- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Kıyamam ya geçmiş olsun canım. Mama hazırlarken içine biraz zeytinyağı damlatıyorlar bazen, doktorun uygun görürse dene istiyorsan. Ayrıca nazardan huy değişmesine cidden inanıyorum çünkü aynısı benim kızıma da oldu. Uysal, sakin bir bebekti ama memlekette canavara dönüştü resmen çocuk. Öyle huysuz ki anlatamam. Yeni yeni düzeliyor ama hâlâ bunalttığı zamanlar oluyor. Eşim bile diyor bu çocuğun huyu değişti noldu diye.Kizlar bebegim bu gün öyle huysuzluk surekli kucak istiyordu aksam esim geldi bi uyutu yani bi yarım saat uyumadi ayağında bende duş alım tam cay içecektik allahim uyandi bi ağladı bi ağladı artık durfuramdim göz yasaları öyle akiyor ki kıyamam gazı var ama ne yapacağımı sasirdim hemen acile götürdük gazini da yapıyordu sabah ama az tuvaletini de cumartesiden beri yapmamıştı bende normal dedim normalde de oyleydi galiba mama bebegimi kabız yaptı lavmen yaptılar işte çocuk yapıp rahatladı ya ve afedersiniz ilk diski sanki içinde taşlaşmıştı yani çok kötüydü iç çekerek agaldi ya çok canı yanıyordudikkat edin gerçekten bazı arkadaşlar nazar demiş yemin ederim var benim sutum de nazardan kesildi çocuğumun huyu da değişti inanın
Sağol canim benim ya Allah razı olsun bak bana doktor mama ver demedi hata hemsire de dedki sakın verme benim de bi kaç arakdws sutum az demiş ya aynı öyle oldu sanki bebegim hep acti ve verdim bi hafta iki hafta oluyor 30 ml veriyordum Vala vermiycem artık ona bağladım sutum var çok şükür şu an yemin 3derim bize de aynısı oldu citini çıkarmadı çocuğum bu gün resmen.sok oldum ya Allah kimseye yaşatmasın bide çok uzluyor insan öyle ağlıyorlar gerçekten nazar var ve oluyorKıyamam ya geçmiş olsun canım. Mama hazırlarken içine biraz zeytinyağı damlatıyorlar bazen, doktorun uygun görürse dene istiyorsan. Ayrıca nazardan huy değişmesine cidden inanıyorum çünkü aynısı benim kızıma da oldu. Uysal, sakin bir bebekti ama memlekette canavara dönüştü resmen çocuk. Öyle huysuz ki anlatamam. Yeni yeni düzeliyor ama hâlâ bunalttığı zamanlar oluyor. Eşim bile diyor bu çocuğun huyu değişti noldu diye
Kocaman oldu bebeklerimiz. Tabili aç olsa uyuyamazAy inşallah yaaa kuzum coo sagol inşallah oyledir
Bende yarin nohut pisireyim hemen
Doymasa uyumaz di mi kuzu ya
Beni iyi anlamışsındırCanım test yapmisn için rahatlamış ga bende geçen yaptim bi haftadır afet gördüm çok şükür bende çok korktum hamileyim diye ödüm koptu
Valla canım o esnada bunların akillari error verir diyimBi yanlış yaparsan boşarım seni diyorumilk fırsatta gidip bende şu deri altı implantı taktırıcam inşallah. 3 sene kafam rahat olsun diyorum bakalım.
Ayy benimde kafam karışıyor kızizinde memlekette herkese tembihledim sakın çocuğun ağzına birşey vermeyin diye. Kayınvalidem bal sürdü, cinnet geçiriyordum. Birde diyor annen kızmasa yoğurt verirdim sana, su içirelim mi diyor içirelim dediği su da kendi bardağının dibinde kalan ama ara sıra yemek yerken kucağımda oluyor, suyundan filan dudağına diline değdiresim geliyor. Başkası yapsa paralarım ama ben annesiyim, yapabilirim diye düşünüyorum
Benim eşimde hiç yemek seçmez, hep diyorum babasına çeksin iştahı diye bakalım
Ya benim kızımda 3-5 dk emiyor sonra oyun oynuyor resmen memeyle ya. İki üç saniye emiyor, sonra kafayı diğer tarafa çevirip etrafa bakıyor gülüyor, sonra geri memeye yapışıyor, sonra tavana bakıp tekrar memeye dönüyormemeden almasam akşama kadar devam edecek sonra da kızıp bağırıyor memeyi kapattım diye
Canım aç olsa ağlar, asla durmaz. Bizim gibi değiller ki beklesinler, hemen doymak istiyorlar. Meme terbiye oluyor diyorlar, öyle oluyordur belkide. Bende bazen diyorum ki sütüm az, göğüsler yumuşacık ama sıkınca süt geliyor. Kızım da emiyor anlıyorum ki süt var içiyor. Stres ve uykusuzluk çok etkiliyor canım. Ve insan bunların yanında biraz da kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyor gerçekten.
