Yoğurtla tüketiyordu diye biliyorumzeynones canım yulafı neyle tüketiyosun sen
Hadi gözün aydınKızlar testim negatifiçime bi rahatlık çöktiki
zeynones canım yulafı neyle tüketiyosun sen
Sağol canımHadi gözün aydın
Spiral taktirmayi dusunuyodun sanirim dene onu bi istersenSağol canımvalla çok dikkatli olalım
Yoo kız ben ona güvenmiyorum. Nilsinn burda bi doğum hapı demişti onu kullanırım bendeSpiral taktirmayi dusunuyodun sanirim dene onu bi istersen
Cerazette canim. Bende 3aylik iğne vuruldum onuda deneyebilirsinYoo kız ben ona güvenmiyorum. Nilsinn burda bi doğum hapı demişti onu kullanırım bende
Emziren anne 3 aylik vurabiliyormu. Öyleyse hemen bende olim koruyormu acaba gerçektenCerazette canim. Bende 3aylik iğne vuruldum onuda deneyebilirsin
Evet hatta aylik emzirirken olmaz ama 3aylik olur dedi hem doktor hem ebe. %98 korumasi var hic biri %100degil zaten.Emziren anne 3 aylik vurabiliyormu. Öyleyse hemen bende olim koruyormu acaba gerçekten
Ben arada kızıma bakıp diyorum ki ya daha geçen gün yeni doğmuş gibiydi, şimdi 3.5 aylık olacak nerdeyse. Dünyaya gelen büyür diyorlar ya gerçekten öyle. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ya . Bende sen gibi ek gıda için çok heyecanlanıyorum canım. Bi defter yapıcam inşallah hangi ayda ne verilir, tarifleri yazıcam falan. Ben çok yemek seçerdim küçükken, hâlâ bazen seçiyorum. Çocuğum herşeyi yesin istiyorumBenim sıpamda rap dinliyor
Anne karnında da bası fazla olan müzikte tekme atardı severdi.
Bebek başka bir dünyaymış. Normal şartlarda ağrı olmasını umursazdım ne yapayım en fazla serum alırım derdim ama şimdi onu gecenin bir vakti eve birilerini çağırıp bırakmak, bir gün boyu süt verememek çok streslendiriyor. Aç açına oturuyorum. Ama büyüyecekler bu sefer hep birlikte yiyeceğiz inşallah. Ben ek gıdaçin şimdiden heyecanlıyım,inşallah sağlıklı olsun alerjisi olmasın da yedireyim keyiflice
Canım okudum mesajları değilmişsinKızlar ben bu hamilelik olayına fena taktım akıl verin koku hassasiyeti başladı bendeçok korkuyorum yardım edin
Valla şakaya gelmez çok dikkatli olBen arada kızıma bakıp diyorum ki ya daha geçen gün yeni doğmuş gibiydi, şimdi 3.5 aylık olacak nerdeyse. Dünyaya gelen büyür diyorlar ya gerçekten öyle. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ya . Bende sen gibi ek gıda için çok heyecanlanıyorum canım. Bi defter yapıcam inşallah hangi ayda ne verilir, tarifleri yazıcam falan. Ben çok yemek seçerdim küçükken, hâlâ bazen seçiyorum. Çocuğum herşeyi yesin istiyorum
Canım okudum mesajları değilmişsinbende bebek tekmeliyor gibi hissediyorum bazen iyice kafayı yedim ben daha kadın doğuma gidemedim, eşim korunuyor. Ya kaçtıysa diye korkutuyor beni
Ya adet düzenli değil henüz genede vurdurabilirmiyizEvet hatta aylik emzirirken olmaz ama 3aylik olur dedi hem doktor hem ebe. %98 korumasi var hic biri %100degil zaten.
Ben arada kızıma bakıp diyorum ki ya daha geçen gün yeni doğmuş gibiydi, şimdi 3.5 aylık olacak nerdeyse. Dünyaya gelen büyür diyorlar ya gerçekten öyle. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ya . Bende sen gibi ek gıda için çok heyecanlanıyorum canım. Bi defter yapıcam inşallah hangi ayda ne verilir, tarifleri yazıcam falan. Ben çok yemek seçerdim küçükken, hâlâ bazen seçiyorum. Çocuğum herşeyi yesin istiyorum
Valla annem çok doğru demiş. Ay ilkinde ben çok pimpirikliydim o olsun bu olmasın cocuk şimdi hiç bir şey yemiyo aç geciyo . Bunda doktor ek gıda zamanı dediği anda başlıcam herşey önüne vercem hangisini yerse o dokunur bu dokunmaz secmicemYaa senden bir ay sonra doğuracaktım güyaerken doğunca aynı zaman oldular
Ben çok şükür yemek seçmezmişim ama annem 4 aylıkken başlamış ek gıdaya o zaman için. Benim dişlerimde çok erken çıkmış. Kardeşimin birinde 6 aylıkken başladı hala çok yemek seçer.
Şimdi gelip gidip diyor çocuğa 4 aylık olunca çay kaşığı ile diline değdir yemek yedir demiyorum ama tadına baktır aşina olsun sakın meyve ile başlatma tuzlu istemez olunca yemek seçmesin diye başımın etini yiyoraklım karışmıyor değil bebeğim de babası tarafına çekmiş iştahlı duruyor az
Kız var ya ben de sürekli iştahlı iştahlı diyip dururdum bebeğime biliyorsun. Hakikaten de öyleydi, al işte bir hastalığa baktı , resmen bir memeyi bile bitiremiyor oğlumYaa senden bir ay sonra doğuracaktım güyaerken doğunca aynı zaman oldular
Ben çok şükür yemek seçmezmişim ama annem 4 aylıkken başlamış ek gıdaya o zaman için. Benim dişlerimde çok erken çıkmış. Kardeşimin birinde 6 aylıkken başladı hala çok yemek seçer.
Şimdi gelip gidip diyor çocuğa 4 aylık olunca çay kaşığı ile diline değdir yemek yedir demiyorum ama tadına baktır aşina olsun sakın meyve ile başlatma tuzlu istemez olunca yemek seçmesin diye başımın etini yiyoraklım karışmıyor değil bebeğim de babası tarafına çekmiş iştahlı duruyor az
Ya valla canım bizde öyleyizKız var ya ben de sürekli iştahlı iştahlı diyip dururdum bebeğime biliyorsun. Hakikaten de öyleydi, al işte bir hastalığa baktı , resmen bir memeyi bile bitiremiyor oğlumo yüzden iştahlı derken bile maşallah demek lazım. Şikayet ederdim sürekli emziriyorum, bir emzirmem yarım saat sürüyor çok fazla falan diye. Şimdi keşke emse de yarım saat emse diyorum
Benimde düzenli degil. Ekstra 1-2hafta korundu eşim. Oyle öneriyorlar. Hemen etki ediyor sonra.Ya adet düzenli değil henüz genede vurdurabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?