Valla bende geçen nohut yaptım ama pek süt yapmadı bende . Irmik helvası dehşet süt yapmıştıAy inşallah yaaa kuzum coo sagol inşallah oyledir
Bende yarin nohut pisireyim hemen
Doymasa uyumaz di mi kuzu ya
Bizde yapmadı canım. Ama ben peşinden kimyonlu şu içiyorumGaz yapmıyor mu canım baklagiller? Ben doğumdan beri yemedim
Pişirirken kimyon koy içineGaz yapmıyor mu canım baklagiller? Ben doğumdan beri yemedim
Evet oyle derler meme terbiye oldu filanSüt terbiye oldu derler sıkınca süt gelmiyo mu balım? Sıktığında süt geliyorsa veya bebeğin emerken geliyorsa sıkıntı yok canım. Benim geçen hafta oldu öyle alerji diyetindeyim bide çok korktum sütüm azaldı diye. Bi tabak nohuta baktı valla bakliyat güzel süt yapıyo. Hele kuru fasulye acayip süt yapıyo bende.
Ne kadarlık canım seninki? Biz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra, ama hiç böyle gülücükler, kahkahalar yok, oyun halısına ilgisi de yok, şarkı ve dansları da ben beceremiyorum sanırımİnanır mısın aynen ben de öyleyim aynı dediğin gibi yani. Ben bide gidip uyandırıyorum iş bekliyoronunla vakit geçirmek daha kıymetli bide hiç bir anını kaçırmak istemiyorum. Sürekli şarkılar söylüyoruz oyun halımız var hayvanları tanıyoruz hangi hayvan nasıl ses çıkarır ayağına akşama kadar Ali babanın çiftliğinde geziyoruz
Canım sen sanki baya bir şeyden sakiniyorsun gördüğüm kadarıyla. Baklagil, yeşillik. Sorması ayıp ne yiyorsunGaz yapmıyor mu canım baklagiller? Ben doğumdan beri yemedim
Çok doğru analiz etmişsin canımCanım sen sanki baya bir şeyden sakiniyorsun gördüğüm kadarıyla. Baklagil, yeşillik. Sorması ayıp ne yiyorsunbence deneyerek uzak dur. Mesela yeşillik bir dene , gaz yaparsa yeme gibi.
Cok teşekkür ederim hemen takıp edeyimHayır yağlı sütün var demek
Göğüsler sert ise önsüt
Yumusak ise yaglı süt fazlaymış
İnstada emzirme psikologunun postlarını oku çok güzel bilgiler var
Yedim bu gun ama bende yapmadi yaaValla bende geçen nohut yaptım ama pek süt yapmadı bende . Irmik helvası dehşet süt yapmıştı
Ben baştan beri yoğurt ve yesillikten hiç sakinmadim ve hiç gaz yapmadı bunlar. Bence bı deneyebilirsin canımÇok doğru analiz etmişsin canımKöfte pilav ve benzeri şeyler yiyorum sürekli...
Yoğurt yemedim, baklagil yemedim, çiğ yeşillik yemedim... bir de yemekle uğraşamıyorum, en kolay ne varsa...
Kuzum biz yarın 4 aylık oluyoruz 1 ay erken doğdu kızım. Ama 2 aylıkken oyun halısı aldım o günden beri ilgili artık tutup çekiyo hayvanları konuşmaya çalışıyor onlarla. Çok gülüyor sürekli ama kahkaha 3 günde bir falan atıyo. Beceremez misin kuzum elbette beceriyosundur. Hışırtılı kitap almanı öneririm ses çıkaran oyuncaklara ilgililer. Evindeki sorunları da bilemem tabi ama her şey geçici Balım unutma olur mu? Bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun inşallahNe kadarlık canım seninki? Biz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra, ama hiç böyle gülücükler, kahkahalar yok, oyun halısına ilgisi de yok, şarkı ve dansları da ben beceremiyorum sanırımben bu anneliği beceremiyorum gibi hissediyorum, bugün zaten küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim, evimde sorunlar var çok, kızımla ilgilenmem gerekirken saçma şeylerle uğraşıyorum.
Alerji yapacak birşey de tüketmiyorum ya düşünüyorum da. Çikolata yiyorum acaba o yapar mı?
Kızlar bugün farkettim çocuk emdikten sonra memeyi sıkınca çıkan süt sarımsı emilmeyen memeden çıkan süt bembeyaz
Kizlar bebislerinize su veriyormusunuz ?
Kızlarrr imkanı olan bu oyun halısını alsın aldırtsınn ben böyle bişey görmedimmuhteşemm, benim bebeğim akşamları hiç bir şekilde kendi kendine 5 dk durmayan sürekli huzursuz hep hoplatma zıplatma kucakta durma isteyen bir bebek. Oyun halısı alalım dedik ama hiç ümidim yoktu duracağından pahalı bişey almaya bütçemiz yetmez diye uygun fiyatlı araştırıyordum eşimde letgodan bunu bulmuş 2.el almak aklımda yoktu neyse satıcıda aynı ilçede bize baya yakınmış 250 tl ye aldık bunu yeni tibi hiç bir eskime dahi yok normal oyun halısı olsaydı durmayacağından yüzde yüz eminim. Koydum akşam tam 1 saat boyunca öyle bi oynadı ki eli kolu hiç durmadı öyle yorulmuşki 24:30 dan önce gece uykusuna dalmayan bebeğim şuan mışıl mışıl uyuyo yorgunluktan üstelik bu bu jimlastik merkezi diye geçiyor 3 farklı kademe 3 yaşa kadar kullanabiliyormuş
Ne kadarlık canım seninki? Biz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra, ama hiç böyle gülücükler, kahkahalar yok, oyun halısına ilgisi de yok, şarkı ve dansları da ben beceremiyorum sanırımben bu anneliği beceremiyorum gibi hissediyorum, bugün zaten küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim, evimde sorunlar var çok, kızımla ilgilenmem gerekirken saçma şeylerle uğraşıyorum.
Fisher priceHangi marka ki?
Ya ben almayım diyordum ana kucağını baya seviyor ama öyle bir anlattınız ki sanki daha çok sever gibi hissettim bir anda
Link koymayı unutmuşum şimdi düzenledimHangi marka ki?
Ya ben almayım diyordum ana kucağını baya seviyor ama öyle bir anlattınız ki sanki daha çok sever gibi hissettim bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?