2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Oğlumun var ama kızıma daha yaptırmadık canım tavsıyenı not aldım cok tesekkur ederm
Kahvedeki katkı maddelerınden olabılır canım ben ara ara süt tüketıyrm ozellıkle kahvedeama genel olarak bebeğim huysuz oldugu için secemıyrm ne dokunuyo
Benim iki oğlanda aynı babası oldu bir tek göz renkleri bana benzedi herkez aynı babaları gibi yakışıklı diyip duruyo sanki ben çok çirkinmisim gibi

Ya goz rengı netleestı mi?
Sabırszlıkla beklıyorm hala tam oturmadı bizim göz rengımız
Ay benimki malesef aynı kaynanama benziyor huyu benzemez inşallah
ya güldürdün beni arkadasımm
En guzel huylar hasletler yavrularımızda olsn inşaAllah

Baby me köpük şampuan kullanıyoruz güzel canım
Canım ya kendın denedın mi?
Bende baby me aldım bebeklerden önce ben deneyeym dedm
Gozlerım bır yandıı bır yandııı(
Bırde sümbül kokuluymus En sevmedıgım çiçek kokusu oğluma kopuk sabun yaptık sıkması hosuna gıdıyo ellerını onunla yıkıyo velhasıl goz yaktıgı için ben kullanamadm
Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
Evt cnm kırmızı kod olmazsa düşer ki rabbım hıc bır zaman kırmızı kodla giriş nasıip etmesin inş
Kızlar bebeğini sünnet ettiren var mı? Hangi yöntem daha iyidir sizce? Bide ben Silivri de oturuyorum da nerde yaptırsam bilemedim doğum yaptığım hastanenin ç.cerrahi doktoru da nasıldır hiç bilmiyorum
Bız oğlumu 6 yıl önce klempli sünnet ettirmiştik cok memnun kaldık
Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık
Allahımmm hangı sigorta bu?
Oğlumla kendıme yıllarde sigortalı olmamıza rağmen 2450ye yaptrdık kızım için ise 2 kusur istıyo aynı sigorta şirketi
Farklı sırketlerden rakam aldık 5.000 lerde rakamlar cıktı

Hayır 1 yaşında değil. Menenjiti şimdide yaptırabilirsin. İki marka var. Sana resmini ekliyorum. Bize doktor şimdi yapalım 1 yaşından sonrada tekrar 2. Dozu yaparız gibi birşey dedi ama eczane tek doz aşı diyor. Sen bir eczaneye sor istersen ekliyorum görseli.
Kızlar menenjit aşısı yaptıranınız oldu mu? Hangi aşıyı yaptırdınız? 3 aylıkken yapılıyor değil mi? Ateş falan yaptı mı bi de fiyatı neydi?
24 saat içerisinde ateş durumu olabilirmiş. Görseli paylaştım canım. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende bu ay 3. Ayda yaptiricam. Fiyatı 533 TL.
Kızlar ya göğüslerim çok yumuşak bu süt yok demek mi oluyo
Süt yok değil canım biraz azalmış demek. İki gündür bira mayası B12 içiyorum matmazel34 önermişti Solgar in. Gerçekten farketti
Kizlar bebislerinize su veriyormusunuz ?
Mama veya ilaç verdiğimde. Bir iki çay kaşığı.
Saçmalama lütfen. Annelik doğuştan birseh sonradan edinilmiyor. Şuan bazı sorunların olabilir, her zaman herşeye yetecegiz diye bir kural yok bende ilk kızıma yetemiyorum tam anlamıyla annelik yapamıyorum. Ama buda geçici bir dönem. Herşeye rağmen yani vakitsizlik, sorunlar, bebekle mesguliyete rağmen onu gidip öpüyorum sürekli. Sende öyle yap canım

Çok doğru analiz etmişsin canım Köfte pilav ve benzeri şeyler yiyorum sürekli...
Yoğurt yemedim, baklagil yemedim, çiğ yeşillik yemedim... bir de yemekle uğraşamıyorum, en kolay ne varsa...
Evde mayalanmış yoğurt gaz yapmazmis. Bende baklagil yemedim çünkü gaz yapar insan kuru fasulye yediğinde bile normalde gaz yapmıyor mu bu durum bebeğe nasıl geçmesin :) 4. Aya bir girelim hele başlarız ufaktan yemeye...

