2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Korunmadiniz mi canim ?

Kizlar nasil basariyorsunuz bu isi biz denemeye bile cesaret edemedik. Gecen hafta deneyelim dedik uyandi
Aboo 3 ay olmus nasıl hiç denemediniz illa uyumasına gerek yok ki saatlerce sevişmek artık hayal oldu zaten, o yüzden uyaniksa bile başka odada yapılabilir

Kızlar bu konak oluyor değil mi? Daha önce de sormuştum, sonra banyo öncesi badem yağı sürüp fırçasıyla saçlarını taramaya başladık. O pul pul şeyler gitti ama bu sefer de saçının derisi böyle gözükmeye başladı Sağlık ocağında zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sürmemi söylediler, deneyen oldu mu bunu? Ay bir de tepedeki saçları iyice döküldü, yarı kel adamlar gibi oldu oğluşum

Eklentiler

• 2D2BB264-7F08-484C-BDA8-9B8E482D0671.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 67
Korunmadiniz mi canim ?

Kizlar nasil basariyorsunuz bu isi biz denemeye bile cesaret edemedik. Gecen hafta deneyelim dedik uyandi
Eşim korundu ama . Valla ama tiksintilerim başladı inan canım bende yapmaya korkuyordum ama eşlere laf anlatilmiyo

Kızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı

Kızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı
Psikolojik olabilir. Ben bir süre hamile kalamadim (8ay). Ama bana sorsan her ay bir belirtim vardı insan hamile olma ihtimalini düşününce belirti hissi de geliyor kendiliğinden

Aboo 3 ay olmus nasıl hiç denemediniz illa uyumasına gerek yok ki saatlerce sevişmek artık hayal oldu zaten, o yüzden uyaniksa bile başka odada yapılabilir
Yaa çok güldümmm
Biz ıkı cocuklular napalımbırı uyuyup bırı uyanıyo yada uyumuyo
Valla doğumla beraber cinsel dürtüleride dogurup salmısm doğaya
Öyle uzak bı olgu benım içininş bı sure sonra gerı gelır
Evt cnm konak
Bıze doktor karbonat sürme sadece zeytınyağıyla gerıye dogru tara dedi 2 saat sonra dus aldrdl neredeyse tamamen gitti

Psikolojik olabilir. Ben bir süre hamile kalamadim (8ay). Ama bana sorsan her ay bir belirtim vardı insan hamile olma ihtimalini düşününce belirti hissi de geliyor kendiliğinden
Ya insAllah oyledir karın ağrımda oluyo 3 bu haftada geçsin. Kime sorsam ikinci gebeliği olanlara herkez 4 ay falan adet olmadım diyo . Beni sadece düşündüren koku hassasiyeti. Ama hesaplamama gore 4 haftalık varsa bu kadar erken başlamaz heralde belirti

Ya bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık ilk defa acile gidince hakkımızdan düşüyor mu onu merak ettim
Evet dusuyir canim. Sadece 15 tl lik katilim payini almadilar bizden
Hep kalamıyorum arada bir saat de olsa eşime bırakıp hava alıyorum kahve içmeye falan gidiyorum yoksa kafaları yerim
Kesinlikle
Kiz bizimki uyanikken hep mikirdaniyoki
Eşim korundu ama . Valla ama tiksintilerim başladı inan canım bende yapmaya korkuyordum ama eşlere laf anlatilmiyo
Yok canim psikoljiktir

Evet zeytinyağı ile Karbonat macun gibi yapılıp sürülmesi imiş. Annem dedi. Karbonat o konak yapısının tekrarlanmasını engelliyormuş.
Bizde ilk başta çıktı. Ben de anneme sormamıştım zeytinyağı yaptım emzirirken taradım sonra yıkayıp tekrar taradım. Düzenli olarak hindistancevizi yağı sürüyorum şimdi. Tekrarlamaz inşallah

Bebegim 3 aylık kim isterki. Benim doğum kanamam 55 gün sürdü. Biz yarın 3 aylık olcak 1.5 aymi geçmiş oluyor

Bence hormonlarımız hala yerine gelmedi. Benim adetken olmama yakın zamanda da tiksinti çok olurdu.

Ya insAllah benimde öyledir. Eşim gidip test alçak şimdi insAllah yoktur valla psikoloji allak pullak oldu

Dur hele inşallah bir şey yoktur.
Olursa da peşpeşe büyüyecek deriz.
Bence hormon dengesi ile ilgili ama üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…