- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Sürekli ağlar canım merak etme doyuyordurKızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Canım aç olsa muhakkak anlarsın diye düşünüyorum. Güzelce dinlenebiliyor musun, gece nasıl göğüslerin ? Eğer bebek emerken yutkunma sesini falan duyuyorsan takma bence, göğüsler bir süre sonra sütü depolamayacakmis ya , seninki de bu aşamaya gelmiştir belkiKızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
İnşallah yaaSürekli ağlar canım merak etme doyuyordur
O uyurken uyuyorum ama zor oluyor tabi abisinin okulu ev ödev derken yoruldum bu ara biraz birde stresliyim bir kac gundur. Buda böyle olunca sütüm mü azaldı diye iyice stres yaptımCanım aç olsa muhakkak anlarsın diye düşünüyorum. Güzelce dinlenebiliyor musun, gece nasıl göğüslerin ? Eğer bebek emerken yutkunma sesini falan duyuyorsan takma bence, göğüsler bir süre sonra sütü depolamayacakmis ya , seninki de bu aşamaya gelmiştir belki
Valla ben nazara inanıyorumYa valla canım bizde öyleyiz
Bebegim meme reddi yaşıyoruz cocuk ac geziyo meme emmiyo canım çok sıkılıyo bu durumdan çok zayıfladı neden böle oldu anlamadım
Kız sıkıntısı yok deme. Agliyor durmuyor ya deki nazar degmesin valla bende cok inanıyorum nazara. Soyleye soyleye sütümü azalttilarValla ben nazara inanıyorumherkes bebeğime ay nasıl tombiş, ayından çok büyük duruyor falan filan dedi gördükçe. Sonra çocuğum birden düzgünce emmemeye başladı. Hastalıktan diyorum ama çocuk atesliyken bile güzel emiyordu, şu an elhamdülillah bir sıkıntısı yok balgam dışında ama güzelce emmiyor. Nazara inanıyorsan sürekli oku bebeğine birileri severken bile maşallah demeyi ihmal etme
Gündüz ben hiç uyumuyorum canım, bir dk bile. Boş olsam bile gündüz uyuma alışkanlığım yok. Gece uykusundan bahsettim aslında. Stres de çok etkiliyor. Bana ne zaman kayinvalidem, annem vs yardıma gelse sütüm sel olur taşarO uyurken uyuyorum ama zor oluyor tabi abisinin okulu ev ödev derken yoruldum bu ara biraz birde stresliyim bir kac gundur. Buda böyle olunca sütüm mü azaldı diye iyice stres yaptım
Oyle ya gerçekten.. annem geri gelsinGündüz ben hiç uyumuyorum canım, bir dk bile. Boş olsam bile gündüz uyuma alışkanlığım yok. Gece uykusundan bahsettim aslında. Stres de çok etkiliyor. Bana ne zaman kayinvalidem, annem vs yardıma gelse sütüm sel olur taşargittikleri gün eski haline geri döner. Stres çok önemli bir faktör.
