Oğlumun var ama kızıma daha yaptırmadık canım tavsıyenı not aldımCanım tamamlayıcı sağlık sigortan var mı? Sigotta geçerli medikalpark ta gülsün su acar’a götürüyorum ben memnunum gereksiz tahlil yapmıyor ama tedbiri de elden bırakmıyor. Bir de özel muayenehanesi olan engin yurdakul var.
Kahvedeki katkı maddelerınden olabılır canım ben ara ara süt tüketıyrm ozellıkle kahvedeKızlar bugün kızı alıp dışarı çıkardık, sahile indik. Orada bir cafeye oturduk, ilk defa yapıyoruz. Ben bir latte içtim, kızım doğduğundan beri süt içmiyorum, hiç kahve içmedim. Kızım akşam çok huyduzdu, nefessiz kalır gibi hıçkırıkımsı sesler çıkardı, çok korktum. Gece yatmadan önce bezini bir açtımki birden pişik/alerji gibi bir şey olmuşacaba içtiğim sütlü kahve mi dokundu? Siz hiç kahve içiyor musunuz? Gün içinde diğer yediğim şeyler, hep daha önce de yediğim şeylerdi, o yüzden onlardan şüphelenmiyorum.
Benim iki oğlanda aynı babası oldubir tek göz renkleri bana benzedi herkez aynı babaları gibi yakışıklı diyip duruyo sanki ben çok çirkinmisim gibi
Ay benimki malesef aynı kaynanama benziyorhuyu benzemez inşallah
Canım ya kendın denedın mi?Baby me köpük şampuan kullanıyoruz güzel canım
Evt cnm kırmızı kod olmazsa düşer ki rabbım hıc bır zaman kırmızı kodla giriş nasıip etmesin inşYa bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
Bız oğlumu 6 yıl önce klempli sünnet ettirmiştik cok memnun kaldıkKızlar bebeğini sünnet ettiren var mı? Hangi yöntem daha iyidir sizce? Bide ben Silivri de oturuyorum da nerde yaptırsam bilemedim doğum yaptığım hastanenin ç.cerrahi doktoru da nasıldır hiç bilmiyorum
Allahımmm hangı sigorta bu?Bunu dediğin çok iyi oldu canım bilmiyorduk bizde bana kızıma ve oğluma toplam 2900 e yaptırdık
Hayır 1 yaşında değil. Menenjiti şimdide yaptırabilirsin. İki marka var. Sana resmini ekliyorum. Bize doktor şimdi yapalım 1 yaşından sonrada tekrar 2. Dozu yaparız gibi birşey dedi ama eczane tek doz aşı diyor. Sen bir eczaneye sor istersen ekliyorum görseli.Menenjit aşısı 1 yaşında yapılıyor değil mi? Sanırım rota değil menenjit yaptıracağım.
Leke çıkarıcısını sevdim ben fena değil. Tabi şimdilik tek lekemizve . Ek gıdada göreceğiz asıl lekeyi.
Doğumda da ilk dönem bebek muayenesi için de aynı hastaneye gittim. Doğumda çok iyi idi ama çocukta tamamen para tuzağı idi. Tecrübesiz olunca saçma sapan sebeplerle çocuğu yatıralım şöyle böyle dediler. Sizin sigorta olunca tabi bize yaptıkları gibi yapmazlar :)
Ancak ben devlette çocuk için inanılmaz memnun kaldım. Yoğun bakımda da kaldım normal muayeneye de götürdüm. Allah muhtaç etmesin ama başka bir yere götürmem de ihtiyaç halinde.
Dediğiniz gibi eşit sağlık hakkı lazım. Özel yada devlet iyi doktorlarla iyi sağlık çalışanları ile karşılaştırsın Allah.
