Siveno hiç duymadım . Denemekten zarar gelmez aslında bi alim bundan ben sağol canımBenim için bebek ürünlerinde kimyasal içerik olmaması çok önemli.
İncia marka şampuan alıcaktım içi tertemiz ama içeriği öyle kalabalıkki vazgeçtim.
siveno aldım memnunum. 1 ay daha gider bence yani 4 ay gidiyor bi şişesi.
Bu arkadaşa güveniyorum yıllardır takipcisiyim. Bi incelemeni tavsiye ederim.
İlkay Genç Korkmaz👉🏻Biyokimyager Anne🕵🏻♀️İçerik/Etiket Okuma, Instagram: "Çoğu markaya baksak da gözümüzden kaçan elbette olmuştur. Büyük çoğunluğuna baktık diyebilirim. Denk geldikçe yine eklemeler yapacağım. Umarım doğru içeriklere bakabilmişizd
1,751 likes, 132 comments - ilkaygenckorkmaz, January 3, 2022: "Çoğu markaya baksak da gözümüzden kaçan elbette olmuştur. Büyük çoğunluğuna baktık diyebilirim. Denk geldikçe yine eklemeler yapacağım. Umarım doğru içeriklere bakabilmişizdir. Bazı markaların içeriklerine ulaşamadık ya da istedik...www.instagram.com
Bu tek doz menenjit 3 aydami yapılması lazım ona göre randevu alim o zman yaptırım . Bende rota yaptirmamaya karar verdim menenjit daha önemliKızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .
Reçete 2 doz diyo amaKızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .
Heya valla nazar çok oluyo . Ben sütüm çok var diyodum şimdi o kadar azaldikiMaşallah maşallah :) aman annesi kendine bile iyi uyuyor deme
Bexore yazıyor en altta canım tek doz. Başkada yaptırmıyormusuz. Eczaneye sorsan onlarda söyler aynısını. Bu doç. Dr.du ve baya çocuk hastası olan iyi bir doktor. Ateş yapabilirmis 24 saat aklında olsun calpol verirsiniz dedi. Eczaneden al sağlık ocağı yapar herhalde. Ben öyle yapicam.Bu tek doz menenjit 3 aydami yapılması lazım ona göre randevu alim o zman yaptırım . Bende rota yaptirmamaya karar verdim menenjit daha önemli
Banada doktor şöyle dedi. Şimdi yaptiralim bir doz daha sonra çok ileri aylarda bir doz daha yaparız dedi. Eczanede bu tek doz yapılıyor dedi. Şöyle anladım: tek dozluk bir aşı fakat ileriki dönemlerde hatırlatma dozu yaptirmayi önerdi doktor. İleriki ay ne zaman unuttum söyledi ama sanki 1 yaştan sonra dedi. 13. Ayda olabilir hatırlatma dozu...Reçete 2 doz diyo ama
Heya valla nazar çok oluyo . Ben sütüm çok var diyodum şimdi o kadar azaldiki
Bu hafta doktot kontrolü var muane olsun eczaneden alıp yaptircam insAllah. Sen yaptirdinniBexore yazıyor en altta canım tek doz. Başkada yaptırmıyormusuz. Eczaneye sorsan onlarda söyler aynısını. Bu doç. Dr.du ve baya çocuk hastası olan iyi bir doktor. Ateş yapabilirmis 24 saat aklında olsun calpol verirsiniz dedi. Eczaneden al sağlık ocağı yapar herhalde. Ben öyle yapicam.
Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettimHadi yaa ne kadar olmuş acaba? Ben 1 kere alıyorum 6 ay gidiyor canım neredeyse. E bebek markası baby me. Ne aldiysam e bebeğin markasından hiç memnun kalmadım ben.
