güzel süt yapıyor. Zor belki ama stresten uzak durmaya çalış, inanılmaz etki ediyor. Ben izinde öyle stres oldum ki sütüm azalmıştı. Evime döndüm sütüm yeni yeni düzeldi düşün.Kızlar benim goğüslerim çok yumuşak ya cıvık yani hiç süt yok gibiNe yapsam ne yesem
Bir memeyi iyice bitirmeden diğerine geçmiyorum canım. Acaba beslenmem kötü de sütümün yağı azaldı , süt mü sulu kalıyor anlamadım ki .Kedilervekitaplar bende katılıyorum acaba önsütü mü fazla alıyor
Benim kızım da aynada kendine bakmayı çok seviyor. Beni görüyor, kendini görüyor gülüyor. Tummy time yaparken de ayna kullanmak iyi oluyormuş canım.Kızlar benim bebek 3 aylık olunca ona uygun birkaç oyuncak sipariş ettim ayına uygun. Çok sevdi. Size de fikir olsun diye ekliyorum.
Fisher price neşeli marakas : el göz koordinasyonu için süper bi de bir tarafı yastıklı yüzüne vursada ağzına soksa da acıtmaz
Fisher price aynalı tef: kendini izlemeye bayıldı tefi sallayınca ses de çıkıyor ilgisini çekti.
Fisher price aktivite kitabı
Evet yazmayı unutmuşum, mukusta varBenim bebek de arada yeşil yapıyordu. Tüm kakaları da mukusluydu. Alerji prof una götürdüm kan alıp test yaptılar. Alerji yok dediler. Kendi doktorumuz alerjisi vardır ama kilosunda sorun yoksa, kakada kan yoksa perhize gerek görmüyorlar dedi. Bence sen götür yine de başka bişey olmasın altında.
Evet canım bu ay 300-400 Gr gibi birşey almış. Hemşire 600gr dedi ama yanlış ölçtü bence, kıyafetlerini çıkarmadı. Bana aldığı kilo az geldi, 2.ayında 800 Gr almıştı. Bir ayda yarıya düşer mi kilo böyle ? Sarı kaka yapmaz oldu nerdeyse. Hep pütürlü ve mukusta var.Alerjen veya senin yediklerindn.
Kilo alımı az mı ? O zamanda yesil kaka olurmus oyle bi bilgi okumustum
Ben mesela sabahtan öğlene kadar bir memeyi, akşama kadar diğer memeyi veriyorum canım. Saat başı vermeye çalışıyorum ortalama, öğlene kadar bir meme boşalmış oluyor nerdeyse. Bu önsüt yüzünden tek meme gidiyorum o yüzden, yağlı kısmı da içsin diye. İlk aylardaki gibi olmasada yine de iyi içiyor,boşaltıyor gibi. 2-3 haftadır böyle bizim. Belki 1 ay bile olmuştur. Hep mi ön sütü içiyor o zaman diye düşünüyorum.Benim bebeğim hasta malesef birkaç gundur. Bir emmede bir memeyi malesef bitiremiyorve kakalari çoğunlukla yeşil oluyor. Kedilervekitaplar canım böyle bir durum var mı? Gerçekten ne zaman bebeğim mememdeki sütü bitirmese ve ön sütü alsa yeşil kaka yapar.
MaşallahEki Görüntüle 2981895
Minnoş tv izliyor. Açıldığını anlasın asla durduramıyoruz sürekli gözü tv de. Uyanık olduğu zamanlarda tv kapalı kalıyor. Şimdi de akvaryuma taktı. Gözünü alamıyor 1 saat karşısında durup hareketleri izliyor
Maşallah canım, kocaman olmuşAy canım benimm aklına gelmem ne güzel hoşuma gittiÇok şükür iyiyiz Bebişimin bugün burnu akmaya başladı ona canım sıkıldı bi parça 4 ayı bitiyoruz Allah’ın izniyle Bebişin hastalanması dışında bi sorunumuz yok şükür.