Kız bende fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, koalaya döndüm resmenbu gün bebeğimi uyuturken ben uyuyakalmışım, rüya bile gördüm ay ilk doğum yaptığım bi zaman tuvalette uyuyakalmıştım ya yatağa dönünce eşim diyor ki geç geldin iyi misin. İyiyim ya azcık uyumuşum dedim
Benimde ilk 45 gün çok güzeldi. Canım annem vardı ne güzel, bebeği bırakıp uyuyordum istediğim zaman. Ama şimdi tek başıma olmak daha iyi hissettirdi bana. Uykusuz kalıyorum ama bazen gündüz uyuyorum filan idare ediyorum.
Kız bende geçenlerde dudağına pekmez sürdüm bi yaliyorki birde bir çay kaşığı şu verdimBi yanlış yaparsan boşarım seni diyorumilk fırsatta gidip bende şu deri altı implantı taktırıcam inşallah. 3 sene kafam rahat olsun diyorum bakalım.
Ayy benimde kafam karışıyor kızizinde memlekette herkese tembihledim sakın çocuğun ağzına birşey vermeyin diye. Kayınvalidem bal sürdü, cinnet geçiriyordum. Birde diyor annen kızmasa yoğurt verirdim sana, su içirelim mi diyor içirelim dediği su da kendi bardağının dibinde kalan ama ara sıra yemek yerken kucağımda oluyor, suyundan filan dudağına diline değdiresim geliyor. Başkası yapsa paralarım ama ben annesiyim, yapabilirim diye düşünüyorum
Ya benim kızımda 3-5 dk emiyor sonra oyun oynuyor resmen memeyle ya. İki üç saniye emiyor, sonra kafayı diğer tarafa çevirip etrafa bakıyor gülüyor, sonra geri memeye yapışıyor, sonra tavana bakıp tekrar memeye dönüyormemeden almasam akşama kadar devam edecek sonra da kızıp bağırıyor memeyi kapattım diye
Canım aç olsa ağlar, asla durmaz. Bizim gibi değiller ki beklesinler, hemen doymak istiyorlar. Meme terbiye oluyor diyorlar, öyle oluyordur belkide. Bende bazen diyorum ki sütüm az, göğüsler yumuşacık ama sıkınca süt geliyor. Kızım da emiyor anlıyorum ki süt var içiyor. Stres ve uykusuzluk çok etkiliyor canım. Ve insan bunların yanında biraz da kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyor gerçekten.
Kız bende fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, koalaya döndüm resmenbu gün bebeğimi uyuturken ben uyuyakalmışım, rüya bile gördüm ay ilk doğum yaptığım bi zaman tuvalette uyuyakalmıştım ya yatağa dönünce eşim diyor ki geç geldin iyi misin. İyiyim ya azcık uyumuşum dedim
Benimde ilk 45 gün çok güzeldi. Canım annem vardı ne güzel, bebeği bırakıp uyuyordum istediğim zaman. Ama şimdi tek başıma olmak daha iyi hissettirdi bana. Uykusuz kalıyorum ama bazen gündüz uyuyorum filan idare ediyorum.
Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Evet ya ben de sütle çok seviyorum ama daha cesaret edemedimYoğurtla tüketiyordu diye biliyorumyoğurt ve meyve ile. Ben de yoğurtla tüketiyorum canım. Sütün gaz yapmayacağını bilsem sütle tadı daha güzel geliyordu bana
Yoğurtla güzel oluyo da sütle daha çok seviyodum ama gaz yapar diye cesaret edemedim öyle yemeyeBir kase yoğurta 4 yemek kaşığı yulafı koyup karıştırıyorum o sırada evde ne meyve varsa doğruyorum koyuyorum.
Ben en çok armutu yakıştırıyorum.
Pekmez, hurma, incir, şeftali, kayısı güzel oluyor.
Damak zevkine kalmış yani.
Kimisi sütle bekletiyor soğuk seven var, ılık puding gibi seven var.
Ben normalde de yoğurt çok severim.
