2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebegini tek basina yikayan varmi ?
S
Birde hep sakin kalabiliyormusunuz ? Benim bebis ya uyutunca hemen uyaniyor ve hep kucakta gezmek istiyor.
Ben tek başıma yıkıyorum canim 17 günlük babamlarda kaldım o süre zarfında annem yıkadı sagolsun eve geldikten sonra hep kendim yıkadım bi kere az daha boguyordum burda yazdım onun dışında çok şükür sıkıntı olmadı hep sain kalamıyorum gerçekten ev işi ayri gunduz uyumayan bi bebek ve bazen sinir krizi geçiriyorum geçen emin ustune atim dedim al sen bak ne yaparsanız yapın kız uyumuyor babada ay kızma karışma bilmem ne lan bi bakın ne haldeyiz yemin ederim gece saat bir olmuş hem hastayım hem uykum o kadar var ki yani gozum açılmıyor artık dayanamdim yani ama ne yapalım onun dışında artik alistim bu duruma

Kızlar bebeğini sünnet ettiren var mı? Hangi yöntem daha iyidir sizce? Bide ben Silivri de oturuyorum da nerde yaptırsam bilemedim doğum yaptığım hastanenin ç.cerrahi doktoru da nasıldır hiç bilmiyorum

Kızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .
Menenjit aşısı 1 yaşında yapılıyor değil mi? Sanırım rota değil menenjit yaptıracağım.

Hadi yaa ne kadar olmuş acaba? Ben 1 kere alıyorum 6 ay gidiyor canım neredeyse. E bebek markası baby me. Ne aldiysam e bebeğin markasından hiç memnun kalmadım ben.
Leke çıkarıcısını sevdim ben fena değil. Tabi şimdilik tek lekemiz ve . Ek gıdada göreceğiz asıl lekeyi.
Doğumda da ilk dönem bebek muayenesi için de aynı hastaneye gittim. Doğumda çok iyi idi ama çocukta tamamen para tuzağı idi. Tecrübesiz olunca saçma sapan sebeplerle çocuğu yatıralım şöyle böyle dediler. Sizin sigorta olunca tabi bize yaptıkları gibi yapmazlar :)
Ancak ben devlette çocuk için inanılmaz memnun kaldım. Yoğun bakımda da kaldım normal muayeneye de götürdüm. Allah muhtaç etmesin ama başka bir yere götürmem de ihtiyaç halinde.
Dediğiniz gibi eşit sağlık hakkı lazım. Özel yada devlet iyi doktorlarla iyi sağlık çalışanları ile karşılaştırsın Allah.

Zaten tolore edebilir kuzum yani bünye ama 2 yaşa kadar öyle böyle gidiyo 2 yaştan itibaren bitiyo yani
Kuzum her zaman döküntü olmadigina gore bir yere kadar tolere edebiliyor demek mi bu. Yoksa kesin diyet yapilmali mi. Bilgin oldugunu bilmiyorum fikrini almak istedim :)
Bebegini tek basina yikayan varmi ?

Birde hep sakin kalabiliyormusunuz ? Benim bebis ya uyutunca hemen uyaniyor ve hep kucakta gezmek istiyor.
Ben tek yıkıyorum canım valla koyuyorum fileye yıkıyorum

Kızlar menenjit aşısı yaptıranınız oldu mu? Hangi aşıyı yaptırdınız? 3 aylıkken yapılıyor değil mi? Ateş falan yaptı mı bi de fiyatı neydi?

Bende slıngünü götüreceğim canım , muayene eder inşallah.
Alerji yapacak birşey de tüketmiyorum ya düşünüyorum da. Çikolata yiyorum acaba o yapar mı?
Bizim kilo konusu çok karıştı kuzum ya. Ben evde çıplak tarttım 300 Gr almıştı. Hemşire zıbınu, tulumu, patikleri ve çişli beziyle tartıp sadece 100 Gr düştü, 500 Gr almış normal dedi. Sık sık emziriyorum bende olduğu kadar. 5kg civarı şuanda sanırım.