Ben de çok inanıyorum canim. Kayınvalidem der ki özellikle süte çok nazar degermisKız sıkıntısı yok deme. Agliyor durmuyor ya deki nazar degmesin valla bende cok inanıyorum nazara. Soyleye soyleye sütümü azalttilar
Ay valla yaBen de çok inanıyorum canim. Kayınvalidem der ki özellikle süte çok nazar degermissütun çoksa başka birinin yanında emzirme bile der hatta
Tecrübeli anne :))Valla annem çok doğru demiş. Ay ilkinde ben çok pimpirikliydim o olsun bu olmasın cocuk şimdi hiç bir şey yemiyo aç geciyo . Bunda doktor ek gıda zamanı dediği anda başlıcam herşey önüne vercem hangisini yerse o dokunur bu dokunmaz secmicemkendi öğrensin herşeyi
Ben de çok inanıyorum canim. Kayınvalidem der ki özellikle süte çok nazar degermissütun çoksa başka birinin yanında emzirme bile der hatta
Kız var ya ben de sürekli iştahlı iştahlı diyip dururdum bebeğime biliyorsun. Hakikaten de öyleydi, al işte bir hastalığa baktı , resmen bir memeyi bile bitiremiyor oğlumo yüzden iştahlı derken bile maşallah demek lazım. Şikayet ederdim sürekli emziriyorum, bir emzirmem yarım saat sürüyor çok fazla falan diye. Şimdi keşke emse de yarım saat emse diyorum
Doğru diyorsun canim sanki bizi anlatmissinValla ben nazara inanıyorumherkes bebeğime ay nasıl tombiş, ayından çok büyük duruyor falan filan dedi gördükçe. Sonra çocuğum birden düzgünce emmemeye başladı. Hastalıktan diyorum ama çocuk atesliyken bile güzel emiyordu, şu an elhamdülillah bir sıkıntısı yok balgam dışında ama güzelce emmiyor. Nazara inanıyorsan sürekli oku bebeğine birileri severken bile maşallah demeyi ihmal etme
O nasıl olacak kız çocuk zaten kendi kendine en fazla 2-3 dk duruyoAboo 3 ay olmus nasıl hiç denemedinizilla uyumasına gerek yok ki saatlerce sevişmek artık hayal oldu zaten, o yüzden uyaniksa bile başka odada yapılabilir
Canım test yapmisn için rahatlamış ga bende geçen yaptim bi haftadır afet gördüm çok şükür bende çok korktum hamileyim diye ödüm koptuKızlar hesaplamama göre doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu . 35 gün geri kaliyo ya inşallah değilimdir . Resmen midem bulaniyo koku hassaiyetim başladı
Bi yanlış yaparsan boşarım seni diyorumValla şakaya gelmez çok dikkatli oleşine guvenme dikkat et
Ayy benimde kafam karışıyor kızYaa senden bir ay sonra doğuracaktım güyaerken doğunca aynı zaman oldular
Ben çok şükür yemek seçmezmişim ama annem 4 aylıkken başlamış ek gıdaya o zaman için. Benim dişlerimde çok erken çıkmış. Kardeşimin birinde 6 aylıkken başladı hala çok yemek seçer.
Şimdi gelip gidip diyor çocuğa 4 aylık olunca çay kaşığı ile diline değdir yemek yedir demiyorum ama tadına baktır aşina olsun sakın meyve ile başlatma tuzlu istemez olunca yemek seçmesin diye başımın etini yiyoraklım karışmıyor değil bebeğim de babası tarafına çekmiş iştahlı duruyor az
Ya benim kızımda 3-5 dk emiyor sonra oyun oynuyor resmen memeyle ya. İki üç saniye emiyor, sonra kafayı diğer tarafa çevirip etrafa bakıyor gülüyor, sonra geri memeye yapışıyor, sonra tavana bakıp tekrar memeye dönüyorKız var ya ben de sürekli iştahlı iştahlı diyip dururdum bebeğime biliyorsun. Hakikaten de öyleydi, al işte bir hastalığa baktı , resmen bir memeyi bile bitiremiyor oğlumo yüzden iştahlı derken bile maşallah demek lazım. Şikayet ederdim sürekli emziriyorum, bir emzirmem yarım saat sürüyor çok fazla falan diye. Şimdi keşke emse de yarım saat emse diyorum
Canım aç olsa ağlar, asla durmaz. Bizim gibi değiller ki beklesinler, hemen doymak istiyorlar. Meme terbiye oluyor diyorlar, öyle oluyordur belkide. Bende bazen diyorum ki sütüm az, göğüsler yumuşacık ama sıkınca süt geliyor. Kızım da emiyor anlıyorum ki süt var içiyor. Stres ve uykusuzluk çok etkiliyor canım. Ve insan bunların yanında biraz da kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyor gerçekten.Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Kız bende fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, koalaya döndüm resmenGündüz ben hiç uyumuyorum canım, bir dk bile. Boş olsam bile gündüz uyuma alışkanlığım yok. Gece uykusundan bahsettim aslında. Stres de çok etkiliyor. Bana ne zaman kayinvalidem, annem vs yardıma gelse sütüm sel olur taşargittikleri gün eski haline geri döner. Stres çok önemli bir faktör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?