Çok geçmiş olsun, hangi mama kabız yaptıKizlar bebegim bu gün öyle huysuzluk surekli kucak istiyordu aksam esim geldi bi uyutu yani bi yarım saat uyumadi ayağında bende duş alım tam cay içecektik allahim uyandi bi ağladı bi ağladı artık durfuramdim göz yasaları öyle akiyor ki kıyamam gazı var ama ne yapacağımı sasirdim hemen acile götürdük gazini da yapıyordu sabah ama az tuvaletini de cumartesiden beri yapmamıştı bende normal dedim normalde de oyleydi galiba mama bebegimi kabız yaptı lavmen yaptılar işte çocuk yapıp rahatladı ya ve afedersiniz ilk diski sanki içinde taşlaşmıştı yani çok kötüydü iç çekerek agaldi ya çok canı yanıyordudikkat edin gerçekten bazı arkadaşlar nazar demiş yemin ederim var benim sutum de nazardan kesildi çocuğumun huyu da değişti inanın
Nee bal mı! Kız 1 yaşından küçük bebeklere bal verilmiyorBi yanlış yaparsan boşarım seni diyorumilk fırsatta gidip bende şu deri altı implantı taktırıcam inşallah. 3 sene kafam rahat olsun diyorum bakalım.
Göğüs dolmaması derken çok yumuşak olmasını kastediyorsun sanırım. Ama göğüsler bir süre sonra terbiye oluyormuş. Bebeğe yetecek kadar süt üretiyormuş. O yüzden sert olmuyormuş.ağtğn yetmezse kıyamet kopar sürekli ağlar.Kızlar bu göğüslerimin dolmamasi cok kafama takiliyor. Sut yapan her seyi yedim ama tik yok. Ac midir acaba kizim. Ac olsa nasil olur surekli aglar mi akil verin bana
Benim eşimde hiç yemek seçmez, hep
Bizde bazen yemek yerken kayınvalidem kucağına alıyor o ara aaa kızım sende çorba mı içmek istiyorsun canın mı çekti diye diyerek sanki beni yokluyorAyy benimde kafam karışıyor kızizinde memlekette herkese tembihledim sakın çocuğun ağzına birşey vermeyin diye. Kayınvalidem bal sürdü, cinnet geçiriyordum. Birde diyor annen kızmasa yoğurt verirdim sana, su içirelim mi diyor içirelim dediği su da kendi bardağının dibinde kalan ama ara sıra yemek yerken kucağımda oluyor, suyundan filan dudağına diline değdiresim geliyor. Başkası yapsa paralarım ama ben annesiyim, yapabilirim diye düşünüyorum
Seninle şuanda aynı şeyi yaşıyoruz. Göğüslerim sanki eski hali gibi hiç süt yok gibi. Süt yapan şeyler yedim, bira mayası ve humana içtim. Gene yıvış yıvış
Bebeği emzirdim acaba mo diyerek. Hatta dün gece 4 de mama hazırladım aç kaldığını sanarak ama doymuş. Göğüslerim böyle bi şekil aldı galiba bende şaşırıyorum
Kızlar suan okadar stresim ki sıkıyorum sut azicik geliyor ay çok üzülüyorum ya napsam sasirdim. Sanki birden azaldı sütümGöğüs dolmaması derken çok yumuşak olmasını kastediyorsun sanırım. Ama göğüsler bir süre sonra terbiye oluyormuş. Bebeğe yetecek kadar süt üretiyormuş. O yüzden sert olmuyormuş.ağtğn yetmezse kıyamet kopar sürekli ağlar.Of annelik çok güzel şey ama hep stres.
Kız öyle deme öyle dersen hiç olmaz o süt yetiyodur ağzın boş durmasın ye bebek uyursa sende kestir bak nasıl geliyoKızlar suan okadar stresim ki sıkıyorum sut azicik geliyor ay çok üzülüyorum ya napsam sasirdim. Sanki birden azaldı sütüm
Ben de nette okuduğum “Emzirirken asla kendinizi kısıtlamayın” ve “fındık-fıstık sütü yağlandırıyor bol bol yiyin” yazılarından sonra biraz daha normal yeme şeklime döneyim dedim, biraz da fıstık yedim hatta. Sonuç: Bebemin tüm vücudu alerjiden kırmızı noktalarla doldu.Mesajları okudum da bakliyat diyorsunuz hayretlerle okuyorum.
Ben hala bırak çiğ sebze meyveyi pişmiş sebze yemeği bile yiyemiyorum. Dün akşam yemekta az pazı kavurma yedim. Sabaha kadar kucağımda inledi. Uyurken çığlıklar atarak bağırdı. Sabaha kadar oturdum, omzuma yasladım; oturarak uyumaya çalıştım mahvoldum ya. O sıkıntıyı çekene kadar ağzıma sürmem daha iyi. Bu akşam yemeğinde makarna ve tost yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?