Ar mama aldim emziriyorum mamada veriyorum sma veriyodum şimdi ar aptamil var bi de gold goat keçi sütlü var gece uykusundada veriyomusun bi de kilo alımı nasil surekli kusiyo 1 haftadir kilo alımı hiç yok kaybetmemişte sabit kalmiş

Nasi bi diyet acaba yazarmisin rica etsem

Çok doğru analiz etmişsin canım Köfte pilav ve benzeri şeyler yiyorum sürekli...
Yoğurt yemedim, baklagil yemedim, çiğ yeşillik yemedim... bir de yemekle uğraşamıyorum, en kolay ne varsa...
Valla canım ben ilk günden beri hiç bir şeyden sakınmadım yorucu şeyler geliyo bana her yediğim yemeğin arkasına hemen kimyonlu şu içiyorum kız kardeşim bana hayretle bakardı niye umursamiyon diye . Ya zaten saniyelerle yarışıyom bide o gaz yapar bu gaz yapmazla uğraşacak vakit yokki

Nasi bi diyet acaba yazarmisin rica etsem

Sporcu diyeti diye bakarsanız bulursunuz illa ki. Kendinize göre revizeleriniz olur illa ki.
Sabah yoğurt yulaf meyve karışımı
Sonra bol yeşillikli 2 yumurtalı yağsız peynirli bir kahvaltı
İkindiye doğru bi çorba
Akşamda tavuk pilav, köfte pilav gibi...
her biri öğünde boş yeşillik yedim.
Ara öğünde de kuru üzüm, yaban mersini, incir, hurma vs... Daha kan yapıcı ve enerji verecek kuru meyvelere yönelmiştim.

Sağol canım. Ama eklenmemiş görsel

Yaa tam tahmin ettiğim gibi çıktı marka :) bizim de ana kucağımız fisher Price 2. el 250 tlye aldık. Tertemiz. O zaman fiyat 500-600 bandında idi. Şu an olmuş 1700 lira. Ergonomisi sağlamlığı çok memnunum ama asla etmez.

Bizimki türküyü çok seviyor, türkü dinliyoruz babası alıştırmış birde benimki de oyun halısında yeni yeni durmaya başladı çok şüküe, acil işlerimi halledebiliyorum bazen 15-20dkda. Biz ıgı agu agucuk yapıyoruz daha bakalım
Demekki biz kocalarimiza daha çok asikmisiz bebeler onlara çekmiş onlar bizi hiç sevmemiş
Bana da herkes kocana çok mu baktın hamileyken diyor
Lütfen öyle düşünme Canım. Bunaldığımızda hepimize o his geliyor ama aslında öyle değil. Ben izne gittiğimizde bebek niye bende uyumuyor, kayınvalidem şıp diye uyutuyor diye üzülüyordum. Meğerse çocuğum benim stresimi hissediyormuş. Evimize döndük birkaç güne düzenimiz oturdu mesela. Çocuklarımıza en iyi güz bakarız, onların şuanki en büyük ihtiyacı biziz emin ol. İnsanız sonuçta. İllaki zorlandığımız pes ettiğimiz anlar olur. Ama annelik tüm bunları aşıp dhaa güçlü olmayı öğretiyor bize.
Ben çikolatayı bırakayım bi bakayım ne olacak aah ah benim boğazım çok pis. Hasta olacağımı bilsem sevdiğim şeyleri yemekten vazgeçmezdim ama bebek olunca işte kedi gibi yola geliyoruz napalım

Hemen bundan da ikinci el araştır derim hayatımı kolaylaştırdı resmen şimdi sabah koydum Allah ım nasıl mutlu oluyo. Cidden çok güzel sağlam bişey ilk bebiş benim ikincide bile kullanırım o derece

Ben çikolatayı bırakayım bi bakayım ne olacak aah ah benim boğazım çok pis. Hasta olacağımı bilsem sevdiğim şeyleri yemekten vazgeçmezdim ama bebek olunca işte kedi gibi yola geliyoruz napalım

Benim sıpamda rap dinliyor
Anne karnında da bası fazla olan müzikte tekme atardı severdi.
Bebek başka bir dünyaymış. Normal şartlarda ağrı olmasını umursazdım ne yapayım en fazla serum alırım derdim ama şimdi onu gecenin bir vakti eve birilerini çağırıp bırakmak, bir gün boyu süt verememek çok streslendiriyor. Aç açına oturuyorum. Ama büyüyecekler bu sefer hep birlikte yiyeceğiz inşallah. Ben ek gıdaçin şimdiden heyecanlıyım,inşallah sağlıklı olsun alerjisi olmasın da yedireyim keyiflice

Hemen bundan da ikinci el araştır derim hayatımı kolaylaştırdı resmen şimdi sabah koydum Allah ım nasıl mutlu oluyo. Cidden çok güzel sağlam bişey ilk bebiş benim ikincide bile kullanırım o derece

İlla ki kullanılır.
Sanırım 2. Düşünmüyorum çok zor geçti hamileliğim.

Sen böyle yazinca cok iyi anlıyorum seni.. Gececek inşallah. Ek gıda konusunda bende bi 2.cocugum olmasina rağmen daha heyecenliyim. Alerji konusu cok merak ettiriyor cunku beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…