2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Siveno hiç duymadım . Denemekten zarar gelmez aslında bi alim bundan ben sağol canım

Kızlar düzeltiyorum. En üstteki rota asisiymis. Alttaki diğer iki asida menenjit asisiymis. Bize bexore aşısını önerdi. Tek doz 533 TL .
Bu tek doz menenjit 3 aydami yapılması lazım ona göre randevu alim o zman yaptırım . Bende rota yaptirmamaya karar verdim menenjit daha önemli

Bu tek doz menenjit 3 aydami yapılması lazım ona göre randevu alim o zman yaptırım . Bende rota yaptirmamaya karar verdim menenjit daha önemli
Bexore yazıyor en altta canım tek doz. Başkada yaptırmıyormusuz. Eczaneye sorsan onlarda söyler aynısını. Bu doç. Dr.du ve baya çocuk hastası olan iyi bir doktor. Ateş yapabilirmis 24 saat aklında olsun calpol verirsiniz dedi. Eczaneden al sağlık ocağı yapar herhalde. Ben öyle yapicam.

Reçete 2 doz diyo ama
Banada doktor şöyle dedi. Şimdi yaptiralim bir doz daha sonra çok ileri aylarda bir doz daha yaparız dedi. Eczanede bu tek doz yapılıyor dedi. Şöyle anladım: tek dozluk bir aşı fakat ileriki dönemlerde hatırlatma dozu yaptirmayi önerdi doktor. İleriki ay ne zaman unuttum söyledi ama sanki 1 yaştan sonra dedi. 13. Ayda olabilir hatırlatma dozu...

Heya valla nazar çok oluyo . Ben sütüm çok var diyodum şimdi o kadar azaldiki

Benim şu an sağlığımdan dolayı çok azaldı ama sanırım 3 ay geçişlerde oluyormuş böyle. Sık sık emzirmek lazım. Beslenmeye de daha fazla özen göstermek. Bizim sütümüz, bebişlerimizin uykusu iştahı da bol olsun

Bu hafta doktot kontrolü var muane olsun eczaneden alıp yaptircam insAllah. Sen yaptirdinni

Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim

Bu hafta doktot kontrolü var muane olsun eczaneden alıp yaptircam insAllah. Sen yaptirdinni
Bende sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkacak sonucu. Yarın hem kendi tetkik sonuçlarım hemde çocuğun aşısını eczaneden alıp yaptiricam canimm biraz banada pahalı geldi ama napalim artık...

Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
Eger yeşil veya sarı kodla giriş yaptıysan muayene hakkı düşüyor, eğer kırmızı kodla giriş yaparsanız o zaman düşmüyor. Diyelim kırmızıdan giriş yaptın ama yeşil koda döndü yine hakkın düşüyor. Muayene olarak kabul ediyor onu. İyiki yaptırmıştım canım çünkü 1 yaşına kadar çok gidiyorlar hastaneye. Ben hep yaptırdım ilk kızımda. Bir keresinde ateşlendi enfeksiyondan yatış yaptılar 3 gün kaldık hiç para ödemeden çıktık ki 4000 lira tutacakti. Çok iyi bir şey yani. Zaten parası çıkıyor bir şekilde. Birde esin işyerine versin vergi indiriminden de geri para alıyorsun birazcık. Mesela ben 1900 yaptırdım sadece çocuğa 8 taksit ayda 26p geliyor ama vergi indiriminden 300 400 TL arası bana geri iade olacak. Yani bana 1500 TL ye gelmiş oldu sigortası.

Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık

Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık
Bence iyi yaptirmissiniz canım... Esin calistigi yerin muhasebecisine, insan kaynakları birimine veya mali birimine sigortayı yaptırdığıniz ay içerisinde versin mutlaka. Sizede 400-500 lira geri yatar maaşıyla birlikte...

İşyerine soylesin taksitte yaptırmış olsan onlar tek seferde de giriş yapabilir vergi indirimini. Zorluk cikartip taksit girdirmesin maaşına.

Canim cok.skiliyo bu yüzden. Bir yandanda doktor sonucta bir bildiği vardır tolere edebilir diye düşünüyor demekten kendimi alamiyorum
Zaten tolore edebilir kuzum yani bünye ama 2 yaşa kadar öyle böyle gidiyo 2 yaştan itibaren bitiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…