pütürcük sindirim sisteminin daha gelişmediğinin göstergesiymiş balım yeni yeni gelişiyor sen sor yine de doktoruna tabi. Yeşil de ön sütü fazla almasından kaynaklanıyor olabilir veya çok beslenince de yeşil olabiliyormuş. Arkadaşın geçmeyen hırıltı aslında daha çok alerji sorununu getirdi Benim aklıma. Benim kızım da alerjik olabilir henüz teşhis konması ama ben et ve tavuk yemeye başladım yine hastalanıyoMevsim kış ve hastalığın ayyuka çıktığı bş dönem olduğu için ayırt etmek öyle zor ki.. yesem mi yemesem mi muallakta kalıyorum her defasında. Yemesem sütüm azalıyor yesem çocuk hastalanıyor. Şaşırdım kaldım ben de. Alerji testlerinde çıkmadı ama zaten bu kadar küçük bebekte çıkması imkansız anca tepkilerden anlaşılıyor. Doktorlar da hastalık mevsimi olduğu için net bişey söyleyemiyorlar ama kakamız genelde mukuslu ve ben süt ürünleri hiç ama hiç tüketmiyorum
Bugün bana söyledi canım doktor 2. Ayda imiş göz muayenesi.Canim bize bir göz muayenesinden bahsetmedi doktorumuz. Işık tutuyor kendisi takip ediyor mu diye. Yani göz muayenesi olmadi benimkide
Hayır canım göz doktoruna götürüyorsun. Yarına randevu alicam bende.göz muayenesi bana da bahsedilmedi.doktor ikinci ayda kizimi dik tutup bakti.goz takibi cok iyi dedi.bu mu acaba goz muayenesi
Bunu gordum fakat elindeki şeyi anlamlandırmamistim. Çok sağol canimmBu videodakileri çok bastırmadan banyoda sıcak suyun altında yaptım.
E-bebeğim - 👉Masaj ile meme bezlerinden süt yapımının...
Benim ilk süt gelmeye başladığında sırtımın sol kürek kemiğine doğru şiddetli bi ağrı girmişti ve 1 ay sürdü. Süt inme ağrısıymış. Sırt masajını ozaman keşfettim. Sürekli yaptırdım sütün daha hızlı göğüslerime indiğine şahit oldum.
Login • Instagram
Herşeyden daha önemlisi bnce psikolojik olarak motive olmak, inanmak. Ben bile bu akşam iki sefer humana içtim, solgarı içtim. Dünden uykusuz kaldım çünkü, direk farketti sütüme. Ahh yemeğimi yapan olsa, temizlikle uğraşmasam. Dün gece yemek yaptım saatlerce gündüz asla izin vermiyor bebeğim. Sadece çocuk bakmam gerekse herşey çok daha kolay olurdu
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelecek gönlünü ferah tut.Günaydın kızlar yine ben, dün doktor kontrolüm vardı. Kanamam damla damla olmaya başlamıştı bende geçti herhalde diye sevinmiştim. Ama doktor içerde azda olsa görüntüde kaldığını söyledi. Ne olduğu meçhulbende baktım ekrandan böyle yuvarlak yuvarlak 3-4 tane şey var. Aynı mol gebelik yazınca çıkan görüntü gibi. Fakat içime kurt düştü tekrar beta hcg baktırdım. 0.46 çıktı hamilelik yok. İlaçlara 2 gün daha devam dedi. Cumartesiye tekrar kontrol verdi. İlaçları içtikçe kanamam biraz arttı ama ilk etapta ki gibi değil çok şükür ki. Eşime diyorum başka doktora da gidelim diye ama diyorki en iyi doktor bu kişi. Hakikaten de yaşadığımız ilçede başka sağlam doktor yok. Bana dua edin
Çok sevindim randevu bulmana canım. Doktora sordum doç. Dr. Bir hocaydi. 2. Ay da bakılıyor yaptirmadiniz mi dedi şaşırdı. Yarına randevu alicam bende ama bugün ablası koltuğun üstüne gezinirken videoya çektim hep onu izledi esime diyorum ki tamam ben yaptım muayenesini gerek kalmadıBenim kızın gözleri de çapaklanıyor ara sıra, gidince sorayım bi. Bana aile hekimide çocuk doktoru da göz bölümünden randevu al onlar bakacak dedi. Zor zor randevu buldum şükür.
