2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya Ewt bu iki marka çok güzel ama şuan o kadar fiyat bindirmislerki gör bide baby me alim bakım

İnşallah bir şey çıkmaz. Çok geçmiş olsun. Bazen ben özel hastanelere güvenemiyorum. Doğumu özelde yaptım ama bebeğimde özelden hiiiiiç memnun kalmadım. Özellikle bahsettiğiniz gibi durumlarda fakülte hastaneleri belki daha iyi olabilir ama İstanbul şartlarında ulaşım, randevu hepsi sıkıntı olabilir tabi.

Peynir yiyorum ama hiç yoğurt tüketmedim, gaz yapacak diye. Sadece yoğurt çorbası içtim doğumdan beri, içinde yoğurt olan
Fark etmez canım neticede süt ürünü tüketiyorsun demek istediğim kahvedeki sütten değildir ama süt tozu katkı maddeli olduğu için belki ondandır. Sonuç olarak bence pişik katkı maddesinden olmuş olabilir. Bebişin bünye yabancı maddeye alışık değil çünkü. Tabi bunlar hep bi yorumcu doktor daha iyisini bilir yakınlarda kontrolün varsa sor kuzum.

Kızlar hangi bebek sampuanini kullanıyorsunuz. Bizimki üni baby yenidogan ama pek iyi değil degicem

Ben farmasiden aldım. İçeriği temiz fiyatı uygundu. Evin diğer temizlik malzemeleri alırken almıştım. Dilersen onu da deneyebilirsin. Mustela falan kullanmadım bilmiyorum ama market şampuanşarı gibi de değil o açıdan güzel.

Islak mendil değiştirdin mi?
Kahve bir ihtimal yapmış olabilir.
Domates, portakal gibi asit oranı yüksek şeyler sebep olabiliyor daha çok pişiğe.
Evde hametan varsa onu kullanabilirsin. Bepantholden daha iyi.

Evet maalesef öyle bi sıkıntı var sağlıklı olsun da zayıf olsun arkadaşın osteocare kullanmıyorsa kullansın mutlaka 1 yıl içinde hastanelik olur yoksa. Depoları tükenmiştir
şaşırdım açıkçası ama dedim ya doktorlar kakada kan görmediği sürece önemsemiyorlar ama o yavrucak kakada kan olana kadar perişan Oluyo. Eğer kakada kan olursa da diyelim 6 ayda bitebilecek olan alerji 1 yıldan fazla uzayabiliyo. Anne için de bebek için de yıpratıcı.

Kızlar hangi bebek sampuanini kullanıyorsunuz. Bizimki üni baby yenidogan ama pek iyi değil degicem
Mustela kullanıyorum şampuan, nemlendirici, pişik kremi hepsini ve memnunum. Biterse alamam çok pahalı indirimden almıştım hepsiburadadan baya uyguna gelmişti tabi artık 2 ay öncekiyle şu anki fiyatlar arasında everest var.

Alerjiyi çeken anlıyor.
Benim kardeşimin de çoklu gıda alerjisi vardı.
Dediğiniz gibi kan diye tutturdular. Annem bu benim 4.çocuğum bu çocuğun alerjisi var, kolik değil dedi. Kendisi araştırdı, denedi, yanıldı. Elinde verilerle gitti 8. Ayda alerjiye ikna oldular. Çocuğun karbonhidrat tan başka herşeye alerjisi vardı. Pregomin as'ı ancak o zaman verdiler.
O kadar temkinli yemek yedim ki bebeğim doğduğunda. Resmen diyet açma yapar gibi deneye deneye gittim ilk zaman. Bilin bakalım ne alerji yaptı :) hiç beklemezdim ama yulaf :/ acayip süt yapıyordu ama kaldı.

Maşallah maşallah :) aman annesi kendine bile iyi uyuyor deme

Reactions: The
Canim cok.skiliyo bu yüzden. Bir yandanda doktor sonucta bir bildiği vardır tolere edebilir diye düşünüyor demekten kendimi alamiyorum

Benim için bebek ürünlerinde kimyasal içerik olmaması çok önemli.

İncia marka şampuan alıcaktım içi tertemiz ama içeriği öyle kalabalıkki vazgeçtim.

siveno aldım memnunum. 1 ay daha gider bence yani 4 ay gidiyor bi şişesi.

Bu arkadaşa güveniyorum yıllardır takipcisiyim. Bi incelemeni tavsiye ederim.

Ya Ewt bu iki marka çok güzel ama şuan o kadar fiyat bindirmislerki gör bide baby me alim bakım
Hadi yaa ne kadar olmuş acaba? Ben 1 kere alıyorum 6 ay gidiyor canım neredeyse. E bebek markası baby me. Ne aldiysam e bebeğin markasından hiç memnun kalmadım ben.

İnsallah. Tamamlayıcı sağlık yaptırmıştım. 10 muayene hakkı var. Ordaki hakkımı kullanıp çocuk kardiyolojisi olsan üniversite hastanesine goturucem. Bende ilkinde özelde yaptım kasap gibiydi ama özelden özele farkediyormus. Biraz daha yüksek sekment bir hastanede dogum yapınca ikincisinde çok ilgililerde. Herkesin eşit sağlık hakkı olmalı ama malesef... Zaten neresi olursa olsun onun için canımı veririm...

Kesinlikle sana katiliyorum. Yediğimiz şeylerde pisigi tetikliyor.

Kızlar dün doktor sordu rota yaptıracak misin hayır hocam menenjit daha önemli onu yaptiracagim dedim. Çünkü menenjit tehlikeli ve kalıtsal sonuçlar dogurabilir diye bahsedince kendiside beni onayladı ve ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi dedi. 3 çeşit asi varmış. Size resmini atıyorum. İlkini önermedi. En sondakini önerdi. Bilginize. Ben bu ay yaptiricam 24 saat süren bir ateş durumu olabilir dedi.

Eklentiler

• 1641372307797..webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar aşı takvimi... Pembeler sağlık Bakanlığı'nın belirledigi aşılar. Maviler ise özel aşılar oluyor. Bu tablo medikalparkin tablosudur. Bu tabloya göre 1 yaşına kadar 3-5-7-9. Aylarda asilarimiz yok.

Eklentiler

• 1641372669773..webp
    26 KB · Görüntüleme: 55
  • 1641372694836..webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .

Canım farmasi ilk oğlumda denemiştim alerji yaptı ya

Kullanıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…