Korunmadiniz mi canim ?Yok ya korkuyorum yapmaya
Aboo 3 ay olmus nasıl hiç denemedinizKorunmadiniz mi canim ?
Kizlar nasil basariyorsunuz bu isibiz denemeye bile cesaret edemedik. Gecen hafta deneyelim dedik uyandi
Yok canım önden helen süt beyaz arkadan gelen sarı bence yağlı olduğundan dolayı ben öyle düşündümTek göğüsten mi emiyor bebeğin?
Bebeğin biraz hasta ise kolostromlu gibi oluyor süt. O yüzden sarımsıdır.
Al bi test yap baska yolu yok.Yok ya korkuyorum yapmaya
Bittiğine yazacaktımBir memenin tamamen gittiğine nasıl emin oluyorsunuz
Eşim korundu ama . Valla ama tiksintilerim başladı inan canım bende yapmaya korkuyordum ama eşlere laf anlatilmiyoKorunmadiniz mi canim ?
Kizlar nasil basariyorsunuz bu isibiz denemeye bile cesaret edemedik. Gecen hafta deneyelim dedik uyandi
Bebegim 3 aylık kim isterki. Benim doğum kanamam 55 gün sürdü. Biz yarın 3 aylık olcak 1.5 aymi geçmiş oluyorAl bi test yap baska yolu yok.İnşallah degilsindir (İstemediğin icin böyle diyorum)
Psikolojiktir belki canımKızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı
Psikolojik olabilir. Ben bir süre hamile kalamadim (8ay). Ama bana sorsan her ay bir belirtim vardıKızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı
Yaa çok güldümmmAboo 3 ay olmus nasıl hiç denemedinizilla uyumasına gerek yok ki saatlerce sevişmek artık hayal oldu zaten, o yüzden uyaniksa bile başka odada yapılabilir
Evt cnm konakKızlar bu konak oluyor değil mi? Daha önce de sormuştum, sonra banyo öncesi badem yağı sürüp fırçasıyla saçlarını taramaya başladık. O pul pul şeyler gitti ama bu sefer de saçının derisi böyle gözükmeye başladıSağlık ocağında zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sürmemi söylediler, deneyen oldu mu bunu? Ay bir de tepedeki saçları iyice döküldü, yarı kel adamlar gibi oldu oğluşum
Ya insAllah oyledir karın ağrımda oluyo 3 bu haftada geçsin. Kime sorsam ikinci gebeliği olanlara herkez 4 ay falan adet olmadım diyo . Beni sadece düşündüren koku hassasiyeti. Ama hesaplamama gore 4 haftalık varsa bu kadar erken başlamaz heralde belirtiPsikolojik olabilir. Ben bir süre hamile kalamadim (8ay). Ama bana sorsan her ay bir belirtim vardıinsan hamile olma ihtimalini düşününce belirti hissi de geliyor kendiliğinden
Evet dusuyir canim. Sadece 15 tl lik katilim payini almadilar bizdenYa bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
KesinlikleHep kalamıyorum arada bir saat de olsa eşime bırakıp hava alıyorum kahve içmeye falan gidiyorum yoksa kafaları yerim
Kiz bizimki uyanikken hep mikirdaniyokiAboo 3 ay olmus nasıl hiç denemedinizilla uyumasına gerek yok ki saatlerce sevişmek artık hayal oldu zaten, o yüzden uyaniksa bile başka odada yapılabilir
Yok canim psikoljiktirEşim korundu ama . Valla ama tiksintilerim başladı inan canım bende yapmaya korkuyordum ama eşlere laf anlatilmiyo
Kızlar bu konak oluyor değil mi? Daha önce de sormuştum, sonra banyo öncesi badem yağı sürüp fırçasıyla saçlarını taramaya başladık. O pul pul şeyler gitti ama bu sefer de saçının derisi böyle gözükmeye başladıSağlık ocağında zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sürmemi söylediler, deneyen oldu mu bunu? Ay bir de tepedeki saçları iyice döküldü, yarı kel adamlar gibi oldu oğluşum
Bebegim 3 aylık kim isterki. Benim doğum kanamam 55 gün sürdü. Biz yarın 3 aylık olcak 1.5 aymi geçmiş oluyor
Ya insAllah benimde öyledir. Eşim gidip test alçak şimdi insAllah yoktur valla psikoloji allak pullak olduBence hormonlarımız hala yerine gelmedi. Benim adetken olmama yakın zamanda da tiksinti çok olurdu.
Ya insAllah benimde öyledir. Eşim gidip test alçak şimdi insAllah yoktur valla psikoloji allak pullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?