24 saat içerisinde ateş durumu olabilirmiş. Görseli paylaştım canım. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende bu ay 3. Ayda yaptiricam. Fiyatı 533 TL.Kızlar menenjit aşısı yaptıranınız oldu mu? Hangi aşıyı yaptırdınız? 3 aylıkken yapılıyor değil mi? Ateş falan yaptı mı bi de fiyatı neydi?
Süt yok değil canım biraz azalmış demek. İki gündür bira mayası B12 içiyorumKızlar ya göğüslerim çok yumuşak bu süt yok demek mi oluyo
Mama veya ilaç verdiğimde. Bir iki çay kaşığı.Kizlar bebislerinize su veriyormusunuz ?
Saçmalama lütfen. Annelik doğuştan birseh sonradan edinilmiyor. Şuan bazı sorunların olabilir, her zaman herşeye yetecegiz diye bir kural yok bende ilk kızıma yetemiyorum tam anlamıyla annelik yapamıyorum. Ama buda geçici bir dönem. Herşeye rağmen yani vakitsizlik, sorunlar, bebekle mesguliyete rağmen onu gidip öpüyorum sürekli. Sende öyle yap canımNe kadarlık canım seninki? Biz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra, ama hiç böyle gülücükler, kahkahalar yok, oyun halısına ilgisi de yok, şarkı ve dansları da ben beceremiyorum sanırımben bu anneliği beceremiyorum gibi hissediyorum, bugün zaten küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim, evimde sorunlar var çok, kızımla ilgilenmem gerekirken saçma şeylerle uğraşıyorum.
Evde mayalanmış yoğurt gaz yapmazmis. Bende baklagil yemedim çünkü gaz yapar insan kuru fasulye yediğinde bile normalde gaz yapmıyor mu bu durum bebeğe nasıl geçmesin :) 4. Aya bir girelim hele başlarız ufaktan yemeye...Çok doğru analiz etmişsin canımKöfte pilav ve benzeri şeyler yiyorum sürekli...
Yoğurt yemedim, baklagil yemedim, çiğ yeşillik yemedim... bir de yemekle uğraşamıyorum, en kolay ne varsa...
Ar mama aldim emziriyorum mamada veriyorum sma veriyodum şimdi ar aptamil var bi de gold goat keçi sütlü var gece uykusundada veriyomusun bi de kilo alımı nasil surekli kusiyo 1 haftadir kilo alımı hiç yok kaybetmemişte sabit kalmişBenim bebeğimin de reflüsü var ancak ilaç vermediler. Size verdiklerine göre ihtiyacı var demek ki bebeğinizin. Her ikisi de öyle yan etkisi çok olan ilaçlar değiller. Oturup katı gıdaya gsçtşkten sonra geçer inşallah hepimizin bebeğinin sağlık sorunları.
Kilo alımı yeterli değildir muhtemelen. Ar mama kullanıyor musunuz? Özellikle gece uykusundan önce ar mama veriyorum daha rahat etti.
Nasi bi diyet acaba yazarmisin rica etsemTabi ya o da fark eder.
Biraz rahatlatmak lazım.
Stres hepimizin hayatında var. Sen sütle ilgili strese girme. O daha etkili bence sütün azalmasında.
Papatya, anason falan iç ruhsal olarak da rahatlatır süt de yapar.
Mümkün olan ilk anda uyu. Özellikle yemek yetip uyumak daha etkili oluyor artışta.
Bir de süt masajını deneyebilirsin. Süt masajı ayağına sırtında dinlenir ohh
Ben de et, köfte, tavuk onlarda süt yapıyor.
Ben covid sonrası doğum yapmıştım ya kalp zarımda sıvı birikmiş doktor bir diyet verdi elime, sporcu diyeti gibiydikaliteli sütün olacak bak hem dedi adam haklı çıktı. Sobra safra kesesi muhabbeti olunca o diyeti de bırakmak zorunda kaldım ameliyat bi bitsin direk o diyete döneceğim.