İnsallah. Tamamlayıcı sağlık yaptırmıştım. 10 muayene hakkı var. Ordaki hakkımı kullanıp çocuk kardiyolojisi olsan üniversite hastanesine goturucem. Bende ilkinde özelde yaptım kasap gibiydi ama özelden özele farkediyormus. Biraz daha yüksek sekment bir hastanede dogum yapınca ikincisinde çok ilgililerde. Herkesin eşit sağlık hakkı olmalı ama malesef... Zaten neresi olursa olsun onun için canımı veririm...
Kesinlikle sana katiliyorum. Yediğimiz şeylerde pisigi tetikliyor.
Bende sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkacak sonucu. Yarın hem kendi tetkik sonuçlarım hemde çocuğun aşısını eczaneden alıp yaptiricam canimm biraz banada pahalı geldi ama napalim artık...Bu hafta doktot kontrolü var muane olsun eczaneden alıp yaptircam insAllah. Sen yaptirdinni
Eger yeşil veya sarı kodla giriş yaptıysan muayene hakkı düşüyor, eğer kırmızı kodla giriş yaparsanız o zaman düşmüyor. Diyelim kırmızıdan giriş yaptın ama yeşil koda döndü yine hakkın düşüyor. Muayene olarak kabul ediyor onu. İyiki yaptırmıştım canım çünkü 1 yaşına kadar çok gidiyorlar hastaneye. Ben hep yaptırdım ilk kızımda. Bir keresinde ateşlendi enfeksiyondan yatış yaptılar 3 gün kaldık hiç para ödemeden çıktık ki 4000 lira tutacakti. Çok iyi bir şey yani. Zaten parası çıkıyor bir şekilde. Birde esin işyerine versin vergi indiriminden de geri para alıyorsun birazcık. Mesela ben 1900 yaptırdım sadece çocuğa 8 taksit ayda 26p geliyor ama vergi indiriminden 300 400 TL arası bana geri iade olacak. Yani bana 1500 TL ye gelmiş oldu sigortası.Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdıkEger yeşil veya sarı kodla giriş yaptıysan muayene hakkı düşüyor, eğer kırmızı kodla giriş yaparsanız o zaman düşmüyor. Diyelim kırmızıdan giriş yaptın ama yeşil koda döndü yine hakkın düşüyor. Muayene olarak kabul ediyor onu. İyiki yaptırmıştım canım çünkü 1 yaşına kadar çok gidiyorlar hastaneye. Ben hep yaptırdım ilk kızımda. Bir keresinde ateşlendi enfeksiyondan yatış yaptılar 3 gün kaldık hiç para ödemeden çıktık ki 4000 lira tutacakti. Çok iyi bir şey yani. Zaten parası çıkıyor bir şekilde. Birde esin işyerine versin vergi indiriminden de geri para alıyorsun birazcık. Mesela ben 1900 yaptırdım sadece çocuğa 8 taksit ayda 26p geliyor ama vergi indiriminden 300 400 TL arası bana geri iade olacak. Yani bana 1500 TL ye gelmiş oldu sigortası.
Bence iyi yaptirmissiniz canım... Esin calistigi yerin muhasebecisine, insan kaynakları birimine veya mali birimine sigortayı yaptırdığıniz ay içerisinde versin mutlaka. Sizede 400-500 lira geri yatar maaşıyla birlikte...Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık
İşyerine soylesin taksitte yaptırmış olsan onlar tek seferde de giriş yapabilir vergi indirimini. Zorluk cikartip taksit girdirmesin maaşına.Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık
Zaten tolore edebilir kuzum yani bünye ama 2 yaşa kadar öyle böyle gidiyo 2 yaştan itibaren bitiyo yaniCanim cok.skiliyo bu yüzden. Bir yandanda doktor sonucta bir bildiği vardır tolere edebilir diye düşünüyor demekten kendimi alamiyorum
Ama biz memuruz olur mu kiİşyerine soylesin taksitte yaptırmış olsan onlar tek seferde de giriş yapabilir vergi indirimini. Zorluk cikartip taksit girdirmesin maaşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?