Canım yapıyorum onu ama nasıl bir sistemse gece geliyor mesaj randevu açılmıştır diye. Herkes telefon başında mıdır nedir tık diye doluyor randevu. Şans eseri bakarken buldum az önce de aldım hemen.
Amasyada oturuyorum canım. Az önce bakarken tesadüf buldum randevu aldım hemen. Burası turistik büyük şehir ama özel hastne yok, olsa hemen götüreceğim. Göz kliniği de varmı hiç bakmadım.
Canım doğal kuşburnu bulursan daha iyi olur. Hem c vitamini enerji verir, hemde süt yapıyor diye biliyorum. Demlikte kaynatıp ekşi ekşi içince iyi oluyor.
Burda özel hastane yok canım, klinik varmı onu da bilmiyorumdevlette randevu buldum, inşallah sıkıntı çıkmaz. Ablam bebeğin gözleri şaşı diyip durdu,canım sıkıldı. Benim kızım babası gibi çekik gözlü, güldükçe filan bazen şaşı gibi oluyor ama ben bakıyorum sürekli normal. İlk 6 ay göz kontrolü tam oturmadığı için ara sıra göz kayması oluyor diye biliyorum.
Bana ablam çocuğun gözünde şaşılık var gibi doktora götürdün mü falan dedi. Hani ilk zamanlar göz kontrolü sağlanmadığı için kayma oluyor ya gözde bazen. Bir kaç kez söyleyince çok canım sıkıldı. İyi niyetle söyledi belki ama bilmiyorum. Randevu buldum zar zor götüreceğim inşallah.
Hangi ayda götürdün canım? Bu bize büyüklere bakan göz doktoru bakar dimi bebeğime ?
Hicbirsey olmuyor. Direk emzirebiliesin. Ben sinovac oldum. Bir haftaya yakın sütte azalma oldu, belki sende de olabilir ama sonra düzeliyor.Kizlar gunaydin.ben covid aşısı olmak istiyorum .emzirirken sutumu sagmam mi gerekiyor.sutum hem cok az hem sagma makinem yok .asidan sonra 2 saat bekelesem oluyormu acaba.fikriniz bilginiz varsa cevap verirseniz cok mutlu olurum.
Şurup kasiginin yarisi kadar. 0.5 mg değil, bunun yarısı kadar siringaya doldur ağzından ver daha kolay oluyor canım. Şurup ver bencede fitil geç etki ediyor. Şurubu 4 saatte bir vermen lazım. Ayrıca fitili buzdolabında saklamalisin.Kızlar 2. Ay aşılarından sonra calpolü ne kadar ölçüde ve ne sıklıkta verdiniz? Hemşire paranox fitil verdi ama fitildense şurup veriyim diyorum
Sinovac olsun baya sütüm azaldı nerdeyse gidiyordu.Günaydın canım, ben geçen sinovac oldum sütümü sağmadım, 1-2 saat sonra normal emzirdim. Sütüm azalmadı çok şükür ama biontech de sanırım o yan etki oluyor. Şifa olur inşallah
4 saatte bir değil mi? 5.5 senedir 4 saatte bir diye biliyorum. Kızımın doktoru hep böyle söylerdi. Ayrıca 4. Saatte ateşi cikmaya başlardı canım .Ateşi 38 olursa 6 saatte 1 çay kaşığı şeklinde söyledi hemşire. Ben 37.8de iken 1 kez verdim sadece. Açıkçası ağlaması huzursuzlanması olmasın diye baktım çıkmaya başladı. ağlamadı ama bütün gece de oturdu.