Valla canım ben ilk günden beri hiç bir şeyden sakınmadım yorucu şeyler geliyo bana her yediğim yemeğin arkasına hemen kimyonlu şu içiyorum kız kardeşim bana hayretle bakardı niye umursamiyon diye . Ya zaten saniyelerle yarışıyom bide o gaz yapar bu gaz yapmazla uğraşacak vakit yokkiÇok doğru analiz etmişsin canımKöfte pilav ve benzeri şeyler yiyorum sürekli...
Yoğurt yemedim, baklagil yemedim, çiğ yeşillik yemedim... bir de yemekle uğraşamıyorum, en kolay ne varsa...
Canim benim yuzde 90 yumuşak sütüm az ama hiç doymuyo degil mama takviyesi yapiyorum eger seninki arada oluyosa takma duzelir bol sütlerimiz olsunKızlar ya göğüslerim çok yumuşak bu süt yok demek mi oluyo
Nasi bi diyet acaba yazarmisin rica etsem
Hayır 1 yaşında değil. Menenjiti şimdide yaptırabilirsin. İki marka var. Sana resmini ekliyorum. Bize doktor şimdi yapalım 1 yaşından sonrada tekrar 2. Dozu yaparız gibi birşey dedi ama eczane tek doz aşı diyor. Sen bir eczaneye sor istersen ekliyorum görseli.
24 saat içerisinde ateş durumu olabilirmiş. Görseli paylaştım canım. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende bu ay 3. Ayda yaptiricam. Fiyatı 533 TL.
Süt yok değil canım biraz azalmış demek. İki gündür bira mayası B12 içiyorummatmazel34 önermişti Solgar in. Gerçekten farketti
Mama veya ilaç verdiğimde. Bir iki çay kaşığı.
Saçmalama lütfen. Annelik doğuştan birseh sonradan edinilmiyor. Şuan bazı sorunların olabilir, her zaman herşeye yetecegiz diye bir kural yok bende ilk kızıma yetemiyorum tam anlamıyla annelik yapamıyorum. Ama buda geçici bir dönem. Herşeye rağmen yani vakitsizlik, sorunlar, bebekle mesguliyete rağmen onu gidip öpüyorum sürekli. Sende öyle yap canım
Evde mayalanmış yoğurt gaz yapmazmis. Bende baklagil yemedim çünkü gaz yapar insan kuru fasulye yediğinde bile normalde gaz yapmıyor mu bu durum bebeğe nasıl geçmesin :) 4. Aya bir girelim hele başlarız ufaktan yemeye...
Fisher priceyani bayıldı normalde hiç durmayan bi bebek ağzım açık seyrettim nerdeyse 1 saat ağlamadan kucağa almadan durdu hıçkırık tutmasa daha çok dururdu belkide hıçkırıktan huysuzlandı yani bu oyun halısı mükemel ses ve ışıkları falan harika ilk koyunca öylece surdu sonra oyuncağa vursuğunda ışık ve müzik aktifleştikçe hiç durmadı eli ayağı yerinde nasıl yorulmuş emer emmez uyudu çokta faydalı kollarını çok güzel kullandı ilk koyuşta bile baya fayda oldu yani keşfetti öğrenmeye başladı
Sağol canım. Ama eklenmemiş görsel
Bizimki türküyü çok seviyor, türkü dinliyoruzİnanır mısın aynen ben de öyleyim aynı dediğin gibi yani. Ben bide gidip uyandırıyorum iş bekliyoronunla vakit geçirmek daha kıymetli bide hiç bir anını kaçırmak istemiyorum. Sürekli şarkılar söylüyoruz oyun halımız var hayvanları tanıyoruz hangi hayvan nasıl ses çıkarır ayağına akşama kadar Ali babanın çiftliğinde geziyoruz
Bana da herkes kocana çok mu baktın hamileyken diyorDemekki biz kocalarimiza daha çok asikmisiz bebeler onlara çekmişonlar bizi hiç sevmemiş
Lütfen öyle düşünme Canım. Bunaldığımızda hepimize o his geliyor ama aslında öyle değil. Ben izne gittiğimizde bebek niye bende uyumuyor, kayınvalidem şıp diye uyutuyor diye üzülüyordum. Meğerse çocuğum benim stresimi hissediyormuş. Evimize döndük birkaç güne düzenimiz oturdu mesela. Çocuklarımıza en iyi güz bakarız, onların şuanki en büyük ihtiyacı biziz emin ol. İnsanız sonuçta. İllaki zorlandığımız pes ettiğimiz anlar olur. Ama annelik tüm bunları aşıp dhaa güçlü olmayı öğretiyor bize.Ne kadarlık canım seninki? Biz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra, ama hiç böyle gülücükler, kahkahalar yok, oyun halısına ilgisi de yok, şarkı ve dansları da ben beceremiyorum sanırımben bu anneliği beceremiyorum gibi hissediyorum, bugün zaten küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim, evimde sorunlar var çok, kızımla ilgilenmem gerekirken saçma şeylerle uğraşıyorum.
