Bizim doktot mustela kullanın dedi ama çok pahalı şuan ya . Aklımdan baby me geçmişti bide onu alimBaby me köpük şampuan kullanıyoruz güzel canım
Ya Ewt bu iki marka çok güzel ama şuan o kadar fiyat bindirmislerki görİlk çocuğumda da ikincisinde de bubchen kullanıyorum. Biraz pahalı ama neredeyse 6 ay gidiyor. Ucundan bile kullanmam yeterli geliyor. Alman markası en doğal şampuan. Çok arastirmistim. Birde bunun vücut dampuani var pompalı onuda vücudu için kullanıyorum oda Baha bir gidiyor. E bebekte var, migrostada bazen %30 indirime girince şampuan 35 liraya geliyor. İzmir'e gelince yanıma hastanenin verdiği mustela yenidoğan sampuani vardı buda iyimis Tavsiye ederim...özetle:
1. Bubchen bebek şampuanı
2. Bubchen vücut şampuanı
3. Bubchen bebek yağı
4. Bubchen nemlendirici sut
5. Mustela yenidoğan sampuani
Mustelanin nemlendirici sütünü hiç beğenmedim. Kupkuru birşey sürdükten sonra...
Yani bilmiyorum canım doktor söyledi. Göbek bağında tek damar vardı. Tek arterliydi. Doğduğunda acıbadem böbrek usg baktı hiçbir şey yok dedi içimiz rahatladı. Dün doktor göbeğinde bir çizgi vardı onu farketti. Aksesuar meme, bobrek anomali, meme ucu izi gibi çeşitli ismi var. Bu bobreginse bir sorun olduğu isaretiymis. Doktor bir dahaki kontrolde tekrar usg sonuçlarını getir dedi ama içime kurt düşürdü. İnternette biraz araştırınca ilk başlarda anlaşılmayabilirmis bebeklerde, ayrıca kulağının kenarı yapışık benim bebisin, buda böbrek anomalisine isaretmis, iyice huylandim. Tekrar böbrek USG yaptiricam. Ayrıca tek arterlilerin doğduktan sonra çocuk kardiyolojisinde bir kere muayene edilmeleri gerekirmiş. Bunu da tek arterli yeni doğum yapan arkadaşıma soylemisler. Ufakken bakılırsa ileride daha büyük sonuclar dogurmazmis gibi gibi... İnşallah birşey çıkmaz
Gunde iki tane türk kahvesi içiyorum. Nescafeyi denemedim ama zannetmem ya . Kakasını yapamadiysa zorlandiysa veya bezi disaridayken çok beklediyse pişik olmus huysuzlanmistir. Mustelanin pişik kremini kullanıyorum çok iyi gerçekten tavsiye ederim.
Anason çocuğunda uyutur hem
4. Aydan sonra ayağa sürülür şuan için erken. Ayrıca gripli olduğunda özellikle bebeklerde kullanılır. Yani bir ateş düşürücü değildir aslında c vitamini takviyesi gibi birşey. Ayrıca doktorlar bunu onermezler kesinlikle. Mesela sirkeli suyla alnına koymayida onermezler daha çok ateşi arttırdığına inanirlar ki bencede sirkeli bez koyupta ateşinin düştüğünü ben daha görmedim anlık hafifletme gibi birşey. Ilık bir duş aldırmak daha etkili oluyor. Limon suyuda öyledir. Ayrıca limon asitli değil mi ve daha ek gıdaya bile başlamamış anne sütünden başka birşey icmemesi gereken bebeğe direk c vitamini olan birşeyi vücudunda emilim yapmasını sağlamak bana biraz tehlikeli geldi...
