2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kıyamam ya geçmiş olsun canım. Mama hazırlarken içine biraz zeytinyağı damlatıyorlar bazen, doktorun uygun görürse dene istiyorsan. Ayrıca nazardan huy değişmesine cidden inanıyorum çünkü aynısı benim kızıma da oldu. Uysal, sakin bir bebekti ama memlekette canavara dönüştü resmen çocuk. Öyle huysuz ki anlatamam. Yeni yeni düzeliyor ama hâlâ bunalttığı zamanlar oluyor. Eşim bile diyor bu çocuğun huyu değişti noldu diye.

Sağol canim benim ya Allah razı olsun bak bana doktor mama ver demedi hata hemsire de dedki sakın verme benim de bi kaç arakdws sutum az demiş ya aynı öyle oldu sanki bebegim hep acti ve verdim bi hafta iki hafta oluyor 30 ml veriyordum Vala vermiycem artık ona bağladım sutum var çok şükür şu an yemin 3derim bize de aynısı oldu citini çıkarmadı çocuğum bu gün resmen.sok oldum ya Allah kimseye yaşatmasın bide çok uzluyor insan öyle ağlıyorlar gerçekten nazar var ve oluyor

Valla canım o esnada bunların akillari error verir diyim deri altı implant çok iyi ama anestezi altında yapıyolar dikiş atiyolar bi sen yap bakalım

Kız bende geçenlerde dudağına pekmez sürdüm bi yaliyorki birde bir çay kaşığı şu verdim

Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana

Seninle şuanda aynı şeyi yaşıyoruz. Göğüslerim sanki eski hali gibi hiç süt yok gibi. Süt yapan şeyler yedim, bira mayası ve humana içtim. Gene yıvış yıvış
Bebeği emzirdim acaba mo diyerek. Hatta dün gece 4 de mama hazırladım aç kaldığını sanarak ama doymuş. Göğüslerim böyle bi şekil aldı galiba bende şaşırıyorum

Mesajları okudum da bakliyat diyorsunuz hayretlerle okuyorum.
Ben hala bırak çiğ sebze meyveyi pişmiş sebze yemeği bile yiyemiyorum. Dün akşam yemekta az pazı kavurma yedim. Sabaha kadar kucağımda inledi. Uyurken çığlıklar atarak bağırdı. Sabaha kadar oturdum, omzuma yasladım; oturarak uyumaya çalıştım mahvoldum ya. O sıkıntıyı çekene kadar ağzıma sürmem daha iyi. Bu akşam yemeğinde makarna ve tost yedim

Yoğurtla tüketiyordu diye biliyorum yoğurt ve meyve ile. Ben de yoğurtla tüketiyorum canım. Sütün gaz yapmayacağını bilsem sütle tadı daha güzel geliyordu bana
Evet ya ben de sütle çok seviyorum ama daha cesaret edemedim

Yoğurtla güzel oluyo da sütle daha çok seviyodum ama gaz yapar diye cesaret edemedim öyle yemeye

Çok geçmiş olsun, hangi mama kabız yaptı

Nee bal mı! Kız 1 yaşından küçük bebeklere bal verilmiyor

Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Göğüs dolmaması derken çok yumuşak olmasını kastediyorsun sanırım. Ama göğüsler bir süre sonra terbiye oluyormuş. Bebeğe yetecek kadar süt üretiyormuş. O yüzden sert olmuyormuş.ağtğn yetmezse kıyamet kopar sürekli ağlar. Of annelik çok güzel şey ama hep stres.

Geçen ben havuç salatalık yalattım.:)
Bal çok tehlikeli Allah korusun. Eğer gerçek balsa 1 yaş öncesi anaflaktik şok etkisi oluyor. Bir de benim de bal alerjim olunca ona temkinliyim. ama yoğurt ve bir iki sebze konusunda 4 aydan sonra değdirebilirler dudağına gibi düşünüyorum. Ama su meselesi çocuğun biberonu var işte koyuyorum, mama içince veriyorum günlük. Zaten çok sevmiyor on ml ancak içiyor :)

Bizde bazen yemek yerken kayınvalidem kucağına alıyor o ara aaa kızım sende çorba mı içmek istiyorsun canın mı çekti diye diyerek sanki beni yokluyor ama benden ses gelmeyince azıcık daha büyüyünce vercem ben kızıma mama diyor

Kızlar suan okadar stresim ki sıkıyorum sut azicik geliyor ay çok üzülüyorum ya napsam sasirdim. Sanki birden azaldı sütüm

Ben de nette okuduğum “Emzirirken asla kendinizi kısıtlamayın” ve “fındık-fıstık sütü yağlandırıyor bol bol yiyin” yazılarından sonra biraz daha normal yeme şeklime döneyim dedim, biraz da fıstık yedim hatta. Sonuç: Bebemin tüm vücudu alerjiden kırmızı noktalarla doldu.

Kakası da 2 gündür yeşil, bir de bu olunca iyice canım sıkıldı Dediğin gibi böyle olacağına makarna tosta devam ederim daha iyi

Kızlar annem yokken “Keşke annem gelse, bakanım yok” diye mızmızlanıyordum, şimdi de annem geldi bu sefer başka şeylerden mızmızlanıyorum Allah razı olsun her işimi yapıyor ama “Bu çocuk aç mı?”, “Üşüteceksin, üstü çok ince bunun”, “Çabuk yapsana/giydirsene üşütecek” ve “Neden ağlıyor bunun bir şeyi var” laflarından baygınlık geçiricem yakında.

Arkadaslar bizimki 3 gündür karni agriyor acıklı acıklı agliyor bazen agridigi zamn..ve bezini gunde 2 kez dolduruyor artik yeşilimsi kaka yapıyor. .yapacak birsey var mi bu durumda yardimci olur musunuz soguktan mi oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…