Ben çikolatayı bırakayım bi bakayım ne olacakSanırım yapıyor.
Benim mideme çikolata ağrı yapmayınca onu yiyordum.
Özellikle fındık oranı yüksek sürme çikolatalar Abdurrahman Tatlıcı, Nutella mahvetti. Fısır fısır kaşıntı yaptı kızımda. Onu da yemiyorum
Aslında aklıma bir çok şey alerji yapar mı yapmaz mı gelmiyor. Annem soruyor her gün ne yedin diye
Benim kız kardeşimin alerjisi olunca hepimiz temkinli yaklaşıyoruz çok.
Hemen bundan da ikinci el araştır derimYaa tam tahmin ettiğim gibi çıktı marka :) bizim de ana kucağımız fisher Price 2. el 250 tlye aldık. Tertemiz. O zaman fiyat 500-600 bandında idi. Şu an olmuş 1700 lira. Ergonomisi sağlamlığı çok memnunum ama asla etmez.
Ben çikolatayı bırakayım bi bakayım ne olacakaah ah benim boğazım çok pis. Hasta olacağımı bilsem sevdiğim şeyleri yemekten vazgeçmezdim ama bebek olunca işte kedi gibi yola geliyoruz napalım
Hemen bundan da ikinci el araştır derimhayatımı kolaylaştırdı resmen şimdi sabah koydum Allah ım nasıl mutlu oluyo. Cidden çok güzel sağlam bişey ilk bebiş benim ikincide bile kullanırım o derece
Sen böyle yazinca cok iyi anlıyorum seni.. Gececek inşallah. Ek gıda konusunda bende bi 2.cocugum olmasina rağmen daha heyecenliyim. Alerji konusu cok merak ettiriyor cunku beniBenim sıpamda rap dinliyor
Anne karnında da bası fazla olan müzikte tekme atardı severdi.
Bebek başka bir dünyaymış. Normal şartlarda ağrı olmasını umursazdım ne yapayım en fazla serum alırım derdim ama şimdi onu gecenin bir vakti eve birilerini çağırıp bırakmak, bir gün boyu süt verememek çok streslendiriyor. Aç açına oturuyorum. Ama büyüyecekler bu sefer hep birlikte yiyeceğiz inşallah. Ben ek gıdaçin şimdiden heyecanlıyım,inşallah sağlıklı olsun alerjisi olmasın da yedireyim keyiflice
Canim test yaptin miKızlar ben bu hamilelik olayına fena taktım akıl verin koku hassasiyeti başladı bendeçok korkuyorum yardım edin
Test yap canım ,imkansız değil maalesefKızlar ben bu hamilelik olayına fena taktım akıl verin koku hassasiyeti başladı bendeçok korkuyorum yardım edin
Yok ya korkuyorum yapmayaCanim test yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?