Hemde ne kahkaha uyanıp ağlıyor, başına gidip bakınca başlıyor gülmeye. Aynada ceee oynamayı çok seviyor, bazen emerken memeyi bırakıp gülüyor. Birde gamzesi var, ısırasım geliyor
Kızlar cuma günü BİM’e güzel oyuncaklar geliyor almanızı tavsiye ederim. Fiyatları da uygun.
Ay o müzikli oyuncaklardan alıcam ya. Gelen geldiğinde 40 TL idi, şimdi 60 olmuş. Keşke alsaydım üzüldüm

Benim nerdeyse 1 aydır hep pütürlü ve yeşil. Birde mama deneyeyim bakalım. Sütümdendir belkide.

Bende sık sık emzirmeye çalışıyorum canım. Dediğin gibi düzelmezse 4.ay kontrolünde söylicem bakalım.

Benim iki oğlanda aynı babası oldu bir tek göz renkleri bana benzedi herkez aynı babaları gibi yakışıklı diyip duruyo sanki ben çok çirkinmisim gibi
Benim kızımda aynı babası ya kulağı bile aynı, resmen eşimin kulağını küçültüp kızıma koymuşlar gibi gözü, kaşı, yanağındaki tek gamzesi, gülüşü filan hep aynı sanki babası taşıdı karnında ya, insan azcık anasına benzer
Bu aralar benim kızımda öyle. Memlekette kızımın dengesi bozuldu resmen. Huyu değişti çocuğun ya. İnanılmaz huysuz, huzursuz. Sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uyuyor geri uyanıyor. Saat 5 oldu hâlâ sepetteki çamaşırları katlanmaya fırsat bulamadım, öylece duruyor tüm işler. Delirecek gibi oluyorum bazen

Kuzum her zaman döküntü olmadigina gore bir yere kadar tolere edebiliyor demek mi bu. Yoksa kesin diyet yapilmali mi. Bilgin oldugunu bilmiyorum fikrini almak istedim :)
Ya alerji olayı Derya deniz aslına bakarsan çok bilinmeyenli denklem diyorum ben ona :)) döküntü dışında belirti yoksa eğer döküntü de her zaman olmuyorsa tolore edebiliyor demek balım.

Maşallah benim bıdığın da gamzesi var 2 yanağında da gamzeleri bana benzemiş bende de var çok güzel zamanları başladı. Aklımı yitirecek gibi oluyorum bazen severken

Kızlar ya göğüslerim çok yumuşak bu süt yok demek mi oluyo
Süt terbiye oldu derler sıkınca süt gelmiyo mu balım? Sıktığında süt geliyorsa veya bebeğin emerken geliyorsa sıkıntı yok canım. Benim geçen hafta oldu öyle alerji diyetindeyim bide çok korktum sütüm azaldı diye. Bi tabak nohuta baktı valla bakliyat güzel süt yapıyo. Hele kuru fasulye acayip süt yapıyo bende.

Ya uyusunda işlerimi halledeyim diye uğraşıyorum, uyuyunca da özlüyorum
İnanır mısın aynen ben de öyleyim aynı dediğin gibi yani. Ben bide gidip uyandırıyorum iş bekliyor onunla vakit geçirmek daha kıymetli bide hiç bir anını kaçırmak istemiyorum. Sürekli şarkılar söylüyoruz oyun halımız var hayvanları tanıyoruz hangi hayvan nasıl ses çıkarır ayağına akşama kadar Ali babanın çiftliğinde geziyoruz

Ya alerji olayı Derya deniz aslına bakarsan çok bilinmeyenli denklem diyorum ben ona :)) döküntü dışında belirti yoksa eğer döküntü de her zaman olmuyorsa tolore edebiliyor demek balım.
Ay inşallah yaaa kuzum coo sagol inşallah oyledir
Bende yarin nohut pisireyim hemen
Benim de göğüslerim yumuşadı. Sanki hiç süt yokmuş gibi, ama bebiş doydu şimdi. Hatta tereddüt ettim mama hazırladım damla içmedi.
Doymasa uyumaz di mi kuzu ya

Demekki biz kocalarimiza daha çok asikmisiz bebeler onlara çekmiş onlar bizi hiç sevmemiş

Gaz yapmıyor mu canım baklagiller? Ben doğumdan beri yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…