Fark etmez canım neticede süt ürünü tüketiyorsun demek istediğim kahvedeki sütten değildir ama süt tozu katkı maddeli olduğu için belki ondandır. Sonuç olarak bence pişik katkı maddesinden olmuş olabilir. Bebişin bünye yabancı maddeye alışık değil çünkü. Tabi bunlar hep bi yorumcu doktor daha iyisini bilir yakınlarda kontrolün varsa sor kuzum.Peynir yiyorum ama hiç yoğurt tüketmedim, gaz yapacak diye. Sadece yoğurt çorbası içtim doğumdan beri, içinde yoğurt olan
Kızlar hangi bebek sampuanini kullanıyorsunuz. Bizimki üni baby yenidogan ama pek iyi değil degicem
Kızlar bugün kızı alıp dışarı çıkardık, sahile indik. Orada bir cafeye oturduk, ilk defa yapıyoruz. Ben bir latte içtim, kızım doğduğundan beri süt içmiyorum, hiç kahve içmedim. Kızım akşam çok huyduzdu, nefessiz kalır gibi hıçkırıkımsı sesler çıkardı, çok korktum. Gece yatmadan önce bezini bir açtımki birden pişik/alerji gibi bir şey olmuşacaba içtiğim sütlü kahve mi dokundu? Siz hiç kahve içiyor musunuz? Gün içinde diğer yediğim şeyler, hep daha önce de yediğim şeylerdi, o yüzden onlardan şüphelenmiyorum.
Evet maalesef öyle bi sıkıntı varYa ewt doğru diyosun . En iyisi takip etmek arkadasimin bebeği şuanda süt ve süt ürünlerine alerjisi var en ufak bi yoğurt yemede cocugun vücudu egzama oluyo buda çok büyük bi belirti bence şuan 1 yaşında hala tüketmiyorlar annede bebekte haliylen bebek zayıf şuan
şaşırdım açıkçasıBizde hırıltı solunum, döküntü, mukusla kaka,kulak arkasi egzama var ama.doktorumuz alerjiyi düşünmedi bile. Bende açıkçası diyet uygulamadim. Ama mesela azicik sut urunu bile yesen döküntü cogaliyormus. ben günlük süt tüketiyorum ama. Bizim oyle degil nemlendirmedikce cikan döküntüler var yüzünde. Bir hafta diyet yapmayı düşünüyorum yinede. Burnundaki hırıltıyi gribe kakadaki mukusuda burnundaki serum fizyolojikle asagi inen sümüge bağladı doktoru. Bi alerji doktorundan randevu alacağım yinede
Mustela kullanıyorum şampuan, nemlendirici, pişik kremi hepsini ve memnunum. Biterse alamam çok pahalıKızlar hangi bebek sampuanini kullanıyorsunuz. Bizimki üni baby yenidogan ama pek iyi değil degicem
Aynen aynen canım onu da biliyorum benim kızımın da reflüsü var o yüzden geniz akıntısı bitmez mesela yine çokça azaldı. Diyorum ya tek başına tepkiler alerji göstergesi olmaz birden fazla belirti olunca bi dikkat kesilmek lazım. Reflü de mesela alerji belirtisi ama tek başına değil çünkü zaten bebeklerin mide kapakçıkları gelişmemiş olduğu için reflü oluyo. Bazıları mesela ben bebekken o kadar kusarmışım ki ip gibi. Kolikmişim çok ağlarmışım komşular gelirmiş bişey mi oldu diye aslında ben alerjiğim diye bas bas bağırıyormuşum tabi annem ne bilsinArtık doktorlar da alerjiyi önemsemiyorlar kakada kan olmadığı sürece. Ama o kakadan kan gelene kadar çocuğun yaşadığı sıkıntı eziyet Bana da çocuğa eziyet edene kadar bi denemek daha makul geliyo acaba hayvansal proteine mi tepki diye 1 hafta kadar denesin anneler istiyorum. Yeter ki çocuklar sağlıklı ve mutlu bebek olsunlar
Kızlar söyledim mi bilmiyorum ama gaz sorunu devam edenler için, kimyon tohumu ve anasonu birer çay kaşığı demleyip içiyorum akşamları. Bebeğim bir melek oldugece uykusu maşallah diyeyim. Deneyin pişman olmazsınız.
