2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
zeynones canım yulafı neyle tüketiyosun sen

Bir kase yoğurta 4 yemek kaşığı yulafı koyup karıştırıyorum o sırada evde ne meyve varsa doğruyorum koyuyorum.
Ben en çok armutu yakıştırıyorum.
Pekmez, hurma, incir, şeftali, kayısı güzel oluyor.
Damak zevkine kalmış yani.
Kimisi sütle bekletiyor soğuk seven var, ılık puding gibi seven var.
Ben normalde de yoğurt çok severim.

Ben arada kızıma bakıp diyorum ki ya daha geçen gün yeni doğmuş gibiydi, şimdi 3.5 aylık olacak nerdeyse. Dünyaya gelen büyür diyorlar ya gerçekten öyle. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ya . Bende sen gibi ek gıda için çok heyecanlanıyorum canım. Bi defter yapıcam inşallah hangi ayda ne verilir, tarifleri yazıcam falan. Ben çok yemek seçerdim küçükken, hâlâ bazen seçiyorum. Çocuğum herşeyi yesin istiyorum
Kızlar ben bu hamilelik olayına fena taktım akıl verin koku hassasiyeti başladı bende çok korkuyorum yardım edin
Canım okudum mesajları değilmişsin bende bebek tekmeliyor gibi hissediyorum bazen iyice kafayı yedim ben daha kadın doğuma gidemedim, eşim korunuyor. Ya kaçtıysa diye korkutuyor beni

Valla şakaya gelmez çok dikkatli ol eşine guvenme dikkat et

Yaa senden bir ay sonra doğuracaktım güya erken doğunca aynı zaman oldular
Ben çok şükür yemek seçmezmişim ama annem 4 aylıkken başlamış ek gıdaya o zaman için. Benim dişlerimde çok erken çıkmış. Kardeşimin birinde 6 aylıkken başladı hala çok yemek seçer.
Şimdi gelip gidip diyor çocuğa 4 aylık olunca çay kaşığı ile diline değdir yemek yedir demiyorum ama tadına baktır aşina olsun sakın meyve ile başlatma tuzlu istemez olunca yemek seçmesin diye başımın etini yiyor aklım karışmıyor değil bebeğim de babası tarafına çekmiş iştahlı duruyor az

Valla annem çok doğru demiş. Ay ilkinde ben çok pimpirikliydim o olsun bu olmasın cocuk şimdi hiç bir şey yemiyo aç geciyo . Bunda doktor ek gıda zamanı dediği anda başlıcam herşey önüne vercem hangisini yerse o dokunur bu dokunmaz secmicem kendi öğrensin herşeyi

Kız var ya ben de sürekli iştahlı iştahlı diyip dururdum bebeğime biliyorsun. Hakikaten de öyleydi, al işte bir hastalığa baktı , resmen bir memeyi bile bitiremiyor oğlum o yüzden iştahlı derken bile maşallah demek lazım. Şikayet ederdim sürekli emziriyorum, bir emzirmem yarım saat sürüyor çok fazla falan diye. Şimdi keşke emse de yarım saat emse diyorum

Ya valla canım bizde öyleyiz
Bebegim meme reddi yaşıyoruz cocuk ac geziyo meme emmiyo canım çok sıkılıyo bu durumdan çok zayıfladı neden böle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…