2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Canım aç olsa muhakkak anlarsın diye düşünüyorum. Güzelce dinlenebiliyor musun, gece nasıl göğüslerin ? Eğer bebek emerken yutkunma sesini falan duyuyorsan takma bence, göğüsler bir süre sonra sütü depolamayacakmis ya , seninki de bu aşamaya gelmiştir belki

O uyurken uyuyorum ama zor oluyor tabi abisinin okulu ev ödev derken yoruldum bu ara biraz birde stresliyim bir kac gundur. Buda böyle olunca sütüm mü azaldı diye iyice stres yaptım

Reactions: The
Ya valla canım bizde öyleyiz
Bebegim meme reddi yaşıyoruz cocuk ac geziyo meme emmiyo canım çok sıkılıyo bu durumdan çok zayıfladı neden böle oldu anlamadım
Valla ben nazara inanıyorum herkes bebeğime ay nasıl tombiş, ayından çok büyük duruyor falan filan dedi gördükçe. Sonra çocuğum birden düzgünce emmemeye başladı. Hastalıktan diyorum ama çocuk atesliyken bile güzel emiyordu, şu an elhamdülillah bir sıkıntısı yok balgam dışında ama güzelce emmiyor. Nazara inanıyorsan sürekli oku bebeğine birileri severken bile maşallah demeyi ihmal etme

Kız sıkıntısı yok deme. Agliyor durmuyor ya deki nazar degmesin valla bende cok inanıyorum nazara. Soyleye soyleye sütümü azalttilar

O uyurken uyuyorum ama zor oluyor tabi abisinin okulu ev ödev derken yoruldum bu ara biraz birde stresliyim bir kac gundur. Buda böyle olunca sütüm mü azaldı diye iyice stres yaptım
Gündüz ben hiç uyumuyorum canım, bir dk bile. Boş olsam bile gündüz uyuma alışkanlığım yok. Gece uykusundan bahsettim aslında. Stres de çok etkiliyor. Bana ne zaman kayinvalidem, annem vs yardıma gelse sütüm sel olur taşar gittikleri gün eski haline geri döner. Stres çok önemli bir faktör.

Oyle ya gerçekten.. annem geri gelsin

Kız sıkıntısı yok deme. Agliyor durmuyor ya deki nazar degmesin valla bende cok inanıyorum nazara. Soyleye soyleye sütümü azalttilar
Ben de çok inanıyorum canim. Kayınvalidem der ki özellikle süte çok nazar degermis sütun çoksa başka birinin yanında emzirme bile der hatta

Tecrübeli anne :))

Ben de çok inanıyorum canim. Kayınvalidem der ki özellikle süte çok nazar degermis sütun çoksa başka birinin yanında emzirme bile der hatta

Ayy kızım dün birinin yanında biberonla mama içti. Şimdi içmiyor işin kötü kısmı sütüm yok mecbur içmeli

Ya öyle sürekli okumak lazım. Kendi nazarımız bile değiyor.

Doğru diyorsun canim sanki bizi anlatmissin

Kızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı
Canım test yapmisn için rahatlamış ga bende geçen yaptim bi haftadır afet gördüm çok şükür bende çok korktum hamileyim diye ödüm koptu

Kizlar bebegim bu gün öyle huysuzluk surekli kucak istiyordu aksam esim geldi bi uyutu yani bi yarım saat uyumadi ayağında bende duş alım tam cay içecektik allahim uyandi bi ağladı bi ağladı artık durfuramdim göz yasaları öyle akiyor ki kıyamam gazı var ama ne yapacağımı sasirdim hemen acile götürdük gazini da yapıyordu sabah ama az tuvaletini de cumartesiden beri yapmamıştı bende normal dedim normalde de oyleydi galiba mama bebegimi kabız yaptı lavmen yaptılar işte çocuk yapıp rahatladı ya ve afedersiniz ilk diski sanki içinde taşlaşmıştı yani çok kötüydü iç çekerek agaldi ya çok canı yanıyordu dikkat edin gerçekten bazı arkadaşlar nazar demiş yemin ederim var benim sutum de nazardan kesildi çocuğumun huyu da değişti inanın

Kızlar doğumdan sonra adet hemen düzene girmiyor korkmayın gecikmeler normal yani

Valla şakaya gelmez çok dikkatli ol eşine guvenme dikkat et
Bi yanlış yaparsan boşarım seni diyorum ilk fırsatta gidip bende şu deri altı implantı taktırıcam inşallah. 3 sene kafam rahat olsun diyorum bakalım.
Ayy benimde kafam karışıyor kız izinde memlekette herkese tembihledim sakın çocuğun ağzına birşey vermeyin diye. Kayınvalidem bal sürdü, cinnet geçiriyordum. Birde diyor annen kızmasa yoğurt verirdim sana, su içirelim mi diyor içirelim dediği su da kendi bardağının dibinde kalan ama ara sıra yemek yerken kucağımda oluyor, suyundan filan dudağına diline değdiresim geliyor. Başkası yapsa paralarım ama ben annesiyim, yapabilirim diye düşünüyorum
Benim eşimde hiç yemek seçmez, hep diyorum babasına çeksin iştahı diye bakalım
Ya benim kızımda 3-5 dk emiyor sonra oyun oynuyor resmen memeyle ya. İki üç saniye emiyor, sonra kafayı diğer tarafa çevirip etrafa bakıyor gülüyor, sonra geri memeye yapışıyor, sonra tavana bakıp tekrar memeye dönüyor memeden almasam akşama kadar devam edecek sonra da kızıp bağırıyor memeyi kapattım diye
Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Canım aç olsa ağlar, asla durmaz. Bizim gibi değiller ki beklesinler, hemen doymak istiyorlar. Meme terbiye oluyor diyorlar, öyle oluyordur belkide. Bende bazen diyorum ki sütüm az, göğüsler yumuşacık ama sıkınca süt geliyor. Kızım da emiyor anlıyorum ki süt var içiyor. Stres ve uykusuzluk çok etkiliyor canım. Ve insan bunların yanında biraz da kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyor gerçekten.
Kız bende fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, koalaya döndüm resmen bu gün bebeğimi uyuturken ben uyuyakalmışım, rüya bile gördüm ay ilk doğum yaptığım bi zaman tuvalette uyuyakalmıştım yayatağa dönünce eşim diyor ki geç geldin iyi misin. İyiyim ya azcık uyumuşum dedim

Benimde ilk 45 gün çok güzeldi. Canım annem vardı ne güzel, bebeği bırakıp uyuyordum istediğim zaman. Ama şimdi tek başıma olmak daha iyi hissettirdi bana. Uykusuz kalıyorum ama bazen gündüz uyuyorum filan idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…