Canim cok.skiliyo bu yüzden. Bir yandanda doktor sonucta bir bildiği vardır tolere edebilir diye düşünüyor demekten kendimi alamiyorumEvet maalesef öyle bi sıkıntı varsağlıklı olsun da zayıf olsun arkadaşın osteocare kullanmıyorsa kullansın mutlaka 1 yıl içinde hastanelik olur yoksa. Depoları tükenmiştir
şaşırdım açıkçasıama dedim ya doktorlar kakada kan görmediği sürece önemsemiyorlar ama o yavrucak kakada kan olana kadar perişan Oluyo. Eğer kakada kan olursa da diyelim 6 ayda bitebilecek olan alerji 1 yıldan fazla uzayabiliyo. Anne için de bebek için de yıpratıcı.
Kızlar hangi bebek sampuanini kullanıyorsunuz. Bizimki üni baby yenidogan ama pek iyi değil degicem
Hadi yaa ne kadar olmuş acaba? Ben 1 kere alıyorum 6 ay gidiyor canım neredeyse. E bebek markası baby me. Ne aldiysam e bebeğin markasından hiç memnun kalmadım ben.Ya Ewt bu iki marka çok güzel ama şuan o kadar fiyat bindirmislerki görbide baby me alim bakım
İnsallah. Tamamlayıcı sağlık yaptırmıştım. 10 muayene hakkı var. Ordaki hakkımı kullanıp çocuk kardiyolojisi olsan üniversite hastanesine goturucem. Bende ilkinde özelde yaptım kasap gibiydi ama özelden özele farkediyormus. Biraz daha yüksek sekment bir hastanede dogum yapınca ikincisinde çok ilgililerde. Herkesin eşit sağlık hakkı olmalı ama malesef... Zaten neresi olursa olsun onun için canımı veririm...İnşallah bir şey çıkmaz. Çok geçmiş olsun. Bazen ben özel hastanelere güvenemiyorum. Doğumu özelde yaptım ama bebeğimde özelden hiiiiiç memnun kalmadım. Özellikle bahsettiğiniz gibi durumlarda fakülte hastaneleri belki daha iyi olabilir ama İstanbul şartlarında ulaşım, randevu hepsi sıkıntı olabilir tabi.
Kesinlikle sana katiliyorum. Yediğimiz şeylerde pisigi tetikliyor.Fark etmez canım neticede süt ürünü tüketiyorsun demek istediğim kahvedeki sütten değildir ama süt tozu katkı maddeli olduğu için belki ondandır. Sonuç olarak bence pişik katkı maddesinden olmuş olabilir. Bebişin bünye yabancı maddeye alışık değil çünkü. Tabi bunlar hep bi yorumcu doktor daha iyisini bilir yakınlarda kontrolün varsa sor kuzum.
Kızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .Kızlar dün doktor sordu rota yaptıracak misin hayır hocam menenjit daha önemli onu yaptiracagim dedim. Çünkü menenjit tehlikeli ve kalıtsal sonuçlar dogurabilir diye bahsedince kendiside beni onayladı ve ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi dedi. 3 çeşit asi varmış. Size resmini atıyorum. İlkini önermedi. En sondakini önerdi. Bilginize. Ben bu ay yaptiricam 24 saat süren bir ateş durumu olabilir dedi.
Canım farmasi ilk oğlumda denemiştim alerji yaptı yaBen farmasiden aldım. İçeriği temiz fiyatı uygundu. Evin diğer temizlik malzemeleri alırken almıştım. Dilersen onu da deneyebilirsin. Mustela falan kullanmadım bilmiyorum ama market şampuanşarı gibi de değil o açıdan güzel.
Kullanıyormuş canımEvet maalesef öyle bi sıkıntı varsağlıklı olsun da zayıf olsun arkadaşın osteocare kullanmıyorsa kullansın mutlaka 1 yıl içinde hastanelik olur yoksa. Depoları tükenmiştir
şaşırdım açıkçasıama dedim ya doktorlar kakada kan görmediği sürece önemsemiyorlar ama o yavrucak kakada kan olana kadar perişan Oluyo. Eğer kakada kan olursa da diyelim 6 ayda bitebilecek olan alerji 1 yıldan fazla uzayabiliyo. Anne için de bebek için de yıpratıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?