Bugün bana söyledi canım doktor 2. Ayda imiş göz muayenesi.
Hayır canım göz doktoruna götürüyorsun. Yarına randevu alicam bende.
Bunu gordum fakat elindeki şeyi anlamlandırmamistim. Çok sağol canimmsolgari aldım bugün 200 TL. 1 ay gidiyormuş. Sabah öğle ve akşam 2ser tane alacakmisim. Ben sadece yemek yapmiyorum onun harici herseyi yapıyorum. Uykusuz ve aç da kalsan bu Solgar işe yarıyor demekki Baya
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelecek gönlünü ferah tut.
Çok sevindim randevu bulmana canım. Doktora sordum doç. Dr. Bir hocaydi. 2. Ay da bakılıyor yaptirmadiniz mi dedi şaşırdı. Yarına randevu alicam bende ama bugün ablası koltuğun üstüne gezinirken videoya çektim hep onu izledi esime diyorum ki tamam ben yaptım muayenesini gerek kalmadıçocuk göz doktoru yok zaten canım, yetişkinlerin gittiği göz doktoruna goturucez.
Hicbirsey olmuyor. Direk emzirebiliesin. Ben sinovac oldum. Bir haftaya yakın sütte azalma oldu, belki sende de olabilir ama sonra düzeliyor.
Şurup kasiginin yarisi kadar. 0.5 mg değil, bunun yarısı kadar siringaya doldur ağzından ver daha kolay oluyor canım. Şurup ver bencede fitil geç etki ediyor. Şurubu 4 saatte bir vermen lazım. Ayrıca fitili buzdolabında saklamalisin.
Sinovac olsun baya sütüm azaldı nerdeyse gidiyordu.
4 saatte bir değil mi? 5.5 senedir 4 saatte bir diye biliyorum. Kızımın doktoru hep böyle söylerdi. Ayrıca 4. Saatte ateşi cikmaya başlardı canım .
Canım calpolü verdim ama hala inmedi tam ateşi niye böyle oluyo ki ya inip çıkıyo sürekliBugün bana söyledi canım doktor 2. Ayda imiş göz muayenesi.
Hayır canım göz doktoruna götürüyorsun. Yarına randevu alicam bende.
Bunu gordum fakat elindeki şeyi anlamlandırmamistim. Çok sağol canimmsolgari aldım bugün 200 TL. 1 ay gidiyormuş. Sabah öğle ve akşam 2ser tane alacakmisim. Ben sadece yemek yapmiyorum onun harici herseyi yapıyorum. Uykusuz ve aç da kalsan bu Solgar işe yarıyor demekki Baya
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelecek gönlünü ferah tut.
Çok sevindim randevu bulmana canım. Doktora sordum doç. Dr. Bir hocaydi. 2. Ay da bakılıyor yaptirmadiniz mi dedi şaşırdı. Yarına randevu alicam bende ama bugün ablası koltuğun üstüne gezinirken videoya çektim hep onu izledi esime diyorum ki tamam ben yaptım muayenesini gerek kalmadıçocuk göz doktoru yok zaten canım, yetişkinlerin gittiği göz doktoruna goturucez.
Hicbirsey olmuyor. Direk emzirebiliesin. Ben sinovac oldum. Bir haftaya yakın sütte azalma oldu, belki sende de olabilir ama sonra düzeliyor.
Şurup kasiginin yarisi kadar. 0.5 mg değil, bunun yarısı kadar siringaya doldur ağzından ver daha kolay oluyor canım. Şurup ver bencede fitil geç etki ediyor. Şurubu 4 saatte bir vermen lazım. Ayrıca fitili buzdolabında saklamalisin.
Sinovac olsun baya sütüm azaldı nerdeyse gidiyordu.
4 saatte bir değil mi? 5.5 senedir 4 saatte bir diye biliyorum. Kızımın doktoru hep böyle söylerdi. Ayrıca 4. Saatte ateşi cikmaya başlardı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?